Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok?
Geçmişi okudumgeldim kilo verenleri tebrik ediyorum ben bu hafta 900 gr vermişim ama ayd a sadece 500 gr gitmiş verimsiz bir ay olmuş benim içinse neyse almamıştım ya ona şükür
Nur senin de ellerine sağlık bu ay hedefi 3 kılo verdim umarım baaarırım

teşekkür ederim güzel sözlerin için
havuç benimde aklıma geldi brokoli karnıbahar da varda onları yiyeceğime lahana çorbası içerim dha iyi kerevizi de içine katmayı düşünüyorum mantar protein grubuna giriyor sanırım diyetisyen öyle bişiler demişti sankim yine de bi arastırmak lazım
canım sağoll yapmış kadar
bende düşünceye daldım çoştum ne var ya 5 kiloda diyede kısmett inşşallah ulaşırızz yaw

tebrik ediyorummm valla yolcuuuu ay ben yapamıyom diye diye liste başı oldun ya helal:))))))
bende bi gaza geldim ama yılbaşına kadar 10 kg gidecek inşallah

slm kızlarrr
dün kızdan önce 9buçukta uyuyakaldım başım çok ağrıyordu
bugünde iş çıkışı annemi garaja bıraktım eve geldim emineyi yedirdim biz yedik çocukla oynadık daha yeni uyudu anca gelebildim
yetişemedim ama kilom 91 bu hafta iyi geçmedi benm için
geçmişe bakayım gelirim şimdi :)

nurcum liste için ellerine sağlık kusura bakma dün çok kötüydüm giremedim nete bugünde annemi yolculadım vs derken yazamadım buraya
aylık hedef koyuyoruz yeni sistemde sanırım benim hedefim 87
sporda hergün iş çıkışı en az yarım saat yürüyorum fazlası vardır eksiği yoktur ama emin olmadığım için yarım saatten hesaplarsak 5 x 1/2 =2.5 saat yapar o da 2.5 x 60 =150 dk yapar

Hayırlı hafta sonları dilerim hepimize
Dün 12 de geldim eve gündüz arkadaşımdaydım akşam da eşimin arkadaşındaydık hacdan gelmiş de hurma yedik :)
Adaşım Dr a gittik dün en fazla yarım saat yürü dikkat et koru ani ters hareket yapma ki tahribat hızlanmasın dedi bir de ilaca devam edeceğim
Haaa sakın kilo alma da dedi aslında ver demek istedi bence
Inşallah veririz birlikte

slm lar kilo vermem gerekli 90 kilolum ve bir ayda 8 kilo vermek istiyorum mümkünmü ikinci 6 ise altı kilo üçüncü ay ise 4 kilo versem uygundur
Hosgeldin
verilir de bu acele nedenki?
Spor yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.....
Ellerine saglik canim
Gecmis olsun canim

geçmiş olsun canım : )dikkat et vallaha geçenlerde bende dr. dr. gezmiştim ya hani bitanesi zayıflamanız lazım demişti ama hangisi karıştırdım cildiyecimiydi, kulakçımıydı hatırlamıyorum

yani hepsi aynı şeyi söylüyor merak etme kadın doğumda yaptırmam gereken tahliler var üşeniyorum kesin zayıflayın diyecekler yinee

Sağol canım haklısın hepsi zayıflayın diyor ve haklılar da

selam kızlarr nasılsınızz çok fena cozuttum hafta sonu dibine vurdum remen off sinir oluyorum hava acayip sıcak çıktık dışarı ama gelde bana sor ne kıyafet oldu üzerime ne bişey iyce gıcık oldum çocuklarla dolaştık geldik adamıda huzusuz ettim neyin var diyip duruyo kilo desem az ye dicek bide geçen oturmaya kadınlar geldi kilodan açıldı konu şaka yapıyolar güya zayıf olan ben hamsiyim sen alabalık bana gelince balina ayy kadıını ağzını burnunu kıracan off yaa dangalaklardan nefret ediyommm hepmi beni bulur zaten hoşlanmadığım bi tip bide davetsiz takılıp gelmiş gelene de git diyemem neysee gerildim gene aklıma geldikçe allah bildiği gibi yapsın ne diyim
neyse velhasıl hafta sonum böleydi

Merhaba kızlar iyi pazarlar
ben esra 14. takımdayım yeni keşfettim burayı nasılsınız

ben 114.8 kiloydum bu çarşamba girdim foruma perşembeden beri dikkat ediyorum. ctsi kaçırdım biraz ama bu gün telafi ettim sabah 112.4 ü gördüm arada kaçırıyorum dayanamıyorum.... kaçamaklar galiba hepimizin ortak sorunu :)

önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…