kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
bugün menüm
sabah 2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
salatalık
ara 8-10 üzüm
öğle
4 dilim mücver fırında yağsız un az olsun diye yumurtayıda az koydum zaten kabak olmamaış büyük kabaktı susuzdu
ayran
ara yok
akşam
4 dilim mucver
2 kk peynir
üzüm
bugün biraz abarttım gibi ama karar vermedim
spor yapasım hiç yok
teşekkürler:) yaw benim daha 120 dk oldu nasıl yetişiriz ki sanabebisleri hasta olan arkadaslar gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
ece78 ve ayse gecmis olsun
yeni gelen arkadasimiz hos gelmissin cnm
bu günlük sporum 85dakkk+280dakk toplammm365dakkkk
kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
beyzus ablam nasilsin nasil gidiyor hayat
teşekkürler:) yaw benim daha 120 dk oldu nasıl yetişiriz ki sanaböyle tutsak biraz durumusunki???hehehe
QUOTE]
cnm tutsandakacarim yine sporumu yaparim cünkü agzim hic durmuyor
İyiyim Toksinciğim....
Sen nasılsın canım...Bakıyorum yine yürüyüşler yapılmış maaşallah....
KIZLARRRRRR NE ZAMANDIR YOKTUMM 94 KİLOYUM ARALARDA KACIRSAMDA 5 KILO VERMIS OLDUMMMM...BEN YOKKEN KİLO ALANLAR OLMUŞSA ALANLAR ADINA ÜZGÜNÜMM.YEMEYİNNN.PROTEİNLE VE TEK TİP BESLENMEYLE BİŞEY OLMAZZ MERAKK ETMEYİNN.ÇÜNKÜ BU KİLOLARI ALIRKENDE BİR ÇEŞİT TEK TİP BESLENDİK.YANİ HAMUR İŞLERİYLE AMA HİÇ BİRİMİZE BİŞEY OLMADI.YAĞLANDIK BOL BOL KARACİĞERİMİZ ÇÖKTÜ SEKER HASTALIĞI RİSKİMİZ ARTTI.YANİ BUTUN BUNLAR BASIMIZA GELMİŞKEN PROTEİN BESLENMESI YADA TEK TIP BISEY YAPMAZZZ.HERKESE BASARILARR YOLA DEVAMM KİLO ALMAYINNN ESKİ HALİNİZEE DÖNMEYİNN.
slm kızlarrr.kaç gündür yazim yazim diyorum bişiler çıkıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum.bi sürü cevap vereceğim kişi vardı kaldı hepsi.dün kötü birgün geçirdik.süpürge almaya çıktık eşimle geldiğimzde akşam 8,30 olmuştu.ben sakız attım ağzıma ama o da ne sanki beynimde bir şimşek çaktı.(dolgulu dişim çürüyordu farketmiştim kırılan yerinden ama hamileyken gitmedim emzirirken de erteleyip duruyordum.)sanki dişim yerinden çıktı. görünürde bişi yoktu .gece 2 ye kadar ağrıdı ama asıl arada gelen ve 2 dk süren bi ağrısı vardıki ölüm acısı gibiydi sanki.hem beynim hem bacak ve kollarım heryerime vuruyordu.acil hastanelere fln baktım ama orada gecenn bi vakti kötü muamele görenleri fln okuyunca basit çözümler aradım.karanfil iyi geliyormuş dişin üstüne konunca.bende 4-5 kere koydum.dışarıdan buz tuttum ağrı kesici aldım.neyseki o şiddetli ağrı 3 veya 4 kere oldu.sonra uyuyabildim ama bu arada ilginç olan normalde gayet uykucu ve uslu olan bebişimiz akşam 9 dan gece 2 ye kadar sürekli ağladı.arada 2-3 dk ilgisini çekip susturuyorduk yoksa hep ağladı.elimizden bişi gelmiyordu.ben o diş ağrısıyla bi de onla ilgilendim.çünkü eşimin de sabrı bitiyordu.kızım hiç susmuyordu.bilmiyorum nazrmı oldu üşüdümü.okuduk bi sürü dua.banyo ettirsek iyiymiş nazara karşı ama o da aklımıza gelmedi.nazar insanı çatlatır ölüme bile götürürmüş ya Allah korusun bebişim nasıl kötüydü yaaa .çok zor bi geceydi.elektirk süpürgeye bile bakamadık sevinemedik...ne zamandır istediğim bişiydi.neyse bugün korka korka dişçiye gittim.çürüğü temizledi.geçici dolgu koydu ağrı yapmazsa kanal tedavi yapacak.ağrı olursa biraz da ilaç koyup bekleyeceğiz.gene olmazsa çekecek.valla siz siz olun dişlerinizi sakın ihmal etmeyin çok kötü bir ağrı...
bende ne güzel hergün yürüyecektim ama dün olmadı.bugün halim yoktu öğlen bebe bisküvi yedim.akşam dengelemeye çalıştım ama bilmem artık.ctesi60 dk ve bugün 60 dk leslie oldu toplmda 120 dk.çba kahvaltıya misafirlerim gelecek.poğça ve kek yapacam ama nasıl dayancam bilmem
.günaydınlar herkese
acayip bel ağrısı ve kasık agrısı çekiyorum çok fenayım
bugun yrn regl olmam lazım bakalım
günaydın kızlar nasılsınız facesi olan varmı yeni face açtım eklemek isterim isteyen arkadaşları
Kizlar pasif cimnastik ise yariyo galiba ya... Benim kadar inanmadan gidip de sok olan var midir bilmem...
gitmeden evel evde kol cevresi ve gobek deligi cevresi olcmustum.. Masallah benim ust kisim cok kalindir.. Bacaklarim cirpi gibi oldu ama gobek, gogus, kollar oduncu gibi... Neyse iste kol cevrem 36 ve gobek deligi 104 idi. Ve dogum so rasi yumusak bir gobek iste...
W seans oldu, bu sabah oylesine bir olciym dedim... Kol cevrem 33,5 ve gobek 98 olmus.. Hakkaten sokla karisik bir sevinc icindeyim. Esim ceq inanmadi. Karnini icine mi cekiyosun filan diodu, kimi kandiricam, kendim olcuyorum kendim icin sonucta...
Neyse, kilo verdikten sonraki sarkmalar icin cok umutluyum artik.. İlginize..Bilginize..
KİLOVER sevgili arkadaşım seni heyacanla ve merakla izliyorum. bence kesinlikle yalnış bişey yapıyorsun. kendi adıma 1 hafta da 15 kilo bile verecek olsam bu işelere girmem( girmedim demiyorum çünkü yaptım o tür diyetleri aldım boyumun ölçüsünü. 2 haftada 7 kilo verip 1 ay da 10 kilo aldım örneğin. kalsın o yüzden) ama senin yaptığını izlemek dediğim gibi bir tür extrem spor izlemek gibi. o yüzden ne olur gelip aralarda başarılarını bize yaz. inşallah istediğine ulaşırsın, ve verdiğin kilolar kalıcı olur.
istediğin tarif olsun canım hemen
TIRTIL KURABİYE
* yarım paket (125g) margarin
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 2 çay bardağı toz şeker
* 2 yumurta
* aldığı kadar un
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* arzuya göre kakao
1. un ve kabartma tozu hariç kalan malzemeleri karıştırın. karışıma bir miktar un ve bir paket kabartma tozu ekleyin. unu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. hamuru birkaç dakika yoğurun.
2. hamurun bir kısmını tırtıl uçlu kalıba koyun. tepsiye parmak uzunluğunda hamurlar sıkın. aynı işlemi kalan hamurlar için de tekrarlayın. önceden ısınmış fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin.
not: bu kalıbı pazarlarda veya marketlerde bulabilirsiniz.
KALIP BULAMASSANIZ KREMA TORBASIDA AYNI İŞİ GÖRÜR AMA HAMURU BİRAZ DAHA KIVAMLI YAPMAK LAZIM
ben kurabiyelerin arasına çikolata sos sürüp birleştiriyorum...bir ucunuda sosa ve varsa hindistan cevizi veya cekilmiş ceviz,fındığa batırıp servis yapıyorum...
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
merhaba ben topiğe yeni katılıyorum 25 yaşındayım 93kg 174cm boyundayım 1 sene içerisinde 13kg aldım evlendikten sonra yani hedefim 70
kilo almamla birlikte birde evlendikten sonra adetim 28 günden 33-34-35-37 güne kadar çıktı çok şişiyorum böylelikle aşırı kilo aldım adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptıracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba ben çaya şekeri bıraktım uzun süredir kullanmıyorum ve 3 ay öncede sigarayı bıraktım 5 kilo aldım bıraktığımdan beri lahana suyu içiyorum başladım bakalım birde eve eliptik bisiklet alacağım en kısa zamanda bu yolda ben sizlere eşlik etmek isterim sizde bana eşlik ederseniz çok sevinirim
kızlarben kış sebzelerini özlemişim bu akşam pırasamı yerken fark ettim
geçen sene montiye uygun olsun diye pirinçsiz havuçsuz sade kavurup yemiştim...
bugün tam tetematıyla :)))) bir zeytinyağlı yapıp yiyince ağzımın tadı yerine geldi....
şimdi öyle bir zamanki eşliğinde şu yürüme bandımın tozunu alayım diyorum...
kendini fazla özletmeİyi akşamlar arkadaşlar....
Hepiniz iyisinizdir umarım....
Yarın sabah annemi ve kuzenimi evlerine götüreceğim....
1 hafta kalıp döneceğim...YENACIĞIMIN , yinemiiiiiiiiii dediğini duyar gibiyim...
Akşamları görüşürüz yine;sizler hayatımda olmayınca ben eksikim.....
maşşallah maşşllahslm kizlar
bugün iyi spor yaptim alisveris merkezine gittim yürüyerek 45 dk da gittim 50 dk geldim aksama dogru bi 45 dk daha yürüdüm ve bugün toplam 140dk genel toplam da 250 dk oldu
umutcum cok tskler cnm güzel dileklerin icin
cnm hic abarti yok menün cok guzel bence ben yediklerimi yazsamsen abartiyi görürsün kalk hadi sporunu yapda ben gecmeyeyim seni
merhaba kızlar nasılsınız? ben bebişimin işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim, ankraya gittik bebişim br operasyon geçirdi ,ben pek iyi değilim birkaç gündür, allaha şükür bebeğim iyi atlattı ama ben atlatamadım, cuma bildirim yaparım gerçi spor da diyette yalan oldu ama 2-3 gün önce olmayan pantolonum oluyor sanırım verdim ama ne kadar bilemiyorum beni mazur görün toparlanınca hemen aranıza döneceğim sizi gerçekten çok özledim...
yağmurgözlü ablacım senin sonucunuda bilemiyorum inşallah sorun çıkmamıştır,allah şifa versin...
merhaba kızlar nasılsınız? ben bebişimin işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim, ankraya gittik bebişim br operasyon geçirdi ,ben pek iyi değilim birkaç gündür, allaha şükür bebeğim iyi atlattı ama ben atlatamadım, cuma bildirim yaparım gerçi spor da diyette yalan oldu ama 2-3 gün önce olmayan pantolonum oluyor sanırım verdim ama ne kadar bilemiyorum beni mazur görün toparlanınca hemen aranıza döneceğim sizi gerçekten çok özledim...
yağmurgözlü ablacım senin sonucunuda bilemiyorum inşallah sorun çıkmamıştır,allah şifa versin...
çok iyi valla süper48 beden yaza 38 inşallah
hay maşşalah
geçmiş olsun atlatmış şükür ne yapıldı opeasyon olarak alındımı o parça
önce sağlık toparlan dön canım
cnm gecmis olsun bebisine sevindim operasyonunu atlatmis insallah bir an önce iyilesir evinize dönersiniz sende toparlarsin o zaman
ilbatum geçmiş olsun canım atlatmışınız sorunsuz sen de toparlanırsın artık
Bebişin için çok sevindim Allah bir daha göstermesin ( amin )
Sende bir an önce toparlan ve kendini fazla özletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?