Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmm, tamam.

teşekkür ederim ayrıca. şuanda da mesleğini yapıyormusun?

Ne güzel. sevindim bir İzmirliyle karşılaştığıma..
Hasret gidermeye geleceksin demek...

Ben de Buca'da oturuyorum, evka 1 dolayların da

Hoşgeldin, azmin daim olsun...
Hareket çok önemli, beslenmene de dikkat edince harika sonuçlar alıcaksın inanıyorum ben...
ne öğretmenisin.??

İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle

Sportif Asuuu..

Ve bugun okula gittim sonunda !!! :) Ama sabah coook zor oldu benim icin.... dakka basi gitsemmi gitmesemmi diye kurdum durdum icimde... ama neyseki gittim onemli olan o :)

Ha iyi o zaman yok yok sen gez yinede canim :)

Birsey degil canim liste icin :)

Bende seni kocaman öptümmm

dedigin gibi biraz yeni nesil böyle (bende ona giriyorum ama ) Kizim konusunda öyle olmam imkani yok ortaliigi ayaga kaldiririm

Gecmis olsun canim!!!
Safra kesesi agrisi mahv ediyor insani... heleki ilthap olduysa... benimde 2hafta agrimisti ondan sonra ameliyat oldum safra kesemi aldilar :) Bende dafi gibi safra kesesiz hatunum

Sevindim daha iyi olmana canim :)
dedenin olayina guldum :)

Hosgeldin canimmmm aramizaaaaaaaaa hep beraber verecegiz insallah kilolari

Selamün aleykümm

ben geldimm ama çok yorgunumm kolumu kaldıramıyom resmen....dün sabahtan büyükçekmeceye eşimin halasına gittik dönüşte amcalara falan uğradık gece 12 yi geçmişti geldik eve çocukları uyut falan derken 3,30 gibi uyudum sabahta erken kalkıp temizlik ve yarın için hazırlık yaptım....herşeyim hazır bi salatalarımı yapıcam sabahtan...bide wc ve banyo kaldı yıkancak yatmadan onlarıda hallederim kızlarıda yıkadım uyutucam birazdan...benden böyle...

nursenam gelmiş hoşgelmişş...çokkk özledim kız seniiii....

ara ara baktım ama tam bilmiyom geçmişte neler var oyüzden atladığım şeyler varsa kusuruma bakmayın...yarınıda bi atlatayım dönücem aranıza inşallah...k.validemlerle dün beraberdik oyüzden çarşamba gelmekten vazgeçtiler artık ayaklarımı uzatıp oturucamm....

Daficiğim,inançlı olmak ve karşı inanca saygı duymak çok önemli..Medeniyet budur zaten, aksi yobazlıktır...
Seni hayat görüşünden dolayı tebrik ediyorum..

Türkiyede ki en büyük zenginlik ''bana göre''.. Farklı kültürler,görüşler,inançlar,mezhepler oluşu..bizim zengliğimizdir bu...Çoğu zaman kullanılsa üzerin de oyunnlar oynansada bu böyledir...Konu nereye geldi...

Özetle, beleşten Behzat Ç. reklamıda yapıyoruz hee

Flaş flaş:Şİşko kadınların gözün de Behzat Ç.

---

Aklıma gelmişken şunu da yazmak istedim...gayrimüslim bir arkadaşım var..Severim kendisini küçükken kızlarımız da yakın dı şimdi farklı okullar da okuyorlar görüşmüyorlar pek..ben arada bir sık olmasa da görüşüyorum ve çok mutlu oluyorum onunla bir araya gelmekten...
Kızım ana okulundayken tanışmıştık sonra ortaokul bitinceye kadar aynı sınıftaydı çocuklar..Örneğin din dersin de gelip alırdı çocuğunu..Milli eğitime başvurmuş,milli eğitim okul idaresini bilgilendirmiş vb.
Sınıf ta çocuğun farklı oluşu hemen farkedildi..Ama öğretmenimiz olayı çok güzel toparladı velileri örgütleyip çocuklarınıza basit ama inandırıcı hikayelerle dinimizi sevdiren sohbetler yapın dedi...
Çünkü o arkadaşları inancından dolayı 2 ders yahut 1 ders erken gidiyor..Bu çok cazip gelebilir...

sonra ben arkadaşımla bir gün sohbet esnasın da dedim ki ben seni çok seviyorum kızlarımız iyi anlaşıyor fakat noolur dini görüşlerimizi asla sohbet esnasın da dile getirmeyelim çocuklar da getirmesin diye anlşatık ve uyduk...
Hatta benim içime pek sinmemişti bir büyüğümüze danıştım..benim için bu durum eksi yöndemidir diye...
Büyüğümüzün görüşü,arkadaşınla inanç konularını konuşurken çürütemeyeceğin cümleler kurma yahut o konulara hiç girme demişti...

Menumu yazayim hemen :)

sabah: 1dilim kek

ara: 2tane pirinc patlagi

öglen: 4kasik bulgur pilavi, 4kasik hindi kavurma, 5kasik karisik sebze

ara: elma

aksam: salata (marul, havuc) , iskembe corbasi (hazir), 3parca karnibahar

ara: 1tane incir, 1tane murdum erigi, 3tane kayisi (bunlarin hepsi haslanmis), ihlamur cayi

3litre suyumu tamamlarim

Aksam yemegini ve ara ogunu arkadasimda yedim :)

....

senınkı ıltıhapmıydı safra kesesınde tasmıydı bıde 2hafta hıc durmadanmı agrıdı bnm bugun en az sevıyede agrı sadece tek bır nokta oda oksurunce falan agrıo yada o bolgeyı bır yere carpmısım gıbı hafıf bır agrı var

Ben çok heyecanlıyım....Diyeceksinizki niye.?
Çünkü yarın sabah ekmek yemeyeceğim finduk fistukla kahvaltı edeceğim
Nasıl olucak acaba ) Benim hiç ekmeksiz güne başlamışlığım yoktur.Ama herşeyin bir ilki vardır )

bakalım bakalım kaç gün dayanacağım

Gökçe kuru meyveleri neden haşlıyorsun bir özelliğimi var.?

Zeynepçiğim yarın senin gününmü var.??

Neler neler hazırladın acep ))

Eskiden olsa dönüşte de yürürdüm ama şimdi ne dizime ne kendime güvenemedim şükür tabii
Sen nasılsın soğuk algınlığın azaldı mı
Hadi kolay gele canım benim yarın ağır misafirim var :) 40ı çıkacak arkadaşın bebeğinin yarın bana gelecekler bir arkadaşımız daha var o da gelecek mamalar yapıyorum tabisi:)

Aynen katılıyorum canım beğenecektim beğenemedim yeni sistemden dolayı
Ben de semt olarak genelde bizden farklı görüşe sahip insanlarla beraberim bikaç istisna hariç hepsiyle selamlaşırız muhabbet ederiz

Asuuu,kuru dolmamı yapıyorsun yoksa..

Senin ve zeynebin mutfağı mis gibi kokuyordur şimdi..

Kolay gelsin canım....

Benim de eşim erken geldi demiştim zaten sana Gözler baygın baygın aslın da bana göre o kadar fena değildi ama neysse )
Soyunup,dökünüp yattı hemen..Uyanınca çorba,bitki çayı şimdi iyi

Dolma yok bu sefer daha sütlü tatlı yaptım sadece sabah halledeceğim inşallah şimdi örgütleri meşgulüm
Eşine geçmiş olsun sana da kolay gelsin :)

1hafta boyunca hastanede kalmistim cunku safra kesesi ilthapiydi... agri kesiciyle gözetim altinda tutmuslardi... her gün kanima bakiyorlardi ilthap gittimi diye... 1haftada idare ediyordu az agriyordu dedigin gibi... sonrada ameliyata aldilar... cunku ilthap olmasi cok tehlikeliymis hatta ölünülebilirmis bana öyle demislerdi...
ama agrin azaldiysa ilthap varsaydida gecmis demektir canim :) ama yinede ihmal etme

Hayirli olsun canim insallah dayanirsin :) Ben artik cok az ekmek yiyorum mesela :)

Gökçe kuru meyveleri neden haşlıyorsun bir özelliğimi var.?

vallahi ben haslamadim yenacim arkadasa gittim bu aksam okuldan sonra :) rejimde oldugumu bildigi icin tatli yapmamis ama kuru meyveleri haslamis cunku o coook seviyormus öyle :) o yuzden yani :) mesela kuru incir imkani yok yemem... sevmem cunku :) ama haslaninca coook harika olmus

hayırlı geceler kızlaarr
ben geldiimm
ama ama kimseler yoookkkk
aramıza hoş geldin banu_gul. azmin daim olsun

iyi olmana sevindim . inşallah dahada iyi olursun.

İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle
asucum bugün bende yürüdüm. sabah üç durak yürüdüm. akşam üstü yeğenime yürüyerek gittim. saate bakmadım ama 40 dk. falan sürmüştür.

kızmam işe yaramış randevu almışlar. ama ayın 19 una vermiş. o güne kadar dolu.
aa bak ortak bir nokta daha bulduk ikimizde kesesiz hatunlarız

ve aleykümselam. hoş geldin zeynepcim özledik seni.
hadi kolay gelsin

bil mukabil yenacım. aynı düşünceleri paylaşıyoruz. benim oturduğum bina 32 daire çok farklı düşünce yapısı olan insanlarız ama ben hepsiyle çok iyi anlaşıyorum. en çok selamlaşıp muhabbet ettiğim kişilerde karşıt görüşte olanlar.ama çat kapı evlere gitmeyi sevmem. varlı vakitli insanların kapısına gitmem. günü olursa, bir cemiyeti olursa, özel bir günü veya hastası olursa gider komşuluk görevimi yaparım. bir ihtiyacı olusa elimden gelen birşey varsa hiç ayırım yapmadan yardımcı olurum ama vıcık vıcık olmam. bazılarına göre belki biraz soğuk görünüyorumdur ama biraz muhabbet edince fikirleri değişiyor.

asuuu bebeğe ne hediye aldın

Son düzenleme:

bende özledim sizi ablacım...burda olmayınca ipin ucu fena kaçıyo....

Zeynepçiğim yarın senin gününmü var.??

Neler neler hazırladın acep ))

rahatsızmıydı eşin geçmiş olsun...

sorma yenacım miss gibi yanık kokuyo evv...

menüm tavuklu pattisli salata ve bulgur salatası,poğaça ve ıspanaklı üçgen bide kıymalı közlenmiş patlıcan biberli börek var tatlı olarakta kıbrıs tatlısı...nasııı beğendinmiii...

yanık kokusuna gelince ıspanaklının ölçüsü iki tepsilikmiş birini pişirdim ikinci pişmek üzereyken namaz kılmak için bikaç dakikalık mutfaktan çıktım arkamdan benim küçük yamyam 160 derecedeki fırını 250 dereceye çıkar zaten pişmiş gibiydi geri dönünce çıkarcaktım o arada yandı..kapı pencere açtım ama hala kokuyoo...bildiğin kapkara oldu yenilmicek haldeydi olduğu gibi atmak zorunda kaldımm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…