- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
farkediyorumm araştırmalarda yapmıyonnn işe girdin paralandın çok deiştin sen para insanı deiştiriyo demiii
severim seniiiii yenammm zaman yetmiyokii bizeeeee
benimde okunulmayı bekleyen kitaplarım var inşallah sırayla başlıcam artık
aman yena ankaraya ilk gittimiz gün hastalandı kız onla uğraştık arada kaynanama buarakıp gezdk eşimle el ele angaramın ayazını yiye yiyee çok severiz de:)))
kiloo çok almadım gitmeden aldıklarımla idare ettimmm
off yenem yaa çok kızıyorum kendime de diyet miyet yapasımda gelmiyoo
bu arada kaynana son dakka gölü attı gelirkenn
ayy burda kaç kilo aldın bak gider gitmez zayıfla diye
anam kadın
plates topu almış ne hareketle yapıyooo
anlatamam belediyenin spor okuluna yazılmışşş
hiç kendine göre bi gelin deilimm:)))
Gökçe, 1 saat doktorunla görüşmek süper bişiy...
Burda hastaneler de direk ilaç yazıyorlar...
Kullandığın ilaçlar seni duygusuz,duyarsız bir hale getiriyor..
terapi merkezleri vardır elbet ama bir hastaya bir saat ayrılırmı bilmiyorum...
bizim burda istediğin kan testini yaptırırsınbak o ilerlemişliğimiz var
kızlar bugün kahvaltıdan sonra hemen çıktık kayınvalidemlere gittik orada internet yok giremedim.
şimdi biraz geçmişe bakayım sonra görüşürüz
kız anca bitirdim okumayı kızımlada ilgilendim arada uyumadı şimdi ayağımda sallıyorum uykuya daldı dalacak
bu arada kocamla konuştum 12-21 şubat izmire gidiyorum
gökçe iremim 2 hafta beni izinli yazabilir misin
arada nete girer yazarım ama tartı olmadığı için bildirim yapamam
bu arada inşallah kilo almadan dönerim
geçmiş olsun burcu ben seni hekim biliyordum. nasıl öyle düşündüm. neden aklımda öyle kalmış bilmiyorum.sancılandığında sağ kasığına soğuk birşeyler koy. sancın kesilirse apandisit olma olasılığı yüksektir. bir yakınımız sancılanıp dr. a gitti birşey yok deyip gönderdiler. üç defa gidip geri geldi. sonra birde soğuk uygulayalım dedik. sancısı kesildi. alıp tekrar götürdüler. apandisit olabilirmi bir baktırmak istiyoruz dediler. apandisiti patlamak üzereymiş acilen amaliyata alındı.Sanirim dra gitmek farz oldu saat2 yine agriyla uyandim
ben o diziyi hiç izlememiştim. merak ettim bak şimdi. netten izlesemmi neGecikmeli de olsa Behzat ç. Ankara yanıyor filmini izledim...
Sıkı bir izleyicisiydim Behzat ç. dizisinin..Üzülmüştüm bittiğin de..Adam çok yetenekli, çok çirkin ama çekici...
Yalnız diziden aldığım tadı sinema filmlerin de yakalayamıyorum nedense...İlk filmi izlediğim de düşüncelerim bu yöndeydi..Ankara yanıyor da yine öyle oldum...Film bitti, ben ''aaa neden bitti ki'' oldum...
Asıl tiyatro sahnesin de harikalar yaratıyormuş.. keşke İzmir'e gelse de gitsek...
Bu bağlam da Ankaralılar şanslı...
canım antibiyotik almaman iyi olmuş.gribin tedavi olursan 7 günde olnazsan 1 haftada geçerdoktora gittim, gripmişim, bu üşütme hallerim ve öksürüğüm hep gripten kaynaklanıyormuş, oyüzden antibiyotiğe hiç gerek yok dedi, grip ilaçları yazdı, birde iğne vuracaktı yine ama ben yine dursun dedim tamam dedi, aslında korkmasamda vurdursam iyi olurdu ama korktum işte yine
öksürüğünde 3haftadan önce geçmez dedi.
salgınmış hep grip bu aralar bizim burada.:2::2:
sağ ol meyracım.hadi gözünaydın şarjın gelmiş:)
bebiş nasıl, daha iyimi artık?
vayyyy nursenacım ne kadar siportif bir kaynanan varmışşşaman yena ankaraya ilk gittimiz gün hastalandı kız onla uğraştık arada kaynanama buarakıp gezdk eşimle el ele angaramın ayazını yiye yiyee çok severiz de:)))
kiloo çok almadım gitmeden aldıklarımla idare ettimmm
off yenem yaa çok kızıyorum kendime de diyet miyet yapasımda gelmiyoo
bu arada kaynana son dakka gölü attı gelirkenn
ayy burda kaç kilo aldın bak gider gitmez zayıfla diye
anam kadın
plates topu almış ne hareketle yapıyooo
anlatamam belediyenin spor okuluna yazılmışşş
hiç kendine göre bi gelin deilimm:)))
sağol canım.Sevindim canim sarjina kavusmana!!!
Bebis nasil oldu?
sana iyi yolculuklar canım. döndüğünde burayı unutmabu arada kocamla konuştum 12-21 şubat izmire gidiyorum
gökçe iremim 2 hafta beni izinli yazabilir misin
arada nete girer yazarım ama tartı olmadığı için bildirim yapamam
bu arada inşallah kilo almadan dönerim
asucum tatil bitti hayırlısıyla artık sıkı tutmak lazım. benide arada rencide edinIyi geceler
Bugün tatilin son günü diye kızlarla tümünü dışardaydık nerdeyse eve akşam bir ara uğradık o sırada da misafir geldi :) sonrasında tekrar çıktık dışarıya Saat 9 civarı eve geldik
Yena ve nursena sizi gördüğüme sevindim yarın başlayalım inşallah şu yeme işlerini düzenlemeye
hayırlı geceler kızlar
bugün yine ayağı yanık tavuk gibi gezdim. sabah kahvaltıya gittim. öğle köydeydim. akşam inegöldeancak eve girebildim. bu hafta diyet çok kötü gidiyor. hemde hep hamur işi yedim. bu haftadan hiç ümitli değilim
geçmiş olsun burcu ben seni hekim biliyordum. nasıl öyle düşündüm. neden aklımda öyle kalmış bilmiyorum.sancılandığında sağ kasığına soğuk birşeyler koy. sancın kesilirse apandisit olma olasılığı yüksektir. bir yakınımız sancılanıp dr. a gitti birşey yok deyip gönderdiler. üç defa gidip geri geldi. sonra birde soğuk uygulayalım dedik. sancısı kesildi. alıp tekrar götürdüler. apandisit olabilirmi bir baktırmak istiyoruz dediler. apandisiti patlamak üzereymiş acilen amaliyata alındı.
ben o diziyi hiç izlememiştim. merak ettim bak şimdi. netten izlesemmi ne
canım antibiyotik almaman iyi olmuş.gribin tedavi olursan 7 günde olnazsan 1 haftada geçerşaka bir yana Allah hayırlı şifalar versin canım. çabucak atlatırsın inşallah
sağ ol meyracım.
bebiş bugün yine öksürüyordu. ağzı bembeyaz olmuş. evde emzirirken annesine göğsünü karbonatlı suyla silmeden emzirttirmiyordum. hastahanede mahvolmuş çocuğun ağzı yüzü. pişiği varmı bilmiyorum. 10 günlük bebeğe antibiyotik tedavisi yapılmış. çok üzüldüm.
vayyyy nursenacım ne kadar siportif bir kaynanan varmışşş
sağol canım.
bakalım yarın belli olacak çıkıp çıkmayacağı. benim içim rahat değil bugün babasını aradım. burda iyi bir çocuk dr. var. biz diğer yeğenin çocuğunu hep ona götürüyorduk. bir araştır şimdi hangi hastahanede görev yapıyorsa randevu al birde ona götürelim dedim.
malesef gökcecim. öksürüğüde kesilmemiş. götürdüğümüzde sadece burnu tıkalıydı. biz sarılık varmı diye götürdük. birde dedik burnuna bir damla verirlerde açılır belki dedik. o gece tıkanmıştı sabah sağlık ocağına götürmüşler. sağlık ocağında bu çocuk sarılık bir hastahaneye götürün demiş.4çeliğe götürdük hemen hastahaneye yatış yaptılar. şaşırıp kaldık.Kiyamam ben bebise... antibiyotigi basmislar hemen hauzuldum... olmadi dedigin gibi o doktora gitsinler belki daha iyi olur,..
tatli ruyalar fistiga :)
Oooo iyi tatiller!!! Tamam izinli yazarim ama bir sartla! Rejime elinden geldigi kadar dikkat ediceksin! :18:
bende behzat ç. hayranıyım adam çok doğal role çok güzel giriyor. konular güzel. senaryo inandırıcı konuşmalar gayet günlük (biraz küfürlü ama cinayet büronun çalışanlarıda zeki müren gibi konuşmazlar herhalde http://www.youtube.com/watch?v=GepYuGBlqEg ) sinema filmlerine gelince bende dizideki tadı alamadım dün gece eşimle film keyfi yapcaz dediğimde behzatı izlemiştik nasıl gelişti olaylar ne zaman bitti anlamadım her şey çok çabuk oldu bitti :)ben o diziyi hiç izlememiştim. merak ettim bak şimdi. netten izlesemmi ne
sana iyi yolculuklar canım. döndüğünde burayı unutma
canım alıntı ile cevapla yazan yerin yanında artı işareti olan yer var . alıntılamak istediğinde oraya tıklayıp tırnak işareti koy.her istediini işaretle sonrada konuya cevap ver butonuna tıkla alıntıların hepsi gelicekyaa kızlar bu arada tek bir mesajda birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum böyle tek tek yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?