Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

helal olsun canim!!! Esine kanmamissin bravo sana!! Ayakta alkisliyorum seni canim

çokkk teşekkürler hanımlar rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınav etmesin zor iş yaa

amin insallah canim!!!

Topik yine kalabaliklasdi yine hiziniza yetisemiyorum...
hastalara acil sifalar ...
misafiri gelen gidene temizligi olanlarada kolayliklar diliorum...

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bebişler hastalanmış kıyamam ben onlara hepinizin bebişlerine şifalar diliyorum.
akşam açtım leptopun kapağını gözlerim beni dinlemedi yanıma bırakıp uyudum sabah namaza zor kalktım.
dün gelini dişciye götürdüm. sonra çarşıya indik. çarşı işleri varmış onları hallettik. yoruldum geldim eve biraz dinlendim camlara başladım. iki odanın camlarını tüllerini hallettim. sonra vitrini sildim. eşim aradı yemeğe gelmitcem diye oh yemek derdi kalmadı biraz dinleneyim gecede dolap içlerine devam ederim dedim. tam uzanmıştımki kapı çaldı. baktım küçük eltimin oğluyla gelini geldi. küçük eltimin oğlu annesinden çok benim yanımda büyüdü. her hafta mutlaka gelirler ve yemek yemeden gelirler.senin yemeğini yemeden doymuyorum ben diyor. her hafta hangi maç olursa olsun gelip bizde seyreder. onlar gelince hemen mutfağa girdim sevdiği yemeklerden yaptım ( gerçi ben yumurta kırsam severek yer )yemekten sonra kahvelerimizi içtik. ufaklığa alvin ve sincapları açtım onun sesi kesildi gelinle biz yatak odasına geçtik. benim yatak odamda çok dolap var. dolapların içindekileri boşaltıp makinaya attım. dolap kokusu gidecek kadar durulayıp çıkarttım. ben ütüledim gelin yerleştirdi. bayaa hallettik. ütü faslı bittii gibi birşey.
ama çok yoruldum.ben ayakta sabit kalınca ayaklarım çok ağrıyor. bu gece ağrıdan uyuyamadım. ağrı kesici bile kâr etmedi.
bugünde kurban bakmaya gidicez. gelince temizliğe devam ederim. gerçi gelin yalnız yapma ben gelirim dedi. camları ben silerim dedi. yeğende karısına sen temizliği yap yengem bize yemek yapsın diyor
uuuu yine destan yazmışım geçmişe bir bakayım.

bebegin akikasini kestirmek ne demek?
akika kurbanı kesilecek canım.
bebek doğduğu zaman ailenin yapması gerekenlerden birisi bebeğin saçını kesip tarttırıp, ağırlığınca ( maddi imkanına göre ) altın veya gümüş sadaka vermek. birde kıza 1 erkeğe 2 akika kurbanı kesmek. saçlarını kestik tarttırdık. nerdeyse 1 küçük altın kadar geldi. kuyumcu 130 tl. tutuyor dedi. akikasınında birisini keselim mevlite gelen herkes yesin dedik. birisinide kısmet olursa müsait bir zamanda veya sünnetinde keseriz.

çalıştığım zamanlarda alıyordum. sonra kendim yapmaya başladım. bir ara apartmanda ihtiyaç sahibi birisi vardı. ona yardımcı olmak istedim ama hazırcılığa alışmasın diye iş verip alınterinin karşılığı gibi olsun istedim. onu çağırıyordum. ben bebeğine bakıyordum o temizlik yapıyordu. ama ertesi gün tekrar yapıyordum
şimdi kendim yapıyorum. çok dertinden yaptığım zamanlarda eltimin gelini yapdım ediyor. bende onun ihtiyaçlarını karşılıyorum.

ah ne iyi olurdu ama benim dolaplarda hayal kırıklığı yaşarsın hiç kullanmadığım şey yoktur neyim varsa kullanırım kullanmadığımıda kullanacaklara veririm

meyracım şaka bir yana gerçekten en iyisi tesbih çekmek. ben işim çok olduğunda gece yatmadan önce 33 defa subhanAllah, 33 defa elhamdülillah, 34 Allahuekber çeker öyle yatarım. ( biliyorsun peygamber (s.a.v.) efendimiz kızı fatıma yardımcı istediğine bunu yapmasını söylemiş) hiç beklemediğim halde mutlaka bir yardımcı gelir. veya işim öyle çabuk biterki sanki birisi yardım etmiş gibi yorulmadan çabucak olur.

haydi bakalım sen bize ördek ol bizde arkandan gelelim. ( benim kuzenlerimden birisi örnek ol demez hemen haydi sen bize ördek ol derdi sende bize ördek ol yenacım bizde peşine düşelim

Merhaba arkadaşlar. Ben geldim yeniden .91 ile karsinizdayim.bir haftadir diyet iki gundur de spor yapıyorum. 50 beden deyim ve ben daha 27 yasindayim (( karar verdim ikinci bir bebek istiyorum rabbim nasip ederse.ama bu kilo ile degil.42 beden olmadan olmaz...leslisenin 4 fasr walk yürüyüş unu yapiyorum azicik uctan kistan diyete basladim.bu gunden sonrada herseyime dikkat etmek istiyorum.dafi yena ve tum arkadaslar hepinize sevgiler

asuuu sende temizliğe başlamışsın kolay gelsin

bravo sanada zeynepcim ne güzel bir hafta yememişsin. benimde bu ara tam tersi ne yesem kâr etmiyor canım inanılmaz ekmek istiyor hiç yemek yemesem sadece ekmek yesem yetecek. dün yemeyeyim dedim midem dolu şiş beni rahatsız edecek kadar yedim ama aç hissediyorum. su içtim olmadı kalkıp küçük bir parça ekmek yedim. doydum neden bu kadar çok ekmek istiyorum bilmiyorum. aslında diyete ilk başladığımda 4 ay bir lokma bile ekmek yeemiştim. 4 ay ekmeğin kırıntısını atmadım ağzıma. köftenin içine bile koymuyordum. hiçte aramıyordum. ama bu günlerde yapamıyorum

yok canım pazar günü aramış çok üzüldüğünü söylemiş sonrada yarında gelemiycez salı gelicez demiş

haydi bakalım sende bize ördek ol çok incelirsen bildir bizde yapalım hemde linkini atarsın

fatmacım benim jeton bazen geç düşer bazen hiç düşmez. sen şu salatayı aşama aşama detaylı anlat bize

aramıza tekrar hoş geldin canım.
dilerim herşey gönlüne göre olur.ben 50 lerin üzerindeydim. şimdi 46, 48 giyiyorum. birşeyler bulmak daha kolay oluyor.

aramıza tekrar hoş geldin canım.
dilerim herşey gönlüne göre olur.ben 50 lerin üzerindeydim. şimdi 46, 48 giyiyorum. birşeyler bulmak daha kolay oluyor.

Teşekkürler ablacim hosbuldum.evet haklisin.ne kadar kucuk beden o kadar vok guzel kiyafet...ins bende verip kurtulacagim bu illetten..

Hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim poğaça yaptım hemencik okuldan gelince yesinler diye ben evde olmayacağım gezmedeyim bugün şimdi de bir yanım yat diyor diğer yanım kalk mutfağın camını sil :)
Arnazar tekrar hoşgeldin verirsin inşallah tekrar kiloları ben buralardayım ama ben de aldım malesef

günayydınnn kızlarrr
asuu kolay gelsinn gezmenin arasınada cam siliveriyon maşşallah

arnazar hoşgeldinnn ayy benimde bu ara çocuk yapasımm var bi iştahlanıyom 90 kilosun otur oturduğun yerde diyom:))

seviyorum çocuklrıı ben yaww ahh zayıf olcam doğururdum 4 dene:))

dün diyet ve adım sayarım mükemmeldi ama tartı gram inmiyo neden kii acepppp
hayırlıısı bakalımm

dünki menüüm
sabah tost yeşil çay
öğlen mantar çorba
3 tane tavuk kanat
30 dakika tempolu yürüyüş
arada 3 bisküvi
1 elma
akşam 4 kaşık mantı
2 kaşık pırasa
30 dakika tempolu yürüyüş
öle bi gündü işte

bugünn sabah 1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kk tulum peyniri
nescafe şekersiz
30 dak tempolu yürüyeyimm

her yemektenn sonra en az 15 dak hereket edicem

Nursena yeteri kadar su içiyormusun canım tartı ondan mı ses vermiyor acaba
Artık yatmam bu saatten sonra mutfağın camını perdesini halledeyim eşim kalkana kadar en iyisi

Nursena yeteri kadar su içiyormusun canım tartı ondan mı ses vermiyor acaba
Artık yatmam bu saatten sonra mutfağın camını perdesini halledeyim eşim kalkana kadar en iyisi
evet yaa içemiyomm 1 lt anca içmişimdirrr 2 litre içsem
Nursena istiyorsan doğur bitane daha canım bak sonra yaş geçince kalırsın benim gibi :)

pişmansınmuu doğurmadığıma
ne bilemm 90 kiloyumm az zayıflasam iyi olurdu aslında haırlısı annemde istiyon madem doğurda aradan çıkar hiç olmazsa diyo

esselamun aleykum
günaydın canlarım dun iyice dinlendim şimdi eşimi işe oğlanı okula gönderdim küçüğüde anneme bıraktım yürüyüşü çıkıcam hava çok güzel değerlendireyim bide sıtrestenmı nedır gine wc ye çıkamıyorum anlamadım neyse gelince geçmişi okuyarak devam ederim öpüyorum hepınızı

Günaydınlar,

Gözünüz aydın çok sevindim...Allah kimseyi darda bırakmasın...
Şu an kaç yaşın da çocuğunuz.?

Hoşgeldin arnazar..bizi habersiz bırakıp gitmek iyi olmadı değilmi
Gerçi ben burda olduğum halde şahane kilo aldım..

Görümcen iyileştimi canım.?

Hayırlı sabahlar gezenti asuu

KAbız olmamak gerekiyormuş hayriyeciğim, bi çaresine bak boşaltımını yap..
bağırsaklar da duran dışkı geri emilim yapıp toksit salgılanmasına neden oluyormuş..Belki siz biliyorsunuz da ben yeni öğrendim paylaşmak istedim..
benim de dikkat etmediğim an kabız olmam an meselesi..

3 lt ye kadar yolu var canım ben de içmiyorum bu aralar su
Pişmanlık değil de olsa kötü olmazdı diyeyim canım
Yok yaw fazla gezmiyorum ki uzn zamandır değil mi ama :)
Mutfağın camını sildim perdeleri yıkanıyor bitsin asıp giderim iyi oldu valla taksitle iş yapıyorum :)
Çok özeniyorum sabahtan akşama kadar bütün evin işini yapıp bitiren hamarat hatunlara

Buyrun benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…