- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Offf offffff yani canıminsanları tanıdıkça içime kapanıyorum....ama o bile batıyo millete....neyse yaa konuşmaya kalkarsam susturamassın benii...sıkıldım işte öyle...
sanada geçmiş olsun canım...
Offf offffff yani canım
Takma sen kafana kimseyi boşveeeeeeer
öyle yapmaya çalışıyom ablacım ama kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam...fikir bile beyan etmem...herkesin işini yükünü hafifletirim ama yok olmuyo yaranılmıyo...ister istemez huzursum oluyorum...
Onlar insan değilki sıkma canını :)insanları tanıdıkça içime kapanıyorum....ama o bile batıyo millete....neyse yaa konuşmaya kalkarsam susturamassın benii...sıkıldım işte öyle...
sanada geçmiş olsun canım...
Dünden beri küçüğüm huzursuz emiyorda emiyor ağlaya ağlaya uyuyor eşim kızdı sütünün kalitesi düştü diyet yüzünden diye. Sabahları reçel yemeyekarar verdim en azından akşama kadar harcarım
aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla hedefine ulaşırsınslm bende 90 kilolum aslında benim durum çook kötü inanmayacaksınız ama ben tam 105 kilodum ve yirmi şekiz yasındayım yuh dedim sonra biraz çalışınca onbeş kilo verdim ama şimdi doksandan yetmişe düşmek istiyorum en az kilo vermekte zorlanmadığımı fark ettim hareket ile olabilir yavaş yavaş spor a başlayacağım iş bulamıyorum açıkcası fiziğe çok dikkat ediyorlar eh doksan kilo almıyorlar tabi oy oy zayıflamam gerekli yaa
fridam doğum günün kutlu olsun canım nice yıllarameyra akrep olunca noluyor? anlaştığım burçlar hangileri ben pek bu burç işinden anamamda
hepberaber hayırlı senelerimiz olsun yavrucum dilleklerimizin gerçekleştiği günler görelim
canım dert etme yanlız değilsin yani:) iyi bilirim o duyguyu sonra da kendime kızarım neden akıllanmıyorum diyeöyle yapmaya çalışıyom ablacım ama kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam...fikir bile beyan etmem...herkesin işini yükünü hafifletirim ama yok olmuyo yaranılmıyo...ister istemez huzursum oluyorum...
aklımdan geçeni yazmızsın geçmiş osun bu arada kaç aylıktı bebeğin huzursuzluğu başka şeyden olabilirmi acepOnlar insan değilki sıkma canını :)
kuzum sen nasıl oldun geçtimi miğdengeçmiş olsun canım.
kuzum sen nasıl oldun geçtimi miğden
iyiyim şükür canımepey iyiyim daykom çok sağol, papatya çayıyla iyileştim, sabah akşam birer bardak içiyorum 3gündür, yoksa doktorsuz zordu.
papatya çayı gastrite birebir ya.
sen nasılsın canım benim?
bu ayki hedefimi tutturdum sayılır 200 gr kaldı onuda yarın sabaha gitmiş görürüm inşallah
bi dahaki ay için düşünüyordum kaç kilo hedef yazsam diye ama yukardaki listeyi yapmayı düşünüyorum herhalde ayda 5 kg gider
iyiyim şükür canım
tatlı krizleri yaşıyorum bu ara malum günler yakın
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
bonus hanımcım doğurana kadar uğramayacaksın buraya sanırım özledik be yaaaaaaaa
nurcum sana zahmet selamlarımı iletsen
ayy bende bayılırm yoğurt ekmek nane pul bibere bayılmadığım yok gerçide:))eşim bu akşam yine çalışıyor, biraz geç gelicek, bende misafirlerden sonra dağılan evi topladım, mutfağı hallettim, yeni oturdum: )
hasta olunca dışarı çıkıp bişey alamadım misafirime, evde de yapamadım, son anda ilginç bir fikir geldi aklıma onu yaptım: )
eskinin yoğurt ekmeğinden yaptım biraz baharatlıca, sonra tatlı bisküvi vardı ondan koydum, yanınada mandalina soyup koydum: ) tabi birde çay yanına.
misafirde yoğurt ekmeği çocukluğundan beri çok severmiş, bunu hiçbişeye değişmem dedi, ablası evlenirken 3yaşındaymış, işte sen evlenince benim yoğurt ekmeğimi kim sürecek diye ağlarmış: )))) yani iyi seçim olmuş: )
gastrite papatya çayı iyi gelir ya, gündüz yapıp içtim korka korkad aolsa, çok iyi geldi, az önce yine içtim az daha iyi geldi, ondan az keyfim yerine geldi şükür kızlar şuan.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mesela daha önceden mozaik pasta yap at dolaba her zaman kurtarıcımdırMerhaba kızlar bana yazıştığınıza dair hiç bildirim gelmedi yaa uzak kalmışım sizden.
Nursena hoşgeldin
Meyra geçmiş olsun
Pazartesi evlilik yıldönümüydü dışarı çıktık ama 2 çocukla ben hiçbişey anlamadım babamız biraZ rahatta.
Dünde kayınbabam rahatsızmış evi yalandan topladım gittik.
Akşam arkadaşla mesajlaşırken cumartesi bana geleceklerini öğrendim. Bana haber vermeyi unutmuşlar. Uykuyu nereme uyudum bilemedim bugün cam silcem çocuklar izin verdiği ölçüde. En çok pasta börek işi var akşamdan beri düşünüp duruyorum pratik fikirlere açığım
aynı düşünüyoruz canım menüm mozaik pasta buzluk böreği kısırhazır yufkadan kekli baklava birdelokumayy bende bayılırm yoğurt ekmek nane pul bibere bayılmadığım yok gerçide:))
afiyet olsunn
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mesela daha önceden mozaik pasta yap at dolaba her zaman kurtarıcımdır
bide patatesli buzluk böreği banyo böreğide deniyoo onuda at dolaba misolar gelmeye yakın at fırına sıcak sıcak ohh misss
salatada http://www.kevserinmutfagi.com/cole...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
kolayy gelsinn
Bugün bende öyle oldum çooook kötüdün misafir doluyduu evv yazamadım ama sporumu pazartesiden beri hergüm yarım saat 2 mil lasly yaptımmm çok şükür
yalnız biraz önce akşam yimeğinde turşu yedim ne olur bilemem tartı 90 altı olurmu onua bilemiyorumm az yiyeyim diyorumm ama atıştırma huyumdan vaz geçemedim daha off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?