Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne çok işler yapmışsın gene. helal olsun diyorum..
canım hayırlı ömürlü olsun inşallah... iyilik haberlerini bekliyorum.. kilo mevzusu çözülür. burada ne kilolar veriliyor..sen de verirsin.. zaten 11 kilo normal. hastaneden çıkarken çoğunu vermiş olursun..

canım... erkenden ararsan sevinirim.. ona göre yola çıkacağız.. haberleşiriz

ben geldim , çok üzgünümmm.... (((

yinede teşekkürler GALATA
SARAYIMMMM

iyi geceler hepinize,

ben de biraz buruğum ama olsun. Asuman ablanın dediği gibi ezilmedik, ezdik en azından.

evet ezdikk, ama alabilirdikte, bu kadar olduktan sonra geriside gelirdi cücüşümmm , sağlık olsunn ...

öyle kuzum...

sen niye uyumadın? sabah erken kalkacaksın

çok üzüldüm, canım sıkıldı , uykum kaçtııı :26::26::26:

bağırmaktan ses iyice gitti , yarın nöbetçiyim , 8 saat ders , en feci sınıflarımın dersi var yarın , üzülsemmi ağlasammı , bunalımamı girsem , neylesem acceeeppp

üzülme kuzum... sağlık olsun..

uyumaya çalış sen en iyisi. zaten hasta gibisin.

Meyracım fıratla ilgili yazını okudum :)
zaten şimdi de o kadar sevimlisin. fırat da çok sevimli, biraz da saf. biz hepimiz öyleydik o zamanlar. zaten çizeri bizim yaşlarımızda olsuğu için çok tatlı ayrıntılar da takılıyor insanın gözüne. ben de kendimden çok şey buluyorum onda. sevindim senin de sevmene :)))

kızları uyutup geldim ama aynı hızla yatmaya gidiyorum arkadaşlarr....başım ağrıyo artık uyumak istiyorumm...sizi seviyorum Allah rahatlık versin...

iyi geceler kk milleti:)

yensede yenilsede kalbim hep GS ile:)
benim için önce konya spor sonrada gs:)

dünki uyku çayı azda olsa iyi geldi, uykumu getirdi dün biraz,
oyüzden yeniden bugünde demledim, şimdi içiyorum, birazdan yatıcam,
sonrada uyuyacam inşaallah:)

geçmiş olsun canım.....

sağolasın meyracım sanada çok geçmiş olsun tatlım

sağol ablacım.

herif yatmaya gitti , bende kaçıyomm , Allaha emanet olun yavrular , iyi gecelerr

ne çektik beeeeee.....

ayyy çok teşekkür ederim iltifatın için canım:))))

kızları uyutup geldim ama aynı hızla yatmaya gidiyorum arkadaşlarr....başım ağrıyo artık uyumak istiyorumm...sizi seviyorum Allah rahatlık versin...

ben de hepinize iyi geceler dilerim...

görüşmek üzere kuzular

her ikinizede iyi geceleeeeer......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…