sabahın 6sında kalkıp işe mi gidilir yaaadaha işten geleli 1 saat olmuşşken poff ://
hepinize iyi gecelerr
Canım, ben menülere pek yorum yapmam, kelin ilacı olsa misali düşündüğüm için :)) Ama senin mesajını görünce içimden geldi; miktar olarak az ama öğlenki köfte dışında tamamen karbonhidrat yemişsin. Sebze yemeği, salata, yoğurt en azında birinden biri bir öğünde yer alsaydı keşke. çalışırken zor oluyor ama akşamdan hazırlayıp biraz maydonoz (ya da ne seviyorsan yeşillik), bir dilim peynir yanına alsan kahvaltını zenginleştirir :))sabah kahvaltı olarak
5 adet form bisküvisi
yarım top kek
1 büyük bardak şekersiz çay
1 büyük bardak yeşil çay
akşam yemeği
yemekte püreli rosto köfte vardı sadece köftesini yedim onun büyüklüğüde yemek kaşığı büyüklüğündeydi 1 cm bile yoktu kalınlığı
çok azcık spagetti napoliten yedim
veee tatlı olarak supangle (sırf bunu yiyebilmek için diğerlerini az yedim)
ara öğünde 5 tane fındık ve 1 portakal
iş çıkışı yaklaşık 23:30 dada 6-7 tane badem götürmüşümdür
şimdide 1 bardak yeşil çay içiyorum
nasıl ilk gün için fena değil dimi?:26:
Hah şimdi oldu canım. Açıkça yazmak istemedim ama kız çocuğuna vajinal fitil verildiğini hiç duymamıştım. Makattandı demek :))geçmiş olsun dilekleriniz içn çok teşekkürler arkadaşlar alıntı yapmadım çünki daha önce okumuştum kızım uyanıktı yazamadım...
umutçum yenacım vajinal değil fitil popodan ama kendisi kutum acıyor diyor ...hatta bu gece çok korkuttu bizi fitili koyduktan sonra 1 saat ağladı çığlık çığlığa çıkarın onu acıyor acıyor diye mahvetti bizi .kvyi aradım o korkuyla hemen buraya getirin dedi aldığımız gibi çocuğu kvye gittik, altında bez bile yoktu bağlatmadı orada sustu artık oynarken , gerçektenmi acıyordu yoksa korktumubilemiyorum ama yırtındı resmen...yarın birtane daha var koymıyacağım....
wawww bende ayvalıktan sen balıkesirin içindenmisin...
ilbatum seninde yavruna geçmiş olsun kıyamam...
tebessüm canım sütten başka hiçbirşey içmezki muhallebi hiç ağzına koymadı tatlıyı hiç sevmez...
Kıyamam ben ona. Benim oğlan da aynı aslında. Bir de ikinci olunca biraz daha şanssız :)) Kızımla saatlerce oynar ilgilenirdim, bununla daha az oynuyorum. :))) Yaşları yakın olsa bir araya getirirdik, ben buralarda bir oyun grubu kurmaya çalışıyorum; eğer kızınla yaşıt bir grup oluşursa haber veririm sana :) Çverede Gymboree'den tut, Mygym'e kadar bir sürü yeri de aradım oyun saati için, gönlüme göre bir yer bulamadım. Benim kızın eski okulu çok iyiydi ama orası her gün ve annesiz kabul ediyor, ben beraber katılacağımız saatlik bir yer arıyorum...sıkılıyor evde sürekli yanlız çok sıkılıyor sanırım ondan
okulada gidemiyor çok istiyor
bir ara gitmişti tabi yine hastalıktan bıraktık orada bale dersi vardı anne ben yine bale okuluna gitmek istiyorum diyor ben büyümedimmi nezaman okula gidecem diyor
Canım, ben menülere pek yorum yapmam, kelin ilacı olsa misali düşündüğüm için :)) Ama senin mesajını görünce içimden geldi; miktar olarak az ama öğlenki köfte dışında tamamen karbonhidrat yemişsin. Sebze yemeği, salata, yoğurt en azında birinden biri bir öğünde yer alsaydı keşke. çalışırken zor oluyor ama akşamdan hazırlayıp biraz maydonoz (ya da ne seviyorsan yeşillik), bir dilim peynir yanına alsan kahvaltını zenginleştirir :))
Hah şimdi oldu canım. Açıkça yazmak istemedim ama kız çocuğuna vajinal fitil verildiğini hiç duymamıştım. Makattandı demek :))
Tekrar geçmiş olsun Derinciğim.
Kıyamam ben ona. Benim oğlan da aynı aslında. Bir de ikinci olunca biraz daha şanssız :)) Kızımla saatlerce oynar ilgilenirdim, bununla daha az oynuyorum. :))) Yaşları yakın olsa bir araya getirirdik, ben buralarda bir oyun grubu kurmaya çalışıyorum; eğer kızınla yaşıt bir grup oluşursa haber veririm sana :) Çverede Gymboree'den tut, Mygym'e kadar bir sürü yeri de aradım oyun saati için, gönlüme göre bir yer bulamadım. Benim kızın eski okulu çok iyiydi ama orası her gün ve annesiz kabul ediyor, ben beraber katılacağımız saatlik bir yer arıyorum...
Siz ne zaman gidecektiniz canım? Gidince orada bir okula başlatacak mısın?
İyi geceler, tatlı uykular, güya bilgisayarı kapatım çıkacaktım, sizleri görünce takıldım gene. Malum yeniyıl kararları, erken kalkmaya çalışıyoruz, oğluş 22.30'da mışıl mışıl uyudu
iyi geceler banucum...
off diş agrısı da ne zordur..allah şifasını versin
cecoooo canım yazdıklarını okudumda allah sana bol bol sabır versin başka birşeye ihtiyacın yok çok şükür sende bu kv varken tek dileğin sabır olsun....
yaa zor bi durummm valla böyle durumlarda KAlmak istemiyorum hep anlatanda oluyo suç geçen sene arkadaşın biri nin kızı yüzünden söyledim kadın bana coluk cocuk kocası bile eşimle samimydi konuşmuyolar herkez sen haklısın diyo amma hayatta kimseyle küsmemiştim daha zoruma gitti neyse kadın şirret kimseyle konuşmuyo kapı komşusuyla bile neyse iyi düşün kaynana bile laf sokar valla kardeşine söyle bence sadece gençler sanki aralarında hallederler gibime geliyoo
benimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gecekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...
BANUUUUU beni unutmuşsun tatlımmm...
Cecoooooooooooooommmmmmmmm,
yarismamiza katilanlara baktim . Söyleki ;
BEn
Sen tabiki
WAW,
mmery,
dermanabla-7,
fadime02,
tomurcukkk,
ayse-c52,
yst38
atlamadiysam bu kadar cnm
Günaydın sanada bende tam aynı şeyi düşünüyordum bu gün geçmişi okumak çok vaktimi almadıgünayyydınnnnn az konuşmuşsunuzzz iy hemen bitti yena uğramamış bişeymi oldu eşinmi geldi yoksa
uyuyamadımm sabahın köründe kalktımmmm amannn
yeşil cayımı alayım ve içaçıcı olmayan haberleri izleyeyimmm
herkeze hayırlı günlerrrrrrrrrrrr
Günaydın Ayşe nasılsıngünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese sağlıklı, mutlu, umutlu, neşe ve güzellik dolu bir gün diliyorum
Günaydın güzel topikdaşlarım :)
Nasılsınız görüşmeyeli. Baya bir rahatsızlıklar var cok gecmiş olsun herkese güzel bebeklerinize. Allahımdan şifa diliyorum tüm hasta olanlara. Ben iyiyim koşturmaca bu hafta nerdeyse ofise ugramadım diyebilirim. Bizim şirketin teknik işlerinede ben bakıyorum bu yüzden 3 gündür sanayilerde koçtaşlarda vs. dolanıyorum. Diyet biraz karışık gidiyor. 2 gün öncesine kadar 85 küsürlerdeydim dün bir ishal oldum ne var ne yok attım sanırım yarın muhtemelen 84 küsürlerde bir rakam vereceğim. Aslında bir fark yok ama + olmaktan iyidir diyorum. Gecen hafta diyetisyenim haftaya farklı bir diyet yapacagız seninle demişti bakalım ona baslarız cumartesi günü yazarım size nasıl bişey. çünkü ben yaklasık 2 - 3 sene kadar bu kilodaydım kırılması gercekten zor olacak dedi. Olsun dedim benim vaktim var :) Hayırlısıyla 2014 de anne olmak istiyorum Allahtan bir mani cıkmazsa. Bu yüzden 2013 ün sonuna kadar vaktimiz var 65 kilo olmam için dedim. merak etme sen 2012 sonuna kadar 65 i görürsün sonrada 2013 de de korumayı ögrenirsin sonuna dogruda hamile kalırsın insallah dedi. İnsallah dedik bakalım :) Acele etmemeye alıstım sanırım. yani önceden biranda olup bitiversin istiyordum hersey. ama simdi öyle degilim. düşündüğümde 30 kilo nerdeyse ilkokula giden bir cocugun kilosunu vermeye calısıyorum. ve en önemlisi kalıcı olması. bu yüzden bu yavaslıgı seviyorum. hem haftanın bir iki günü kaçamakta yapabiliyorum sonra hemen dengeliyorum. ben bu işi ögreniyorum galiba :) önümüzdeki 12 aylık süreçte 20 kilo daha verdimmi tamamdır bu iş. Kasmadan yorulmadan sıkılmadan olması benim için en önemlisi. çünkü ben=yemek yemek oldugu için kendimi bunalıma sokarım biraz bişeylerden uzak kalsam. Cenem acıldı sabah sabah. hepinizi öpüyorum. Yarına hepimiz güzelll kilolar veririz umarım. En önemlisi saglıklı ve kalıcı olması gerisi boş :) Bu arada şimdi kahvaltımı edeceğim. 2 dilim cavdar ekmegi arasında ince bir dilim kasar domates ile tost. 2 sakarinli cay. salatalık. öglende aynı tostun içinde bir dilimde salam olanı :) aksama Allah kerim :) aradaki meshur mandalinalarımıda unutmayalım tabi :) baya azalttım ama günde 3 taneden fazla yemiyorum.
Günaydın Yeni diyetini bende merak ettim burdan paylaşırsan sevinirim diyetisyeninden aldıktan sonra Umarım hedeflerine ulaşırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
ayşe canım bugun yoğunluktan hiç yazamadım.kaçamaksız diyebilirim günüme menümü paylaşıcam
bugün ki menümü paylaşıyım ben ayşecim söz verdiğim gibi
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
2 çatal menemen
şekersiz çay
öğle
5kuru incir 3 ceviz
saat 15 te ( toplantımız vardı geç kaldım)
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk ızagara (100) g edermi bilmiyorum
3 kaşık pilav
sonra 1 tane kurabiye kaçamağım oldu
saat 16,30 te
1 tane muz
akşam
saat 18:30 da
1 adet küçük akdeniz ekmeği arasına 1 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay ( canım pişmiş yemek istemiyor hastalıktan zaar::)))
veee az önce şekersiz enerji içeceği içtim (100 kalori) çok halsizim diyee. sınav zamanları işe yarardı.ayy yazınca neler yemişim ben öle yaa.benim menümüde yorumlayın nolurrr...
gözlerimin altı mosmor oldu halsizlik hat safhada. kadın doğum uzamanına gidicektim bayadır erteliyorum bi kaç aydır sancılı adet dönemlerim oluyor diye. regl 3,4 günü hormon testı yapılıyordu dıye biliyorum yarın önce gidip kan testi yaptırıcam haftayada muayene olucam smear aldırıcam yılda bir kez yaptırmak lazım.yorucu bir gün daha geride kaldı.görümcem hastalanmış onu ziyarete geldim iş yerime çok yakın.bu gece burdayım doktorumda burda sabah burdan gidicem.ee bana şimdilik müsade eşim geldi.yine uğramaya çalışıcam. herkese sevgiler
sen nasılsın
bu resimdeki emir sanırım maşşallah paşana
Günaydın sanada bende tam aynı şeyi düşünüyordum bu gün geçmişi okumak çok vaktimi almadı
Günaydın Ayşe nasılsın
İyiyim bende dün arkadaşlar evde peynir yapımından bahsetmişlerdi çok ilgimi çekti internetten araştırıyorum peynir mayası bulabilirsem denemeyi düşünüyorum Evde yapılan her şey sağlıklı ve temiz heveslendim vallacnm incir fazla geldi bana
muzun yanında istersen sütte olabilir :)
iyiyim cnm saol
evet emir resimdeki
4 ay önceki resim olması lazm dahada büyüdü şimdi :)
günaydın iyiyim çok şükür öksürüğümde azaldı bayağı sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?