Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahın 6sında kalkıp işe mi gidilir yaaa daha işten geleli 1 saat olmuşşken poff ://

hepinize iyi gecelerr

Canım, ben menülere pek yorum yapmam, kelin ilacı olsa misali düşündüğüm için :)) Ama senin mesajını görünce içimden geldi; miktar olarak az ama öğlenki köfte dışında tamamen karbonhidrat yemişsin. Sebze yemeği, salata, yoğurt en azında birinden biri bir öğünde yer alsaydı keşke. çalışırken zor oluyor ama akşamdan hazırlayıp biraz maydonoz (ya da ne seviyorsan yeşillik), bir dilim peynir yanına alsan kahvaltını zenginleştirir :))
Hah şimdi oldu canım. Açıkça yazmak istemedim ama kız çocuğuna vajinal fitil verildiğini hiç duymamıştım. Makattandı demek :))
Tekrar geçmiş olsun Derinciğim.
Kıyamam ben ona. Benim oğlan da aynı aslında. Bir de ikinci olunca biraz daha şanssız :)) Kızımla saatlerce oynar ilgilenirdim, bununla daha az oynuyorum. :))) Yaşları yakın olsa bir araya getirirdik, ben buralarda bir oyun grubu kurmaya çalışıyorum; eğer kızınla yaşıt bir grup oluşursa haber veririm sana :) Çverede Gymboree'den tut, Mygym'e kadar bir sürü yeri de aradım oyun saati için, gönlüme göre bir yer bulamadım. Benim kızın eski okulu çok iyiydi ama orası her gün ve annesiz kabul ediyor, ben beraber katılacağımız saatlik bir yer arıyorum...
Siz ne zaman gidecektiniz canım? Gidince orada bir okula başlatacak mısın?

İyi geceler, tatlı uykular, güya bilgisayarı kapatım çıkacaktım, sizleri görünce takıldım gene. Malum yeniyıl kararları, erken kalkmaya çalışıyoruz, oğluş 22.30'da mışıl mışıl uyudu

bende bir ara oyun grubu çok aradım ataşehirde palyhouse vardı gittik ama ben hijyenini sevmedim
birde atakentte bir yere gitti ama ben yoktum yanında 2 gün 2şer saatti ama ben memnundum oradan

biz şubat8 de gidiyoruz canım gidince biraz alışması için bekleyip verecem ama dil sorunu olacak onun için iyi bir araştırma yapmam gerekecek
senin önerdiğin kitabıda bir gidip bakayım öyle alayım diyorum sadece inönü caddesinde bir yerde var ama gidemedim
ben kendim baya öğrettim yani sayılar renkler vs. tarzı şeyleri biliyor cümle kurmayı öğretiyormu acaba yoksa işime yaramaz diye önce görmek istiyorum
dün ingilizce susadım dedi babaannesi bu nediyor diyor artık onada öğrettim anlamı bu diye nasıl seviniyor biliyorum öğrendim diye

ohhh nasıl sevindim valla geceleri seni nöbetçi yapıyordu umarım düzene girer

Ben geldimmmmmmmmmmm :122:

Biliyorum çok geç oldu ama bugün maalesef büyük kızım çok hastaydı ve akşam bir ara ateşi cıktı. En son 39.9 olunca ateşi alıp direk hastaneye götürdük. İlkten devlet hastanesine gitme gafletinde bulunduk ama bir baktık önümüzde 123 kişi daha var ve sırada bir türlü ilerlemeyince eşimin tepesi attı ve kızı en yakın özel hastaneye götürdük.
Faranjit olmuş yavrum ve hiç hali yoktu. Yüzü resmen beyaz oldu, ellerindeki kan çekildi ve devamli başı dönüyor diye direk doktor iğne verdi ve 3 günlük rapor yazdı.
Çok şükür şu an çok daha iyi ve ateşi düştüğü için sonunda uyuya kalabildi.

Bu arada bugün yediklerimi bende paylaşayı geçte olmuş olsa

SAbah

Ekmeksiz, bol turplu az ananaslı kahvaltı tabağı

Öğlen

Kırmızı mercimek çorbası ve bir koca tabak salata

Akşam yemeğininde resmini çekecektim ama maalesef eşim ve kuzeni ( vukatli olan değil bir ufağı ) sorunlu olan kuzenden bahsederken sofrayı kurduk ve bir yandan ne yapsak diye konuşurken ben tabağın resmini çekemeden yidim
Tabi yinede söylim

Akşam
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane etli kabak dolması
2 kaşık yoğurt
2 tane etsiz ciğköfte

Bugün hiç ekmek yemedim :122: arada şekersiz nescafe ve sabahta yeşilçay içtim

iyi geceler banucum...
off diş agrısı da ne zordur..allah şifasını versin

Sağ ol canım şu an çok daha iyi ama sabaha kadar uyutmadı maalesef :26:

cecoooo canım yazdıklarını okudumda allah sana bol bol sabır versin başka birşeye ihtiyacın yok çok şükür sende bu kv varken tek dileğin sabır olsun....

Öyle zaten Güzelim hep dua ediyoru Rabbim bana sabır ver diye Allah düşman başına vermesin ki düşmanım dahi yok şükür

Canım bizde kız kardeşiyle uzun uzun konuştuk bu gece kızın çoğu şeyden haberi yokmuş tahmin ettiğimiz gibi.
Yenge eğer Anneme söylersek annem ablamı gebertir ama söylemezsekte ablamın başı derten nasıl kurtulacak dedi. Sonunda kızla eşim konuşmaya karar verdi. Cumartesi akşamı bir akrabanın nişanı var ve hepimiz orada olacağız. Eşim vukuatlıKuzene dönüşte bize yatıya kalın diyecek tabi kardeşide gelecek o gece bize sonrada eşim sırf beni düşman bellemesin diye geçen gece bana geldiğinde bizim ''gizli'' konuşmamızı yatak odasından duyduğunu idda edicek ve ona bundan sonra her adımını dikkatli atmasını söyleyecek.
Hatta sırf kardeşine sen mi söyledin demesin diye eşim ufağını da sözde fırçalayacak sende biliyordun da bana niye söylemedin diye
Tabi bamada firça atacak sende kaç gündür neden bana söylemedin bu geceye kadar itiraf etmnizi bekledim hesabı
Anlayacağın büyük Oyun sahneleyeceğiz ve eşim bundan sonra her gittiğin yeri Annen hariç bana bildireceksin ne zaman kontrol edeceğimde belli değil diyecek heee ille bana karışma dersen Anneni hemen arayıp duyduklarımı anlatırım diyecekmiş
Belki kendini çok kısıtlanmış hissedecek ama kötü olmasından iyidir
Birde yalanlarına ortak olan arkadaşında da kalmasını yasaklıyacağız mecbur :26:
Ancak bu careyi bulduk şimdilik olmadı mecbur Halama söylerim diyor eşim :26:

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir

BANUUUUU beni unutmuşsun tatlımmm...

ekledim bile datlum

Cecoooooooooooooommmmmmmmm,
yarismamiza katilanlara baktim . Söyleki ;
BEn
Sen tabiki
WAW,
mmery,
dermanabla-7,
fadime02,
tomurcukkk,
ayse-c52,
yst38
atlamadiysam bu kadar cnm

Tamamdır hayatım mesaj olarakta duruyor Liste olarakta hazır

Son düzenleme:
günayyydınnnnn az konuşmuşsunuzzz iy hemen bitti yena uğramamış bişeymi oldu eşinmi geldi yoksa
uyuyamadımm sabahın köründe kalktımmmm amannn
yeşil cayımı alayım ve içaçıcı olmayan haberleri izleyeyimmm
herkeze hayırlı günlerrrrrrrrrrrr

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese sağlıklı, mutlu, umutlu, neşe ve güzellik dolu bir gün diliyorum

Günaydın güzel topikdaşlarım :)

Nasılsınız görüşmeyeli. Baya bir rahatsızlıklar var cok gecmiş olsun herkese güzel bebeklerinize. Allahımdan şifa diliyorum tüm hasta olanlara. Ben iyiyim koşturmaca bu hafta nerdeyse ofise ugramadım diyebilirim. Bizim şirketin teknik işlerinede ben bakıyorum bu yüzden 3 gündür sanayilerde koçtaşlarda vs. dolanıyorum. Diyet biraz karışık gidiyor. 2 gün öncesine kadar 85 küsürlerdeydim dün bir ishal oldum ne var ne yok attım sanırım yarın muhtemelen 84 küsürlerde bir rakam vereceğim. Aslında bir fark yok ama + olmaktan iyidir diyorum. Gecen hafta diyetisyenim haftaya farklı bir diyet yapacagız seninle demişti bakalım ona baslarız cumartesi günü yazarım size nasıl bişey. çünkü ben yaklasık 2 - 3 sene kadar bu kilodaydım kırılması gercekten zor olacak dedi. Olsun dedim benim vaktim var :) Hayırlısıyla 2014 de anne olmak istiyorum Allahtan bir mani cıkmazsa. Bu yüzden 2013 ün sonuna kadar vaktimiz var 65 kilo olmam için dedim. merak etme sen 2012 sonuna kadar 65 i görürsün sonrada 2013 de de korumayı ögrenirsin sonuna dogruda hamile kalırsın insallah dedi. İnsallah dedik bakalım :) Acele etmemeye alıstım sanırım. yani önceden biranda olup bitiversin istiyordum hersey. ama simdi öyle degilim. düşündüğümde 30 kilo nerdeyse ilkokula giden bir cocugun kilosunu vermeye calısıyorum. ve en önemlisi kalıcı olması. bu yüzden bu yavaslıgı seviyorum. hem haftanın bir iki günü kaçamakta yapabiliyorum sonra hemen dengeliyorum. ben bu işi ögreniyorum galiba :) önümüzdeki 12 aylık süreçte 20 kilo daha verdimmi tamamdır bu iş. Kasmadan yorulmadan sıkılmadan olması benim için en önemlisi. çünkü ben=yemek yemek oldugu için kendimi bunalıma sokarım biraz bişeylerden uzak kalsam. Cenem acıldı sabah sabah. hepinizi öpüyorum. Yarına hepimiz güzelll kilolar veririz umarım. En önemlisi saglıklı ve kalıcı olması gerisi boş :) Bu arada şimdi kahvaltımı edeceğim. 2 dilim cavdar ekmegi arasında ince bir dilim kasar domates ile tost. 2 sakarinli cay. salatalık. öglende aynı tostun içinde bir dilimde salam olanı :) aksama Allah kerim :) aradaki meshur mandalinalarımıda unutmayalım tabi :) baya azalttım ama günde 3 taneden fazla yemiyorum.

Günaydın sanada bende tam aynı şeyi düşünüyordum bu gün geçmişi okumak çok vaktimi almadı
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese sağlıklı, mutlu, umutlu, neşe ve güzellik dolu bir gün diliyorum
Günaydın Ayşe nasılsın

Günaydın Yeni diyetini bende merak ettim burdan paylaşırsan sevinirim diyetisyeninden aldıktan sonra Umarım hedeflerine ulaşırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Günaydın Yeni diyetini bende merak ettim burdan paylaşırsan sevinirim diyetisyeninden aldıktan sonra Umarım hedeflerine ulaşırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Günaydın :) mutlaka paylaşacağım. inşallah dermanabla hepimiz hedeflerimize planladığımız zaman içinde ulaşırız.

herkese günaydın
ceco geçmiş olsun canım kızına bu ara çok var faranjit felan benim de kardeşlerim yeğenlerim hep hasta 4 aylık olan bile
bugün sıkı diyet yapmayı planlıyorum dayanabilirsem yarın eksi de olmak istiyorum yüyürş de yapacağım bugün leslie yapamam dün çok yordu beni

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar. bir kaçgündür netin yakınından geçemedim. nasılsınız görüşmeyeli. özlüyor insan buraları

cnm incir fazla geldi bana
muzun yanında istersen sütte olabilir :)

sen nasılsın
bu resimdeki emir sanırım maşşallah paşana

iyiyim cnm saol
evet emir resimdeki
4 ay önceki resim olması lazm dahada büyüdü şimdi :)

Günaydın sanada bende tam aynı şeyi düşünüyordum bu gün geçmişi okumak çok vaktimi almadı

Günaydın Ayşe nasılsın

günaydın iyiyim çok şükür öksürüğümde azaldı bayağı sen nasılsın

Günaydın güzellerrr...
Bu sabah tartıda 89,3 ü gördüm şükür.Şeytanın bacağını kırdım.Hem yılbaşı kaçamağındaki +300 ü vermişim üstüne bi de 700 gr gitmiş.Çok mutluyum. Bugün çooook dikkat edicem yarın daha az çıkmak için
Geçmişi okuyup geliyorumm

Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
Nerdeyse 1haftadir giremiyorum benim pc bozuldu zaten tutulup kaliyordu bugun arkadasin pc sini getirdim haber veriyim dedim birsure daha giremeyebilirim insallah herkes iyidir geçmis baya birikmis 300sayfadan fazla hepsini okuyamam ama pc yi vermeden once son 20 sayfayi okumaya çalisacagim cecom listeyi yaptimi merak ettim yarisi kim kazandi

BEYZUS abla benim kilom ayni bu haftada ayni yazarsan sevinirim birde iki hafta kadar izinli yazarmisin beni belki giremem pc yapilana kadar nir yolunu bulup girsemde yinede sen 2hafta izinli yaz beni lutfen listelerden çikmak istemiyorum geçici durum benimki oyuzden tekrar aranizda olucam insallah

YENA abla spor listesini sen yapiyordun en son sporum bu hafta 180 dk spor listesinede izinli yaziliyorsa yazarmisiniz?

Hepinizi çok ozledim buraya giremedigim zamanlar eksiklik hissediyorum okadar alistim sevdimki sizi aranizda olucam tekrar insallah

Yarin giremem simdiden kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim insallah herkes vermistir

Bende insallah listelere girene kadar azda olsa vermis olurum

Simdi biraz geçmisi okuyumm
opuyorummm hepiniziiii

İyiyim bende dün arkadaşlar evde peynir yapımından bahsetmişlerdi çok ilgimi çekti internetten araştırıyorum peynir mayası bulabilirsem denemeyi düşünüyorum Evde yapılan her şey sağlıklı ve temiz heveslendim valla

http://www.dailymotion.com/video/xhn8ut_evde-peynyr-kayar-yapimi_lifestyle
yukarıdaki linki bir izleyin bakalım kolay gibi görünüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…