Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kış sebzelerini özlemişim bu akşam pırasamı yerken fark ettim

geçen sene montiye uygun olsun diye pirinçsiz havuçsuz sade kavurup yemiştim...

bugün tam tetematıyla :)))) bir zeytinyağlı yapıp yiyince ağzımın tadı yerine geldi....

şimdi öyle bir zamanki eşliğinde şu yürüme bandımın tozunu alayım diyorum...

Gözünaydın Ekincik...Hayırlı olsun inşallah...

cnm hic abarti yok menün cok guzel bence ben yediklerimi yazsam sen abartiyi görürsün kalk hadi sporunu yapda ben gecmeyeyim seni

slm kizlar

bugün iyi spor yaptim alisveris merkezine gittim yürüyerek 45 dk da gittim 50 dk geldim aksama dogru bi 45 dk daha yürüdüm ve bugün toplam 140dk genel toplam da 250 dk oldu

umutcum cok tskler cnm güzel dileklerin icin

İyi akşamlar arkadaşlar....

Hepiniz iyisinizdir umarım....

Yarın sabah annemi ve kuzenimi evlerine götüreceğim....

1 hafta kalıp döneceğim...YENACIĞIMIN , yinemiiiiiiiiii dediğini duyar gibiyim...

Akşamları görüşürüz yine;sizler hayatımda olmayınca ben eksikim.....

bebisleri hasta olan arkadaslar gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
ece78 ve ayse gecmis olsun
yeni gelen arkadasimiz hos gelmissin cnm

bu günlük sporum 85dakkk+280dakk toplammm365dakkkk
teşekkürler:) yaw benim daha 120 dk oldu nasıl yetişiriz ki sana böyle tutsak biraz durumusunki???hehehe

hayırlı olsun canım.dr un ne derse harfiyen uygula bence.o zaten ruhu yaratılmışsa tutunacak ama sen tedbirini alıp dr unu dinleki sonra vicdan azabı duymayasın.benim 3. ye hamiş olmam çok enteresandı mesela.ben zayıflamaya çalışıyrodum ve bi sürü soğan kürü yaptım zayıflama için.meğer hamiş kalmak isteyenlerede bu kürü yapıyorlarmış ama yorumlarda hiiç öyle bişşi görmedim.neyse adetim zamanı az bi kan geldi 2 gün sonra bitti.emzirdiğim için oluyordu zatne böyle şeyler.ben bu sefer adetim sökülmüyor diye soğan kürü uyguladım gene ama sökülmedi.10 gün sonra gene az bişşi geldi.ben sevindim ve gene soğan kürü zancefil kürü uyguladım ama az bişşi gelip gene bitti.sonra test aldım belki bi ihtimal aklımda kalmasın dedim aslında olmadığına emindim yani.testi aldım ama bikaç gün yapamadım normalde hayatta beklemem ama o kadar emindim yani.pazar sabahı bi yaptım testi 2.çizgi kontrol çizgisinden önce çıktı şoook geçirdim ve baya bir ağladım.rüya olmasını istedim.kaç gün kendime gelemedim.demek ruhu yaratılmışki kuzumun onca küre rağmen tutunmuş sıkıca.annesi onu istememesine rağmen(( ama onu şimdi çok seviyorum.iyiki doğdu,iyiki

İyiyim Toksinciğim....

Sen nasılsın canım...Bakıyorum yine yürüyüşler yapılmış maaşallah....

bende iyiyim ablacim saol ne yapayim bu gün kacirmayayim diyorum olmuyor mecburen spor yapiyorum yoksa alacam kilolari geri bu gün misafirlikde taze ceviz yedim bende cok seviyorum

Kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm

Hepinize hayırlı akşamlar. Bugün yine müthiş verimli bir gün geçirdim kendi adıma
Sabah yine 8 buçukta uyanabildim çok şükür. Önce bir güzel kahvaltımı ettim ama tabi fazla kaçırmadım üzerine naneli limonlu yeşil çayımıda hüplettim sonra evimin işini yaptım.
İşleri yaparken ama sanki acelem varmış gibi hızlı hareket ettim az da olsa spor niyetine olsun diye
Daha sonra 40 dakka komşumunda desteğiyle sporumuda yaptım çok şükür ve yine bir kova su boşalmış gibi oldum Bugünle birlikte tam 80 dakka oldu ( özür hafta sonu bende malak gibi yattım halsizlikten )
Yok yok bugün karar verdim benim önceki yaptığım spor terletse bile bukadar etkili değildi eminim bu hafta daha güzel bir sonuç alırım inşallah

Umarım sizlerde çoooooooook güzel bir gün geçirmişsinizdir.

Yok valla ben tek tip beslenerek almadım kiloları. Ne kadar değişik şey varsa hepisini hüplettim; cips, cikolata, dondurma, hamburger, börek, pizza, cola........ böyle uzarrrrrrrrr gider.
Sen burda aynı şeyi görüyonmu yok göremen hepsi çeşit çeşit o yüzden ben kabul etmiyorum tek tip şişmeyi
Ben gece yarısı ışığın olmadığı bir ormanın içinden geçen kestirme yolu kullanmaktansa her tarafı ışıklarla aydınlatılmış daha uzun olan sahil yolunu yürümeyi tercih ederim
Umarım pişman olmazsın....

Canım çoooook geçmiş olsun. Ben dişten çok çektim hatta daha evvel bir ''aile dostu'' dişhekimi beni tedavi etti hesapta sonra bir gün bayram üzere dışım tutunca bakamam dedi ve bende o gece başka dişci bulmak zorunda kaldım. İyikide öyle olmuş çünkü bir film çekti o günki doktor daha evvel diğerinin çektiği dışın kökü içinde kalmış ve mecbur yararak alıcaz demişti. Tabi ben anında orada sinirden ağla onun hatası yüzünden yinemi ameliyat olucam diye fakat şükürler olsun o kökten değilmiş ağrı.
Umarım bir daha diş ağrısı çekmezsin canım.

günaydınlar herkese
acayip bel ağrısı ve kasık agrısı çekiyorum çok fenayım
bugun yrn regl olmam lazım bakalım
.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım ağrıların biraz azalmıştır

günaydın kızlar nasılsınız facesi olan varmı yeni face açtım eklemek isterim isteyen arkadaşları

Canım bende çok isterim. Benim kendime özel yok ama kızımınkine ortağım istersen özelden bildir bende seve seve eklerim seni

Bende çok merak ediyordum işe yararmı acaba diye. Bilgi için teşekkürler canım inşallah bende biraz daha bir kilolardan kurtulayımda ondan sonra Allah nasip ederse gitmek istiyorum bende.
Umarım çooook çooook faydasını görürsünde bizlerde izinden geliriz

Ben boşu boşuna demiyorum akıllı kadınsın diye anladım ben onu.
Yazdıklarında anlayana çok şey var aslında.....

Ama bu bana yapılırmı yaaaa bende bayılırım bu kurbişe
Sırf yaparım diye bizim bir akrabadan istemiyordum tarifini ama artık kaçarı yok kesin hafta sonu yaparım eşim ve kızçelerim yesinler ben sadece tadına bakarım.
Kaçarsada eccük o zamanda kurbiş başına 10 dakka koşubandı cezası veririm kendime
Ellerine sağlık güzel Abbam eminim çok lezzetli olmuştur

Aramıza hoş geldin! Umarım hep birlikte bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefimize ulaşırız

Canımmmmmmmm çooooooook sevindim Allah nazardan saklasın. Aklına kötü şeyler getirme zaten yiyecek ekmeği varsa hiç birşeycik olmaz. Kendini kasma Rabbim o minişe okadar güzel bir hediye nasip etmişki eminim oda bir an önce onu büyütecek ve besleyecek o Meleğe kavuşabilmek için sıkı sıkı hayata tutunacaktır
Güzel Allahım sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına almayı nasip eder inşallah.... ( Amin )

Mari ben bayırılım pırassaya Eşim Pomaktır ve rahmetli babannesi hep mari der dururdu bana
Kışın benimde favorim pırasadır ama seninki gibi hep zeytinyağlı.
Afiyetler olsun! Şu an koşu bandında çıkmışsındır kesin kolay gelsin....

merhaba kızlar nasılsınız? ben bebişimin işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim, ankraya gittik bebişim br operasyon geçirdi ,ben pek iyi değilim birkaç gündür, allaha şükür bebeğim iyi atlattı ama ben atlatamadım, cuma bildirim yaparım gerçi spor da diyette yalan oldu ama 2-3 gün önce olmayan pantolonum oluyor sanırım verdim ama ne kadar bilemiyorum beni mazur görün toparlanınca hemen aranıza döneceğim sizi gerçekten çok özledim...

yağmurgözlü ablacım senin sonucunuda bilemiyorum inşallah sorun çıkmamıştır,allah şifa versin...

kendini fazla özletme

maşşallah maşşllah

cnm hic abarti yok menün cok guzel bence ben yediklerimi yazsam sen abartiyi görürsün kalk hadi sporunu yapda ben gecmeyeyim seni

ne bilimfaazla gibi geldi bana mücver ya sonuçta ama benimki diyet mücver kendim uydurdum normaldende daha lezzetli yedim yedim
spor yapsım yok şu slim in 6 her yerimi ağrıttı oturup kalkerken bile zorlanıyorum

geçmiş olsun atlatmış şükür ne yapıldı opeasyon olarak alındımı o parça
önce sağlık toparlan dön canım

cnm gecmis olsun bebisine sevindim operasyonunu atlatmis insallah bir an önce iyilesir evinize dönersiniz sende toparlarsin o zaman

Bebişin için çok sevindim Allah bir daha göstermesin ( amin )
Sende bir an önce toparlan ve kendini fazla özletme

geçmiş olsun atlatmış şükür ne yapıldı opeasyon olarak alındımı o parça
önce sağlık toparlan dön canım

cnm gecmis olsun bebisine sevindim operasyonunu atlatmis insallah bir an önce iyilesir evinize dönersiniz sende toparlarsin o zaman

ilbatum geçmiş olsun canım atlatmışınız sorunsuz sen de toparlanırsın artık

Bebişin için çok sevindim Allah bir daha göstermesin ( amin )
Sende bir an önce toparlan ve kendini fazla özletme

canlarım hepinize çok teşekkür ederim ,bebeğim uyudu azcık daha bakayım derken yazılarınızı gördüm iyice ağlak olan beni yine çok duygulandırdınız allah razı olsun....

şükür atlattı işimiz bir daha gelişmezse bitti inşallah ,öyle riskli bir bölge ki kaka bulaşsa bu seferde enfeksiyon riski ,her kakada hastaneye koştur pansuman için ,çok ama çok yorgunum ama bebeğim iyi olsunda gerisi öenmli değil...
bende girmek istiyorum sizi gerçekten çok özledim hatta keşke telefonları olsaydı arardım dediğim bile oldu :)
en kısa zamanda yanınızdayım hiç merak etmeyin kaçamazsınız benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…