Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Emin ol bütün dualarımız seninle... Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla evlatlarına kavuşursun.
Aslında o Çocukların Türk Avukatla görüşme imkanın olsa belki sen bile ikna ederdin onu sonuçta insan heyecanlanınca yabancı dilde yetersiz kalabilir.

Birde sen anladığım kadarıyla ''ithal'' gelinlerdensin yani türkiyeden almanyaya evlenen yanlışmıyım?

sağol canım evet deprem ülkesindeyiz ve her an herşeye hazırlıklı olmalıyız.... en mantıklısı bencede bende bebek çantasını ne olur olmaz diye arabaya koydurmuştum panikten unuturuz falan diye demek doğru yapmışım :)))
hazır olmak gerek tabi hazırla ve koy sende ama ara sıra kontrol et tarihleri falan geçmesin yiyeceklerin :)

Onlar devamlı tazelenir güzelim sonuçta acıktıkça yirim ben onları
Çıkan professör son kullanma tarihi uzun olan şeyler koyun demişti sonuçta unutulursa tarihi geçmiş şeyler yenmesin hesabı.
Birde düdük alın diyordu evdeki her bireyin boynunda asılı olsun demişti ama henüz onu yapmadık.
Rabbim korusun inşallah gerek olmaz hiç bir zaman için .... Amin

yağmurgözlü ablacım çok geçmiş olsun allah şifa versin

teşekkür ederim kızlar

arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa

arkadaşlar bişe sorcam diyet yapıyorum dıyetısyene gıtmıyorum bogazımı sankı bırı sıkıyomus gıbı bı bogaz agrım var acaba dıyet yaptıgımdanmıdır yaa

Sanmıyorum bence havalar bir iyi bir kötü derken mikrop kapmışsındır ve büyük ihtimalle grip olacaksındır
Diyetten daha doğrusu sağlıklı beslenmeden zarar gelmez en azından ben şimdiye kadar görmedim.
Biraz psikolojikte olabilir çünkü düşüncesi insanı zaten boğuyor ama diyet kelimesini kafandan silersen o boğma gidiyor.

Yinede geçmiş olsun

Kızlarrrrrrrrrrrr hepinize hayırlı geceler

Banu kaçar
Sabah erken kalkıp kızın çantasını hazırlıyayımda Ayşe aradığında anında fırlarım evden
Yarın görüşmek üzere

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

canım cok saol cvbın için troıdlerımde bı sorunmu var dıye tereddut edıyorumda kan tahlılı falan yaptırmadım dıyete baslarkenn.

canım cok saol cvbın için troıdlerımde bı sorunmu var dıye tereddut edıyorumda kan tahlılı falan yaptırmadım dıyete baslarkenn.

Bence onları ihmal etme ve mutlaka yaptır hem daha rahat olur kilo vermen.
Ben senelerce uğraştım meğer Pko varmış, İnsülin direnci varmış..... varmışda varmış
Şu an ilaç kullanıyorum ve ilaça başladıktan sonra kilo yavaşta olsa vermeye başladım.

Ya bir kere kerede olsa özele yaptıracaksın yada ben uğraşırım dersen devlet hastanesinde bedavaya. Her ikiside zor aslında ya pahalıyı göze alıcaksın yada koşturmayı ama ikiside bizim sağlığımız için göze alınır.

Neyse gelişme olursa buraya bildirirsin umarım kötü bişey cıkmaz

inşallah ya 5 aylık bebegım var onla hastaneye gıdıp ugrasmak zor olcak ama gıtmem lazım aslında.dıkkat etdımmı zayıflayabılıyorum fakat emzırdıgım ıcın fazlada dıkkat edemıyorum hemen sutum azalıyo

günaydınlar herkese
asıl diyetime bugun başlıyorum diyetisyenin listesi ile
içimde acayip bi heves ve istek var
bi de şu gribim geçse süper olacak
şimdi kimsecikler yokken geçmişe bi bakınayım geleym

Kzlar

Cok oldu giremedim hc. Yurtdisindan yatili misafirim var.. Bayram zaten herkes evdeydi. Cocuklarin hepsi hasta. Gecem gunduze karisti. Perisan birhaldeyim. Simdi yine ortancayi dr. A goturecegim. Butun gece oksurup durdu. Sabah baktim bisey cigniyor yatakta ..napiosun dedim bir baktim agzi kan icinde ... Bir yara var agzinda 1 liralik bozuk para kadar buyuk ve kanİyor...

beyza hoşgeldin özledik
yine zorlu günler geçirmişin Allah güç kuvvet versin çocuklara geçmiş olsun

yağmurgözlü geçmiş olsun canım çok çekiyorsun midenden valla zor
ayşem sana ve emire de Allah şifa versin
ceco miniği naptın merak ettim
banucum senin daha iyi olmana sevindim canım
Sağol canım bir iyi bir kötü götürüyoruz.
Çok geçmiş olsun ceco inşallah önemli değildir.
İnşallah iyi gelsin ebruda içiyordu ona iyi gelmişti.
Bende kullandım ama insülün direnci için değildi bana yaramadı ama ablam kullandı o çok memnundu iştahı kesilmişti.
Çok geçmiş olsun dr git muhakkak.
Sağol canım inşallah senin yürüyüşlerinde devamı gelir.
Bende öyleydim annem derdi poponda çivimi var ::))))
Çok geçmiş olsun bence başla ilaca çok faydası var bana verdi dr başladım daha bir rahatladım her açıdan.
Sağol ilbatum bende sizleri özledim ama insan hastayken içinden hiçbişey yapmak gelmiyor.
Allah sabır versin.
Allah yardımcın olsun.
günaydınlar herkese
asıl diyetime bugun başlıyorum diyetisyenin listesi ile
içimde acayip bi heves ve istek var
bi de şu gribim geçse süper olacak
şimdi kimsecikler yokken geçmişe bi bakınayım geleym
İnşallah bu sefer başarıcan ayşe.
Çok geçmiş olsun inşallah önemli değidir.

ya arkadaslar bu ilaç mucize gibi mi bu kadar gerçekten? yani ilk zamanlar yaptığı mide bulantısı baş dönmesi dışında sonralarda da yapacağı bir yan etkisi yok mu? Dün akşam diyetisyenimle konuştuk yeşim bu ilaç zaten kilo vermede zorlanan insülin direncinde bişey olmayan insanlara bile veriliyor zor durumda kalındığında dedi. Merak etme tıkır tıkır gidecek kiloların cuma günü gel biraz enerjini arttırmam lazım bu ilaçla yoksa birden cok fazla verirsin bunuda istemeyiz dedi. Yani benim demek istediğim bu ilacı kullandığımız süre boyunca hep böyle tok tatlı görmek istemeyen hallederde olacak mıyız? Yemek görmek işkence haline gelmeye başladı!!! Ben bu cümleyi bırakın söylemeyi birde yazdığıma inanamıyorum. Akşam misafirim vardı hepsine tatlı yaptım yedirdim ben tadına bile bakmak istemedim inanamıyorum. yani bu durum hep böyle devam edecekse ben bütün mide bulantılarını çekerim gerçekten sorun değil :)

cnm çok geçmiş olsun yaa off bu çocukların hastalıgı ndn hiç bitmiyo anlamıyorum yaa

ayşe hadi bakalım hayırlı olsun yeni listen sana bol kilo verdirir inşallah

saol cnm inş.

saol cnm inş.

cnm benimde insülin direncim 6,8 çıktı yrn sabah şeker yüklemese yaptırıcam bakalım

cnm benimde insülin direncim 6,8 çıktı yrn sabah şeker yüklemese yaptırıcam bakalım

ya ben bunu merak ediyorum işte. şimdi benim sonuc 4.95 cıktı ben şeker hastasımıyım? seker yüklemesi ne demek? bende suanki halime üzülmeli miyim :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…