Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o adamı hıc sevmıyorum ben yaa. cok paragöz biri. ayrıca o verdıgı dıyetı herkes yapma kılo verırı ama yagdan degıl sudan. bunu kendısı de bılıyor. yoksa zaten mumkun degıl 3 gunde 3 kılo. bı tek o adam cıkınca bakmıyorum doktoruma dıger cıkan doktorlar daha mantıklı allahtan:))

Biri daha var soyadı kubilay.:) Forumdan bir arkadaş ofisine gitmiş. adamın odasının kapısında kuyruk varmış gelene fotokopi liste verip gönderiyormuş..
Fakat tv.ye çıkınca shov yapıyorlar..

Sadece 3 gun oglen ve aksam yasak canım. et yanında yogurt verdı ogle ve aksam. dıger gunler yasak degıl. bu zaten 2 haftalık bır lıste sadece. 2 haftada bır degısıyor. sabah kahvaltısına sınırsız yesıllık koyucam. sabah yasak degil. kılolar azaldıkca yagdan vermek zorlasıyor ya, kadın da vucudu sasırtmak ıstıyor o yuzden böyle degısıklıkler yapıyor. kabızlıgımı bılıyor kladık kayısı ye dıyo da bana bazen fayda etmıyor canım. söylekı bende makat catlagı var kabız olursam wc den sonra tarıfsız acılar cekıyoruz gunlerde.

3 günmüş demek ben 2 hafta anladım..
Dediğin gibi sabahları bol bol yersin.KEfiride akşam ara öğün yaparsın bende işe yarıyor. haftada 4 gün içiyorum kefir..
İnşallah problem olmadan geçirirsin..

Biri daha var soyadı kubilay.:) Forumdan bir arkadaş ofisine gitmiş. adamın odasının kapısında kuyruk varmış gelene fotokopi liste verip gönderiyormuş..
Fakat tv.ye çıkınca shov yapıyorlar..

ama zaten ayırt edebılıyosun kımın bu ısı gercekten para ıcın yaptıgını( sadece para ıcın) mesela ayça dıye bı kadın var doktoruma cıkan. gecen gun dedıkı aslında bızler de bıraz bu dıyet ısını endüstri halıne getırdık, aslında ısteyen herkes kılo verebılır felan dedı. kendı de yenı dogum yapmıs kıloluymus zayıflamıs. 3 gunde 3 kılo verılır dıyecegıne 3 gunde 3 kılo su verırsınız ödem atarsınız dese tamam dıycem ama sankı kendısı bılmıyomus gıbı ınsanları kandırıyo. bı kere vucut proteın karbonhıdratı dengelı almazsa kas kaybeder. kas kaybederse de ılerde ıstese de zayıflıyamaz. varsın hızlı zayıflamıyayım ama saglıklı olayım. benıo vucudumdakı yag oranı ılgılendıyor fızıgım degil. herkesın kendı fıkrı tabii ama ben böyle dğüşünüyorum

Benim çocukluğumda kiloluydu sadece genç kızlık dönemimin bir kısmını zayıf geçirdim..evlendikten sonra çalışma hayatı koşturma derken yine normal sayılırdım ama zayıf değildim..İşten ayrılınca hızla obezliğe doğru yol aldım..
Ondan sonra saçmalamaya başladım 3 günde 5 kg. verdiren diyetler,dondurma diyeti,çubuk kraker diyeti,patates diyeti,lahana diyeti aklına gelen her şoku denedim sonuç ortada işte..
Az olsun bizim olsun..

canım ogleden sonrakı ata ogunde yogurt ve bısküvi var. tabı yogurt yerıne sut ayran da olur ben kefır ıcıcem o ara öğünde.

Hatta yazayım lıstemı

Sabah: 2 dılım ekmek, 1 dılım peynır, haftada 2 gun 1 yumurta, 4 zeytın, domates salatalık yesıllık

Ara: gec kalkıyorum dıye vermıyo

Öğlen: 8 kasık sebze yemegı, yogurt, 1 dılım ekmek, buraya ıstege baglı salata eklenebılır

Ara: 1/2 paket dıyet bısküvi+1 kase yogurt sut ya da ayran

cok acıkırsan +1 meyve dedi

Akşam : 2 el kadar tavuk veya 1 orta boy balık veya 4 dilim peynir veya 2 baget vs yanında 1 dilim ekmek ve salata

Ara: 1/2 paket diet bisküvi 2 porsiyon meyve

Haftanın 3 gunu ust uste et ogunu( balık tavuk vs) yanında sadece yogurt

Liste böyle canım. baktıgında baya cok ara öğünler çok sıkı. zaten öyle olmasa uyamam ben. sadece 3 gun böyle bakalım

sen ne dıyosun ben lısedeyken yaz tatılınde gunde 1 tabak yemekle yaşayarak 3 ayda 20 kg verırdım sonra okulla baslayınca kat kat gerı alırdım. ah ah ne kadar bilinçsizmişiz.

herkese merhaba
sevimcim geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah
ben bugün yürümeyeceğim dün fazla oldu dinlenmem lazım evde de iş çok zaten
yarında annemler kardeşlerim gelecekler tam da perşembe kötü olacak ama hafif atlatmayı planlıyorum şimdiden

kızlarr merhabaaa

okulda toplantı vardı , çook sinirlerimm tepemde bir şekilde eve geldim
:95::95::95::95::95::95:

hala sakinleşebilmiş değilimm
nefret ediyorum okul idaremden çalışma arkadaşlarımın bazılarını gırtlaklamak istiyorumm Allah herkesin müstahakını versin , ne diyeyim .....

yok yok bu memlekette afedersiniz ama it gibi çalıştığında , hastalıktan canın çıksada , sesin kısılmış olsada , yinede bu iş vicdan işidir deyip okula gitsende , kimseye yaranamıyorsun

ama bazıları gibi 1 hafta gelip 2 hafta rapor alsan ,hiiiçç çalışmasan , dersleri boşu boşuna geçirsen , öğrencilere hiç bi yararın olmasa , emin olun daha kıymetli olursunuz !!!!!!!!!!!!

6 yıllık öğretmenim , bu 3. okulum ve bu kadar aptal , salak bi çalışma ortamım olmamıştı

neyse yaa dahada başınızı ağrıtmiim , ben gidiyorum , biraz uyuyayım belki azcık sakinleşiriimm .....

Merhabalar arkadaşlar. Saat daha 15.00 bile olmadı ama ben akşam olmuşcasına yorgunum Beyza ile buluşamadık, ufaklık rahatsızlanmış gece. Ben sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkıp, günlük rutinimi uyguladım ama sabah evi de iyice toplamak zorunda kaldım bugün, ayak basacak yer yoktu resmen. Benim bu oğlan 3 çocuğa bedel, nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum

Neyse, çocukları yolladıktan sonra organik pazara yollandım, bu sefer otobüste sorun çıkmadı, sadece çok kalabalıktı. Pazarı yaptım ama dönerken çok zorlandım, Beyza ile yürüyüş yapacağız diye sırt çantası-pazar çantası vb. almamıştım, hepsini elimde taşıdım durağa kadar, 20-25 kilo falan da vardı herhalde. Ellerime kan oturdu hep Montum çok terletti, sucuk gibi oldum, elime aldım paketlerle taşıyamadım, öyle perişan halde otobüse binip eve geldim.

Oğlumun arkadaşı için çıkıp doğum günü hediyesi almam gerekiyor daha öfff

Geçmiş olsun, tahlillerde bir şey çıkmamış, inşallah kısa sürede geçer
Mail attığında salata mı demiştin canım? Belki salata değil de söğüş yemen serbesttir? Salatada yağ, sos vb. olabiliyor ama söğüş yeşilliği Yena'nın yazdığı gibi hep veriyorlar. Karbonhidratı kısıtlamak istese meyveyi azaltırdı ki sende oldukça fazla meyve var, yeşil sebzelerde karbonhidrat yok denecek kadar az. Belki de metabolizmanın çalışması ya da besinlerin sindirilmesi ile ilgili bir durumdan dolayı yeşillik eklenmemiş olabilir.

Meyve olarak armut tüketmeni tavsiye ederim, laksatif etkisi var malum :) Eğer ara öğünde meyve yerine salatalık dönüşümü yapabilirsen (2-3 adet) o da etkili olur, yulaf iyi çalıştırır ama senin diyetinle biraz alakasız kaldı, belki diyet büsküvini yulaflı seçebilirsin, kuru erik de aynı kuru kayısı gibi etkilidir. Sabah yediğin bol söğüş yeşillik günlük ihtiyacını da karşılayacaktır, bence tüm uygulayacağın önlemlerle 3 günde sorun yaşamazsın :)
kızlarr merhabaaa

okulda toplantı vardı , çook sinirlerimm tepemde bir şekilde eve geldim
....

Epey stresli bir gün geçirmişsin, anlaşılıyor :) Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrr

Dün hesapta işlerimi ayarlayıp gelecektim ama maaşallah aksilik aksilik üstüne geldi :26:
Önce büyüğü okuldan geldikten sonra yatıp uyudu o arada küçüğü ben mutfağı toplarken az daha kaş göz arasında bulaşık makinesinin üst kısmını yerinden cıkarıp bütün bardakları kırıyordu son anda havada yakaladım rafı. Refleks olarak o an Buseeee diye sesimi yükseltince oda anında kaçma pozisyona girince açık olan çekmeceye kafayı tosladı :26: Şükür bir yerine birşey olmadı ama benim ömrümden ömür gitti
Ergen gerisi Ablamız uyanınca huysuzluğunu kaldığı yerden devam ettirip birde bana öğretmenine performans ödevini yapmadığı için bir bahane notu yazmamı istedi neymiş haftasonu kına ve nikah yüzünden yapamamış ödevini. Öğretmende bir hafta evvel vermiş o ödevi o yüzden bende işim olmaz akılsız başının cezasını çekeceksin sonuçta herkes aynı sürede yaptı haksızlık olur dedim. Vayyy sen misin öyle diyen sanki çocuk benim anne oymuş gibi bir başladı söylenmeye neymiş ölürmüymüşüm yazsamda işte kursu varmış yok gitar çalışmış falan diye bir sürü bahane uyduruyor bana.
Ya Sabır ya sabır derken beni ya Sabır oldu ya Saldır
Bayramlık ağzımı bir açtırdı bana ben bile kendime şaşırdım ama tabi ondan sonra başım bir tuttu anlatamam. Hatuna kıyamıyoruz kıyamıyoruz ama o maşallah hayırlı evlat ağzına geleni sayıyor birde beni suçluyor evde otursaymışız yaparmış sanki hiç eve gelmedik. Topu topu 2 gün çıktık evden ama diğer zamanlarda kim izleyecek cizgi film Diğer bütün derslerine çok önem veriyor ama işte performans olunca salladı birde osmanlı devletlerini araştırmak sıkıcı geldi herhalde o an.
Akşamda ufaklığın yatağını bizim odaya alacağız diye eşim yatak odasındaki eşyaların yerini değiştirmeye kalktı ve o an kazayla başparmağıma koca bazayı bıraktımı apartman duymuştur cığlığımı nasıl ezildi ve acıdı anlatamam buz falan koydum ama kaç saat zonklaması geçmedi.
Tabi ondan sonra ağrıyan başım çatlama moduna geçti ve sabah 6ya kadar uyuyamadım hatta kımıldayamadım bile :26:

Şimdi çok şükür ayağımda başımda daha iyi ama birazda havalardanmıdır nedir her an ağrıyacak gibi başım
Ayyy sizinde başınızı şişirdim ama bu ara hem ödem bakımından hemde evdeki olaylar bakımından şiştim Rabbim beterinden saklasın başka dert vermesin
ama bu ara havalarında gidişi iyice bunaltı beni. İnşallah yarın daha güzel olurda bende kızkardeşime kaçarım biraz en azından çocuklar kuzenleriyle oynarda bizde biraz kafa dinler iki sohbet ederiz

Canım çok geçmiş olsun inşallah çok daha iyi olmuşsundur

ebrucum..alıntı yapmıstım yok şimdi
çok geçmiş olsun canm..bende 2 gündür kafamı kaldıramıordum bahar çarpmış bana

şimdi süper bomba gibiyim..bu hafta böle geçsin çünkü

İddadaşım sanada çok geçmiş olsun
Havalar düzelsede kendimizi sokaklara dökelimde enerji toplayalım

Canım sanada geçmiş olsun Rabbim tüm hastalara şifa versin ... aminnnnnnn

Aramıza hoşgeldin inşallah hedefine sende ulaşırsın bir an önce
Bu arada Allah Analı babalı büyütsün kuzuyu

Canım çok geçmiş olsun inşallah biraz rahatlamıştır dişinin ağrısı :26:

Ablacığım sanada geçmiş olsun İnşallah bir kaç güne birşeyciğin kalmaz

mesaj tekrar cıkmış

Son düzenleme:
3. kere cıkmış

Son düzenleme:
hayatım bu yazdıkların sadece egıtım hayatında yok ınankı. özel sektörde de aynı. calısmayan ama calısıyomus gibi yapan, kımseye bı faydası olmayan agzı laf yapan ınsanlar her zaman daha kıymetlı ınankı

canım yok dedımkı yagsız salata ya da yesıllık yıyebılımıyım. o da demıskı yeme cunku sadece proteın verdım o
öğunde. Ara ogunlerde bıskuvı ve meyve var evet. bısey yapıyo ama tam anlamadım. Asla tamamen kısmıyo karbonhıdratı ama sadece ana ogunlerde sırf proteın vermıs.yanında da yogurt ya da ayran vs. eskıden verırdı yanında salata ama bu sefer böyle yaptı. yagdan az verdım onla alakalı sanırım. 3 gun allahtan yoksa yapamazdım. dıger 4 gun gene normal yanı bı sebze bı et gun ıcınde ve yanında salata var. Evet ben de armut yerım dedım armut calıstırıyomus dogru dıyosun. 3 gun bol su yürüyüş ınsallah sorun olmaz.

Merhaba arkadaşlar,
ben diyete yeni başladım bir kaç bir şey soracaktım
Birincisi: Yeşil içiyormusunuz veya başka bir çay işe yarıyormu?
İkincisi: Sabahları elma sirkesi ve ılık sudan bahsediliyor. buda işe yarıyormu vede işe yarıyorsa tarifini verebilirmisiniz?

merhaba hoşgeldin
genelde içiyoruz yeşil çay 2 fincan kadar ben 5i bir yerde içiyorum ayrıca ara vererek
miden kötüyse elma sirkesine başlama ama içeceksen ki ben bir ara içmiştim sabah kalkınca 1 bardak ılık suya 1 kaşık sirke ve azcık balla karıştırıp içersin bal mideye zarar vermemesi için gerekli bence ama asıl mesele bol bol su içmek 3 lt iç derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…