öncelikle tabi ki vazgeçmemelisin ama bunu burdakiler ben veya bir başkası söylediği için değil, kendin istediğin için yapmalısın.. hayatta da sürekli bir şeyleri elimizden kaçırır ama inatla onu elde etmek için uğraşısırz.. diyet yapmakta böyle bir şey iste.. yemediğinde kilo veririsin 1,2,3, veya grmlar oynar önemli değil, ama yediğin anda onlarn mislini alırsın ne yazık ki.. bu kadar acımasız bir midemiz var.. ama senin bir hedefin var ve vermen gereken bir gelinlik ölçüsü.. kendini o gelinliğin içinde nasıl olmak istediğini hayal et ve kararını öyle ver.. tabi ki durduğu zamanlar olucak kilonun ama sabrederek tekrar vereceksin.. amacına ulaşmak sence zor mu?? .. başarabilirsin bence.. sence???herkese merahaba
bu yazıyı okuyan herkesin yardımına ihtiyacım var !!!!çünkü garip bir ruh haline bürünmüş vaziyetteyim.diyete 9 ocak ta başladım şimdiye kadar çok şükür ki kilo veremediğim zaman olmadı(az veya çok hep kilo verdim)en son geçen haftada 1 kilo verdim cuma günleri tartı günüm .bugün regl olduğum için bu hafta tartıyı esgeçiçem ama yine de sanki asla istediğim kiloya inemicekmişim gibi geliyo inanın birkaç gündür diyeti bırakıp bırakmama arasnda gidip geliyorum şimdiye kadar 13 kilo verdim ve ilk hedefim haziranın son gününe kadar 10-12 kilo daha vermek (gelinlik ölçüsü vermeye gidicem) ama bilmiyorum daha önce de hep kiloluydum ama hiç diyet yapmadım boyum uzun hep bi şekilde tolare ettim yani diyet deneyimim yok ... daha önceden kilo verip diyetine devam eden herkesten önerilerini bekliyorum napmalıyım ya da napmamalıyım
gulmacım hoşgeldin. umarım çok önemli bir şey yoktur bizde seni özliycezzzmerhaba kızlarrr nasılsınızz
yenacımm uzuuuun bir süree buralarda olmıcamm beni listeden çıkarabiirsinn cnmm inş. işler yoluna girdiğinde tekrar dönerimm hepinizi çok seviyorumm kızlarr kendinize iyi bakınn
merhaba kızlarrr nasılsınızz
yenacımm uzuuuun bir süree buralarda olmıcamm beni listeden çıkarabiirsinn cnmm inş. işler yoluna girdiğinde tekrar dönerimm hepinizi çok seviyorumm kızlarr kendinize iyi bakınn
teşekkür ederim canımmelifcim ellerine sağlık çok güzel örtülerin
bir de şu tavaları suda bekletmek derken ne demek istedin ben anlamadım yıkadım ama henüz kullanmadım ben
bugün 1 saat yürüdüm ama beslenme düzenim gümledi mahallemizden geçen hafta vefat eden teyzemizin 7 si vardı oradaydık kızı çok tatlı bir abla çok severiz orada yedim malesef
menüm şöyle
kalkınca
4 5 gün kurusu 5 badem
kahvaltı yok
öğlen saat 3 gibi
1 pide 1 dilim su böreği ayran 2 dilim baklava hacıbabadandı yemesem ayıp yani
ara 3 gün kurusu
akşam
yoğurt müslimi yesem elmamı yesem hiç mi yemesem napsam akıl verin
teşekkür ederim canımm
kullanmadan 2 bardak suyu içine koyup ocak üstünde kaynatmak gerekiyormuş
sonra yemek yaptığında içinde kalıntı yoksa bile azcık suda bekletip, ondan sonra süngerin yumuşak kısmıyla yıkamak gerekiyormuş canım
bide tabi tahta kaşık kullanmak
teflondan daha hassasmış aslında o yüzden dikkatli kullanmak gerekiyor. ama çok sağlıklı diyorlar artık tüm tencerleri tavaları öyle üretiyorlar bildiğim kadarıyla, tv deki reklamlarda da görüyorum
öncelikle tabi ki vazgeçmemelisin ama bunu burdakiler ben veya bir başkası söylediği için değil, kendin istediğin için yapmalısın.. hayatta da sürekli bir şeyleri elimizden kaçırır ama inatla onu elde etmek için uğraşısırz.. diyet yapmakta böyle bir şey iste.. yemediğinde kilo veririsin 1,2,3, veya grmlar oynar önemli değil, ama yediğin anda onlarn mislini alırsın ne yazık ki.. bu kadar acımasız bir midemiz var.. ama senin bir hedefin var ve vermen gereken bir gelinlik ölçüsü.. kendini o gelinliğin içinde nasıl olmak istediğini hayal et ve kararını öyle ver.. tabi ki durduğu zamanlar olucak kilonun ama sabrederek tekrar vereceksin.. amacına ulaşmak sence zor mu?? .. başarabilirsin bence.. sence???
sanırım arada bir kırılma noktası olabiliyor sabretmeliyim teşekkür ederim elif
Cnm insallah önemli bişey deildir arada uğra haber ver
cimcime hosgeldin Cnm
elif cnm battaniyen çok güzel güzel günlerde kullan cnm boncuk işinde güzel
Yarın eksi cikcagimi sanmiyom 1umudum var yinede 100gr raziyimbu hafta ekmeği fazla kaçırdım
ayyy karşılaşabilir miyiz ki acaba yaaelif yarın dikmene geleceğim günüm var keklikte kızımın okula yakın bir arkadaşta
yürüyerek geleceğim tabiiki
rica ederim ne demek, emin ol hepimizin var, ama önemli olan durmadan amaca ulaşmaya çalışmaksanırım arada bir kırılma noktası olabiliyor sabretmeliyim teşekkür ederim elif
ayyy karşılaşabilir miyiz ki acaba yaa
bende kpss başvurusu için gidicem ama ordaki lise de yapılıyor mu acaba adı neydi oranın, ben dikmen lisesine gidicem başvuru için yarın
rica ederim ne demek, emin ol hepimizin var, ama önemli olan durmadan amaca ulaşmaya çalışmak
herkese merahaba
bu yazıyı okuyan herkesin yardımına ihtiyacım var !!!!çünkü garip bir ruh haline bürünmüş vaziyetteyim.diyete 9 ocak ta başladım şimdiye kadar çok şükür ki kilo veremediğim zaman olmadı(az veya çok hep kilo verdim)en son geçen haftada 1 kilo verdim cuma günleri tartı günüm .bugün regl olduğum için bu hafta tartıyı esgeçiçem ama yine de sanki asla istediğim kiloya inemicekmişim gibi geliyo inanın birkaç gündür diyeti bırakıp bırakmama arasnda gidip geliyorum şimdiye kadar 13 kilo verdim ve ilk hedefim haziranın son gününe kadar 10-12 kilo daha vermek (gelinlik ölçüsü vermeye gidicem) ama bilmiyorum daha önce de hep kiloluydum ama hiç diyet yapmadım boyum uzun hep bi şekilde tolare ettim yani diyet deneyimim yok ... daha önceden kilo verip diyetine devam eden herkesten önerilerini bekliyorum napmalıyım ya da napmamalıyım
amin...RABBİM en kısa zamanda nasip eder inşallah sanada..M en kısa zamanda nasip ederi inşallah sanada
hoşgeldin cimcime..bende yenilerdenim aslında çok da yeni degil ama
bebişin fotosunu gördüm
Sağlıklı hayırlı bir bebek olur insallah.
senin adına cok sevindim.ben de çok istiyorum bebek sahibi olmayı.darısı basıma insallah
cimcime hosgeldin Cnm
evet varmış orda da canım başvuru şimdi baktım netten umarım karşılaşırızz valla çok görmek isterim seni, aynı saatlerde orda olacağız belkidedikmen lisesinden daha yukarılara çıkacağım canım ama oralardan da geçeceğim tabii dikmende otururkenden beri tanıdığım ipçi var orda belki uğrarım ona da
kızımın okulda da olurmu başvuru hiç bilmiyorum canım ayhan sümer de benim kızım
ben 1 gibi evden çıkarım yarım saate oralrdayım belki karşılaşırız
herkese merahaba
bu yazıyı okuyan herkesin yardımına ihtiyacım var !!!!çünkü garip bir ruh haline bürünmüş vaziyetteyim.diyete 9 ocak ta başladım şimdiye kadar çok şükür ki kilo veremediğim zaman olmadı(az veya çok hep kilo verdim)en son geçen haftada 1 kilo verdim cuma günleri tartı günüm .bugün regl olduğum için bu hafta tartıyı esgeçiçem ama yine de sanki asla istediğim kiloya inemicekmişim gibi geliyo inanın birkaç gündür diyeti bırakıp bırakmama arasnda gidip geliyorum şimdiye kadar 13 kilo verdim ve ilk hedefim haziranın son gününe kadar 10-12 kilo daha vermek (gelinlik ölçüsü vermeye gidicem) ama bilmiyorum daha önce de hep kiloluydum ama hiç diyet yapmadım boyum uzun hep bi şekilde tolare ettim yani diyet deneyimim yok ... daha önceden kilo verip diyetine devam eden herkesten önerilerini bekliyorum napmalıyım ya da napmamalıyım [/QUOTE ]
hosgeldin marrygush,bende 5 ocakta basladim diete her hafta düzenli kilo verdim ama bu hafta yürüyüs yapamayinca takildim kaldim..sana tavsiyem bol hareket ve gizli yag iceren gidalara dikkat etmen bunu düzenleyince cok kolay kilo verebildigini düsünüyorum
birde herkese tavsiyem kilo kaybini engellememesi icin ,diete baslamadan zayiflamaya engel olabilcek örnegin guatr,gizli seker v.s gibi testleri yaptirmak..
Insallah önemli birsey yoktur gulma..hayirla git ve tez zamanda yine aramiza dön
aslinda menüde fazla abarticak birsey yok canim ,sadece yag orani su böreginden ve baklavadan dolayu yüksek olmus ,bence az birsey yogurt ye canim,yatarken yenilen protein sabaha kadar yagi yakiyor vucutta,elma aciktiriyor müslide besin degerleri özellikle karbonhidrati cok yüksek ,bu menülerin üzerine biraz daha yanlis bir secim olabilirelifcim ellerine sağlık çok güzel örtülerin
bir de şu tavaları suda bekletmek derken ne demek istedin ben anlamadım yıkadım ama henüz kullanmadım ben
bugün 1 saat yürüdüm ama beslenme düzenim gümledi mahallemizden geçen hafta vefat eden teyzemizin 7 si vardı oradaydık kızı çok tatlı bir abla çok severiz orada yedim malesef
menüm şöyle
kalkınca
4 5 gün kurusu 5 badem
kahvaltı yok
öğlen saat 3 gibi
1 pide 1 dilim su böreği ayran 2 dilim baklava hacıbabadandı yemesem ayıp yani
ara 3 gün kurusu
akşam
yoğurt müslimi yesem elmamı yesem hiç mi yemesem napsam akıl verin
Sagol canim,70 ´lere düsmeyi cok isterdim ama 100 kiloya düseyim kurban adadim :)Akabe cnm senin için çok sevindim. Bu azimle hedefine ulasirsin. İnsallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?