Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru dürüt alıntı yapamıyorum beğenemiyorum ben çok şikayettçiyim yeni durumdan veya ben çok giremediğim için bilemiyorum neyse bana gözümü aydınlayan bütün arkadaşlara teşekkür edrim canlarım yenacım benim kızım bu ay 4 yaşına girecek büyümesi geriydi hoş konuşma tembeli denilen genel erkek çocuklarında olan kızımda da var ama zeka süper cadının rabbim bunu orta yaşda sürpriz verdi kinder yumurtam benim o

dün yediklerim:
sabah: peynirli domatesli yagsız tost

öğlen:_1 kase çorba
_bi tabak nohut yemeği
_yarım soğan,1 dilim ekmek

akşam:_ 1 kase çorba
_yarım tabak kabak yemeği
salata, 2 dilim ekmek
aralarda da 1 elma yedim

bu sabah da: _3 dilim etimek,peynir,domates,salatalık
öğlen için de mantar sote yaptım şu anda pişiyo:)

o nedemek ablacım sendeki hayat koşturma bende olsa hiç düşmez jeton galiba anlatırım salatayı nedemek istediğin bu olsun
1 çay bardağı ıslatılmış ince bulgur
yarım kilo ince doğranmış ıspanak
4-6 dal yeşil soğan
1 nar
hepsini karıştırıp servis yapacağımız zaman nar ekşisi limon suyu zeytiyağ karşınımı döküyoruz

afiyet olsun güzel beslenmişsin...

Alıntı değişmedi yeni sistem de..
Allah bağışlasın kızını..Diğerleri kaç yaşın da.?
Benim de oğlum 37 yaş ürünü )

Selamün aleykümm....

ohh hamarat hatun....yok be yaa herşey gençlikte oluyo...yeni evliyken çoluk çocuk yokken bi günde her işi bitiriyodum şimdi nerdeee iki üç gün sürüyo...ama onca işle uğraşmak sorun değilde arada yemekle uğraşmak daha zor geliyo bana...tam güzel güzel işe dalmışsın çocukların yemek saati bırak herşeyi yemek yap yedir vs vs...ben temizlik yaparken hiç acıkmam..üç gün bişey yemesem aramam manyakmıyım ne...

valla ablacım benimde canım ekmek dahil çok şey istiyo bu aralar ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum işte....misafir koşturmacasında artılarım oldu daha onlardan kurtulamadım bir haftadır....oyüzden daha bi dikkat ediyorum....ya bide o ara çok abartmadım ama ben bir yere gidince yada bana birileri gelince acayip şişiyorum ben niye böyle oluyo bende bilmiyorum....pşikolojik herhal...

ayy olsada bende yesem dermişimm...resmen kokusunu aldım asuman ablaa...

Ve aleyküm selam....aynı dertten bende muzdaribim haftada bir kere anca çıkabiliyorum wcye..

tekrardan hoşgeldin arnazarcım....

nursenaa bende istiyom kız üçüncü bebişi hayırlısıyla 70 kilo olayım bırakıcam ilacı...beraber büyütürüz artıkın....

selamün aleyküm.....

Bebek isteyen arkadaslarim canlarim!!! Kafaniza takip stress yaparsaniz hic olmaz allah korusun!! O yuzden takmayin kafaniza... akisina birakin...

inşaallah canım.

gözünüz aydın canım, geçmiş olsun.

stressten olabilir, ara ara stressten dolayı bende de olur bu durum, normalde öyle bi sorunum yok.

Selamün aleykümm....

ve aleyküm selam....
kızının doğum günü şimdiden kutlu olsun, rabbim daha nice hayırlı uzun ömürler versin inşaallah kızına canım.

Sevgili ablalarım, tatli kardeslerim öncelikle burda çok güzel bir ortam ve ben burda olmaktan çok çok mutluyum hepinizi seviyorum :) size birşey danışmak istiyorum yaklaşık 3-4 haftadır diyet yapıyorum tamam kabul ediyorum bazı hatalarım oldu ama inanın eski benden çok farklıyım yürüyüş yapmaya spor çalışıyorum yediklerm eskisinin yarısı bile değil benim beklentim mi yüksek anlamadim ama bir haftadır tik yok geçen hafta ne olur ne olmaz diye bütün testleri de yaptırdım troitlerim hormonlarim şeker kolesterol herşey çok iyi masallah dedi doktor bu kiloya rağmen iyisın dedi..Ee sorun nerde o zaman sudan bile olsa bu hafta 2-3 kg gitmesi gerekmez miydi..Moralimi bozuyorum ama istikrarliyim dua ve tavsiyelerinize muhtacım

bilemyorumkı ne yapmamlazım devamlı posalı da yıyorum ama :44:
maşallah sana aynen devam ayran dedoksunun sonuçlarını beklıyoruz
hoş geldin canım ben 27 yaşında senden çok kiloluydum gerçi hala kiloluydum verirsin yeterki azmedelim
kuzuya rebbbim acil şifalar versin inşallah

hoşgeldin
gözün aydın rabbım bıdaha yaşatmasın
selamün aleyküm..

stressten olabilir, ara ara stressten dolayı bende de olur bu durum, normalde öyle bi sorunum yok
ve aleykum selam
heralde canım bakalım geçer inşallah

mucıze bekleme hayatım cesıtlı sebebplerı olabılır kılo verememmnın bırıncısı dogruzamanda dogru besınlerle beslenmıyorsundur ıkıncısı vucut uzun sure o kıloda kaldıysa o kıloyu gecene kadar bayagı kastırabılıo dıyetısyene gıdıyormusun eger gıtmıyorsan bır dıyetısyenden sana yol gostermesını ıstemelısın bence...moralını bozma malesef kılo ısı nasıl lanet bırseyse sabırın agababasını ıstıo30:

merhaba arkadaslar, dunku menumu yazayim hemen, yanlis yaptigimi dusundugunuz bir yer varsa hemen uyariverin nolur

Sabah
yarim kepekli lavas
bir dilim peynir
yesil cay

ara
1 elma

oglen
1 kase mercimek corbasi
yarim dilim kepek ekmegi

ara
5 adet kuru uzum
5 adet badem

aksam

haslanmis karnibahar
yogurt
bir adet de kofte(annemlerin yemeginden caldim, dayanamadim )

son ara
1 armut

Son düzenleme:

Haklısınız galiba sabır lazım diyetisyene 15 gün önce gittim cuma kontrolüm var bakalım artık ama evde tartiliyorum bi gelişme yok maalesef 1-2 cm ölçü de farketmişim sadece..En büyuk problemim kocaman göbeğim var hamile gibi duruyorum

elifçiğim sen de iyi ki gelmişsin aramıza...

bazı haftalar kilo veremeyebiliriz bu normal canım sen yeterki disiplinini bozma..
ÖZellikle ilk diyete başlandığı hafta kilo kaybı çok olur sonuç çok hoşumuza gidiyor beklentimiz de buna bağlı yüksek oluyor

bilemyorumkı ne yapmamlazım devamlı posalı da yıyorum ama :44:

Bana faydalı olanları söylüyorum...aç karnına ılık su,yatmadan önce ılık su..Kefir + aç karnına akşamdan suda bekletilen kurukayısı suyuyla birlikte yiyorum + Aç karnına sıcağa yakın bir bardak suya 1 tatlı kaşığı bal..
Bunların faydasını çok görüyorum...Ilık su olayını hep yapıyorum o engelliyor kabız olmamı..

Merhaba, azmin daim olsun...diyetisyenler 1 yemek kaşığı kuruüzüm=1 porsiyon meyve diye öneriyorlar...Çoğaltabilirsin sen de...
bir de akşam yemeğin de köfte adetin daha fazla olabilirdi..
afiyet olsun canım..

Son düzenleme:
Günaydınla

Hoşgeldin arnazar..bizi habersiz bırakıp gitmek iyi olmadı değilmi
Gerçi ben burda olduğum halde şahane kilo aldım..

Görümcen iyileştimi canım.?
Evet gitmek bsna yaramadi sevgili yenacim.evet cok sukur iyulesti dondu mifyata 3 ayda bir kontrollere gidiyor artik.tekrarini rabbim yasatmasin.

Yolcu merhaba canim.hosgelfin dilegin icin tesekkurler

Teşekkürler hosbulduk.azmettim verecegim bu kilolari....

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 çay bardağı ceviz+fındık
2 yumurta
12 zeytin
Bugün peynir yiyemedim
3 gün kurusu
1 domates
yeşillik

Ara,
1 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
1 kase çorba
1 tabak ıspanak

Merhaba, azmin daim olsun...diyetisyenler 1 yemek kaşığı kuruüzüm=1 porsiyon meyve diye öneriyorlar...Çoğaltabilirsin sen de...
bir de akşam yemeğin de köfte adetin daha fazla olabilirdi..
afiyet olsun canım..

tesekkur ederim canim, aslinda aksam sadece karnibahar yicektim de annemler kofte yediler dayanamadim aldim bir tanesini
kuru uzum tavsiyen icin ayrica tesekkur ederim, normalde uzum zaten bol sekerli bisey oldugundan az yiyordum

bugun yediklerimi de yazayim unutmadan, tavsiyelere acigim tabi bir gun normal diyet yapinca bugun hemen daldim cikolataya
sabah
1 dilim peynir
yarim kepekli lavas
cay
ara
1 armut
oglen
1 dilim margarita pizza (disaridaydim )
2 kofte
ara
1 karamel latte, 1 kucuk cikolata
aksam
haslanmis brokoli ve cok az tavuk sote
ara
1 armut

Son düzenleme:
Ya kizlar kusura bakmayin tam gecmis yapamadim... havamda degilim... neden oldugunuda anlatayim hemen... Gerci yena tas olursun tas demisti

Ya ben bugun okuldan biraz erken ciktim... supermarkete girdim, aksam yemegi icin sos alayim diye... sonra aklima esime surpriz yapmak geldi... Ne bileyim dunden beri eski gunlerimiz aklima gelip duruyor :) askim iyice depresmisti yani anliycaginiz... neyse kalp kutu icinde isvicre nin luks cikolatasindan aldim (ucuzlamisti) her aksam cikolata yemeyi coook sever bilgisayari basinda...
ayni anda ufakligada supriz yumurta cikolatasi aldim kiskanmasin diye... once kiza verdim. sonra esime dedim ki sana suprizim var. kapa gözlerini dedim. cantadan cikardim al askim dedim icimden geldi dedim... aldigi gibi firlatti bumu suprizin diye? bende oturdum hüngür hüngür agladim... kaldirdim cikolata kutusunu... buyuk ihtimalle eger ozur dilemezse yarin okula goturucem yesin cocuklar...
neymis onun icin supriz sadece paysafecard olurmus (parayla internette oyun oynamak icin alinan bir kart)
offff offff :26:

Hosgeldin!!! Tabikide kabul ederiz ne demek!!!

Menum

sabah: 2kasik yulaf, sut, 1elma

ara: 3pirinc patlagi

ogle: patlican kebabi 7kasik

ara: 3pirinc patlagi

aksam: patlican kebabi 5kasik, 2kasik makarna mantar soslu

ara: 1cay bardagi sut, 1portakal

3litre suyumu tamamlarim
1bardak form cayi icerim

Hosbulduk ...yasadigin dyruma uzuldum ve insan bazen bu tur seyleri yasayabiliyor demekki esin internet oyun bagimlisi olmus beyin emirlerini onun uzerine kuruyor.ben boyle bur durumda kusmek yerine tam oyun ortasindayken cikaoatayi goturur eski gunlerden bahseder ve onu sihbete cekmeye çalışır olmazsa da o pc yi kapatirdim.tabii bu durumun sonucu ne olurdu onu bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…