Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Offf offffff yani canım
Takma sen kafana kimseyi boşveeeeeeer

öyle yapmaya çalışıyom ablacım ama kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam...fikir bile beyan etmem...herkesin işini yükünü hafifletirim ama yok olmuyo yaranılmıyo...ister istemez huzursum oluyorum...

öyle yapmaya çalışıyom ablacım ama kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam...fikir bile beyan etmem...herkesin işini yükünü hafifletirim ama yok olmuyo yaranılmıyo...ister istemez huzursum oluyorum...

bencede asuman ablamın dediği gibi takma boşver....
aslında şu takıntıları ne kadar hayatımızdan çıkarabilirsek o kadar mutluyuz da, daaaası var işte.....
çoğu insan bir tuhaf..... çok haklısın. allah biliyor ya o yeter seni ve senin yaptıklarını....
babam rahmetli öyle derdi; sen iyilik yap kul bilmese allah bilir derdi.... ve hep iyilik yapardı rahmetli babam, herkese iyi niyetle bakardı, genelde kendine kötülük yapana bile iyi niyetle yaklaşırdı allah için iyilik yapalım biz derdi.
işte imtihana geldik be bacım, bazen sabrı fazla istiyor hayat, bazense oldukça az.... böyle düşünmek mutlu ediyor insanı...
herkesin derdi bi türlü.... rabbim kendinden ayırmasın iş burada.

selamünaleyküm kızlar

aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın
meyra akrep olunca noluyor? anlaştığım burçlar hangileri ben pek bu burç işinden anamamda

hepberaber hayırlı senelerimiz olsun yavrucum dilleklerimizin gerçekleştiği günler görelim
fridam doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
canım dert etme yanlız değilsin yani:) iyi bilirim o duyguyu sonra da kendime kızarım neden akıllanmıyorum diye
Onlar insan değilki sıkma canını :)
aklımdan geçeni yazmızsın geçmiş osun bu arada kaç aylıktı bebeğin huzursuzluğu başka şeyden olabilirmi acep

kızlar ben 14.takımda yarışıyorum birde gelmek isteyen olursa bekleriz ayrıca motivasyon oluyor
takıma yeni gelen bi arkadaş lahana ile yapılan bi çorba tarifi paylaşmış yapılmayacak gibi değil ben denemeyi düşünüyorum
belki siz daha önceden biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir diye düşündüm sevgili arkadaşlarımın da haberi olsun dedim
YAĞ YAKMA DİYETİ

Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet

hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış

olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu

zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet

bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar

çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.

* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.

* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.

* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

diyet Planı

1.gün:

Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.

İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.

Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle

yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.

Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.

Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.

Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi

hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.

Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar

yağsız süt içebilirsiniz.

Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun

potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.

İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.

(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca

300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar

domates yiyebilirsiniz.

Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8

bardak su içiniz.

Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.

2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.

Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve

istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun

yüksek proteine ihtiyacı var.

* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

* Bol bol su içiniz.

* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve

kahveye koymayınız.

* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli

çok yararlı.

* Greyfurt çok iyi.

* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo

vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3

gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.

bu ayki hedefimi tutturdum sayılır 200 gr kaldı onuda yarın sabaha gitmiş görürüm inşallah
bi dahaki ay için düşünüyordum kaç kilo hedef yazsam diye ama yukardaki listeyi yapmayı düşünüyorum herhalde ayda 5 kg gider

epey iyiyim daykom çok sağol, papatya çayıyla iyileştim, sabah akşam birer bardak içiyorum 3gündür, yoksa doktorsuz zordu.
papatya çayı gastrite birebir ya.
sen nasılsın canım benim?
iyiyim şükür canım
tatlı krizleri yaşıyorum bu ara malum günler yakın
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

inş canım: )
çok sevindim senin adına....

iyiyim şükür canım
tatlı krizleri yaşıyorum bu ara malum günler yakın
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

sağol canım inş.

bonus hanımcım doğurana kadar uğramayacaksın buraya sanırım özledik be yaaaaaaaa
nurcum sana zahmet selamlarımı iletsen

aynen özledik yafff....
doğurana kadar bonusun adına binnazı da ekleyelim: ))))))

ayy bende bayılırm yoğurt ekmek nane pul bibere bayılmadığım yok gerçide:))
afiyet olsunn
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun mesela daha önceden mozaik pasta yap at dolaba her zaman kurtarıcımdır
bide patatesli buzluk böreği banyo böreğide deniyoo onuda at dolaba misolar gelmeye yakın at fırına sıcak sıcak ohh misss
salatada http://www.kevserinmutfagi.com/cole...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
kolayy gelsinn

dün misafir doluyduu evv yazamadım ama sporumu pazartesiden beri hergüm yarım saat 2 mil lasly yaptımmm çok şükür
yalnız biraz önce akşam yimeğinde turşu yedim ne olur bilemem tartı 90 altı olurmu onua bilemiyorumm az yiyeyim diyorumm ama atıştırma huyumdan vaz geçemedim daha off off

aynı düşünüyoruz canım menüm mozaik pasta buzluk böreği kısırhazır yufkadan kekli baklava birdelokum

Bugün bende öyle oldum çooook kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…