Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.Hani derler ya, "Yediğin içtiğin senin olsun, gezdiğini gördüğünü anlat" diye. Ben dönünce tam tersi olacak herhalde, gezip gördüğüm benim olacak yediğim içtiğimi anlatacağım, şundan bu kadar yedim, bundan yemedim diye
Beyza biraz bahsetsene, nasıl yapılıyor pasif jimnastik, ne kadar sürüyor, nasıl hissediyorsun vb. (Tebrikler bu arada)
Ervamm yavrunun geçmiş doğum günü kutlu olsun.
Ece78, Ayşe geçmiş olsun kızlar, Yena'cım Barış'a geçmiş olsun, Asuman'cım senin de yeğenine geçmiş olsun, bugün iyidirler inşallah :)
merhaba ben topiğe yeni katılıyorum 25 yaşındayım 93kg 174cm boyundayım 1 sene içerisinde 13kg aldım evlendikten sonra yani hedefim 70
kilo almamla birlikte birde evlendikten sonra adetim 28 günden 33-34-35-37 güne kadar çıktı çok şişiyorum böylelikle aşırı kilo aldım adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptıracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba ben çaya şekeri bıraktım uzun süredir kullanmıyorum ve 3 ay öncede sigarayı bıraktım 5 kilo aldım bıraktığımdan beri lahana suyu içiyorum başladım bakalım birde eve eliptik bisiklet alacağım en kısa zamanda bu yolda ben sizlere eşlik etmek isterim sizde bana eşlik ederseniz çok sevinirim
mutlu sana hayranım senşn azmşn bana destek yoksa bende bu düşükmotşvasyonla darmadağın olurdum ama yapamıyorum yazık emeklerime diyee resmen asılıyorum kendimeeee vereceğim de vereceğim başka yolu yokkkkpınarcım insan ne zaman şupheye düşse veremiyecem heralde falan dese anında kilo ya duruyor ya artıyor. acaip bişey bedenlerimiz. çok veremiyecem edemiyecem dememk sart. ben ilk başladığım zamanlar cuma olsa da bu hafta kaç kilo verdiğimi görsem dışında endişe yaşamıyordum buara başladım ah veremiyecem 80ler fena ay çok kötü 20 kilo gitti o yüzden kilom durdu demeye çat verişim durdu. abur cubur peşine düştüm, yemeklere saldırdım motivasyonum düştü. yine bikereden hiçbişi olmazlarım başladı. özetle vereceğizzzzzzzzzzzzzzz.
hg canımmmmselam kızlar, benim ankara macerası dün nihayet bitti.
şimdi geçmişi şöyle bir okuyup geleyim...
yenacım çocuklarımıza geçmiş olsun hava azcık soğudu başladı hastalıklarrr aman dikkat
Evet ayşecim..aynen öyle yaz bitti hastalık başladı...
Dün akşam barışında nedensiz ateşi çıktı..bir ölçtüm 38.8 olmuş ödüm koptu..Hemen ateş düşürücü içirdim,daha ince kıyafetler giydirdim..
gece sürekli kontrol ettim..Çok şükür bir daha yükselmedi ateşi..PLanım bugün doktora götürmekti sabah iyiydi şükür..eşimde telefonda boşuna götürme dedi..
KAhvaltısınıda yaptı bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak.
asumanım çok geçmiş olsunnn yeğeneee Allahım sanada kolaylık versinnnnnyağmurgözlü kurabiyeler çok güzel görünüyor ben de yapsam büyük kızım çok sever ama ben pek başarılı değilim kurabiye konusunda
barışa ve tüm sonbaharzedelere geçmiş olsun
benim küçük kuzu da yani yeğenim üşütmüş ne yese çıkarıyor bişey de yemiyor zaten çok üzüldüm yaa elden bişey de gelmiyor uyuyor şimdi patates haşladım yer inşallah az da olsa daha çok küçük anlatamıyorki derdini yavrum
merhaba ben topiğe yeni katılıyorum 25 yaşındayım 93kg 174cm boyundayım 1 sene içerisinde 13kg aldım evlendikten sonra yani hedefim 70
kilo almamla birlikte birde evlendikten sonra adetim 28 günden 33-34-35-37 güne kadar çıktı çok şişiyorum böylelikle aşırı kilo aldım adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptıracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba ben çaya şekeri bıraktım uzun süredir kullanmıyorum ve 3 ay öncede sigarayı bıraktım 5 kilo aldım bıraktığımdan beri lahana suyu içiyorum başladım bakalım birde eve eliptik bisiklet alacağım en kısa zamanda bu yolda ben sizlere eşlik etmek isterim sizde bana eşlik ederseniz çok sevinirim
istediğin tarif olsun canım hemen
TIRTIL KURABİYE
* yarım paket (125g) margarin
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 2 çay bardağı toz şeker
* 2 yumurta
* aldığı kadar un
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* arzuya göre kakao
1. un ve kabartma tozu hariç kalan malzemeleri karıştırın. karışıma bir miktar un ve bir paket kabartma tozu ekleyin. unu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. hamuru birkaç dakika yoğurun.
2. hamurun bir kısmını tırtıl uçlu kalıba koyun. tepsiye parmak uzunluğunda hamurlar sıkın. aynı işlemi kalan hamurlar için de tekrarlayın. önceden ısınmış fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin.
not: bu kalıbı pazarlarda veya marketlerde bulabilirsiniz.
KALIP BULAMASSANIZ KREMA TORBASIDA AYNI İŞİ GÖRÜR AMA HAMURU BİRAZ DAHA KIVAMLI YAPMAK LAZIM
ben kurabiyelerin arasına çikolata sos sürüp birleştiriyorum...bir ucunuda sosa ve varsa hindistan cevizi veya cekilmiş ceviz,fındığa batırıp servis yapıyorum...
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
yağmurgözlü kurabiyeler çok güzel görünüyor ben de yapsam büyük kızım çok sever ama ben pek başarılı değilim kurabiye konusunda
barışa ve tüm sonbaharzedelere geçmiş olsun
benim küçük kuzu da yani yeğenim üşütmüş ne yese çıkarıyor bişey de yemiyor zaten çok üzüldüm yaa elden bişey de gelmiyor uyuyor şimdi patates haşladım yer inşallah az da olsa daha çok küçük anlatamıyorki derdini yavrum
Harika görünüyorlar..Eline sağlık canım..
bende o kalıplardan yok krema torbasıda yok..Vardı aslında taşınırken gerekli,gereksiz o kadar şey attımki onuda atmışımıdır muhtemelen.:)
Elle şekil versek olurmu.?
Kuzuya geçmiş olsun asucum...
kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
çok iyi tebriklerKizlar pasif cimnastik ise yariyo galiba ya... Benim kadar inanmadan gidip de sok olan var midir bilmem...
gitmeden evel evde kol cevresi ve gobek deligi cevresi olcmustum.. Masallah benim ust kisim cok kalindir.. Bacaklarim cirpi gibi oldu ama gobek, gogus, kollar oduncu gibi... Neyse iste kol cevrem 36 ve gobek deligi 104 idi. Ve dogum so rasi yumusak bir gobek iste...
W seans oldu, bu sabah oylesine bir olciym dedim... Kol cevrem 33,5 ve gobek 98 olmus.. Hakkaten sokla karisik bir sevinc icindeyim. Esim ceq inanmadi. Karnini icine mi cekiyosun filan diodu, kimi kandiricam, kendim olcuyorum kendim icin sonucta...
Neyse, kilo verdikten sonraki sarkmalar icin cok umutluyum artik.. İlginize..Bilginize..
uzun sürdü hastalık bırakmadı yakanıbende nefret eder oldum 2 ileri 1 geri yapmaktan ya ve motive olamıyorum
başlar başlamaz iniverdi kilolar , neredeyse 2 aydır aynı indiremiyorum.bi ara gördüm 8leri o da ççok kısa sürdü
2.haftam hala hastayım ,iyileşecek yerde enfeksiyonum aşağılara doğru iniyor sesim iğrenç çıkıyor...
geçmiş olsun kontrole gittinmivalla tam düzelemedim daha nasıl iltihapmış....ne zamandır gezmeğe gitmiyordum, başladım artık gitmeye çok bunaldım canım yaa ama dikkatli olacağım çünki çok kafya takıyorum çünki,aynen canım ikili rakamlara düşsek başka bişey istemiyorum boylarımızda uzun olduğu için bu kadar çirkin durmaz en azından .....
aynen canım leslie yapınca çok fazla inceliyorum ,akşama zeytinyağlı fasulyem pişiyor salata ile ekmeksiz ondan yerim artık....
kabağı dün ben pişirdim canım kıymalı pirinçli hatta kızımada yedirdim blendırdan geçirdim çorba niyetine yedirdim ,oda pcde can bebe reklamı ile yoksa mümkün değil...
ağlamaları geçti çok şükür canım, ama çocuklarla sorunumuz devam ediyor kendi gezmeğe gittiğimizde oynuyor arkadaşlarının oyuncakları ile bize geldiklerinde elletmiyoır dün yıktı ortalıkları 3 çocuk vardı zor ikna ettik.....paylaşmıyor hiçbirşeyini birde arkadaşının tabağını bardağını biberonunu bebek arabasını allahtan çocuklar veriyor ve anneleri yeterki ağlamasın diye.....
inşallah en kısa zamanda laırsın bebişini kucağınaKızlar nazar duası okuyun bol bol.
Ben başladım derincim hadi bu sefer başaralım ben 1.5 senedir burdayım iki ileri üç geri gittim geldim umarım bundan sonra hep verelim kiloları gezmeye gidince herşeyden az ye veya galeta peynir domates salatalık götür yanına yeterki başaralım hadi derin.
Canım geçmiş olsun sende benim gibisin benim yapılan tahlillerde bağışıklık sistemimin zayıf ve bir çok vitaminin vucudda düşük olduğu çıktı istersen sende baktır ona göre vitamin al ben vitaminlerime başladım inşallah iyi gelir bıktım çünkü hastalıktan yıl 12 ay ben 10 ay hastalanıyorum.
Başladım yenacım sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım
1 dilim ekmek peynir domates salatalık 1 k reçel 5 zeytin inşallah hep böyle gide öğlende çorba yada sebze veya yağsız makarna ne varsa onu yiyicem özellikli bir diet yemeği yapmıycam o zaman çok kasılıyorum umarım başarırım tüpbebek işimde uzuyor dün hasthaneye gittim meğerse rapor için bir aşılama daha şartmış herşeyde bir hayır vardır artık aralık ayına kaldım o zamana kadarda yememmek için yani sağlıklı yemek için sizlerin önünde yemin ediyorum.
eçmiş olsun umarım devam etmez
Evet ayşecim..aynen öyle yaz bitti hastalık başladı...
Dün akşam barışında nedensiz ateşi çıktı..bir ölçtüm 38.8 olmuş ödüm koptu..Hemen ateş düşürücü içirdim,daha ince kıyafetler giydirdim..
gece sürekli kontrol ettim..Çok şükür bir daha yükselmedi ateşi..PLanım bugün doktora götürmekti sabah iyiydi şükür..eşimde telefonda boşuna götürme dedi..
KAhvaltısınıda yaptı bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak.
hoşgeldinmerhaba ben topiğe yeni katılıyorum 25 yaşındayım 93kg 174cm boyundayım 1 sene içerisinde 13kg aldım evlendikten sonra yani hedefim 70
kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
çok iyi valla süper48 beden yaza 38 inşallahpazar günü misafirlerle birlikte ykm ye gittik. biri 50-diğeri 48 beden 2 pantolon aldım elime.
üstümdeki kotun düğmesini açmadan çıkarınca çok mutlu oldum.
kararsız kaldım ama önce 48 i denedim. ve düğme kapandı. çok sevindim inanın. artık 54 giymeye başlamıştım çünkü
birkaç kilo daha giderse sanırım rahat rahat 48 giyerim. çok sevindim anlatamam.
hemen eşimi aradım anlattım aldığım cevap iyi bakalım oldu.
bugüne gelmemi sağlayan o moral bozuklu ve açlık hissi o anda zirve yaptı.
babam geldiğinden beri zayıflamışın diyor. aslında niyeti iyi ama
kendimi bildim bileli anneminde benimde kilolarımla ilgili hep bir yorumu vardır. o yüzden onun öyle demesi beni motive etmiyor üzgünüm babacım
bebisleri hasta olan arkadaslar gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
ece78 ve ayse gecmis olsun
yeni gelen arkadasimiz hos gelmissin cnm
bu günlük sporum 85dakkk+280dakk toplammm365dakkkk
çok iyi valla süper48 beden yaza 38 inşallah
hay maşşalah
pazar günü misafirlerle birlikte ykm ye gittik. biri 50-diğeri 48 beden 2 pantolon aldım elime.
üstümdeki kotun düğmesini açmadan çıkarınca çok mutlu oldum.
kararsız kaldım ama önce 48 i denedim. ve düğme kapandı. çok sevindim inanın. artık 54 giymeye başlamıştım çünkü
birkaç kilo daha giderse sanırım rahat rahat 48 giyerim. çok sevindim anlatamam.
hemen eşimi aradım anlattım aldığım cevap iyi bakalım oldu.
bugüne gelmemi sağlayan o moral bozuklu ve açlık hissi o anda zirve yaptı.
babam geldiğinden beri zayıflamışın diyor. aslında niyeti iyi ama
kendimi bildim bileli anneminde benimde kilolarımla ilgili hep bir yorumu vardır. o yüzden onun öyle demesi beni motive etmiyor üzgünüm babacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?