herkse günaydın bugün doktorumda murat topoğlu vardı akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.paylaşayım istedim.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil
o adamı hıc sevmıyorum ben yaa. cok paragöz biri. ayrıca o verdıgı dıyetı herkes yapma kılo verırı ama yagdan degıl sudan. bunu kendısı de bılıyor. yoksa zaten mumkun degıl 3 gunde 3 kılo. bı tek o adam cıkınca bakmıyorum doktoruma dıger cıkan doktorlar daha mantıklı allahtan:))
Bende çiğ badem yiyorum kavrulmuşundan daha lezzetli eşim ve kızımda çok sever dolayısyla evde hep olur.:)
Ayrıca çok tok tutuyor tabii sayı önemli 8-10 adeti geçmemesi lazım..
Fiyat burda 5-7 tl.arası değişiyor Manisa'nın ilçelerinde öyle..
dediğim gibi henüz gelmedi bakarım tadını ,kokusunu beğenmezsem geri gönderirim..
Bu arada tırşık çorbası ne yahu..Pek sevimli bir ismi var.:))
Ekşili bişey sanırım..
Dur tahmin edeyim kuru patlıcanlı döğmeli bişeymi.??
Evet bende dentinoxu kullanmıştım..
Geçmiş olsun canım..İnşallah çabucak iyileşirde aramıza dönersin..İhmal etme bizleri bak kilo almaya başladın..
Özkacığım maydanoz,tere,roka onlarda yasakmı..Genelde her öğün sınırsız diyorlar..
KAbızlığını söyleseydin keşke..
Sadece 3 gun oglen ve aksam yasak canım. et yanında yogurt verdı ogle ve aksam. dıger gunler yasak degıl. bu zaten 2 haftalık bır lıste sadece. 2 haftada bır degısıyor. sabah kahvaltısına sınırsız yesıllık koyucam. sabah yasak degil. kılolar azaldıkca yagdan vermek zorlasıyor ya, kadın da vucudu sasırtmak ıstıyor o yuzden böyle degısıklıkler yapıyor. kabızlıgımı bılıyor kladık kayısı ye dıyo da bana bazen fayda etmıyor canım. söylekı bende makat catlagı var kabız olursam wc den sonra tarıfsız acılar cekıyoruz gunlerde.
Biri daha var soyadı kubilay.:) Forumdan bir arkadaş ofisine gitmiş. adamın odasının kapısında kuyruk varmış gelene fotokopi liste verip gönderiyormuş..
Fakat tv.ye çıkınca shov yapıyorlar..
ama zaten ayırt edebılıyosun kımın bu ısı gercekten para ıcın yaptıgını( sadece para ıcın) mesela ayça dıye bı kadın var doktoruma cıkan. gecen gun dedıkı aslında bızler de bıraz bu dıyet ısını endüstri halıne getırdık, aslında ısteyen herkes kılo verebılır felan dedı. kendı de yenı dogum yapmıs kıloluymus zayıflamıs. 3 gunde 3 kılo verılır dıyecegıne 3 gunde 3 kılo su verırsınız ödem atarsınız dese tamam dıycem ama sankı kendısı bılmıyomus gıbı ınsanları kandırıyo. bı kere vucut proteın karbonhıdratı dengelı almazsa kas kaybeder. kas kaybederse de ılerde ıstese de zayıflıyamaz. varsın hızlı zayıflamıyayım ama saglıklı olayım. benıo vucudumdakı yag oranı ılgılendıyor fızıgım degil. herkesın kendı fıkrı tabii ama ben böyle dğüşünüyorum
3 günmüş demek ben 2 hafta anladım..
Dediğin gibi sabahları bol bol yersin.KEfiride akşam ara öğün yaparsın bende işe yarıyor. haftada 4 gün içiyorum kefir..
İnşallah problem olmadan geçirirsin..
Benim çocukluğumda kiloluydu sadece genç kızlık dönemimin bir kısmını zayıf geçirdim..evlendikten sonra çalışma hayatı koşturma derken yine normal sayılırdım ama zayıf değildim..İşten ayrılınca hızla obezliğe doğru yol aldım..
Ondan sonra saçmalamaya başladım 3 günde 5 kg. verdiren diyetler,dondurma diyeti,çubuk kraker diyeti,patates diyeti,lahana diyeti aklına gelen her şoku denedim sonuç ortada işte..
Az olsun bizim olsun..
Geçmiş olsun, tahlillerde bir şey çıkmamış, inşallah kısa sürede geçerUzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek
Mail attığında salata mı demiştin canım? Belki salata değil de söğüş yemen serbesttir? Salatada yağ, sos vb. olabiliyor ama söğüş yeşilliği Yena'nın yazdığı gibi hep veriyorlar. Karbonhidratı kısıtlamak istese meyveyi azaltırdı ki sende oldukça fazla meyve var, yeşil sebzelerde karbonhidrat yok denecek kadar az. Belki de metabolizmanın çalışması ya da besinlerin sindirilmesi ile ilgili bir durumdan dolayı yeşillik eklenmemiş olabilir.Günaydınlar herkeseee
sabah sabah moralim bozuldu hanımlar. Şimdi benim diyet listemde haftanın 3 günü üst üste et öğünü var. Bu et öğününde et balık tavuk peynir yenebiliyo, yanında sadece yogurt yazmıs kadın. Normalde salata da verirdi onu yazmamıs. Aslında bana salata yazmasam bile serbest olarak tüketebilirsin demişti ama ben yine de mail atıp sordum. Salata yeme dedi sadece protein olsun diye öyle yazmış. Ara öğünlerim de meyve ve diyet bisküviden oluşuyor. Ben yeşilliği sadece sabah tüketmiş olucam. Ben de kabızlık problemi var, şu aralar hemeroid için bitkisel bir ilaç da kullanıyorum. Kabız olmam kaçınılmaz ve olursam mahvolurum. Kefir felan içicem ama yine de ne yapsam kabız olmam sizce
kızlarr merhabaaa
okulda toplantı vardı , çook sinirlerimm tepemde bir şekilde eve geldim ....
Merhabalaaarrr
Çok halsizim ve sıtmamsı bi üşüme var şuan.Çok soğuk değil dışarısı ama sanırım bende hastalanma belirtileri oluşuyor.Sabahtan bu yana en az 10 kere hapşurmuşumdur.Burnumda akmaya başladı.İnşallah başlamadan biterde atlatırım hemen...
AYNUR sana da geçmiş olsun canım...
UMUTT süt ve yoğurt ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
ebrucum..alıntı yapmıstım yok şimdi
çok geçmiş olsun canm..bende 2 gündür kafamı kaldıramıordum bahar çarpmış bana
şimdi süper bomba gibiyim..bu hafta böle geçsin çünkü
ii akşamlar güzellikler:)))
ayy kızlar ben dökülüyorum toplayın beni:) grip sezonunu ben kapatıcam galiba
diyet ve spor gayet ii gidiyor o konuda benı durduramadı henüz
geçmişi okumadım yaramazlıklar yapılmışş gibi duydum:)okumasam ii olacak galiba yoksa mutfağa saldırmaktan korkuyorum:))
AYNUUURRCUM sanada slm verdiik hasta olduk yahu:))alacağın olsun bakalım hemen attın virüsleri üstüme
Merhaba,
Ben diyete dün başladım. Burada kilo verenleri görünce çok hoşuma gitti.
Ben şuan 99 kiloyum hamile kaldığımda 92 kiloydum ve doğumdan sonra 89 a düştüm. hamileliğimde sürekli diyet yapmak zorunda kaldım Diyabet vardı, neyse doğumdan sonrada tüm o günlerin acısını çıkartırcasına kendimi tatlılara verdim ve sonuç ortada. ben ilk etapta 10 kilo vermek istiyorum vede başarmak.
benim oğlan 2 gecedir delirdi. uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor başlıyor ağlamaya, uyutuyorum(emzir salla) bu sefer yarım saat sonra kalkıyor. dün sabaha kadar 5-6 kere yaptı. bu gecede 9 dan beri 3. ağlama. gitmeyeceğim bakalım. her gıkladığında gidiyorum sanırım o da iyice sapıttı.... yahut hasta. bilemiyorum. 2 yaşına geldik bir uyuma duzenimiz yok.
Uzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek
hayatım bu yazdıkların sadece egıtım hayatında yok ınankı. özel sektörde de aynı. calısmayan ama calısıyomus gibi yapan, kımseye bı faydası olmayan agzı laf yapan ınsanlar her zaman daha kıymetlı ınankıkızlarr merhabaaa
okulda toplantı vardı , çook sinirlerimm tepemde bir şekilde eve geldim :95::95::95::95::95::95:
hala sakinleşebilmiş değilimmnefret ediyorum okul idaremden çalışma arkadaşlarımın bazılarını gırtlaklamak istiyorumm Allah herkesin müstahakını versin , ne diyeyim .....
yok yok bu memlekette afedersiniz ama it gibi çalıştığında , hastalıktan canın çıksada , sesin kısılmış olsada , yinede bu iş vicdan işidir deyip okula gitsende , kimseye yaranamıyorsun
ama bazıları gibi 1 hafta gelip 2 hafta rapor alsan ,hiiiçç çalışmasan , dersleri boşu boşuna geçirsen , öğrencilere hiç bi yararın olmasa , emin olun daha kıymetli olursunuz !!!!!!!!!!!!
6 yıllık öğretmenim , bu 3. okulum ve bu kadar aptal , salak bi çalışma ortamım olmamıştı
neyse yaa dahada başınızı ağrıtmiim , ben gidiyorum , biraz uyuyayım belki azcık sakinleşiriimm .....
Merhabalar arkadaşlar. Saat daha 15.00 bile olmadı ama ben akşam olmuşcasına yorgunumBeyza ile buluşamadık, ufaklık rahatsızlanmış gece. Ben sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkıp, günlük rutinimi uyguladım ama sabah evi de iyice toplamak zorunda kaldım bugün, ayak basacak yer yoktu resmen. Benim bu oğlan 3 çocuğa bedel, nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum
Neyse, çocukları yolladıktan sonra organik pazara yollandım, bu sefer otobüste sorun çıkmadı, sadece çok kalabalıktı. Pazarı yaptım ama dönerken çok zorlandım, Beyza ile yürüyüş yapacağız diye sırt çantası-pazar çantası vb. almamıştım, hepsini elimde taşıdım durağa kadar, 20-25 kilo falan da vardı herhalde. Ellerime kan oturdu hepMontum çok terletti, sucuk gibi oldum, elime aldım paketlerle taşıyamadım, öyle perişan halde otobüse binip eve geldim.
Oğlumun arkadaşı için çıkıp doğum günü hediyesi almam gerekiyor daha öfff
Geçmiş olsun, tahlillerde bir şey çıkmamış, inşallah kısa sürede geçer
Mail attığında salata mı demiştin canım? Belki salata değil de söğüş yemen serbesttir? Salatada yağ, sos vb. olabiliyor ama söğüş yeşilliği Yena'nın yazdığı gibi hep veriyorlar. Karbonhidratı kısıtlamak istese meyveyi azaltırdı ki sende oldukça fazla meyve var, yeşil sebzelerde karbonhidrat yok denecek kadar az. Belki de metabolizmanın çalışması ya da besinlerin sindirilmesi ile ilgili bir durumdan dolayı yeşillik eklenmemiş olabilir.
Meyve olarak armut tüketmeni tavsiye ederim, laksatif etkisi var malum :) Eğer ara öğünde meyve yerine salatalık dönüşümü yapabilirsen (2-3 adet) o da etkili olur, yulaf iyi çalıştırır ama senin diyetinle biraz alakasız kaldı, belki diyet büsküvini yulaflı seçebilirsin, kuru erik de aynı kuru kayısı gibi etkilidir. Sabah yediğin bol söğüş yeşillik günlük ihtiyacını da karşılayacaktır, bence tüm uygulayacağın önlemlerle 3 günde sorun yaşamazsın :)
Epey stresli bir gün geçirmişsin, anlaşılıyor :) Geçmiş olsun...
Merhaba arkadaşlar,
ben diyete yeni başladım bir kaç bir şey soracaktım
Birincisi: Yeşil içiyormusunuz veya başka bir çay işe yarıyormu?
İkincisi: Sabahları elma sirkesi ve ılık sudan bahsediliyor. buda işe yarıyormu vede işe yarıyorsa tarifini verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?