sabahtan bi çıktım evden daha yeni geldim kursa gittim kendime yazlık bi ince kumaştan capri dikiverdim bel ve paçalar kaldı
kırk yama çanta yapıcam onunda desenini çizdim
nası yoruldum anlatamam
şimdik az dinendim de yemeğim varda kızlar anne bişey yapmıon diye kızıyo bisküvili pasta yapayım en basitinden
umuttt valla çok istiyorum 3. yü doğurmayı ama zaten kaç yıldır doğudayız eşimde az gezelim diyo kısmet 3 yıl burası giderken doğurur giderim diye plan yapıyorum kafamdan nasıl olsa 2 yıl doğuda evden çıkılmıyo büyütürüm orda:))))))) tabi allah nasip ederse
meyra resimler yalan oldu polimikler girdi araya bende vaz geçtimm
35 ten gün alıyom:)))))))))))))))))) yolun yarıısındayım neden çokmu yaşlı görünüyom yada genç açıkla çabukk:))))))))))))))))ohh akşam yemeğimide yedim mutfak kapandıı...yeşilçayımda demleniyo içicem birazdann....
ya bişey dicemm 46 beden eteklerim var henüz içine giremiyorum ama lwcden görümceme sipariş vermiştim pantolon al diye 44
beden almış gayet güzel oldu baya şaşırdım giyemem falan diyodum..kalıp farkı tabiki ama olsun genede hoşuma gittii...
nursenaa kaç yaşındasınn...:44:
Nursena bence de ekle resimleri sana zor olumuyorsa. hem bize fikir oluyordu hem de seni motive ediyordu sanırım.
ben de bugünkü menümü ekleyeyim;
kahvaltı-öğle
1 tabak az yağlı patlıcan musakka
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
ara
1 fincan sütle kahve
1,5 tane yulaflı kurabiye
ara
1 tane elma
yeşilçay
akşam
6 kaşık ıspanak
1 fincan (150 mllik) makarna
1 kase yoğurt
ara
1 tane activia
6 tane fındık
menün çok güzell
özka ne yaptı acep
hakkaten koyayım demi kontrol ediyodum öle resim olunca öğünleri haklıısın yarın gezmem varr iyice bi karnımı doyuramda yarın sonra başlarım:))))))))))))))))
öğlen yemek yemeyi düşünmüyorum gezmeye gidince bide ilk defa çağrıldım hiç yemesem ayıp olur bakalım idare ederim artık yarın inşallah
ne ilginç ve güzel rüya...
Dilerim tüm isteyenlerin rüyası gerçekleşir...
sizi potansiyel çıtır ve güzel anneler :)
Selamün aleykümmm...
nasılsınızz....geçmişi anca bitirdim....haftasonum diyet anlamında berbat geçti...tatlıyı çok fazla yedimm...çok kızgınım kendimee...her akşam yeni kararlar alıyorum ertesi gün hepsi fossss.....bugün tartım 90,4 gösterdi...saat 10 da kalktık kızlarla biraz ortalık topladım kızları yıkadım...saat 12 gibi kahvaltı öğle yemeği karışık yedim yeşil çayımıda içtim...şimdilik güzel başlangıç yaptım gibi inş devamını getirebilirim nolur dua edin banaa...böyle yerimde saydıkça pes etmemek için zor duruyorumm....aile içinde canımı sıkan şeyler yaşıyorum...buda yeme isteğimi artırıyo...ne alakası varsa...ne manyak psikolojim varr...off offf...
kizlar bugun menumu yazip kaciyorum. nedense yena senin gibi bende bugun basimi kaldiramiyorum kahve bile ictim aciliyim diye sonrada kendime kizdim kahve bana dokunuyo tabi tansiyonum dustu iyice halim kalmadi
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 2 kasik lor domates salatalik maydanoz bir kasikta bal
arada 2 kuru kayisi
oglen 8 kasik patlican salatasi cok az lavas ekmek ve 1 bardak ayran(usengecligim sonucu yaptigim ayrani hic begenmedim)
az oncede 1 havuc yedim
aksamda 7 bucuk gibi 8 kasik bamya ve biraz pilav bol salata yiyecegim
bugunku sporum sifir dakika cunku cok uykum var cok
ya arkadaşlar tamam beni tanımıyorsunuz bende öyle ama10 günde 5 kilo verdim 95 kiloya düştüm hiç önemi yokmu ama yasıkkkkbanaaaaaaaa
Çok doğru söylüyorsun...
Senin çocuğun varmı.? Çizelgende ki kilondamısın.?
Demek İzmirlisin sen de...Şu an neredesin.?
ya arkadaşlar tamam beni tanımıyorsunuz bende öyle ama10 günde 5 kilo verdim 95 kiloya düştüm hiç önemi yokmu ama yasıkkkkbanaaaaaaaa
ben geldim yavrularr
ama canım sıkıldı öyle geldimm , ders programımı değiştirmişler 4.40 yerine 5.25te çıktımm , bugün tm pestil olduğumun resmidir heralde, akşama kadar bağırmaktan gırtlağım fena oldu tek sıkıntım buu((
Banu abla senin bu kv insanı katil bilem eder valla ama sen bu işi çözmüşsün artık takmıyosun ne güzel bu dünyada insan ne yaparsa yapsın kendine yapar sadece bu dünyanın bide öteki tarafı var nasılsa
Eki Görüntüle 679830 bide kasım kasım kasılırlar nevar:))
benimde te kasılan yerim pantolon ve gömlek düğmelerim:)))))))))))))))şişkoluktan patlıcaklar nirdeyse
hoşgeldin cücüş :)
ya kötü olmuuş değişiklik, ne denir ki
kolay gelsin sana akşama kadar valla.
Ben geldimm
Çok uykum var 6da kalktımYarından itibaren 5.50de kalkıcam,erken yatmaya alışmam lazım.
Herkes iyidir umarım. Ben alışmaya çalışıyorum, henüz bana iş verilmedi elbet, zaten öğreilmesi gereken çok şey var ama malesef kendi başına öğrenmek zorundasın. Genelde yaş ortalaması düşük, ben yaş olarak en büyük ama deneyim olarak en azı olanım. Gerçi beni küçük zannediyolar yaşımı söyleyince şaşırdılar. Çay molarına ve öğle yemeğine eski işyerimden arkadaşımla ve onun arkadaşlarıyla çıkıyoruz. Dökümanlar, mailleşmeler vs hep ingilizce, ingilizcemi geliştirmem lazım. Yemek konusunda zorlanmadım ama çevrede yemek yenecek yerler pahalı.
Herkes iyi sanırım,geçmişi okuyamadım
Saol canım. 6ya 10 kala geldim eve, mesaiye kalınca da 9a kadar kalınıyomuş. Şöyleki hep gençlerin bulunduğu dinamik bir oatam fakat kadrolu/taşeron farkı çok fazla hissediliyor, yalnız burda herkes kendi kendine işleri çözmek zorunda, öyle eğitim vs vermiyor kimse kimseye, işleyiş çok karışık, eski işine göre beyin olarka baya efor harcamam lazım, yıl sonuna kadar bile çalışsam deneyim açısından iyi olur,burdan başka yere zoplamam lazım, yaşım da geçmeden çoçuk olması lazım artık, umarım güzel bir iş bulurum seneye kadarÖzlemcim bol şanslar sana.
inşallah bi an önce alışırsın işine. uyku düzenin oturunca çok daha dinç hissedersin. sık sık uğra, habersiz bırakma bizi. öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?