Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doktorun haklı..ama rahatlama sağlıyor buda gerçek..

kimi bebekler senin ki gibi çok zorlanıyor..

Benim kızım zorlanıyordu ama oğlumun çok rahat geçti. azı dişlerin de az huysuz olmuştu o kadar...

Son düzenleme:
Doktorun haklı..ama rahatlama sağlıyor buda gerçek..

kimi bebekler senin ki gibi çok zorlanıyor..

Benim kızım zorlanıyordu ama oğlumun çok rahat geçti. azı dişlerin de az huysuz olmuştu o kadar...

öyle her çocuk farklı büyük kızda hiç çekmedik desek yeridir ara ara mızmız oluyodu okadar oda abartılı değildi...bunun ateşi isali iştahsızlığı mızmızlığı uykusuzluğu hiç bitmiyo...büyük kızım sağolsun bebekken çektirmediğini şimdi çektiriyo banaa...

Meyracım tebrik ederim canım
Zeynepcim geçmiş olsun çabucak patlatsın inşallah da rahatlayın hepiniz
Ben de ara olarak bir portakal yedim kızıma patates kızartırken:)
Yanına da nugget aldım markete gidip
Bugün yürümeyi düşünüyordum ama markete gidip gelmek bile yordu beni
Umut naptı ben de merak ettim belki bugün uğrarr

ben de gidiyorum artık..

görüşmek üzere,kendinize iyi davranın...

Çok çok geçmiş olsun tuzsuz teryağı dut pekmezi karışımı iyi gelir diyeceğim küfür gibi olacak bol bol içilecek sıcaklıkta su diyelim artık

bu akşam yediklerim
1 kase tarhana çorbası
1 kase bakla dereotu ve yoğurt eşliğinde
bir lokma ekmek
7 fındık

Egedeniz doğum günün kutlu olsun

Nevin ve diğer arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

çok saolasınız kızlar...canım tereyağ ve pekmez karışımını annem yapardı şimdi anacım yok yanımda zaten bende hiç sevmem onu...düşündüğün için saol. Asuman ablanın bahsettiği ballı zencefilli karışımımı buldum evde onu yiyeyim dedim ama ıykk aşırı midem bulandı öğürmekten yiyemedim...

topiğinizin hastası geldi kızlar...

10 adet iğne+3 günlük rapor evdeyim..
sabah yine ezanda baya bir ökrüsük tutunca eşim acile götürdü.hem rapor alırız evde dinlenirsin diye..zatn baya üşütmüşüm ciğerleri...
kaşla göz arasında ne ara böyle soğuk aldım bilmiyorum ama en çokta işyerince - 18 derecelik dolaba filan girdiğim oldu bi sıcak bi soğuk...neyse sağlık olsun sabah sabah 1iğne yedim...

aslında iğneden korkarım ama antibiyotik içmektense bari iğne daha etkili olur dedim..

birazdan kv gelicek.taze zencefil aramaya gitmiş o çok etkiliymiş.kaynanam dengesizidr ama böyle konularda kendini parçalar faydam olsun diye...Allah razı olsun..

Zehracım bak bende 10 gündür süründüm az iyi az kötü yorgunluk tetikliyor bu hastalıkları dinlenemiyorsun...şu heryerde peşine takılan kv yardım etsin ya sana azcık.hatırladığım kadarıyla annende yakındı yerleştirsinler evi kabaca..yazık güzelim sana yavrun var küçük eğer hasta olursan onla nasıl ilgilencen...

Esra bu sıra bişey var sanırım bende hasta halimle dün eşimle tartıştım ama sebep tamamen yine ailesel mevzular.eşimi saf yerine koymaları...neyse geçti gitti..birde regl olmanın arifesindeyim dokunsan patlıcak gibiyim...

Yenacım o diziyi çok izlerdik annemle ayyy ne uyuzdu asi karakteri hatrladım şimdi ama demirin hatrına izleniyor işte birde ben Çetin Tekindor hayranıyım nerde olsa izlerim...sadece şu kadarayı dizisini izlmiyorum aşırı kasvetli geldi..

Meyram eksi görmene çok sevindimmm...
birde sana bişey yazacağım...çocuk gelişimi okumak istiyorsun sanırım..benim görümcem aynen senin gibi açık lise okuyor ama çok zorlandı ödevleri projeleri etkinlikleri vs..ara verdiği için dersler vs geröekten ağır...birde son sınıfta staj olayı var ki anaokullarında malesef çocukların hertürlü işini yapıyorsun bez değişme..vs...evli bir insana gerçekten ağır gelebilir...çünkü saat olarak çok...
birde benim işyerinde pastacılık okuyan stajerler var cok rahatlar..ne bileyim zaten senin fikrin kafanda nettir ama ben nacizane fikrimi söyledim ikisinide canlı gördüğüm için...

asuuu gözlerine az sürme çek canlılık gelir yorgun gözlerineee

iyigeceler hepicinize

ilahi gece gece nerden geldi aklına sürme

ya birde 91.8 değilde 100.8 olsaydın canım???

eğer mahsuru yoksa 4senelik beraberliğindeki kişinin burcu ne idi?

sevindim:)

teşekkür ederim:)

Nevincim geçmiş olsun canım dinlen evde iyice iyi olmuş rapor almanız
O zencefilli karışımdan bir çay kaşığı kadar yedim ben acı ama işe yarayınca katlanılıyor işte
Esracım afiyet olsun canım
Benim cadı kızım gelmedi yanlışlıkla babasına mesaj atmış bekledim merak ettim aradım ulaşamadım şarjı bitmiş sonra arkadaşının telefona takmış kartını ulaştım velhasıl sinirim tepeme çıktı hazırladıklarımı yiyesim var ama yemeyeceğim su içiyorum

ben de gidiyorum artık..

görüşmek üzere,kendinize iyi davranın...

güle güle canım, kolay gelsin sana

canım geçmiş olsun, iyileşirsin inşallah ya bi an önce. tüh ya nasıl da ağırlaşmış hastalık

canım eşinle gerilmemeye çalış. eşin anlıyodur ama ses edemiyordur yaptıklarına. keşke uzak olabilseniz ama burnunuzun dibindeler. inşallah yoluna girer tez zamanda. sen sakin olmaya çalış canım.

canım benim yaaaa çok çok geçmiş olsun tekrar.....
demek baya baya üşütmüşsün sen
kendine dikkat et lütfen......

hem tabi iğne daha iyi olur: iğne ile daha çabuk iyi olursun canım benim.....

benim okulumla alakalı sözlerin fikirlerin için çok sağol canım, tabi hepsi aklımda olsun.
hayırlısı olsun diyorum zaten:) hayırlısı bakalım.

senin burç neydi bu arada:)))

Nursena senden önce eklicem öğle yemeği fotosunu
(çok kıskanç gördüm kendimi)

Eki Görüntüle 682459

8 kaşık et sote, 1 bardak ayran, 1 dilim kepekli ekmek

afiyet olsun canım:)
gayet sağlıklı........

yeme Asuman abla. boşver gelince soğuk soğuk yesin intikam babında :) sen sağlıklı bi şeyler ye bence öğlen için.

afiyet olsun canım:)
gayet sağlıklı........

sağol canım

yeme yeme, onlar paket paket margarin unutma......

Canım çok sevindim senin adına çok iyi gelir bu değişiklik sana güle güle git gel inşallah
Ablacım sanada geçmiş olsun valla topikcek dökülüyoruz ne olcak bizim bu halimiz
Hadi bakalım gazan mübarek olsun inşallah herşey istediğin gibi gelişir
Kıskanç ben herkes kendini tanıtmış ben niyeeksik kalayım dimi
Ben zehra.Ankarada yaşıyorum, evliyim,1,5 yaşında bi oğlum var ve muhasebeciyim yeter bu kadar dimi ama

Asuman ablacım çok sağol önerin için dün yaptım akşam ama pek faydasını görmedim henüz tam tersine öksürük git gide artıyo ve öksürürken sırtım ağrıyo resmen
Canımsın yenam valla beter durumdayım bigün tam birden düşecem heralde şimdilik direniyorum bakalım
Sende temizlik yapıyon bi türlü söliyemedim Allah sanada kolaylıklar versin canım
Esram valla indi bile sanırım bugün işten çıkınca bi acile giderim olmazsa sağol kuzum
Canım çok sevindim adına valla tebrik ederim
Zeynep kuzum Allah kolaylık versin sana kuzun inşallah biran önce patlatırda dişlerini rahatlarsın sende
Nursena senden önce eklicem öğle yemeği fotosunu
(çok kıskanç gördüm kendimi)

Eki Görüntüle 682459

8 kaşık et sote, 1 bardak ayran, 1 dilim kepekli ekmek
Esra kuzum afiyet olsun çok süper gözüküyo valla

Ceco ablacım
maşallah yavaş yavaş eski pantolonlarına giriyosun demek tebrik ederim ablacım

Nevinim tekrar geçmiş olsun yat dinlen valla ben işte olduğum için kv bakıyo çocuğa oyüzden daha fazla bişey isteyemiyorum annemde ananem rahatsızmış oraya gitti yani anlıcağın işler bana bakıyo ama inan hiç iyiye gitmiyorum hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

hoşgeldin canım sende aramıza:)

bu topiğe takıl, ayrılma o zaman bu topikten derim bennnn......
öptüm

Kıskanç nursena yemedim işte çatla ben senden zayıf olacağım işte
Ben de bardak çorbalardan içtim acılı domates bikaç tane közlenmiş biber ve az peynirle

Son düzenleme:
şuan kahvemi yudumluyorum kızlar.....
gözlerimde de hala uyku bana ne......

2gibide halacığım bana kahveye gelicek, birde onunla hüpletirim:)
aslında hastalığımdan galiba evde oturmaktan çok bunaldım 2gündür ve dışarı çıkmayı istiyordum ama hiç halim yok gözüm yemedi dışarıyı malesef.
neyse halamda bi değişiklik olur bana yinede.
2gündür kendimi sanki kafesteymişim gibi hissediyorum evin içinde, galiba hastalıktan, yoksa evde oturmayı seven biriyimdir normalde.

misafirim gelene kadar mutfağı şöyle bi toplasam iyi olur, akşamdan kalan bulaşıklarım vardı.

bu arada benim kuş bugün durmadan "bunaldım yaaa" diyip duruyo, uykulu olunca pek ilgilenemedim onunla ondan heralde........
"bunaldım yaaa" annemden kaptığı bi kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…