Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.ben gezerken hiç kendimi tutamam.heleki tatlılar ahhh o tatlılar.ama yediğimi yakmak içn çaba sarfederim.mesela açık büfe yedikten sorna 2 saat yüzmek gibi:))

hoşgeldin aramıza.bende evlendikten sonra 10 kilo almıştım 80 olmuştum.doğumlarla 97 ke kadar yükseldim.bende insülin direnci var.insülin direnci pko denilen bir hastalıkta yapıyırmuş.buda adet düzensizliği,kıllanma gibi belirtileri var.hormonlarına bi baktır tabi ilk iş o.benimde karnım çok şişiyor.doğum yaptığmdan beri 8 aydır regl olamıyorum emzirdiğim için.burası güzel motive ediyor.bize takılbirlikte yol alalım

yeğenim daha iyi şükür iştahı yok ama en azından midesi bulanmıyor süt içti, çıkarmadı
6da gidecek ben de yürüyüşe çıkacağız en az 1 saat inşallah
bugün karışık yedim yine karnım şiş sanki akşama bişey yiyesim yok ama bakalım

kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum

bügün 1 saat yürüyüş yaptım kahvaltıdada ekmek yemedim ama kendimi tutamadım sade bir pohçaa
yedim 45 dk bisiklete binicem (bu arada bisiklet baya kalçayı kaldırıyo )

birzdan yoğurt çorbası ve salata yiyicem .dünde kahvaaltıda 3 kurabiye yedim aksam corba ve 2 kaşık patcılcan yemeği yedim yatmadanda bir salkım üzüm yedim

dün başadım diyete

ya sizce cokmu yiyorum ya hiç yememem gerekmiş gibi geliyor bana

???

Son düzenleme:
mutlu sana hayranım senşn azmşn bana destek yoksa bende bu düşükmotşvasyonla darmadağın olurdum ama yapamıyorum yazık emeklerime diyee resmen asılıyorum kendimeeee vereceğim de vereceğim başka yolu yokkkk(
selam kızlar, benim ankara macerası dün nihayet bitti.
şimdi geçmişi şöyle bir okuyup geleyim...
hg canımmmm
yenacım çocuklarımıza geçmiş olsun hava azcık soğudu başladı hastalıklarrr aman dikkat
asumanım çok geçmiş olsunnn yeğeneee Allahım sanada kolaylık versinnnnn

hg niz topiğimizee umarım dilediğiniz kiloya çabucak ulaşır bırakmazssınızzzz

ben geldim kızlarrrrr yemek saatimi beklerlek sizede bakayım dedimm zira okuldan gelince yemek yiyordum hemen gece de acıkınca abur cubur aranmaya başlıyordum şimdi 7 de yiyeceğimm ki çok acıkmayım diyeee bakalım menümde menemen 2 dillim ekmek yoğurt varr gece de meyve ya da galeta var eğer kendimi tutabilirsem inş yemeyeceğim hiç bişeyy bir de bitki çayı içersemm değmeyin keyfime neyse ben kalkıyorum menemen yapmaya herkesi kocaman öptümmmmmmmm

Harika görünüyorlar..Eline sağlık canım..
bende o kalıplardan yok krema torbasıda yok..Vardı aslında taşınırken gerekli,gereksiz o kadar şey attımki onuda atmışımıdır muhtemelen.:)
Elle şekil versek olurmu.?

Kuzuya geçmiş olsun asucum...

Son düzenleme:
Akşam yemeğimi yedim, birazdan yürümeye çıkacağım kaç gün oldu yürümeyeli..
dün bayağı dip temizlik yaptım iyi hareket oldu..

Ha bu arada bahsetmiştim apartmanda hap içen çocuğu bu sabah taburcu edilmiş..

selam kızlar ben geldim. sizleri unuttum sanmayın ama bu aralar misafirler filan. birde şu düşme işi beni benden aldı. motivasyon, diyet hepsi dağıldı. haftaya güzel bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
biraz önce cuma mezunlarının geçmişine bir bakıyordum. tam dedimki 80 üstü kimse mezun olamamış. 90 kiloda bir bayanın mezuniyet hikayesini okudum. birden dağıl ruhum dinçlik kazandı. kendi mezuniyetimmiş gibi sevindim.
52 bedenden 38 bedene. 38 beden giydiğim günleri hiç hatılamıyorum.
beden kavramını öğrendiğimde 40-42 giyiyordum.

pazar günü misafirlerle birlikte ykm ye gittik. biri 50-diğeri 48 beden 2 pantolon aldım elime.
üstümdeki kotun düğmesini açmadan çıkarınca çok mutlu oldum.
kararsız kaldım ama önce 48 i denedim. ve düğme kapandı. çok sevindim inanın. artık 54 giymeye başlamıştım çünkü
birkaç kilo daha giderse sanırım rahat rahat 48 giyerim. çok sevindim anlatamam.
hemen eşimi aradım anlattım aldığım cevap iyi bakalım oldu.
bugüne gelmemi sağlayan o moral bozuklu ve açlık hissi o anda zirve yaptı.
babam geldiğinden beri zayıflamışın diyor. aslında niyeti iyi ama
kendimi bildim bileli anneminde benimde kilolarımla ilgili hep bir yorumu vardır. o yüzden onun öyle demesi beni motive etmiyor üzgünüm babacım

tabiki olur canım...lezzetinde bir değişiklik olmaz şekil farklı olur yenacım..

70dk yürüyüşümü yaptım
bu hafta çok değil ama dengesiz beslendiğim kesin inşallah kötü olmaz benim için

hayirli aksamlar kizlarrr
ekincik hosgeldin cnm cok sevindim neden kara kara düsünüyorsunki positiv düsünki positiv olsun cnm yiyecek ekmegi varsa hic bisey olmaz rabbim sonuna erdirsin kucagina almak nasip etsin minigini
aklima geldi bende hamileyken kizimi biber cekirdegim diye seviyordum o zamanlar okumusdum büyüklügü biber tanesi kadar diye

semiran yena teşekkür ederim iyi şükür kuzucuk keyfi yerinde sadece iştahsız o da yarına geçer inşallah

bebisleri hasta olan arkadaslar gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
ece78 ve ayse gecmis olsun
yeni gelen arkadasimiz hos gelmissin cnm

bu günlük sporum 85dakkk+280dakk toplammm365dakkkk

çok iyi tebrikler

uzun sürdü hastalık bırakmadı yakanı
geçmiş olsun

geçmiş olsun kontrole gittinmi
kızının paylaşmaması çok normal daha ileri yaşalarda paylaşmayı öğrenir ama nazın yaşında çocuk paylaşamaz

inşallah en kısa zamanda laırsın bebişini kucağına

eçmiş olsun umarım devam etmez

hoşgeldin

aaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın

ilaçları kullan folic plus zaten tüm hamileler kullanıyor hattahamilelikten önce başlatıyor bazı dr. lar

çok iyi valla süper48 beden yaza 38 inşallah
bebisleri hasta olan arkadaslar gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
ece78 ve ayse gecmis olsun
yeni gelen arkadasimiz hos gelmissin cnm

bu günlük sporum 85dakkk+280dakk toplammm365dakkkk

hay maşşalah

bugün menüm

sabah 2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
salatalık

ara 8-10 üzüm

öğle
4 dilim mücver fırında yağsız un az olsun diye yumurtayıda az koydum zaten kabak olmamaış büyük kabaktı susuzdu
ayran

ara yok

akşam
4 dilim mucver
2 kk peynir
üzüm

bugün biraz abarttım gibi ama karar vermedim
spor yapasım hiç yok

cnm sevindim senin icin saglikli beslenmeye devam ettigin süre kilo vermesekde santimlerden gitcek ve yaglarimiz ufalcak insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…