Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menumu yazayim

ögle: dana eti kavurmasi, yesil salata, 3dilim domates

ara: 1dilim cikolatali kek, 1fincan turk kahvesi

aksam: 1yumurta, 1domates, ceyrek dilim ekmek :)

ara: 1bardak süt

3litre suyumu tamamlarim
yesil cay icerim

Ben değişmedim, hayat değişti )

vakit ayırmak konusu bahane, vakit bulunca Candy Crush oynuyorum örneğin...

Yav he he, para beni çok değiştirdi ))

Son düzenleme:
Gökçe, 1 saat doktorunla görüşmek süper bişiy...
Burda hastaneler de direk ilaç yazıyorlar...

Kullandığın ilaçlar seni duygusuz,duyarsız bir hale getiriyor..

terapi merkezleri vardır elbet ama bir hastaya bir saat ayrılırmı bilmiyorum...

bizim burda istediğin kan testini yaptırırsın bak o ilerlemişliğimiz var

helal olsun kv bnde dvd top ip lastik minder ne ararsaniz var 15 gundur pilatesim tatilde aynen duruolar guya yapcakdim Ben adam olmam bu arada daha iim umarim gece yine uyanmam cunku sbh 9:30 da dr randevum var bakalim ne diycek

:) ya benimki öyle uzun gorusuyor cunku benimki psikolog psikyatrist degil... ilac yazma yetkisi yok yani...
Esiminki psikyatrist mesela, esim sadece tas catlasin 20dk suruyor gorusmesi... ve ayda 1kere... benimkisi ister her hafta ama en az 2haftada bir...

kan testi konusuna gelince evet sizde daha iyi

kızlar bugün kahvaltıdan sonra hemen çıktık kayınvalidemlere gittik orada internet yok giremedim.
şimdi biraz geçmişe bakayım sonra görüşürüz

kız anca bitirdim okumayı kızımlada ilgilendim arada uyumadı şimdi ayağımda sallıyorum uykuya daldı dalacak

bu arada kocamla konuştum 12-21 şubat izmire gidiyorum
gökçe iremim 2 hafta beni izinli yazabilir misin
arada nete girer yazarım ama tartı olmadığı için bildirim yapamam
bu arada inşallah kilo almadan dönerim

Iyi geceler
Bugün tatilin son günü diye kızlarla tüm gün dışardaydık nerdeyse eve akşam bir ara uğradık o sırada da misafir geldi :) sonrasında tekrar çıktık dışarıya Saat 9 civarı eve geldik
Yena ve nursena sizi gördüğüme sevindim yarın başlayalım inşallah şu yeme işlerini düzenlemeye

Son düzenleme:
kız anca bitirdim okumayı kızımlada ilgilendim arada uyumadı şimdi ayağımda sallıyorum uykuya daldı dalacak

tatli ruyalar fistiga :)

bu arada kocamla konuştum 12-21 şubat izmire gidiyorum
gökçe iremim 2 hafta beni izinli yazabilir misin
arada nete girer yazarım ama tartı olmadığı için bildirim yapamam
bu arada inşallah kilo almadan dönerim

Oooo iyi tatiller!!! Tamam izinli yazarim ama bir sartla! Rejime elinden geldigi kadar dikkat ediceksin! :18:

hayırlı geceler kızlar
bugün yine ayağı yanık tavuk gibi gezdim. sabah kahvaltıya gittim. öğle köydeydim. akşam inegölde ancak eve girebildim. bu hafta diyet çok kötü gidiyor. hemde hep hamur işi yedim. bu haftadan hiç ümitli değilim
Sanirim dra gitmek farz oldu saat2 yine agriyla uyandim
geçmiş olsun burcu ben seni hekim biliyordum. nasıl öyle düşündüm. neden aklımda öyle kalmış bilmiyorum.sancılandığında sağ kasığına soğuk birşeyler koy. sancın kesilirse apandisit olma olasılığı yüksektir. bir yakınımız sancılanıp dr. a gitti birşey yok deyip gönderdiler. üç defa gidip geri geldi. sonra birde soğuk uygulayalım dedik. sancısı kesildi. alıp tekrar götürdüler. apandisit olabilirmi bir baktırmak istiyoruz dediler. apandisiti patlamak üzereymiş acilen amaliyata alındı.

ben o diziyi hiç izlememiştim. merak ettim bak şimdi. netten izlesemmi ne

canım antibiyotik almaman iyi olmuş.gribin tedavi olursan 7 günde olnazsan 1 haftada geçer şaka bir yana Allah hayırlı şifalar versin canım. çabucak atlatırsın inşallah
hadi gözünaydın şarjın gelmiş:)
bebiş nasıl, daha iyimi artık?
sağ ol meyracım.
bebiş bugün yine öksürüyordu. ağzı bembeyaz olmuş. evde emzirirken annesine göğsünü karbonatlı suyla silmeden emzirttirmiyordum. hastahanede mahvolmuş çocuğun ağzı yüzü. pişiği varmı bilmiyorum. 10 günlük bebeğe antibiyotik tedavisi yapılmış. çok üzüldüm.

vayyyy nursenacım ne kadar siportif bir kaynanan varmışşş

Sevindim canim sarjina kavusmana!!!
Bebis nasil oldu?
sağol canım.
bakalım yarın belli olacak çıkıp çıkmayacağı. benim içim rahat değil bugün babasını aradım. burda iyi bir çocuk dr. var. biz diğer yeğenin çocuğunu hep ona götürüyorduk. bir araştır şimdi hangi hastahanede görev yapıyorsa randevu al birde ona götürelim dedim.

sana iyi yolculuklar canım. döndüğünde burayı unutma

asucum tatil bitti hayırlısıyla artık sıkı tutmak lazım. benide arada rencide edin

Kiyamam ben bebise... antibiyotigi basmislar hemen ha uzuldum... olmadi dedigin gibi o doktora gitsinler belki daha iyi olur,..

Kiyamam ben bebise... antibiyotigi basmislar hemen ha uzuldum... olmadi dedigin gibi o doktora gitsinler belki daha iyi olur,..
malesef gökcecim. öksürüğüde kesilmemiş. götürdüğümüzde sadece burnu tıkalıydı. biz sarılık varmı diye götürdük. birde dedik burnuna bir damla verirlerde açılır belki dedik. o gece tıkanmıştı sabah sağlık ocağına götürmüşler. sağlık ocağında bu çocuk sarılık bir hastahaneye götürün demiş.4çeliğe götürdük hemen hastahaneye yatış yaptılar. şaşırıp kaldık.

tatli ruyalar fistiga :)

Oooo iyi tatiller!!! Tamam izinli yazarim ama bir sartla! Rejime elinden geldigi kadar dikkat ediceksin! :18:

tamam canım zaten gezme yasak bize havalar soğuk ya anca öyle izin alabildik babadan. bizi görmek isteyenler eve gelecek artık ben burdan oraya gitmişim onlar 10-20 dklık yoldan mı gelemicekler cnm
bu arada kızımı beşiğine yeni yatırdım 10da muhallebi maması yemişti ama acıkmış yine ondan uykuya dalamıyormuş. mamasını yedirdim şimdi mışıl mışıl uyuyor

ben o diziyi hiç izlememiştim. merak ettim bak şimdi. netten izlesemmi ne
bende behzat ç. hayranıyım adam çok doğal role çok güzel giriyor. konular güzel. senaryo inandırıcı konuşmalar gayet günlük (biraz küfürlü ama cinayet büronun çalışanlarıda zeki müren gibi konuşmazlar herhalde http://www.youtube.com/watch?v=GepYuGBlqEg ) sinema filmlerine gelince bende dizideki tadı alamadım dün gece eşimle film keyfi yapcaz dediğimde behzatı izlemiştik nasıl gelişti olaylar ne zaman bitti anlamadım her şey çok çabuk oldu bitti :)

yaa kızlar bu arada tek bir mesajda birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum böyle tek tek yazıyorum

yaa kızlar bu arada tek bir mesajda birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum böyle tek tek yazıyorum
canım alıntı ile cevapla yazan yerin yanında artı işareti olan yer var . alıntılamak istediğinde oraya tıklayıp tırnak işareti koy.her istediini işaretle sonrada konuya cevap ver butonuna tıkla alıntıların hepsi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…