- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
canım ne çok işler yapmışsın gene. helal olsun diyorum..sağol egedenizcim
bakalım dinlenmem annemlere bağlı kardeşim gitmezse köye ben gidicem mecburen.biraz fazla rahatlar sağolsunlar.cuma günü gittim köye ablamlar akrabalar toplanmış iki fırın lokum yapmışlar .kardeşimler düğün yapacak ezandan sonra geldiler köye. lokumları fırına atmışlar dağılmış herkes. ben gittim mudanyadan misafirler gelmiş yemek yok. lokumlar fırından çıkıcak.cumartesiye yemekler yapılacak hiçbir düzen kurulmamış.aradım kardeşimi nerdesiniz misafirler bugünden gelmeye başlamış siz yoksunuz dedim. ben 500 kişilik taskebabı söyledim pazar günü zaten salona ait diyor. 500 kişilik tas kebabı yetermi çabuk gelin dedim.hemen yemek hazırlayıp misafirleri doyurdum. cumartesi sabah 20 kilo mercimekten çorba koyduk, iki kazan fasulye koyduk,40 tane tavuk koyduk ocağa. 30 kilo pirinçten pilav yaptık. öğlende misafirler gelmeye başladı. öğlen gelenlere benim akşamdan yaptığım yemekleri çıkarttık sabah yaptıklarımız akşama ancak oldu taskebabı tatlı hazır yapılmış geldi yinede az kalsın yetiremiycektik. biz servisi bitirinceye kadar kına yarı olmuş yarıda gidebildik kınaya. 4 kızkardeş biz, birde eltim gözümüzü açamadık. düğün bitti gelinle bir kardeşimler bırakıp gittiler biraz ortalığı toparlayıp bizde geldik.kalan dağınıklık öylece kaldı. çocuklar balayına gider gitmez sizde gelin annemin evini temizleyin ben hafta ortası gelir kendi evimi temizlerim dedim. gelmemişler.
canım hayırlı ömürlü olsun inşallah... iyilik haberlerini bekliyorum.. kilo mevzusu çözülür. burada ne kilolar veriliyor..sen de verirsin.. zaten 11 kilo normal. hastaneden çıkarken çoğunu vermiş olursun..selamün aleyküm ablalar arkadaşlar hepiciniizi çok özledim
iyiniz inşallah biz de hergünümüze binşükür
bir hafta sonra 9. ayımıza giriyoruz vakit ne çabuk geçti yaa:18:
sizler 8 ayda kim bilir ne kadar zayıfladınız ben şimdiye kadar 11 kg aldım 97 deyim
inşallah 100ü görmemm:18:dikkat ediyorum edecemde doğumda 6 kg falan gitsse
yine bana bebişimden hediye 7-8 kg kalır
neyse kiloyu verecez bi şekilde sizlere bakar bakar hırslanırım iyice
dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi
İnşallahşu an ateşi düştü ikisininde ama büyüğü ay ay diye diye yatıyor
Baba kız karşılıklı koltuktalar ve istekleri hiç bitmiyor
Dedim dua edin ben yamulmayayım yoksa yandınız siz
Ya Allah biliyor ya Egedenizi 11inde gelecekte görüşemezsem diye üzülüyorum
Umarım yarına birşeyleri kalmazda gidebilirimSonuçta ikisinide yanıma alacağım mecbur KVye bırakayım desem hatun hem kabul etmez hemde aaa banada bulaşır üstelik kursa gidiceğim der beni iyice cıldırtır
Yarın bir olsunda sonra nasılsa Egedenizini arar malumat veririm
canım... erkenden ararsan sevinirim.. ona göre yola çıkacağız.. haberleşiriz
iyi geceler hepinize,
ben de biraz buruğum ama olsun. Asuman ablanın dediği gibi ezilmedik, ezdik en azından.
evet ezdikk, ama alabilirdikte, bu kadar olduktan sonra geriside gelirdi cücüşümmm , sağlık olsunn ...
öyle kuzum...
sen niye uyumadın? sabah erken kalkacaksın
çok üzüldüm, canım sıkıldı , uykum kaçtııı :26::26::26:
bağırmaktan ses iyice gitti , yarın nöbetçiyim , 8 saat ders , en feci sınıflarımın dersi var yarın , üzülsemmi ağlasammı , bunalımamı girsem , neylesem acceeeppp
kızları uyutup geldim ama aynı hızla yatmaya gidiyorum arkadaşlarr....başım ağrıyo artık uyumak istiyorumm...sizi seviyorum Allah rahatlık versin...
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates salatalik maydanoz 8 zeytin
arada 4 kayisi
oglen 10 kasik ispanak 4 kasik barbunya 2 dilim ekmek 1 tas cacik
arada 1 portakal
aksam tavuklu pilav 1 tabak yanindada bol salata
bugunde yuruyemedim ya
dunku halsizligimin nedeni gece belli olsu migrenim ceee dedi ondan bugun hic enerjim yoktu
sağolasın meyracım sanada çok geçmiş olsun tatlım
Meyracım fıratla ilgili yazını okudum :)
zaten şimdi de o kadar sevimlisin. fırat da çok sevimli, biraz da saf. biz hepimiz öyleydik o zamanlar. zaten çizeri bizim yaşlarımızda olsuğu için çok tatlı ayrıntılar da takılıyor insanın gözüne. ben de kendimden çok şey buluyorum onda. sevindim senin de sevmene :)))
kızları uyutup geldim ama aynı hızla yatmaya gidiyorum arkadaşlarr....başım ağrıyo artık uyumak istiyorumm...sizi seviyorum Allah rahatlık versin...
ben de hepinize iyi geceler dilerim...
görüşmek üzere kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?