ya profıl bılgılerım dogru deıl cok fazla tanıdık var kkda ıclerınde yuzgoz olmakdan hoslanmadıgım ne yaptıgımı adım adım takıp etmek ısteyenlerde var yakaladıgımı engellıorum ama baska tedbırde almak gerek
bol bol dınlenkı cabuk ıylesesın...sanada gecmıs olsun ...ben kndımı ii hıssetmeye basladım drdan donerken yurudum agrım vardı ewe geldım azcık dınlendım ymk yedım agrım öyle bı azaldıkı yuruyuse bıle cıktım:)
hımmmm, tamam.
teşekkür ederim ayrıca. şuanda da mesleğini yapıyormusun?
ben doğma büyüme izmirliyim canım üniversiteyide egede okudum sonra diyarbakıra atandım (evden ilk ayrılışım oldu) o zaman nişanlıydım eşimde şırnaktaydı sonra evlendik ben kadroya geçtim eşime tayin hakkı verdiler sakarya hendek'e tayin istedi bende buraya eş durumuyla geldim. işte böyle kısaca hikayem :) izmirde evka 2 de oturuyoruz cnm. sende mi izmirdensin? neresindensin ?
bende kilo vermek istiyorum 105 kilolum bugün öldüm kaç yıldır çok evden çıkmayan iş yapmayan ben ücretli öğretmenliğe başladım resmen bittim yaa ne zormuş mu ayakta durmadım çokta neyse kilo verilim normalde fazla yemem ama sıfır hareket ti resmen benim hayatım şimdi hafta içi ücretli öğretmenlik yapacağım hafta sonu da kpss hazırlanmak için dershaneye gideceğim yani hareket li olmak iyi gelebilir inşallah artık ekmeği hayatımdan çıkardım akşam yemeklerinde
İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle
tamam canım zaten gezme yasak bize havalar soğuk ya anca öyle izin alabildik babadan. bizi görmek isteyenler eve gelecek artık ben burdan oraya gitmişim onlar 10-20 dklık yoldan mı gelemicekler cnm
bu arada kızımı beşiğine yeni yatırdım 10da muhallebi maması yemişti ama acıkmış yine ondan uykuya dalamıyormuş. mamasını yedirdim şimdi mışıl mışıl uyuyor
Gökçecim öncelikle liste için eline sağlık kg veren veremeyen bütn hatunlaruı kutlarım
günaydın güzeller hayırlı haftalar olsun hepimize bu hafta düzenli ve diyet adına güzel bir hafta olsun inşallahh
nursenam hoşgeldin
Yenam evet maalesef hep yoğun hep yoğunnn iş yerindende çok fazla bakamıyorum maalesef önceki gibi öpüyorum seni ve diğer güzelleri
demirbaşlar yolcu gökçe meyra dafi asuman ... hepinize kocaman öptümm
yeni gelen arkadaşlarımda hoşgelmişler azimleri daim olsunn
yenacım öncelikle seni buralarda daha sık görmek güzel
bebişi başka dr. a götürmeyi bende düşünüyorumda şimdiki gençler bal yapmaz arıdün ''evde değilim (x) dr. u araştırdım.(x )hastahanedeymiş. çok yoğun oluyor internetten randevu alın'' dedim.az önce aradım randevu aldınızmı diye '' dr.u araştırdık x hastahanedeymiş'' diyor bana ben zaten söyledim o hastahanede olduğunu
bilmediğim birşey söyle dedimben randevu alın diye aradım sizi dedim. bugünde almazlarsa yarın kendim el atarım. zaten 1 haftadan önce alabilirmiyiz bilmiyorum. ben hastahaneyi zaten biliyorum.özeli varmı diye bakın varsa özelden, yoksa hastahaneden aın dedim. bir kulaktan giren öbüründen çıkıyor işte.
Kizlar oncelikle merhaba drdan yeni geldim safra kesemin ustunu muayne ederken cok cnm yandi safra kesen iltahaplanmis olabilir dedi carsamba gunu tum sonuclarla kesin taniyi koycak dun geceden bu yana daa iiim
daficim sizede gecmis olsun dogru hatirliyorsun doktorum hayvan doktoruyum (veteriner hekim) bende safra kesemde tasdan suphelendim ultrasonda birsey gorunmedi apandisit agrisinda bnm gibi3 gun bekleyemez insan acillik olursun ben ilk gun oyleydim sabahi bkledim acil icin baktim patlayan birsey yok dedim safra bu carsamba net sonucu alirim
hasibe izmirde ewe en yakin eczanade tartil ewdeki tartinla oranla kilo kontrolu saglarsin ben tartiya cikmadimmi ipin ucunu kaciriorum
selamün aleyküm.....
ben bir geçmişe bakayım bi şimdi, azcık canlanmış geçmiş bugün:):13:
bugün azıcık daha iyiyim şükür, işte zaman ve dinlenmeyle paralel olacak artık grip olduğu için.
dafi ablam senin dediğin gibi dedemde anlatır hep;
dedem birgün doktora gitmiş, doktor dedeme gripsin demiş, dedemde ne zaman geçer demiş.
doktorda demişki; ilaç yazarsam 1haftada, yazmazsamda 7günde geçer demiş:))))
yine şuan fonda bursanın ufak tefek taşları var ablam:)
bende kilo vermek istiyorum 105 kilolum bugün öldüm kaç yıldır çok evden çıkmayan iş yapmayan ben ücretli öğretmenliğe başladım resmen bittim yaa ne zormuş mu ayakta durmadım çokta neyse kilo verilim normalde fazla yemem ama sıfır hareket ti resmen benim hayatım şimdi hafta içi ücretli öğretmenlik yapacağım hafta sonu da kpss hazırlanmak için dershaneye gideceğim yani hareket li olmak iyi gelebilir inşallah artık ekmeği hayatımdan çıkardım akşam yemeklerinde
polisiyeyse beğenirim eskiden çarlinin melekleri ve A takımı hastasıydımküfürlü olursa hiç sevmem farklı görüşleride severim. günlük hayatımda farklı görüşlere değer veririm. ama ben inançlarıma göre yaşarım.çok değer verdiğim bir büyüğüm hep kendisine karşı çıkanları hep yakınında bulundururdu. aman efendim, tamam efendim, haklısın efendim diyenler bana birşey katmıyor ! karşı görüşler katıyor ! onları dinleyip,değerlendiriyorum, çoğu zamanda tam tersini yapıyorum derdi
bende inançlarıma küfretmediği sürece karşıt görüşleri, ideolejileri severim. yeterki dürüst olsun.
haa dizi seyredecek zamanım olurmu onuda bilemem
....Ve bugun okula gittim sonunda !!! :) Ama sabah coook zor oldu benim icin.... dakka basi gitsemmi gitmesemmi diye kurdum durdum icimde... ama neyseki gittim onemli olan o :)
Ha iyi o zamanyok yok sen gez yinede canim :)
Birsey degil canim liste icin :)
Bende seni kocaman öptümmm
dedigin gibi biraz yeni nesil böyle (bende ona giriyorum ama ) Kizim konusunda öyle olmam imkani yok ortaliigi ayaga kaldiririm
Gecmis olsun canim!!!
Safra kesesi agrisi mahv ediyor insani... heleki ilthap olduysa... benimde 2hafta agrimisti ondan sonra ameliyat oldum safra kesemi aldilar :) Bende dafi gibi safra kesesiz hatunum
Sevindim daha iyi olmana canim :)
dedenin olayina guldum :)
Hosgeldin canimmmm aramizaaaaaaaaa hep beraber verecegiz insallah kilolari
Menumu yazayim hemen :)
sabah: 1dilim kek
ara: 2tane pirinc patlagi
öglen: 4kasik bulgur pilavi, 4kasik hindi kavurma, 5kasik karisik sebze
ara: elma
aksam: salata (marul, havuc) , iskembe corbasi (hazir), 3parca karnibahar
ara: 1tane incir, 1tane murdum erigi, 3tane kayisi (bunlarin hepsi haslanmis), ihlamur cayi
3litre suyumu tamamlarim
Aksam yemegini ve ara ogunu arkadasimda yedim :)
Selamün aleykümm
ben geldimm ama çok yorgunumm kolumu kaldıramıyom resmen....dün sabahtan büyükçekmeceye eşimin halasına gittik dönüşte amcalara falan uğradık gece 12 yi geçmişti geldik eve çocukları uyut falan derken 3,30 gibi uyudum sabahta erken kalkıp temizlik ve yarın için hazırlık yaptım....herşeyim hazır bi salatalarımı yapıcam sabahtan...bide wc ve banyo kaldı yıkancak yatmadan onlarıda hallederim kızlarıda yıkadım uyutucam birazdan...benden böyle...
nursenam gelmiş hoşgelmişş...çokkk özledim kız seniiii....
ara ara baktım ama tam bilmiyom geçmişte neler var oyüzden atladığım şeyler varsa kusuruma bakmayın...yarınıda bi atlatayım dönücem aranıza inşallah...k.validemlerle dün beraberdik oyüzden çarşamba gelmekten vazgeçtiler artık ayaklarımı uzatıp oturucamm....
Eskiden olsa dönüşte de yürürdüm ama şimdi ne dizime ne kendime güvenemedim şükür tabiiNe güzel. sevindim bir İzmirliyle karşılaştığıma..
Hasret gidermeye geleceksin demek...
Ben de Buca'da oturuyorum, evka 1 dolayların da
Hoşgeldin, azmin daim olsun...
Hareket çok önemli, beslenmene de dikkat edince harika sonuçlar alıcaksın inanıyorum ben...
ne öğretmenisin.??
Sportif Asuuu..
Hadi kolay gele canım benim yarın ağır misafirim var :) 40ı çıkacak arkadaşın bebeğinin yarın bana gelecekler bir arkadaşımız daha var o da gelecek mamalar yapıyorum tabisi:)Ben çok heyecanlıyım....Diyeceksinizki niye.?
Çünkü yarın sabah ekmek yemeyeceğim finduk fistukla kahvaltı edeceğim
Nasıl olucak acaba) Benim hiç ekmeksiz güne başlamışlığım yoktur.Ama herşeyin bir ilki vardır )
bakalım bakalım kaç gün dayanacağım
Aynen katılıyorum canım beğenecektim beğenemedim yeni sistemden dolayıDaficiğim,inançlı olmak ve karşı inanca saygı duymak çok önemli..Medeniyet budur zaten, aksi yobazlıktır...
Seni hayat görüşünden dolayı tebrik ediyorum..
Türkiyede ki en büyük zenginlik ''bana göre''.. Farklı kültürler,görüşler,inançlar,mezhepler oluşu..bizim zengliğimizdir bu...Çoğu zaman kullanılsa üzerin de oyunnlar oynansada bu böyledir...Konu nereye geldi...
Özetle, beleşten Behzat Ç. reklamıda yapıyoruz hee
Flaş flaş:Şİşko kadınların gözün de Behzat Ç.
---
Aklıma gelmişken şunu da yazmak istedim...gayrimüslim bir arkadaşım var..Severim kendisini küçükken kızlarımız da yakın dı şimdi farklı okullar da okuyorlar görüşmüyorlar pek..ben arada bir sık olmasa da görüşüyorum ve çok mutlu oluyorum onunla bir araya gelmekten...
Kızım ana okulundayken tanışmıştık sonra ortaokul bitinceye kadar aynı sınıftaydı çocuklar..Örneğin din dersin de gelip alırdı çocuğunu..Milli eğitime başvurmuş,milli eğitim okul idaresini bilgilendirmiş vb.
Sınıf ta çocuğun farklı oluşu hemen farkedildi..Ama öğretmenimiz olayı çok güzel toparladı velileri örgütleyip çocuklarınıza basit ama inandırıcı hikayelerle dinimizi sevdiren sohbetler yapın dedi...
Çünkü o arkadaşları inancından dolayı 2 ders yahut 1 ders erken gidiyor..Bu çok cazip gelebilir...
sonra ben arkadaşımla bir gün sohbet esnasın da dedim ki ben seni çok seviyorum kızlarımız iyi anlaşıyor fakat noolur dini görüşlerimizi asla sohbet esnasın da dile getirmeyelim çocuklar da getirmesin diye anlşatık ve uyduk...
Hatta benim içime pek sinmemişti bir büyüğümüze danıştım..benim için bu durum eksi yöndemidir diye...
Büyüğümüzün görüşü,arkadaşınla inanç konularını konuşurken çürütemeyeceğin cümleler kurma yahut o konulara hiç girme demişti...
Asuuu,kuru dolmamı yapıyorsun yoksa..
Senin ve zeynebin mutfağı mis gibi kokuyordur şimdi..
Kolay gelsin canım....
Benim de eşim erken geldi demiştim zaten sanaGözler baygın baygın aslın da bana göre o kadar fena değildi ama neysse )
Soyunup,dökünüp yattı hemen..Uyanınca çorba,bitki çayı şimdi iyi
....
senınkı ıltıhapmıydı safra kesesınde tasmıydı bıde 2hafta hıc durmadanmı agrıdı bnm bugun en az sevıyede agrı sadece tek bır nokta oda oksurunce falan agrıo yada o bolgeyı bır yere carpmısım gıbı hafıf bır agrı var
Ben çok heyecanlıyım....Diyeceksinizki niye.?
Çünkü yarın sabah ekmek yemeyeceğim finduk fistukla kahvaltı edeceğim
Nasıl olucak acaba) Benim hiç ekmeksiz güne başlamışlığım yoktur.Ama herşeyin bir ilki vardır )
bakalım bakalım kaç gün dayanacağım
Gökçe kuru meyveleri neden haşlıyorsun bir özelliğimi var.?
aramıza hoş geldin banu_gul. azmin daim olsunbende kilo vermek istiyorum 105 kilolum bugün öldüm kaç yıldır çok evden çıkmayan iş yapmayan ben ücretli öğretmenliğe başladım resmen bittim yaa ne zormuş mu ayakta durmadım çokta neyse kilo verilim normalde fazla yemem ama sıfır hareket ti resmen benim hayatım şimdi hafta içi ücretli öğretmenlik yapacağım hafta sonu da kpss hazırlanmak için dershaneye gideceğim yani hareket li olmak iyi gelebilir inşallah artık ekmeği hayatımdan çıkardım akşam yemeklerinde
iyi olmana sevindim . inşallah dahada iyi olursun.ya profıl bılgılerım dogru deıl cok fazla tanıdık var kkda ıclerınde yuzgoz olmakdan hoslanmadıgım ne yaptıgımı adım adım takıp etmek ısteyenlerde var yakaladıgımı engellıorum ama baska tedbırde almak gerek
bol bol dınlenkı cabuk ıylesesın...sanada gecmıs olsun ...ben kndımı ii hıssetmeye basladım drdan donerken yurudum agrım vardı ewe geldım azcık dınlendım ymk yedım agrım öyle bı azaldıkı yuruyuse bıle cıktım:)
sanadagecmiş olsun hafızanada hayran kaldım
hg kilodaşım varmısın yarışa:))belkı motıve oluruz?
menum:
12:00 2sımıt ,lıght peynır,domates salatalık,meyvesuyu
15:00 4fındık,4uzum,kahve
19:00 tavuklu salata,yogurt
21:00 meyve (yerım)
asucum bugün bende yürüdüm. sabah üç durak yürüdüm. akşam üstü yeğenime yürüyerek gittim. saate bakmadım ama 40 dk. falan sürmüştür.İyi akşamlar
Bugün beslenmem fena değildi sanki 40 dk da yürüyüş bile yaptım ip alma bahanesiyle
kızmam işe yaramış randevu almışlar. ama ayın 19 una vermiş. o güne kadar dolu.Ve bugun okula gittim sonunda !!! :) Ama sabah coook zor oldu benim icin.... dakka basi gitsemmi gitmesemmi diye kurdum durdum icimde... ama neyseki gittim onemli olan o :)
Ha iyi o zamanyok yok sen gez yinede canim :)
Birsey degil canim liste icin :)
Bende seni kocaman öptümmm
dedigin gibi biraz yeni nesil böyle (bende ona giriyorum ama ) Kizim konusunda öyle olmam imkani yok ortaliigi ayaga kaldiririm
Gecmis olsun canim!!!
Safra kesesi agrisi mahv ediyor insani... heleki ilthap olduysa... benimde 2hafta agrimisti ondan sonra ameliyat oldum safra kesemi aldilar :) Bende dafi gibi safra kesesiz hatunum
ve aleykümselam. hoş geldin zeynepcim özledik seni.Selamün aleykümm
ben geldimm ama çok yorgunumm kolumu kaldıramıyom resmen....dün sabahtan büyükçekmeceye eşimin halasına gittik dönüşte amcalara falan uğradık gece 12 yi geçmişti geldik eve çocukları uyut falan derken 3,30 gibi uyudum sabahta erken kalkıp temizlik ve yarın için hazırlık yaptım....herşeyim hazır bi salatalarımı yapıcam sabahtan...bide wc ve banyo kaldı yıkancak yatmadan onlarıda hallederim kızlarıda yıkadım uyutucam birazdan...benden böyle...
nursenam gelmiş hoşgelmişş...çokkk özledim kız seniiii....
ara ara baktım ama tam bilmiyom geçmişte neler var oyüzden atladığım şeyler varsa kusuruma bakmayın...yarınıda bi atlatayım dönücem aranıza inşallah...k.validemlerle dün beraberdik oyüzden çarşamba gelmekten vazgeçtiler artık ayaklarımı uzatıp oturucamm....
bil mukabil yenacım. aynı düşünceleri paylaşıyoruz. benim oturduğum bina 32 daire çok farklı düşünce yapısı olan insanlarız ama ben hepsiyle çok iyi anlaşıyorum. en çok selamlaşıp muhabbet ettiğim kişilerde karşıt görüşte olanlar.ama çat kapı evlere gitmeyi sevmem. varlı vakitli insanların kapısına gitmem. günü olursa, bir cemiyeti olursa, özel bir günü veya hastası olursa gider komşuluk görevimi yaparım. bir ihtiyacı olusa elimden gelen birşey varsa hiç ayırım yapmadan yardımcı olurum ama vıcık vıcık olmam. bazılarına göre belki biraz soğuk görünüyorumdur ama biraz muhabbet edince fikirleri değişiyor.Daficiğim,inançlı olmak ve karşı inanca saygı duymak çok önemli..Medeniyet budur zaten, aksi yobazlıktır...
Seni hayat görüşünden dolayı tebrik ediyorum..
Türkiyede ki en büyük zenginlik ''bana göre''.. Farklı kültürler,görüşler,inançlar,mezhepler oluşu..bizim zengliğimizdir bu...Çoğu zaman kullanılsa üzerin de oyunnlar oynansada bu böyledir...Konu nereye geldi...
Özetle, beleşten Behzat Ç. reklamıda yapıyoruz hee
Flaş flaş:Şİşko kadınların gözün de Behzat Ç.
---
Aklıma gelmişken şunu da yazmak istedim...gayrimüslim bir arkadaşım var..Severim kendisini küçükken kızlarımız da yakın dı şimdi farklı okullar da okuyorlar görüşmüyorlar pek..ben arada bir sık olmasa da görüşüyorum ve çok mutlu oluyorum onunla bir araya gelmekten...
Kızım ana okulundayken tanışmıştık sonra ortaokul bitinceye kadar aynı sınıftaydı çocuklar..Örneğin din dersin de gelip alırdı çocuğunu..Milli eğitime başvurmuş,milli eğitim okul idaresini bilgilendirmiş vb.
Sınıf ta çocuğun farklı oluşu hemen farkedildi..Ama öğretmenimiz olayı çok güzel toparladı velileri örgütleyip çocuklarınıza basit ama inandırıcı hikayelerle dinimizi sevdiren sohbetler yapın dedi...
Çünkü o arkadaşları inancından dolayı 2 ders yahut 1 ders erken gidiyor..Bu çok cazip gelebilir...
sonra ben arkadaşımla bir gün sohbet esnasın da dedim ki ben seni çok seviyorum kızlarımız iyi anlaşıyor fakat noolur dini görüşlerimizi asla sohbet esnasın da dile getirmeyelim çocuklar da getirmesin diye anlşatık ve uyduk...
Hatta benim içime pek sinmemişti bir büyüğümüze danıştım..benim için bu durum eksi yöndemidir diye...
Büyüğümüzün görüşü,arkadaşınla inanç konularını konuşurken çürütemeyeceğin cümleler kurma yahut o konulara hiç girme demişti...
asuuu bebeğe ne hediye aldınEskiden olsa dönüşte de yürürdüm ama şimdi ne dizime ne kendime güvenemedim şükür tabii
Sen nasılsın soğuk algınlığın azaldı mı
Hadi kolay gele canım benim yarın ağır misafirim var :) 40ı çıkacak arkadaşın bebeğinin yarın bana gelecekler bir arkadaşımız daha var o da gelecek mamalar yapıyorum tabisi:)
Aynen katılıyorum canım beğenecektim beğenemedim yeni sistemden dolayı
Ben de semt olarak genelde bizden farklı görüşe sahip insanlarla beraberim bikaç istisna hariç hepsiyle selamlaşırız muhabbet ederiz
hayırlı geceler kızlaarr
ben geldiimm
ama ama kimseler yoookkkk
aramıza hoş geldin banu_gul. azmin daim olsun
iyi olmana sevindim . inşallah dahada iyi olursun.
asucum bugün bende yürüdüm. sabah üç durak yürüdüm. akşam üstü yeğenime yürüyerek gittim. saate bakmadım ama 40 dk. falan sürmüştür.
kızmam işe yaramış randevu almışlar. ama ayın 19 una vermiş. o güne kadar dolu.
aa bak ortak bir nokta daha bulduk ikimizde kesesiz hatunlarız
ve aleykümselam. hoş geldin zeynepcim özledik seni.
hadi kolay gelsin
bil mukabil yenacım. aynı düşünceleri paylaşıyoruz. benim oturduğum bina 32 daire çok farklı düşünce yapısı olan insanlarız ama ben hepsiyle çok iyi anlaşıyorum. en çok selamlaşıp muhabbet ettiğim kişilerde karşıt görüşte olanlar.ama çat kapı evlere gitmeyi sevmem. varlı vakitli insanların kapısına gitmem. günü olursa, bir cemiyeti olursa, özel bir günü veya hastası olursa gider komşuluk görevimi yaparım. bir ihtiyacı olusa elimden gelen birşey varsa hiç ayırım yapmadan yardımcı olurum ama vıcık vıcık olmam. bazılarına göre belki biraz soğuk görünüyorumdur ama biraz muhabbet edince fikirleri değişiyor.
asuuu bebeğe ne hediye aldın
Zeynepçiğim yarın senin gününmü var.??
Neler neler hazırladın acep))
Asuuu,kuru dolmamı yapıyorsun yoksa..
Senin ve zeynebin mutfağı mis gibi kokuyordur şimdi..
Kolay gelsin canım....
Benim de eşim erken geldi demiştim zaten sanaGözler baygın baygın aslın da bana göre o kadar fena değildi ama neysse )
Soyunup,dökünüp yattı hemen..Uyanınca çorba,bitki çayı şimdi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?