Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oooooo sen pomak gelinimisin Cecocuğum....(Ceco bulka....bulka gelin demek pomakça...Biliyorsundur ya)
Anladım şimdi ben senin kaynananın tavırlarını...Genlerinde var kadının...İnatları meşhurdur...Ben de yarım pomağım;baba tarafından...
Ne derler bilirmisin...''2 pomak bir hökümat''...Açılımı: 2 pomağın bir araya gelmesi hükümet kurmak için yeterlidir....
Dikkat et kaynanaya ters gitme canım.Kurar hökümatı da resmi resmi yürür üzerine....

canımmm atlatmışsınız şükür çok geçmiş olsun...

Allah bir daha yaşatmasın...

inşaallah sende bir an önce toparlanırsın...

benim sonuçlarda kötü bişey çıkmadı canım ilaçla tedaviye devam

Bugünden itibaren kutlamaları bırak sen bize motive veriyosun kendini topla sen bize lazımsın.
Immmm bende isterimmm::)))
akşama damla yemeğim yok evde ve heryer çamaşır dolu
katlanıcak ütülenecek oyy oyy
ne yapıcam eve gidince bilmiyorum ben :)
Kolay gelsin ayşecim hem çalış birde evde çalış çok zor.
Hayırlı olsun canım muhakkak içilaçlarını ablamda kardeşimde içti risklleri falanda yoktu tedbir amaçlı.
Neyse ya kurtulmuş çocukcaz aklımdaydı inanki.Güle güle krletin canım.
Güle güle git gel beyzuş abla.

Gözünaydın canım...Geçmiş olsun...

Allah bir daha evladınla sınamasın inşallah.....

Ben sizi özlerim zaten canım...

Geceleri topikteyim nasipse....

Sağol canım....
Bu hafta sıkı tutup;biraz inceliyoruz değilmi Banucuğum..

İlbatum canım çok geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür.
sağol canım benim şükür atlattık
amin rabbim bir daha yaşatmasın,bende toparlanacağım toparlanmam gerek ...

senin sonuçlarında iyi çıkmış çok sevindim,rabbim yaşatmasın bir daha....
Gözünaydın canım...Geçmiş olsun...

Allah bir daha evladınla sınamasın inşallah.....

çok ama çok teşekkür ederim, evlat bambaşkaymış gerçekten ,rabbim yaşatmasın bir daha inşallah.....

maşallah kurabiye tarifleri ,mücverler, dondurmalar ohhh ne güzel ,bende bugün apartmanda taziye vardı oraya gittim kurabiye falan koydular ama 1 tane bile atmadım ağzıma daha doğrusu canım istemedi,ne bileyim bu ara canım hiçbir şey çekmiyor....

yağmurgözlü ablam senin kurabiye tarifini yazdım sağolasın ,banada geçmiş olsuna gelirler o zamana yaparım yanınada bir tuzlu tamam ......

ceco canım sen yürüyüşe başlamışsın sanırım, ev işide iyi hem evin temiz hem sen spor yapmış oluyorsun ,her yerin çalışıyor :)

toksin hedefin değişmiş canım keşke bende şimdi o hedefe yaklaşıyor olsaydım ,offf offf benim işim çok ama ben başaracağım bu defa kararlıyım, zaten doğumda alınanlar kolay gider diyor herkes ,öyleyse ben 70lere takılırım sanırım o zamana sen burada olmaya devam edersen duraklama anlarımda senden yardım alırım.....

Ablacığım eşimde baba tarafından pomak zaten ve dediğin gibi inanılmaz inatcıdır. Tabi benim arada yaptığım numaralara uyanmıyor o ayrı
Daha doğrusu ne kadar inat olursa olsun bizim aldığımız nefesle bile ilgilenen biri her ne kadara KV konusunda etkisiz eleman oluryorsada.

Evet ya o Açılımı bende geçen sene kurban bayramında KPnin halasından öğrenmiştim
KV hükümet kuramaz anlıyacağın zaten kurmaya niyetlensin ya darbe yaparım yada hükümet binasına bomba koyarım

ceco canım sen yürüyüşe başlamışsın sanırım, ev işide iyi hem evin temiz hem sen spor yapmış oluyorsun ,her yerin çalışıyor :)

He valla iki gündür totoşuma motor takmış gibiyim ama inan eşim bile fark etti bugün sen bu ara kendini daha iyi hissediyorsun galiba neşen yerinde dedi bende evet bana zararı olan herşey ve herkesten uzak duruyorum ya ondandır dedim :122: :122:
O tabi lafın nereye gittiğini anlayınca banu sen az değilsin dedi

Bakalım inşallah o enerjim hiç bitmezde bende böyle düzenimi sürdürüm. Salarsam ipin ucu kaçar diye sıkı tutuyorum herşeyi. Yemeğe bile geceden karar veriyorum ki saat 12 olmadan pişirmiş olayım diye
Darısı başına güzelim bide tükür kız nazar değmesin

ece, sinope ve ayşe canlarım çok geçmiş olsun....

yavrularımızdanda hastalananlar var onlarada acil şifalar diliyorum, mevsim değişti artık çabuk hastalanıyorlar, benimki bile sümüklü oldu ,serum fizyolojik kullanıyoruz, hastanede ne kadar dikkat edersen et oluyor işte.....

ohhhh allah neşeni daim etsin inşallah, ee dediğin gibi uzak durunca insan kendine geliyor :)
bende hep planlarım önceden ne yapacağımı yoksa düşün düşün daha zor oluyor ,gerçi bugün öyle bir yapmışım ki yarınada yeter :)
inşallah canım darısı başıma ,tü tü tüüüüüüü maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…