Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasta Ceco geldiiii :122: :122:

Anammmm hiç sevmiyorum hasta olmayı kim severki
Şükür düne nazaran biraz daha iyiyim ama ne güzel tam gaz yoğun ve energi dolu bir gündelik hayat varken şimdi oram ağrıyor buram ağrıyor demek bile fit ediyor beni
Neyse yarın ne olursa olsun spor salonuna gideyimde iyice bir ter atayım kendime gelirim ondan sonra inşallahhhhhhh ....Aminnnnnnnnn

iyi akşamlar bu wicks olayı nı geçen hafta öğrendim ve o ara kızım çok kötüydü özellikle geceleri öksürmekten uyuyamıyordu denedim ve haftalar sonra o gece ilk defa mışıl mışıl uyudu hatta busefer ben garipsedim sesi hiç çıkmıyo iyimi diye sabaha kadar üç dört kere kalkıp kontrol ettim resmen.gerçekten rahatlatıyo bende tavsiye ederim .

iyi geceler yavrularr

nasıl gidiyor hayat ? benden iyilik gelin - kaynana takılıp gidiyoz işte

dukan stayla değilde biraz sebze stayla devam ediyoz bakalım hayırlısı diyeliimm....

internetim bitmedi henüz , idareli Aynur moduna aldım kendimi

sizlerden hasa olanlar olmuş ,aman haa dikkat edin kendinize , hepinize geçmiş olsun cücüşlerrr

GÖZDE askerinden haber yokmu halen kuzumm ? yokmu ulaşacağın başka numara falan bi yanıkını ,bi arkadaşı ? hayırlısıyla görüşürsün Allahın izniyle takma kuzumm...

hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olun

Ohhh Rabbim sizleri nazardan saklasın CAnım
Biz olsak takılmayı boşver herhalde 3.cü dünya savaşını başlatırdık

Bu arada bende merak ettim Gözdenin sevdiceğini inşallah haber almıştırda bize haber vermeyi unutmuştur

Banucuğum, sağol canım güzel sözlerin için de... Sultan'a yazdığım gibi, sanki taltif edilmek için yazmışım gibi ezildim büzüldüm Sanki bilmiyoruz senin yaptıklarını da

Bak tuzu da güzel aklıma getirdin, Çankırı mağara tuzunu alıp öğütmek de çok iyi fikir. Tuz her yemeğe az ya da çok konuşduğu için önemli bence. Karabiberi ben de bakır öğütücüde öğütüyorum, elektirikli olandan kokusu zor çıkıyor diye. Ama bakırı da kalaylamak gerekir belli süre sonra diye aklıma takıldı geçen gün. Ben 2 senedir filan kullanıyorum bakır olanı. Yakında yenisini alacağım sanırım.

Tekrar geçmiş olsun diyeyim sana da. Yalnız evde oturup dinlenmez öööyle ayağının altına vicks sürüp çarşı pazar gezersen zor iyileşirsin bacıııım. (Nurhayat tadında oldu Ayağı yanmış kediler gibi diyorsun ya sen, siz de ayağı vicsli kediler olarak dolaşmışsınız :))))
Geçmiş olsun canım. Evde fazla hasar yoktur umarım. Gerçi zahmeti bile yetiyor. Senin bebişin de çok şanslı. :)
Tabii veririm. Hemen vereyim hatta:

Ev yapımı cips: Patatesleri soyup rendenin cips rendeleme tarafı ile rendeliyoruz. Hemen hemen tüm rendelerde uzun cips bıçağı bulunuyor, evdeki rendede yoksa bile çarşıda pazarda bulup böyle bir rende ediniyoruz. Elektirikli ya da elle çalışan dilimleyiciler de pratik oluyor. Patatesleri incecik rendeleyince (kağıt gibi ince de olmasın, kuruyor ve yanıyor o zaman) bir diş sarımsak rendesi+sızma zeytinyağı+bir tutam kuru fesleğen+bir tutam kekik+tuz+bir fiske karabiberi bir kasede karıştırıp patates dilimleri ile iyice harmanlıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye teker teker diziyoruz (patatesler üst üste binerse yumuşak oluyor). Isıtılmış fırına verip uçları kızarıp, rengi koyu sarı olana kadar 220 derecede kızartıyoruz.
Baharatlar damak tadına göre değişebilir tabii. Ölçüleri de yaklaşık; 4 adet yumruk ebadında patates için 1.5 çorba kaşığı sızma yağ olarak verebilirim

Bisküvi: Bu sıralar en sık yaptığım tarifi vereyim; bir ufak çay bardağı sıvı yağ (ben fındık yağı kullanıyorum)+ 100 gr yumuşamış tereyağı (ince pakelerin dörtte üçü)+ bir yumurta+100-110 gr pudra şekeri (yaklaşık 8-9 tepeleme çorba kaşığı)+ 1 tatlı kaşığı tarçın+ 2 çorba kaşığı dolusu ince çekilmiş fındık unu + vanilya+ aldığı kadar un. Tüm malzemeleri kolay şekil alan, yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde karıştırıyoruz. (Unu azar azar koyarak tabii) İnce açarak çay bardağı ya da kalıpla kesiyoruz, 170 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz Afiyet olsun...
*Fındık, tarçın, portakal kabuğu gibi malzemeler isteğe göre eklenip çıkarılabilir.
..
Umutcum hakikaten ne hamaratsın sen. maşallah sana. ben dediklerini hiç yapmıyorum malesef bu saydıklarını evde.
Sağol Esracığım güzel sözlerin için. Bebiş yola çıkınca yapmaya başlarsın eminim

Çok geçmiş olsun bu arada. Geçen hafta benim ufaklıklar da hasta olmuştu biliyorsun. Doktorumuz bağırsakları tutan bir virüsün çok yaygın olduğunu söylemişti, kusma ve karın krampları yapıyormuş. Belki seninki de virütikti... Şimdi çok daha iyisindir umarım.

...

Özlem hayırlı olsun yeni işyeriniz. Kızmakta haklısın.. Geri dönüş, kapora iptali filan söz konusu değil anladığım kadarıyla? O halde haftada 3 gün gitmek ya da Şirinevler'e tek vasıta gidebiliyorsan oradan kuzenle buluşup onun arabasıyla gitmek uygun olabilir mi acaba?

Son düzenleme:

Canim hic ezilip büzülme, bizde hava atmak istedigin icin yazmadigini biliyoruzki zaten :) cok bilgilisin ve bu bilgileri bizimle paylasiyorsun ne güzel, hemde bütün zamanini ona vererek uzuuun uzun aciklamali yaziyorsun, Allah razi olsun umutcum,

bu arada sen kölndemi yasadin??? hic bilmiyordum nekadar kaldiniz kölnde?
Gecen sene cok gidip geldim kölne..
malesef

slm kızlar bii selam vereyimm dedimm annemler gidicek malesef cumartesii sabah yalnızlık gene başlıyo eşimde isyan etti annenler gitsinde rejime başlıyalım diyyeee kalabalıkla yemek yeniyo diyooo sanki normalde yemiyoduuu beyimmm bu aralar bi totem oluşturdum aynur cücüşü yakaldı beniii çok fena yakalandımm demi aynurrrrr

Canım biz senin niyetinin öyle olmadığını biliyoruz zaten hiç kendini kötü hissetme dediğin gibi paylaşacağız ki bizlerde birşeyler öğrenebilelim yada olur ya biri duymadıysa fikir oluştursun

Çok haklısın canım aslında şöyle uzanıp bir uyusam iyice dinlensem kendime daha çabuk gelirim ama sıkıntılıyım işte hastayken yatmaktan nefret ediyorum çünkü yattığım an vucudum iyice salıyor kendini ve sinirlerimde bozuluyor ağlak birşey oluyorum sonra
Şu an bile eşimin kuzeni bizde onlara meyve falan hazırlaycağım

Neyse bana şimdilik müsaade meyveleri hazırlar müsaade ister yatarim ben nasılsa yabancı değil ve eşimle daha maç izleyeceklermiş 3boyutlu

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

hiç affetmem her türlü yakalarımm

hele şu maya takvimi bitsin ondna sonra soracam hesabını , saçından sürüye sürüye başlatacam rejime, ahanda şekil 1- A da görüldüğü gibi

Ahh nerde kızlar yaa keşke gelseydi de yazmayı unutsaydım.... Malesef canım ulaşabileceğim kimse de yok

GÖZDE askerinden haber yokmu halen kuzumm ? yokmu ulaşacağın başka numara falan bi yanıkını ,bi arkadaşı ? hayırlısıyla görüşürsün Allahın izniyle takma kuzumm...

Bu arada bende merak ettim Gözdenin sevdiceğini inşallah haber almıştırda bize haber vermeyi unutmuştur

Canım malesef fiyatı uygun ve elle tutulur bir bina diye orayı tutmuşlar. Artık bir çaresine bakıcam. Dediğin gibi hergün gitmem. Zaten benim işim ihale araştırmak olucak ilk etapta. Senin eşin de inşaat işi yapıyordu sanırım. Önce ufak işlerden başlıycaz. Ufak ihalelere giricez. İlk 1 yıllık hedefimiz masraflarımızı karşılamak. Yani 1 yıl kar etmeyi değil de en azından büro masraflarını vs karşılasak yeter. Tabi işin ucunda ihale alamamak da var. Bunu da düşünüp uygun bir yer tutmuşlar. Hamilelik olursa ben haftada 3'den fazla gidemem zaten. Artık onu eşim söyler kuzenine. Ben her gün gidebileceğim bir yer olsun isterdim tabii.

selamun aleyküm kızlaaarr
kimseler kalmamış kime selamveridiysem
iki gündür bebek beni meşgul ediyor giremiyorum
cecoşum hasta olmuşsun geçmiş olsun vickis in ayak altına sürüldüğünü bende duymuştum ama hiç denemedim. öksürüğe zencefille balı karıiştırıp yemek çok iyi geliyor.çabucak atlatırsın inşaAllah canım

umutcum çok hamarat hatunsun canım bazı şeyleri bende evde yapmaya çalışıyorum ama şekeri çekerken öğütücümü bozdum kaya tuzu çekemedim kaldı.karabiber öğütücüsünde şeker öğütmeye kalktım alttan dumanlar çıkmaya başladı. önceki gün tuz koydum yine dumanlar çıktı. bağırsak sistemini çalıştırmak için sinameki öğütüp salatalara atıyorum çok faydası oluyor kabızlık diye birşey olmuyor hemde kokusu, kötü bir tadı da yok hiç anlaşılmıyor .geçen gün yeğenim ben evde çok kötü kabızlık çekiyorum sizde yemek yediğimde çok rahat çıkıyorum sizin yağınızdamı, yemeğinizdemi keramet dedi bende sinamekide dedim biraz öğütelim bende götüreyim dedi. öğütücüye koydum dumanlar çıkmaya başladı hemen kapattım. sen şekeri nerde öğütüyorsun

sanada geçmiş olsun canım bazen terslikler yaşıyor insan
geçmiş olsun esracım dikkat et kendine nane limon kaynat biraz rahatlarsın belki

cok guzel anlatmıssın bende senin gibi tuhaf bakardım ama şimdi millet bana tuhaf bakıyo eminim zira herseyi kucuk hanıma göre planlıyoruz butun aile

ve bugunku menum
ancak dersim bitti de oturabildim pc basına
sabah 1 dilim kasarla yapılmıs tost ve nane cayı
arada 2 mandalina
öglen tavuk gögsunu hasladım yogurtlayı nane ve biberle senlendirip yedim
arada 1 elma
akşam 2 yuurta 2 dilim ekmek ve cay
2 saat öncede gene 2 mandalina yedim

kızlar geçmişi okurken arada alıntı yapıp yazmıştım ama sonra baktımki yazdıklarımın bazılarının cevabı yazılmış sonuna kadar okumadan yazmanın sonucu bu işte

İnşallah canım. Tam bitti derken... İyice stres oldum

Elbisem de bu:
Zayıflıyorum diye idareten bişey aldım zaten evde olacak nişan..

Eki Görüntüle 569756

Canım gayet güzel ve sık elbise cookk mutlu olun tatlım allah tamamina erdirsin inşallah biran önce haber alirsinda burda boy boy nisan fotoğraflarını görürüz

Bu arada uyumustum aslinda ama korkunc kabuslar gordum hatta karabasan. Dua falan bile ise yaramadi bu sefer cok uzun surdu. Off artik uyu uyuyabilirsen, cok korkarim ben karabasandan
Simdi tv actim, sigara ictim, mutfaga su icmeye bile kedimle gittim sanki nolcaksa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…