selam kızlar ben geldim ama pestılım çıkmış hemen yatıcam sabah görüşürüz inşallah
direniyorum ama ginede korkuyorum :18:canım allah bana dusen hocalarada insaf etsın benım eşimin pek gonlu yoktu bu işe ama bı soz verdı donemedı baktı ben kılo verıyoru bayada zayıfladım once arabayı aldı sındı sıra ehlıyette o yüzden inşaalah kalmam çok güler bana
Kalmazsin canim ayy ben anlatsam yasadiklarimi olursun gulmekten aklima geldikçe ben bile guluyorum direksiyon hocasıyla ne kavgalar ettim o bana soylendi ben ona direksiyon dersine girmeden once sadece 4-5 kere arac kullandim oda bos yolda duz 2.vitesle git gel adam daha ilk gun sehir ici trafiğine cikardi beni demekki ışık gormus bende hehehehe
Cidden simdide surekli akan trafikte calisiyorlar surekli goruyorum kursun araclarini sıkıntı yapma sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esselamun aleykum
hayırl cumalar canlarım
bugun kendımı çok yorgun hissediyorum acayıpte basım agrıyo sanırsam mıgrenım tutacak niyetlıyım ılçta ıcemedın dua edın de bozmak zorunda kalmayım
inşallah canımevet demekkı sana guvenmıs bakalım haftaya gorecez benımkınıde
Maşallah sana azmine hayranım doğrusu.çok iradelisin nedir bu iradenin sırrı.ben karar veriyorum yapacağım diye bir bakmışım ipin ucu kaçıvermişKilo bildirimi: 102 👍👍
Spor :
Dışarda yürüyüş : 240 dk
Bantta yürüyüş : 210 dk
Eliptik : 50 dk
Leslie :75 dk
Step : 30 dk
Toplam : 605 dk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar sizinle kahvaltımı paylaşmak istiyorum.aslında resim ekleyecektim ama beceremedim.
1 domates
1salatalık
6 zeytin(aslında diyetisyen 10 zeytin vermişti ama çok geldi)
4 ceviz içi
Küçuk bir kase dereotlu,çörekotlu lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak açık çay
Böyle yazınca gözüme çok göründü ama anca doydumhatta yesem hala yiyebilirim.
maşallah canım çok güzel gıdıyorsunKilo bildirimi: 102 👍👍
Spor :
Dışarda yürüyüş : 240 dk
Bantta yürüyüş : 210 dk
Eliptik : 50 dk
Leslie :75 dk
Step : 30 dk
Toplam : 605 dk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar sizinle kahvaltımı paylaşmak istiyorum.aslında resim ekleyecektim ama beceremedim.
1 domates
1salatalık
6 zeytin(aslında diyetisyen 10 zeytin vermişti ama çok geldi)
4 ceviz içi
Küçuk bir kase dereotlu,çörekotlu lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak açık çay
Böyle yazınca gözüme çok göründü ama anca doydumhatta yesem hala yiyebilirim.
allah korusun arkadaşım hastalanmadan eri inşallahkilo bildirimi
71.6 hala şoklardayım. bikaç kere daha böyle hastalansam eriyip gidicem he
günaydın arkadaşlar anneme gidiyorum gece gelirim artık hemen bildirimimi yapayım...
kilom 121.5çok şükür 121ide gördüm uzun bir aradan sonra..
sporda iki mille leslie 180 dak.. yaşasın leslie ... walk walk walk
Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin guzel bayanlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamün aleykümm..
nasılsınız hanımlarrr..ben bugün bütün gün cam çerceve dip köşe temizlk yaptım..son tüllerim yıkanıyo daha onları ütülicem ama takatim kalmadı...hafta sonu misafirim var...ne yemek yapsam onu düşünüyom..bide pazar kahvaltısını çamlıcada piknik gibi yapıcaz onun için de bişeyler hazırlamalıyım...
bugün işten güçten fırsat bulup doğru düzgün bişey yiyemedim çok saçma sapan oldu menü..
kahvaltı yapmadım acıktığım bir ara bir dilim tam b.ekmekle peynir yedim...bikaç saat sonra gene aynı bir dilim ekmek peynir...akşam 7 gibide beş altı kaşık makarna...hep ayak üstü atıştırma şeklinde geçti ama sporumu yaptım bilmiyom yarın eksi görürmüym...zaten umudumda yok artıkk..79 bana görünmemeye kararlıı...
aa ben esrayımı(clutch) görüyorumm...hoşgeldin canımm özledik seniii.
yarın için hisleriniz nasıl kızlar - görecek miyiz bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?