1721,63 Senin?
teşekkür ederim güzel sözlerin içindaykocum kolay gelsinben bu diyeti çok eskiden yapmıştım ve tamamlıyamamıştım da zeten ama sen azimli kadınsın eminim bunun altından da başarıyla çıkacaksın seybze günü için kışın dahamı şanslıyız ne pazara git ve gözüne hangi sebze güzel görünüyorsa al bence brokoli olur, turp olur mu acaba , kereviz olur, havuçta güzel bir sebze kullanabilirsen bütün gün onunla oyalanabilirsin. birde mantar vaaar .şimdilik aklıma bunlar geldii tabiki salatalık da vaar
bende bugün pazardan ayva adım kendime demek oğlak burcusun öğrendiğim iyi oldu boşuna kanım kaynamıyormuş
canım sağoll yapmış kadarcanım ben gerçekden sana eşlik etmek isterdim ama yapamıyorum perşembeleri proteğin günü yapayım diyorum sonrasında 2 gün yemeklere saldırıyorum sonrası benim için kötü oluyor özelikle beden temizliği için detox yapmak istiyorum ama ekmek peynir olmadan yaşayamıyorum ben aayyyy ben niye böyeyim anlatırken bile kendimii sevmediim
perşembe günü başlıyacaksan bende ilk gün sana destek amaçlı lahana çorbası yapıcam söz
bende düşünceye daldım çoştum ne var ya 5 kiloda diyede kısmett inşşallah ulaşırızz yaw
tebrik ediyorummm valla yolcuuuu ay ben yapamıyom diye diye liste başı oldun ya helal:))))))
Hosgeldinslm lar kilo vermem gerekli 90 kilolum ve bir ayda 8 kilo vermek istiyorum mümkünmü ikinci 6 ise altı kilo üçüncü ay ise 4 kilo versem uygundur
Ellerine saglik canimSpor yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.....
Gecmis olsun canimHayırlı hafta sonları dilerim hepimize
Dün 12 de geldim eve gündüz arkadaşımdaydım akşam da eşimin arkadaşındaydık hacdan gelmiş de hurma
yedik :)
Adaşım Dr a gittik dün en fazla yarım saat yürü dikkat et koru ani ters hareket yapma ki tahribat hızlanmasın dedi bir de ilaca devam edeceğim
Haaa sakın kilo alma da dedi aslında ver demek istedi bence
Inşallah veririz birlikte
Hayırlı hafta sonları dilerim hepimize
Dün 12 de geldim eve gündüz arkadaşımdaydım akşam da eşimin arkadaşındaydık hacdan gelmiş de hurma yedik :)
Adaşım Dr a gittik dün en fazla yarım saat yürü dikkat et koru ani ters hareket yapma ki tahribat hızlanmasın dedi bir de ilaca devam edeceğim
Haaa sakın kilo alma da dedi aslında ver demek istedi bence
Inşallah veririz birlikte
Sağol canım haklısın hepsi zayıflayın diyor ve haklılar dageçmiş olsun canım : )dikkat et vallaha geçenlerde bende dr. dr. gezmiştim ya hani bitanesi zayıflamanız lazım demişti ama hangisi karıştırdım cildiyecimiydi, kulakçımıydı hatırlamıyorum
yani hepsi aynı şeyi söylüyor merak etme kadın doğumda yaptırmam gereken tahliler var üşeniyorum kesin zayıflayın diyecekler yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?