Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın daha gün ağarma di ama size yine de günaydın dün kaç mesaj yazdıysa m hiç birini gönderemedi m şimdi baktım sorun yok yazayım dedim ce co sabret kuzum o modeller genelde öyle birde senin cadı tuvaletini öğrendi mi DAFI abla yiğen düğününüz hayırlı olsun allah mesut etsin genelde erkek kardeşler öyle galiba söylemeden bir şey yapmıyorlar aynur esra bizde gs li yiz cok üzüldü esim.YENA arada ki bir kaçamak garibi hep şey iyi ggidiyor canlarim öptüm hepinizi0haydi Allaha emanet olun ...:)

günayyydınnn kızlarrrr uyanamamışım zor kaltım bugünn yataktan geride uyuyasım var her yanım ağrıyooo
1 bardak limonlu ılık suyumu içiyorumm sonra kahvaltımı minik kızımla yaparım artıkın

asuu dünn için bi soru sormuşun yaaa felaketti dün ne bulduysam yedim kendime bile şaştım canım çok sıkıldı onu yemeklerden çıkardım
xay ve dafi babalardan bahsetmişya biiraz ona skıldım ananem ölünce cenaze masrafları tutamadığı orucu falan dedem ödemem ben siz ödeyin demiz 4 evi bankada dünya parası var kişi başı 800 tutmuş annem zordayım ama annem için napalım 1 aylık emekli maaşımı verririm diyo ama babasının yaptınada ağlıyıp duruyo bense destek olamıyorum üzüldüm durdum öle
dedem evlenme lafları ediyomuş ayyy ayyy erkekler neden böle dedem zamanında iflas etmiş ananem halı dokuyup borçları ödemiş
annem karşılığı umu olmalı kefen parasını bile vermezmi insan diyoo
valla insan başına herşey geliyoo

İnsanların yakınları ölünce bile akılları başlarına gelmiyor demek
Yarın hepimiz ölüp gideceğiz bu nasıl bir hırstır anlamıyorum
Sen de bugün cezalısın bol su yeşil çay iç az yee tamam mı
Ben de akşam ve yarın sıkı yönetim ilan ettim kendime
Birazdan da kahvaltıya gideceğim onu hem kahvaltı hem öğle yemeği sayarım akşam da hafif geçerim tamamdır
Bu hafta pek yürüyemedim malesef

yarım litre içtim bile asuu suyu asuu bende cumaya kadar sıkı yönetim ilan ettim

ya asu ikimizde çok spor yaparak verdik ya bünye spor istiyo malesef yemeyle alakası yok yediklerimizi dengeleye biliyoruz da spor eskisi gibi yapamıyoruz mesela ben verdiğimde sabah 3 mil akşam 3 mil lasly yaptımı bilirimmm yani günde 6 mil eşimde diyo dizi izlerken yapardın ne oldu diyo lasly yapmamı söylüyoo

Sporu azalttık yemeyi çoğalttık ondan diyosun yani:44:
Leslie ben de hiç yapmıyorum artık 5 mile banamısın demezdim önceden

Pilates mi denesek bir de kardeşim diyo ki dün arkadaşı yapmış kilo vermemiş ama müthiş incelmiş

spor şart yanee gezme var gene bugün hee sana hayırlı günler
aman ben o topla plateste kızlarla düşünemiyorum minik cadı yaptırırmıı bana

bende kaçayım az çamaşırım var onları katlayayım uyuyasımda varda yatmayayım artıkk mayıştım pc başında öpt

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum çok şükür evi taşıdım mutfağı yerleştirdik bitti kaldı diğer yerler artık yavaş yavaş halletcem akşam neyse geçmiş okuyamadım işlerim çok öpüldünüz

Güle güle oturun canım bu kadar olduktan sonra gerisi hallolur

kızlar günaydınnnn benim yine canım sıkkın heralde bu kocayı boşamadan benim yüzüm gülmicek:) şaka şaka ne boşicam ben onun kahrını çektim azıcık kahrımı çeksin sonra belkim düşünürüm. hem eşim diyoki beni boşicaksan bana nafaka ver:) maaş kartını alırım fln:) he diyom bende boşuna çalışıyom ya zaten. adamın araba üstüne bankada accık paramız var o da onun üstüne allah korusun öyle bişey olsa kuruçula otururum valla:) kenarda bi 50 liram var heee hee ne çok demi okkadar çalış eşşek gibi paran var mı yok ahhh anam ahhh babam tek başına çalışırken anamda para eksik olmazdı karı hep tırtıklardı ben yapamıyom öğrenmem lazım:)

hastalarımıza çok geçmiş olsun

banucum kuzularına çok geçmiş olsun cnm. küçük cadıya da kızma fazla ne yapsın petmek yicekmiş yerim ben onu:)

nurgü korkma cnm doğumda kiloların çoğu gidiyor ben 25 kilo fln almıştım herhalde çünkü 110 la girdim doğuma çıktım bi hafta sonra 86ydım hepiciğini vermiştim kiiiii dr bana amleiyathaneyi su bastı ne bu su dedi hadi hadi 15 kilon gitti yine demişti. için rahat olsun cnm kuzucuğun bi sağlıkla doğsun da kilo önemli değil

ben bu sabah yediklerim 3 küp beyaz peynir 3 zeytin 3 dilim ekmek 5 gr reçel öğlen ve akşam lahana çorbası içicem haberiniz ola soonramcıma yok ben duymadım etmedim demeyin heeeee

Günaydın hatunlar
hepinize güzel bir gün diliyorum. ben erken kalktım kahvaltımı yaptım. bugün evdeyim yine. belki iyi hissedersem leslie yaparım ben de. bu arada tartıyla küstüm. 81.5 kg gösterdi beni ya, kafayı yemiş. antibiyotik niye böyle yapıyor anlamadım. şiş uyanıyorum sürekli. neyse...

görüşmek üzere, hoşçakalın.

offf ev yerleştirmek daha zor yeniden düzen tutturana kadar 1 -2 ay geçiyooo
benim kız hala bunalım takılıyo öür ev diyeee çocuk napsın biz bile yeni alışıyoruz
kolay gelsinn
takma kafana erkekler deişken varlıklar bence ben 8 yıl çıktım 10 yıldır evliyim tanıyamıyorum bazenn
ilk zamanlar kızınca elimizde başka koz yokya boşarım seni diye takılıyodum
sonra bana bi büyüğüm kızım evliliğine fesat sokma öle şeyler söyleme dilek kapın açık olur tutar dileğin falan dedi evet zor zamanlarımız oluyo bence kavaga etmekte güzel insan deşarj oluyo
rahatlıyo :))))))))))çocuklar olduktan sonra hiç kendimiz için kavga etmedik diyebilirim çocukların dertleriyle uğraşmaktan sanırım:)))
neyse boşuna koca dememişler erkenden yaşlansın kocasın diye:))))))))))))))
para konusundada bende hala öğrenemedim kenara sokmayııı ne zaman kenara para koysam sıkışırız eşime veririrm hemen aman allah kimsenin yuvasını bozmasın da olsun paramızda olmayı versin aç deiliz allaha bin şükür
antibiyotikk yapıyo bence ondan takma kafana taktıkça daha da şişiyosun

bide genetiğiyle oynanmış pirinç yediysek eğer antibiyotiğin etkisini kesiyomuş onun için antibiyotikler etki etmiyomuş tv de duydummm dünn off yaaa aslında çok geziyoruz diye söleniyorum bazen ama şanslı insanlarız dalından koparıp yiyebiliyoruz genelde küçük yerlere tain çıkınca ama büyükşehirde yaşayan 4 duvar arasında büyüyüen çocuklar çok şanssız
dün sofrada kızım diyo anne yiğenim gerçek inek görmemiş diyeee süt nası sağılır bilmiyomuş diyoo

dün seksenler dizisinde domates geldi manava adam nası seviniyo bütün kış yiyemedikk çoban salata yicez diyee yaz kışş yiyoruz mevsiminde yemek çok önemlii ama malesef işte yazdan konserve falan yapmak zorumuza gidiyooo
amma konuştum hee nerden nere geldi konu

ennemmm kendi kendime konuşuyomuşum topikte benden başka kimse yokmuş neyse öğle yemeğimi yapayım ne yapacaksam yemekte belli deil az kıyma ve patlıcan var akalım ne olcekk öğlene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…