benim eşimin işi sesiyle ilgili olduğundan boğazı acıyınca hep ılık su içer gerçekten iyi geliyor bir de şu boğaz spreyleri
abdi ibrahim duymasın
benimde bu gün çok sıkıldı cnm. Sabah kötü bir haber aldım yürüyüş yapabilirdim ama cnm istemedi hiç menumu yazdım ama eksik olmuş 2avuç kadar kavurma yemistim. Dietsiyenler avuç içi kadar et yiyin diyorlar. Eeee 2elimiz var deilmiDün canımı çok sıkan bazı özel nedenlerden dolayı çok abarttım. saçma sapan ve uygunsuz saatlerde yedim bişeyler...
Bugün onun telafisi babında.:) kabağı rendeleyip yağsız tavada bir iki çevirdim sarımsaklı yoğurtla yedim öğlen ve akşam..
Sabah klasik kahvaltı aralarda badem..2 kahve 3 yeşilçay..
Su pek içemedim su içtiğim an feci yanıyor boğazım ha birde 1 bardak kefir...
yürüyüş yapmadım ama temizlik yaptım..
selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
Yena geçmiş olsun canım.
O da zamanın hızla geçmesinden dert yanıyor, "aaaah ahh kızım, dün senin çocuklarına baktığın gibi ben size bakıyordum bugün oram buram ağrıyor 60 yaşıma geldim" diyor. Göz açıp kapanıncaya kadar geçiyormuş zaman, gençliğinizin kıymetini bilin diyor
Boğaz spreylerinden midem acaip bulanıyor.
Hiiç kullanamam..
yena benim yeni fotomu da gördünmü acep(leyla ile mecnun izliyorum da)
bende çok üzüldüm, gerçekten çok özel bir insandı. sadece oyujnları ve oyunculuğu değil, aynı zamanda bestelerinide hala bıkmadan usanmadan ve duygu yüküyle dinliyoruz. mekanı cennet olsunKızlar Meral Okay'a çok üzüldüm ben..
Çok özel bir insandı benim için..Yeditepe istanbul,ikinci bahar denince o gelir aklıma...
herşeyden önce düşünen biriydi..Bizden biriydi, ülkesini çok seven biriydi..
Allah rahmet eylesin..
KArı koca erken gitti. artık Yaman'ıyla buluşmuştur..
yenacım çoook geçmiş olsun, dikkat et kendine bol c vitamini unutmaSorma bende ağladım..zaten hastayım faranjit oldum cayır cayır yanıyor boğazım..
umutcum çook geçmiş olsun anneciğine, acil şifalar olsun tez zamanda inşşaallaahhhİyi geceler arkadaşlar, sabahtan beri ara ara okuyarak geçmişi ancak bitirdim. Hafta sonu giremedim, Cuma öğlen çıktım evden Pazar gece döndüm, eşim yurtdışında olunca ben de annemlerde kaldım. Annem siyatikten muzdarip, yatıyor epeydir, ona da iki kuruş faydam dokunsun dedim ama geberdim yorgunluktan.
Çocuklar orada iyice şımarıyorlar, ikisini hayla, yemek ayarla, sofra kur-kaldır, yıka yerleştir, süpür, ütüle filan derken iflahım kesildi. Sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkan oğlum sağolsun uykumu da alamadım, nezle gibiyim şimdi. Ne yazık ki diyet de fena gümledi. Frenlemeye çalışsam da sırf Cuma günü bile (lahmacun, pide, profiterol gibi zararlı yiyeceklerden çeyrek çeyrek götürdüm) beni batırdı. Bu sabah +700 görünce sinirle şakır şakır yağmur altında 1 saat yürüdüm. İşte bende durumlar böyle, bu birkaç gün çok dikkali gitmeliyim denegelemek için, zaten regl öncesi haftam, su tutmaya başladım bile...
yenacıımmelifçiğim fotolarını gördüm çok güzelsin canım..
Hele zayıflayınca afet-i elif olursun..
topiğimizde hiiç çirkin yok hepimiz çok özeliz,çok güzeliz.:))
İyi geceler,iyi uykular..
umut vereceksin artık başka alternatifin yok zaten hedefin zor da sayılamaz 2 ayda 6 kilo gayet makul
olacak olacak
Doğrusun canım, makul ama ben taa Ocak'ta başladım tantana yapmaya. Ocakta yaklaşık 2.5 kg verdim galiba, sonraki aylarda aynen yerimde saydım, belki 1 kg daha vermişimdir, 3 ayda 3.5 kg verince, kalan son 3 ayda sıçrama yapmak biraz güç geldi gözüme :) ama dediğin gibi alternatif yokkkk, çabalayacağız, niyetten çıkmayacağızzz...
aynen öyle canım niyetimiz belli çabalayacağız işte sağlıkla hayırlısıyla başaracağız da
ben hep 3 mil yaptım öğlen cocuk uyudumu yapıyorum suyuda 1 bucuk lt alıyorum yanıma her milde 500 cc içiyorum 55 dk yeni indirdim hakaten zor geldi zorlanıyosan 2 mil yap zamanla fazlalaştırırsın45dakıka olan dımı o ya pekı hangısınden basladın biraz bilgi verirmisin ya bide ben dun 4mil olanını yaptım 55dak galıba bacaklarım delı gıbı acıdı birde bu sporu yapmadan once yarım litre su icilmesi gerekiyomus bunu baslamadan once mı ıcıcez
Kızlar çok komiğim. Dün müstakbel eltim aradı, kayınvalidem çalıştığı için düğün alışverişine geç gelecek (zaten çoğu nişanda alınmıştı), gelinliği beraber bakarsınız demişti bana. Kızcağız da o yüzdn aramış, Nisan sonunda almak istiyor (ya da ısmarlamak diyelim) Zaten hazır almaya karar vermiş. Neyse rica etti benim için araştırır mısın, nerelere gitsek filan diye..
Ben de hazır gelinlik alabileceği bazı sitelerin adreslerini buldum, gelinlikleri fiyatları filan incelemek yerine, direk kendim için -düğünde giyebileceğim- abiye modelleri incelemeye başladım yalnız. Deminden beri bir yandan onlara bakıyorum bir yandan kıs kıs gülüyorum. Eğer bu ay -3 ile kapatamazsam iyice salacağım galiba kendimi. Mayıs-Haziran'da oğlumun ve kızımın yaş günleri de var, özellikle kızım için büyük bir organizasyon da düşünüyorum, tombik tombik gezmek istemiyorum ortalıklarda. :44: Kızın doğumgününe kadar 6 kilo verebilir miyim acaba? Teorik olarak veririm elbet de realist düşününce emin olamıyorum. Haziran'ın ilk hafta sonu yapmayı düşünüyorum, okullar kapanmadan önce...
Fototğrafında da yazdım Asumancığım nezaketten değil hakikaten söylüyorum, sen çok iyi görünüyorsun. Senin oranlarına gelsem arada kaçamak yapar sonra dengeler, sağlıklı şekilde ilerlerim.Ama şimdiden bunu yapınca yerimde sayıyorumŞimdi geçmişe baktım 24 Şubat bildirimde 81.4 imişim, bu kadar sürede 1 kg bile verememişim, resmen yerimde sayıyorum.
Neyse bu konuşmalar iyi oluyor bana moral buluyorum, motivasyon geliyor, kulaklarımda Rocky 4 müziği ile yatmaya gideyim şimdi ben.
Herkese iyi geceler
iyi gecelerrr arkadaşlarımm
bende bu gece aranızdan erken ayrılıyorum, sabah görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?