- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
sağol canım...
he ya ayran detoksu ama sevgili kocam bu akşam bikaç paket bisküvi alıp gelmiş ısrarla sende ye deyip durudu hemde saat onn bende inatla yemedimm afferim bana demiii...ama kokusu sayesinde içimden bi kaç gram yağ eridi sanırsam...
haklısın haftanın kaçamağı gibi olcak ama abartmadan üstesinden gelicem inşallah...
çok sevindim canım...gözünüz aydınn...
çokkk teşekkürler hanımlar rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınav etmesin zor iş yaa
akika kurbanı kesilecek canım.bebegin akikasini kestirmek ne demek?
çalıştığım zamanlarda alıyordum. sonra kendim yapmaya başladım. bir ara apartmanda ihtiyaç sahibi birisi vardı. ona yardımcı olmak istedim ama hazırcılığa alışmasın diye iş verip alınterinin karşılığı gibi olsun istedim. onu çağırıyordum. ben bebeğine bakıyordum o temizlik yapıyordu. ama ertesi gün tekrar yapıyordumGünaydın uyuyan topik.
Hayırlı haftalar diliyorum herkeşlere
geçmiş olsun canım...Umarım doktora gitmeden atlatırsınız...
Dolap vb dışında diğer büyük temizliğine düzenli yardımcı alıyormusun dafi.? Aslın da iyi olur senin için. hep başkası için koşturuyorsun öyle olunca işler de kalıyor huzursuz oluyorsundur..
ah ne iyi olurdugünayyyyyydddınnnnnnnnnnnn kızlarrr mutluu kalorisiz bi hafta olsunnnn
geçmişş bi okuyuverdim kızımın dolabı için teşekkür ederimm insan çocukların gözlerindeki ışıltıyı görünce herşeyi unutuyoo annnelik böyle demekkii annem ayda bi öğretmen arkadaşlarıyla yemeğe giderdii akşamada ne yediyse aynısından alır gelirdi aman keyfine baksana ne diye bizede alıyon derdim boğazımdan geçmiyo derdi aynısı ben oldumm ayyy ben nası gurbete gelin geldimm anamm benim kızlara dayanamam sanırım ben yaw hayırlısı
dafiiiiiiiii annem yakın olsakta bi el atıverirdikkk işlerine ayy ben dolap sandık karıştırmayı severimm aneme ilk gittimmi bütün dolapları açar bakarım annemin babamın kıyafetlerinin kokusunu içime çekerimm offf tamamen duygusala bağladım olayııı :))
annemlerde bursada tam bilmiyorum ama çekirge dedi sanırım kaplıcadalar fizik görüyolar dün bütün türbeleri gezmişler dafii çok güzel diyooo
banada nasip olur inşallahhh bursayı gezmek
asumm işlerin sonu yokkk beee valla dün temizledimm ayy bende dağınığım sanırımm eşim diyoki bi evvde 4 çocuk gibiyiz evin altını üstüne getiriyoruz akşama kadar
yaseminnnnnnn gel artıkk menü paylaş yeter daaaaa
meyracım şaka bir yana gerçekten en iyisi tesbih çekmek. ben işim çok olduğunda gece yatmadan önce 33 defa subhanAllah, 33 defa elhamdülillah, 34 Allahuekber çeker öyle yatarım. ( biliyorsun peygamber (s.a.v.) efendimiz kızı fatıma yardımcı istediğine bunu yapmasını söylemiş) hiç beklemediğim halde mutlaka bir yardımcı gelir. veya işim öyle çabuk biterki sanki birisi yardım etmiş gibi yorulmadan çabucak olur.üzülme canım benim....
eşiminde artık çocuğu çok istediğini görünce bende bi garip olup üzülüyorum, bende istiyorum ama elden gelenim yok şuan için((
yani aynı dert bende de mevcut.
amaaan bu dünya sabır dünyası, elden geldikçe takmamaya çalışmak en akıllıcası bu hayatta hep....
evet en iyisi oturup tesbih çekmek:))))
şaka bi yana kolay gelsin ablam.....
bende geçen haftalarda griple uğraşınca evi hep üstün körü temizledim, beni iyi bir temizle artık diye bağırıyo benimde evde bana artık....
banada kolay gelsin
bende seni öpüyorum, kendine iyi bak... görüşürüz canım
evet aslında az canım, canım pek bişey yemek istemedi ondan:)
kızınada çok geçmiş olsun canımcım.
haydi bakalım sen bize ördek olİyi akşamlar hatun kişiler..
Benim bugün yedinci günüm karatay da ve hiç ekmek yemedim. korktuğum gibi olmadı..Hoşuma gidiyor hatta doyana kadar yemek kaşık hesabı yapmamak...
Umarım hevesim yok olmaz menümü diğer tarafta paylaşıyordum yorumlar eleştiriler ve alışma süreci için artık burayada yazmak istiyorum...
Bugün yediklerim,
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp
Ara,
1 kahve 1 lokum.. bu olmadı ama bebek lokumuydu herkes alınca yeyince ben de dayanamadım..
Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu
Dün leslie1 yapmıştım 20 dk. olan.. bakalım bugün leslie2 yapmayı planlıyorum ayağım zorlanmazsa 30 dakikalık olanı yapacağım...
asuuu sende temizliğe başlamışsın kolay gelsineski komşularım gelecek canım inşallah
temizlik gibisi yok tabii canım bu ara demir eksikliğinden dolayı çabuk yoruluyorum fazla bişey yapamadım ama hiç yoktan iyi tabii
menü için var aklımda bişeyler de daha tam net değil nasip artık
maşallah canım güzel gidiyorsun çok mutlu oluyorum ben
spor için de dikkat et fazla zorlama kendini canım
geçmiş olsun kuzucuğa inşallah ilaçlar çabucak rahatlatır
bravo sanada zeynepcim ne güzel bir hafta yememişsin. benimde bu ara tam tersi ne yesem kâr etmiyor canım inanılmaz ekmek istiyor hiç yemek yemesem sadece ekmek yesem yetecek. dün yemeyeyim dedim midem dolu şiş beni rahatsız edecek kadar yedim ama aç hissediyorum. su içtim olmadı kalkıp küçük bir parça ekmek yedim. doydumhoşgeldin...azmin daim olsun....
yenacım çok başarılı gidiyosun tebrik ederim canım....ama lesli ayağını zorlamıyomu bi süre çok zorlamadan yapsan...
bu arada bir haftadır bende hiç ekmek yemedim...çok iştahlıyım ama zorda olsa tutuyorum kendimi kaçamak falan yapmamak için...pazar günü kızımın doğum günü var henüz bendemi yoksa annemdemi toplancaz karar vermedik ama güzel mamalar yapcaz ogünüde az hasarla kurtarırsam süper olucak...
yok canımeşyaları güle güle kullansınlar canım. bende katılıyorum keşke uyuyup uyanınca ev tertemiz olsa
misafirler gerçekten terbiyesizlik yapmışlar bugün gelmişler mi bari?
inşallah bizimde alışverişte üzerimize cuk oturacak kıyafetler alacağımız günler gelecek
inşallah bende kızımın bize hizmet ettiği günleri görürüz
haydi bakalım sende bize ördek olellerine saglik :) benim evde temizlenmesi lazim
bu hafta sonu yapamadim... artik haftaya hafta sonu dip köse temizlerim
sagol canim...
ooo ayran detoksu demek bravo!!! :)
Bebek isteyen arkadaslarim canlarim!!! Kafaniza takip stress yaparsaniz hic olmaz allah korusun!! O yuzden takmayin kafaniza... akisina birakin...
Helal olsun canimmasallah bu sefer bayagi istikrarli goruyorum seni canimcim!!!
ben birde her gun 3haftada 1beden incelten 10 hareketi yapiyorum videoyu bulursam tekrar paylasayim isterseniz kizlarrrr daha dun basladim gerci
Gecmis olsun canim!! Insallah antibiyotik sayesinde bir kac gunde hic birseyi kalmaz canim!!!
Hosgeldin!!! Azmin daim olur insallah!!!
Simdiden kizinin yas gunu kutlu olsun canim!!!
Insallah o gunu fazla abartmadan atlatirsin... ama o gunu haftanin kacamagi olarakta sayabilirsin canim
fatmacım benim jeton bazen geç düşerasumanzeynep
yanlış anlamazsan sana tam bizlik salata tarifi versem dene istersen çok müthiş birşey ben geçen yapmıştım sadece bu salatayı yediler desem yalan değil malzemeyi sen dengelersin olurmu canım
yarım kilo ıspanak
5-6 dal yeşil soğan
1 nar
malzemeyi ince ince doğra narı temizleyip suyunu süz hepsini birleştir sosunu servis yapacağın zaman döküp servis et sos malzemesi umarım beğenirsin sosu için-zeytinyağ limon suyu nar ekşisi unttum yazmayı 1 çay bardağı ıslatılıp şişirilmiş ince bulgur kolay gelsin ....
aramıza tekrar hoş geldin canım.Merhaba arkadaşlar. Ben geldim yeniden .91 ile karsinizdayim.bir haftadir diyet iki gundur de spor yapıyorum. 50 beden deyim ve ben daha 27 yasindayim(( karar verdim ikinci bir bebek istiyorum rabbim nasip ederse.ama bu kilo ile degil.42 beden olmadan olmaz...leslisenin 4 fasr walk yürüyüş unu yapiyorum azicik uctan kistan diyete basladim.bu gunden sonrada herseyime dikkat etmek istiyorum.dafi yena ve tum arkadaslar hepinize sevgiler
aramıza tekrar hoş geldin canım.
dilerim herşey gönlüne göre olur.ben 50 lerin üzerindeydim. şimdi 46, 48 giyiyorum. birşeyler bulmak daha kolay oluyor.
evet yaa içemiyomm 1 lt anca içmişimdirrr 2 litre içsemNursena yeteri kadar su içiyormusun canım tartı ondan mı ses vermiyor acaba
Artık yatmam bu saatten sonra mutfağın camını perdesini halledeyim eşim kalkana kadar en iyisi
Nursena istiyorsan doğur bitane daha canım bak sonra yaş geçince kalırsın benim gibi :)
merhaba hanımlar daha doğrusu iyi geceler bir kaçamak fırsat bulunca bir bakayım dedim iyisiniz dimi bu gün küçük kızımın aylık dr kontrolü vardı tıp fakültesinde gelişim geriliği vardı aylık pedişur diye bir süt içiyorduk 6 aylıkdı başaldığımızda bu gün yine gittim muayene olduk ve dr artık gelmenize gerek yok arayı kapatmış dedi ay nasıl sevindiğimi anlatamam sizinlede paylaşmak istedim sevincimi ......
Merhaba arkadaşlar. Ben geldim yeniden .91 ile karsinizdayim.bir haftadir diyet iki gundur de spor yapıyorum. 50 beden deyim ve ben daha 27 yasindayim(( karar verdim ikinci bir bebek istiyorum rabbim nasip ederse.ama bu kilo ile degil.42 beden olmadan olmaz...leslisenin 4 fasr walk yürüyüş unu yapiyorum azicik uctan kistan diyete basladim.bu gunden sonrada herseyime dikkat etmek istiyorum.dafi yena ve tum arkadaslar hepinize sevgiler
Hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim poğaça yaptım hemencik okuldan gelince yesinler diye ben evde olmayacağım gezmedeyim bugün şimdi de bir yanım yat diyor diğer yanım kalk mutfağın camını sil :)
Arnazar tekrar hoşgeldin verirsin inşallah tekrar kiloları ben buralardayım ama ben de aldım malesef
esselamun aleykum
günaydın canlarım dun iyice dinlendim şimdi eşimi işe oğlanı okula gönderdim küçüğüde anneme bıraktım yürüyüşü çıkıcam hava çok güzel değerlendireyim bide sıtrestenmı nedır gine wc ye çıkamıyorum anlamadım neyse gelince geçmişi okuyarak devam ederim öpüyorum hepınızı
3 lt ye kadar yolu var canım ben de içmiyorum bu aralar suevet yaa içemiyomm 1 lt anca içmişimdirrr 2 litre içsem
pişmansınmuu doğurmadığıma
ne bilemm 90 kiloyumm az zayıflasam iyi olurdu aslında haırlısı annemde istiyon madem doğurda aradan çıkar hiç olmazsa diyo
Yok yaw fazla gezmiyorum ki uzn zamandır değil mi ama :)Günaydınlar,
Gözünüz aydın çok sevindim...Allah kimseyi darda bırakmasın...
Şu an kaç yaşın da çocuğunuz.?
Hoşgeldin arnazar..bizi habersiz bırakıp gitmek iyi olmadı değilmi
Gerçi ben burda olduğum halde şahane kilo aldım..
Görümcen iyileştimi canım.?
Hayırlı sabahlar gezenti asuu
Yok yaw fazla gezmiyorum ki uzn zamandır değil mi ama :)
Mutfağın camını sildim perdeleri yıkanıyor bitsin asıp giderim iyi oldu valla taksitle iş yapıyorum :)
Çok özeniyorum sabahtan akşama kadar bütün evin işini yapıp bitiren hamarat hatunlara
Gözüme gözüme sokuyorsun yaniiiiBuyrun benim..
tünaydın canlarrrrr
asum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?