ilbatum cok gecmis olsun cnm allah bu günlerinizi aratmasin amin
Kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
Mari ben bayırılım pırassayaEşim Pomaktır ve rahmetli babannesi hep mari der dururdu bana
Kışın benimde favorim pırasadır ama seninki gibi hep zeytinyağlı.
Afiyetler olsun! Şu an koşu bandında çıkmışsındır kesinkolay gelsin....
canlarım hepinize çok teşekkür ederim ,bebeğim uyudu azcık daha bakayım derken yazılarınızı gördüm iyice ağlak olan beni yine çok duygulandırdınız allah razı olsun....
şükür atlattı işimiz bir daha gelişmezse bitti inşallah ,öyle riskli bir bölge ki kaka bulaşsa bu seferde enfeksiyon riski ,her kakada hastaneye koştur pansuman için ,çok ama çok yorgunum ama bebeğim iyi olsunda gerisi öenmli değil...
bende girmek istiyorum sizi gerçekten çok özledim hatta keşke telefonları olsaydı arardım dediğim bile oldu :)
en kısa zamanda yanınızdayım hiç merak etmeyin kaçamazsınız benden
Oooooo sen pomak gelinimisin Cecocuğum....(Ceco bulka....bulka gelin demek pomakça...Biliyorsundur ya)
Anladım şimdi ben senin kaynananın tavırlarını...Genlerinde var kadının...İnatları meşhurdur...Ben de yarım pomağım;baba tarafından...
Ne derler bilirmisin...''2 pomak bir hökümat''...Açılımı: 2 pomağın bir araya gelmesi hükümet kurmak için yeterlidir....
Dikkat et kaynanaya ters gitme canım.Kurar hökümatı da resmi resmi yürür üzerine....
Bugünden itibaren kutlamaları bırak sen bize motive veriyosun kendini topla sen bize lazımsın.2 aydır bir kutlama halindeyim ne yazıkki. ilk 4 ay süper motivasyon sonra delinmeler arkasından ya bi kereden bişey olmaz mantığım geri geldi. hayırlısı en azından bir yol aldım yarı da bırakmadan tamamlamak lazım rotayı.
Immmm bende isterimmm::)))küçük kuzuya geçmiş olsun canım
banucum bende bayılırım tadı bebe bisküvisine benziyor...çokta bereketli misafir için yüz güldürür yani bu malzemeyle 2 fırın tepsisi çıkıyor...( benim fırınım davul fırınlardan ) haftasonu yaptım...ama yemedim desem sadece bir ısırık aldım...kazdağlıma kargo yaptım...kalanı oğlum bitirdi..
Kolay gelsin ayşecim hem çalış birde evde çalış çok zor.akşama damla yemeğim yok evde ve heryer çamaşır dolu
katlanıcak ütülenecek oyy oyy
ne yapıcam eve gidince bilmiyorum ben :)
Hayırlı olsun canım muhakkak içilaçlarını ablamda kardeşimde içti risklleri falanda yoktu tedbir amaçlı.kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyorum. şimdi sabah beta hcg değerlerim için kan testi yaptırdım. değer 485,8 çıkınca bi sevindim, hemen doktora gittim tebrikler hamilesin dedi... ama diyerek başladı cümleye 10 gün boyunca kullanacağım 1 iğne progestan ve folic plus yazdı, yazdı yazmasına da beni aldı bi telaş yani ben bunları kullanınca mı tutunacak bebiş bana.. kullanmazsam ne olur diye... neyse düşün düşün sabahtan beri kullanmaya karar verdim, biliyosunuz 2 ay önce bi düşük yaşamıştım, kısacası bu kadar erkenden öğrenmek hiç iyi bi şey değil ama yapacak bi şey yok... şşimdi dikkat etmem lazım kendime. ha bu arada yaklaşık 3 haftalık içimdeki hücrecik... hiç kimseye söylemedim, çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum, neyse bi garibim zaten bi ağlıyorum bi sinirleniyorum, amaann ne yapacağımı bilmiyorum, anlamsız anlamsız bakıyorum etrafa ve sizleri seviyorum
Neyse ya kurtulmuş çocukcaz aklımdaydı inanki.Güle güle krletin canım.Akşam yemeğimi yedim, birazdan yürümeye çıkacağım kaç gün oldu yürümeyeli..
dün bayağı dip temizlik yaptım iyi hareket oldu..
Ha bu arada bahsetmiştim apartmanda hap içen çocuğu bu sabah taburcu edilmiş..
Güle güle git gel beyzuş abla.İyi akşamlar arkadaşlar....
Hepiniz iyisinizdir umarım....
Yarın sabah annemi ve kuzenimi evlerine götüreceğim....
1 hafta kalıp döneceğim...YENACIĞIMIN , yinemiiiiiiiiii dediğini duyar gibiyim...
Akşamları görüşürüz yine;sizler hayatımda olmayınca ben eksikim.....
merhaba kızlar nasılsınız? ben bebişimin işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim, ankraya gittik bebişim br operasyon geçirdi ,ben pek iyi değilim birkaç gündür, allaha şükür bebeğim iyi atlattı ama ben atlatamadım, cuma bildirim yaparım gerçi spor da diyette yalan oldu ama 2-3 gün önce olmayan pantolonum oluyor sanırım verdim ama ne kadar bilemiyorum beni mazur görün toparlanınca hemen aranıza döneceğim sizi gerçekten çok özledim...
yağmurgözlü ablacım senin sonucunuda bilemiyorum inşallah sorun çıkmamıştır,allah şifa versin...
kendini fazla özletme
maşşallah maşşllah
ne bilimfaazla gibi geldi bana mücver ya sonuçta ama benimki diyet mücver kendim uydurdum normaldende daha lezzetli yedim yedim
spor yapsım yok şu slim in 6 her yerimi ağrıttı oturup kalkerken bile zorlanıyorum
Bugünden itibaren kutlamaları bırak sen bize motive veriyosun kendini topla sen bize lazımsın.
Immmm bende isterimmm::)))
Kolay gelsin ayşecim hem çalış birde evde çalış çok zor.
Hayırlı olsun canım muhakkak içilaçlarını ablamda kardeşimde içti risklleri falanda yoktu tedbir amaçlı.
Neyse ya kurtulmuş çocukcaz aklımdaydı inanki.Güle güle krletin canım.
Güle güle git gel beyzuş abla.
sağol canım benim şükür atlattıkİlbatum canım çok geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür.
amin rabbim bir daha yaşatmasın,bende toparlanacağım toparlanmam gerek ...canımmm atlatmışsınız şükür çok geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın...
inşaallah sende bir an önce toparlanırsın...
benim sonuçlarda kötü bişey çıkmadı canım ilaçla tedaviye devam
Oooooo sen pomak gelinimisin Cecocuğum....(Ceco bulka....bulka gelin demek pomakça...Biliyorsundur ya)
Anladım şimdi ben senin kaynananın tavırlarını...Genlerinde var kadının...İnatları meşhurdur...Ben de yarım pomağım;baba tarafından...
Ne derler bilirmisin...''2 pomak bir hökümat''...Açılımı: 2 pomağın bir araya gelmesi hükümet kurmak için yeterlidir....
Dikkat et kaynanaya ters gitme canım.Kurar hökümatı da resmi resmi yürür üzerine....
ceco canım sen yürüyüşe başlamışsın sanırım, ev işide iyi hem evin temiz hem sen spor yapmış oluyorsun ,her yerin çalışıyor :)
He valla iki gündür totoşuma motor takmış gibiyimama inan eşim bile fark etti bugün sen bu ara kendini daha iyi hissediyorsun galiba neşen yerinde dedi bende evet bana zararı olan herşey ve herkesten uzak duruyorum ya ondandır dedim :122: :122:
O tabi lafın nereye gittiğini anlayınca banu sen az değilsin dedi
Bakalım inşallah o enerjim hiç bitmezde bende böyle düzenimi sürdürüm. Salarsam ipin ucu kaçar diye sıkı tutuyorum herşeyi. Yemeğe bile geceden karar veriyorum ki saat 12 olmadan pişirmiş olayım diye
Darısı başına güzelim bide tükür kız nazar değmesin
Ben sizi özlerim zaten canım...
Geceleri topikteyim nasipse....
Ablacığım eşimde baba tarafından pomak zatenve dediğin gibi inanılmaz inatcıdır. Tabi benim arada yaptığım numaralara uyanmıyor o ayrı
Daha doğrusu ne kadar inat olursa olsun bizim aldığımız nefesle bile ilgilenen biri her ne kadara KV konusunda etkisiz eleman oluryorsada.
Evet ya o Açılımı bende geçen sene kurban bayramında KPnin halasından öğrenmiştim
KV hükümet kuramaz anlıyacağınzaten kurmaya niyetlensin ya darbe yaparım yada hükümet binasına bomba koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?