Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zaten çok spor yapan biriyim haftalık en az 400 dakika zaten dr günlük 45 yada 60 dakika yürüyüş verdi sabah soguk demem çıkar yürürüm

İyi kalpli arkadasim benim :) Yerim seni ya :)
Bu nisan benim degil ama insallah benimki de olur ilerde...

Ayy ben senin zannettim canım inşallah senin nisaninda olacak yakında bu arada kediler bizim göremediğimiz varliklarida görürlermis o yüzden en güzeli kendini yanından ayırma

Birde canım ben dün 97.3 ciktim tartida bugün gönderi 99 kaçmakta yapmadim ve hala ataktayim neden acaba

canım eşine nice mutlu yaşlar anneciğinede çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
su olayıda çok kötü olmuş ya beklenmedik bişey olunca insan zorlanıyo malesef

canım en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah sıkma canını hep olumlu düşün olumlu olsun

herkeslere günaydıııın:))

daha hiç geçmişe göz atmadım...

bugün sabah 7de eşimi işe diye geçirirken bize küçük ve sürpriz bir misafir gelmiş kapının önüne:)))
ama nasıl sevindim varya:))))
1günde olsa benimde artık bir kedim vaaaar:))
heralde Allah dedi; kedi kedi diyodun al sana kedi:)) inş....
şimdi minderinde yatıyo mışıl mışıl.....(benim eski yün kazağımı minder yaptım ona)
eşimde giderken diyoki dikkat ette evi pisletmesin:)))
sanki çöptenekesini aldım içeri
eşim titizliğinden zaten evde kedi istemiyo..... neyse sağlık olsun yinede......

7den bu yana uyku falan kalmadı zaten, kediyi sevcem diye:)))
süt içtik, su içtik, az oynadık......
suyuda kaloriferin damlayan bi yeri vardı, kap koymuştum oraya damlasın diye, gitti ordan içti içme dedikçe:))
çok akıllı, ve uysal, ama belli sokakta büyümüş sokak kedisi, yavru henüz, aynı sibirya kurduna benziyo:))
iran-boz kedi olan tekir kırması bi kedi; çinçilla olmuş artık heralde:))
elleri falan aynı iran kedisi gibi küçücük:)))
sizin çin foto çektim)) onuda koyucam şimdi foruma....
belki bahçede besleriz, onu düşündüm ama henüz karar vermedim, çünkü sorumluluğunu aldımmı kolay kolay bırakamam unutamam ben bir hayvanı....
küçük bir bahçemiz var şuan.....

işteee misafirimizzzz:))))
sabah erken saatler olduğu için ve birde perde falan kapalı olduğu için az karanlık ama olsun:)))

NUHAN ABLAAA nasıl beğendinmi misafir kedişimi:))))
sibirya kurduna benziyo değilmi??

VEEE SİZ İYİKİ VARSINIZ CANLARIM.....
SİZİ SEVİYORUM

foto eklemişken size bir foto daha eklemek istedim, mevlana diyarından biri olarak hz mevlananın türbesinden bir görüntü;
yolunuz düşürse ziyaret etmenizi çok çok çok tavsiye ederim, çünkü; çok ama çok güzel ve huzur veren bir ortam......

çamaşır makinemde bi problem varda, servisi aramıştım dün, bugün servis gelicek bakmaya....

neyse ben az geçmişe bakıyım bi....

efeeeeem:))) selam:)

canım sakın öle şeyler düşünme bak senin sayende bebeğim için daha sağlıklı 2 tarif sahibi oldum en kısa zamanda uygularım

İnşallah canım. Tam bitti derken... İyice stres oldum

Elbisem de bu:
Zayıflıyorum diye idareten bişey aldım zaten evde olacak nişan..

Eki Görüntüle 569756

kıyafetin çok hoşmuş, güle güle kullan canım.....

efeeeeem gitmiş:))

hımm aklıma gelmişken bu arada; rgl oldum gece....
malesef bişey yokmuş, ama hayırlısı diyorum herşeyin.....

Günaydın kuzucuklar :)

Dün akşam eşimin kardeşi ve onun eşiyle yoldaki bebeklerine bebek arabası almaya gittik. beğendikleri bir model vardı onu aldık. öyle sevindiler ki biz de çok sevindik. zaten ailelerden destek alarak ev kredisi öderlerken bebekleri süpriz yaptı. el birliğiyle herkes bir şeyleri yapmaya çalışıyor o yüzden. bebekler için bir şey yapmaya bayılıyorum ama bu hediye çok daha anlamlı oldu. inşallah sağlıcakla doğar da gezer arabasıyla minik. darısı bebek dileyen tüm hepimize arkadaşlar

dün akşam baya iyileşmiştim annemin çorbasını içince. gece uyuyamadım ama bugün turp gibiyim şükür. Dafi ablacım, Umutcum, Eminecim ve geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlar sağolun. iyi ki varsınız ya, anneme-eşime nazlanmadığım kadar size nazlanıyorum

Umutcum kimse senin onaylanmayı bekleyerek öyle şeyler yazdığını düşünmez. sen zaten her konuda elinden geldiğince hepimze yardım etmeye, fikir sunmaya çalışıyorsun. ben aylardır jinekolojik muayneyi endişemden ertelerken senin Ebruya yazdığın sözler cesaret vermişti. iyi ki de okumuşum o yazdıklarını da gittim doktora. artık aklıma takılıp durmuyor. varlığın hakikaten güven veriyor bu yüzden :)
bu arada diğerlerini zaten çok kullanmıyoruz ama tuz fikri benim de aklıma yattı. markası olan bir himalaya tuzu kullanıyorum ama yine de güvenemiyorum. bir de çok pahalıya geliyor o şekilde. öğütücü bulabilirsem kaya tuzu mu daha yararlıdır acaba, mağara tuzu mu? ben pek bilgili değilim tuzlar konusunda.

Cecoşum wicks ne güzel işe yaramış. annemin arada gıcık eden bir öksürüğü var. ne yaptıysak çözemedik, kaynağını da bulamıyorlar. wicks alıp sürmesini söylücem, valla işe yararsa çok mutlu olucam :) çok sağol bilgi ve deneyimlemen için :)

Meyracım o ne kadar sevimli bir kedi ya öyle. cimcime resmen, nasıl güzel gözleri var. maşallah :) ben kedileri biraz hırçın ve deli bulurdum, sayenizde yumuşadım onlara karşı :)
regl için de üzülme. hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin. ama önce diyete yoğunlaş kuşum, birkaç kilo vermek bile yumurtlamanı kaliteli hale getirecektir.

Son düzenleme:
site yine arızaya bağlandı galiba......
yine yavaşladı site

teşekkür ederiz esra teyzesi:)))
kedişimde teşekkür ediyor sana ve sana merhaba demek için pati sallıyoooo:)

rgl konusu içnde teşekkürler canım, hayırlısı....

inş yoldaki yiğeniniz hayırlısı ile biner arabasına:))

bugün bişeyinin kalmadığınada çok sevindim orticanım:))

ben gidip kendime bir çay demleyim, yoksa sızıp kalıcam....
bu kadar erken kalkmaya pek alışkın değldir benim bünyemde:)))
hadi gel esracım çaya, beraberce olsun:) olmazmı????

Afiyet olsun sana canım, içmiş kadar oldum elinden çayı :))

ben de 6.30 da kalktım bugün. uyuyamadım da sonra. akşam erken yatarız artık.

günaydınlarrrrr bu gun guzel bır gun sukurler olsunn güzel ce adapte oluyorum dıyetımee bu defa hayellerım suya dusmesınnn yaza kadar kurtulayım allahımm

yenacım lısteyı sen yapıyordunn devamlılıgıma bakarak benı lısteye alırmısın cnmm

hergün en az 2 lt 3 kupada bitki çayı örnek papatya ,yeşil çay ,siyah çay ,ayran günlük 3 b

Fadimecim hazır ayran içiyorsan 3 bardak fazla olabilir. çünkü hazır ayranlarda tuz oranı çok fazla. aslında ev yoğurdundan da yapıp içiyorsan yine fazla olabilir. bazı bünyeler süt ürünlerine karşı olumsuz tepki verebiliyor. süt, yoğurt, peyniri biraz kıssan belki işe yarar. ben hala anlayamıyorum o kadar spora neden kilo veremediğini.

Selamün aleykümm

Herkese hayırlı günler

Sabahın 8inden beri ayaktayım ama ancak gelebildim
Birazdan su tesisatında bozulan vana için tesisatcı gelicek o yüzden sabahtan beri mutfakla uğraştım adam sonuçta kontrol etmek için mutfağada banyoyada girecektir

Bugün biraz daha iyiyim o yüzden Allahın izniyle Spor salonuna da gideceğim Çok merak ediyorum tartıda ne çıkacağım diye :122: :122: :122:

Oyyyy canım ne tatlı bir kedicik o öyle
Bizde ailecek kedi delisiyiz hatta sokakta bir yere giderken bile her gördüğümüz kediyle en az 5 dakika geçiriyoruz
Kız kardeşim tam bizim aksine kedilerden korkar resmen çocuklarınada kedi sevdirmez neymiş mikrop kaparmış çocuklar yada ya tırmalarsa diye bende inadıma her kediyi alıp onlara sevdiririm alışsınlar asıl kediler kadar temiz hayvan yok bütün gün kendini yalıyorlar diye Artık eskisi kadar korkmuyor çocuklarda kedi görünce
İlk fırsatta köpek korkularınıda yenmeleri için birşeyler yapmam lazım benim kızlar bayılıyor köpeklere hatta ufaklık arkadarşın köpeğine suratını bile yalatıyor kendide yalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…