Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar bu arada tek bir mesajda birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum böyle tek tek yazıyorum

unutmam canım oradada fırsatını buldukça gircem zaten

deneme deneme deneme
teşekkür ederim cnm

Gökçecim öncelikle liste için eline sağlık kg veren veremeyen bütn hatunlaruı kutlarım

günaydın güzeller hayırlı haftalar olsun hepimize bu hafta düzenli ve diyet adına güzel bir hafta olsun inşallahh

nursenam hoşgeldin

Yenam evet maalesef hep yoğun hep yoğunnn iş yerindende çok fazla bakamıyorum maalesef önceki gibi öpüyorum seni ve diğer güzelleri

demirbaşlar yolcu gökçe meyra dafi asuman ... hepinize kocaman öptümm

yeni gelen arkadaşlarımda hoşgelmişler azimleri daim olsunn

Günaydın,

Musmutlu haftalar olsun hepimize...Hareketli ve hafif de olursa dadından yinmez gariii
sizin için temennim, ben çünkü hala kutup ayusu modundayım..

----

Dafii,başka hastaneyemi götürseniz acaba bebeği..:26: Yeni doğan bebeğin burnunun tıkalı olması çok normal...
antibiyotik işi hakkaten kötü olmuş daha çok minik çünkü...Allah hayırlı şifalar versin..
Vardır bir bildikleri hekimlerin

Behzat Ç. hoşlanmazsın tahminimce..Aslın da tam tarzına göre herşey de bir mesaj var ama ideolojik farklılıktan dolayı antipatik gelebiliri sana.. ayrıca bol küfürlü bol bol bomonti içiyorlar
Ben bayılıyorum onlara.. İZlersen önce dizisini indirip izle sonra sinema filmlerini...

---

Yaseminciğim yirim seni..

ooo daha hafta başı hafta sonuna inersin eksiye dafii

yiğeninede geçmiş olsun sen daha iyi bilirsinnn bebek için sarılığın tekçaresii
emzirmekkkkkk

kaynanamı heç demeee
takıntılı kadınnnn
seviyom senii hoşbuldukkk canımcımmmm inşallahhh hedefe ulaşırım bak senle aynı oldum hadi kapışak:))

mutlu hafta lar olur inşallahhhh

eşim görevden geldi
k ızı okula buraktımm
kahvaltımızı ettik
2 dlim tam buğday ekmeki
kibrit kutusu peynir
6zeytin
2 kupa ıhlamur
2 çatal yağda yumurta aldım
azda roka

öpüldünüzzzz

yenacım öncelikle seni buralarda daha sık görmek güzel
bebişi başka dr. a götürmeyi bende düşünüyorumda şimdiki gençler bal yapmaz arı dün ''evde değilim (x) dr. u araştırdım.(x )hastahanedeymiş. çok yoğun oluyor internetten randevu alın'' dedim.az önce aradım randevu aldınızmı diye '' dr.u araştırdık x hastahanedeymiş'' diyor bana ben zaten söyledim o hastahanede olduğunu
bilmediğim birşey söyle dedim ben randevu alın diye aradım sizi dedim. bugünde almazlarsa yarın kendim el atarım. zaten 1 haftadan önce alabilirmiyiz bilmiyorum. ben hastahaneyi zaten biliyorum.özeli varmı diye bakın varsa özelden, yoksa hastahaneden aın dedim. bir kulaktan giren öbüründen çıkıyor işte.
polisiyeyse beğenirim eskiden çarlinin melekleri ve A takımı hastasıydım küfürlü olursa hiç sevmem farklı görüşleride severim. günlük hayatımda farklı görüşlere değer veririm. ama ben inançlarıma göre yaşarım.çok değer verdiğim bir büyüğüm hep kendisine karşı çıkanları hep yakınında bulundururdu. aman efendim, tamam efendim, haklısın efendim diyenler bana birşey katmıyor ! karşı görüşler katıyor ! onları dinleyip,değerlendiriyorum, çoğu zamanda tam tersini yapıyorum derdi
bende inançlarıma küfretmediği sürece karşıt görüşleri, ideolejileri severim. yeterki dürüst olsun.
haa dizi seyredecek zamanım olurmu onuda bilemem

Son düzenleme:
ay nursenacım sizler gelince dahada bir çekici geliyor buralar bana
daha hafta başı ama ay ortası dolunay yaklaşınca pek bi karbonhidrat çekiyor benim canım bol protein alırsam veriyorum. karbonhidrat çok aldırıyor bana.
sağol canım. bebeği sık sık emziriyordu zaten sarılık çıkmadı.sağlık ocağı sarılık diye göndermişti ama değilmiş.

herşeye pek gülmem ama bu güldürdü beni

Hayırlı günler hayırlı haftalar hepimize
Dünkü fazla aktiviteden dolayı bugün kendime gelemedim hala
İş ama ben henüz açılamadım
Yemek yapmam lazım derleme toplama bir de çarşıya gitmem lazım ip almam gerekli cumaya kadar örmem gereken bir bebek yeleği var :)
Kahvaltı da yapmadım gibi birşey biraz sütle gevrek yedim

bu arada kocamla konuştum 12-21 şubat izmire gidiyorum
gökçe iremim 2 hafta beni izinli yazabilir misin
arada nete girer yazarım ama tartı olmadığı için bildirim yapamam
bu arada inşallah kilo almadan dönerim

Kizlar oncelikle merhaba drdan yeni geldim safra kesemin ustunu muayne ederken cok cnm yandi safra kesen iltahaplanmis olabilir dedi carsamba gunu tum sonuclarla kesin taniyi koycak dun geceden bu yana daa iiim
daficim sizede gecmis olsun dogru hatirliyorsun doktorum hayvan doktoruyum (veteriner hekim) bende safra kesemde tasdan suphelendim ultrasonda birsey gorunmedi apandisit agrisinda bnm gibi3 gun bekleyemez insan acillik olursun ben ilk gun oyleydim sabahi bkledim acil icin baktim patlayan birsey yok dedim safra bu carsamba net sonucu alirim
hasibe izmirde ewe en yakin eczanade tartil ewdeki tartinla oranla kilo kontrolu saglarsin ben tartiya cikmadimmi ipin ucunu kaciriorum

selamün aleyküm.....

ben bir geçmişe bakayım bi şimdi, azcık canlanmış geçmiş bugün:):13:

bugün azıcık daha iyiyim şükür, işte zaman ve dinlenmeyle paralel olacak artık grip olduğu için.
dafi ablam senin dediğin gibi dedemde anlatır hep;
dedem birgün doktora gitmiş, doktor dedeme gripsin demiş, dedemde ne zaman geçer demiş.
doktorda demişki; ilaç yazarsam 1haftada, yazmazsamda 7günde geçer demiş:))))
yine şuan fonda bursanın ufak tefek taşları var ablam:)

ah ah asucum bugün benimde yemeğim yok ne yapıcam hiçbir fikrimde yok. belki yemeklik birşey alır yeğenime gider orda yemek yaparım. az önce aradı bebeği çıkartıcakmış bugün dr. ama ''hiçbir şekilde gripli insan almayın yanına yoksa solunum yetmezliği olur'' demiş.

hmm iyi hatırlamışım yine sadece ne hekimi olduğunu bilmiyormuşum
ay safra kesesi sancısıda çok kötü oluyor. ben onuda yaşadım çareyi keseyi aldırmakta buldum. şu anda kesesiz bir hatunum
şaka bir yana gerçekten zor oluyor. inşallah şifa bulursun.

devam et sen meyracım iyidir bursanın ufak tefek taşları
birkaç gündür buralar bayaa lodoslu ama yinede iyidir

et sen meyracım iyidir bursanın ufak tefek taşları
birkaç gündür buralar bayaa lodoslu ama yinede iyidir

ah ablacım yeni gördüm mesajını, annemle telefonda konuşuyordum, annem aramıştıda.
her lodostan sonra güneş açar:)

sanada gecmis olsun dinlenmeden gecmio senin hastalik bu kis 3 kere gecirdimde ordan biliorum iiyiyim diyip ayaga kalkinca 2 gun daha yatiodum ...neyse gecti...sende bol bol dinlen

sağol canım, aynen öyle.
iyiyim diye kalkışıyorum sonra bi bakmışımki dermansız kalıvermişim....

sende çarşamba alırsın net sonucunu artık, inşaallah mühim bişey değildir, tekrar geçmiş olsun sanada canım.

veterinerim yazmışsın ya, profilinde sosyolog olduğunu belirtmişsin ama.....:44:

sağol ablacım, sizede geçmiş olsun, cvitaminini bol almak iyi gelir sizede.
ben bol tüketmeye çalışıyorum c vitaminini.
benim burunda aynı işte.

GEcmis olsun canim!!! Neyseki antibiyotik lazim olmamis... dinlen guzelce ve verdigi ilaclari ihmal etme

sağol canımıniçi, tamam:)

bende üzüldüm şimdi
biran önce rabbim tez zamanda bebeğinize şifa versin inşaallah ablam. amin.

kolay gelsin el işiiiin:)

Hasibe ,İzmir'de nereye geleceksin.? ailenmi burda.?
ben doğma büyüme izmirliyim canım üniversiteyide egede okudum sonra diyarbakıra atandım (evden ilk ayrılışım oldu) o zaman nişanlıydım eşimde şırnaktaydı sonra evlendik ben kadroya geçtim eşime tayin hakkı verdiler sakarya hendek'e tayin istedi bende buraya eş durumuyla geldim. işte böyle kısaca hikayem :) izmirde evka 2 de oturuyoruz cnm. sende mi izmirdensin? neresindensin ?

hasibe izmirde ewe en yakin eczanade tartil ewdeki tartinla oranla kilo kontrolu saglarsin ben tartiya cikmadimmi ipin ucunu kaciriorum
inşallah canırım denerim bakalım. + lara geçmeyeyimde sabit kalsam bile olur

bende kilo vermek istiyorum 105 kilolum bugün öldüm kaç yıldır çok evden çıkmayan iş yapmayan ben ücretli öğretmenliğe başladım resmen bittim yaa ne zormuş mu ayakta durmadım çokta neyse kilo verilim normalde fazla yemem ama sıfır hareket ti resmen benim hayatım şimdi hafta içi ücretli öğretmenlik yapacağım hafta sonu da kpss hazırlanmak için dershaneye gideceğim yani hareket li olmak iyi gelebilir inşallah artık ekmeği hayatımdan çıkardım akşam yemeklerinde

hoş geldin cnm aramıza hep beraber verecez inşallah kilolarımızı

kızlar bu arada çarşıdan dönerken komşumla karşılaştım 2 haftadır hiç karşılaşmamıştık kilo vermişsin hasibe dedi. bende ayy dur daha 2 kilocuk verdim belli mi oluyor dedim çok şaşırdım hehe ama hoşuma gitmedi değil yani

ya profıl bılgılerım dogru deıl cok fazla tanıdık var kkda ıclerınde yuzgoz olmakdan hoslanmadıgım ne yaptıgımı adım adım takıp etmek ısteyenlerde var yakaladıgımı engellıorum ama baska tedbırde almak gerek

bol bol dınlenkı cabuk ıylesesın...sanada gecmıs olsun ...ben kndımı ii hıssetmeye basladım drdan donerken yurudum agrım vardı ewe geldım azcık dınlendım ymk yedım agrım öyle bı azaldıkı yuruyuse bıle cıktım:)

sanadagecmiş olsun hafızanada hayran kaldım

hg kilodaşım varmısın yarışa:))belkı motıve oluruz?

menum:

12:00 2sımıt ,lıght peynır,domates salatalık,meyvesuyu

15:00 4fındık,4uzum,kahve

19:00 tavuklu salata,yogurt

21:00 meyve (yerım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…