Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evt şu bünyeyi ömür boyu hızlı tutacak bir şey olsa;ama ilaç hap vb vs değil zira onların kesin bi zararı oluo CADIARZU Ne yapalım kaderimize boyun eğcez,bi süre sonra mide küçülüo fazlasını yiyemiosun,göz doyurma olayını da beyinde hallettik mi lülülülülülü

Zayıflamanın sırrını bulsak varya dünya zengini oluruz şuanda sigaradan sonra dünyayı en etkileyen hastalıklar obezite yüzünden oluyor. Ama bence bir 30-40 yıl sonra biri bunu keşfedecek ve einstain gibi tarihe geçecek :jeyyar: bizim işimize yaramaz ama gelecek nesillere yarar belki turkbayragi

Haklısın canım bende kocaman bir göbek var onlar gibi iki büklüm olamıyorum ki aama ilk 15 dakikası yapılabilir birde gerilere doğru bir hareket var o da güzel geldi bana zemuszemus oryanteli indirmek uzun sürecek gibi :sinifsinif: ama olsun ben oynamayı severim insin bakalım kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

Şu hiphopın öğrenme videosunu izledim de ne zevkli bişimiş aslında hiç tarzım değldir hiphop falan ama sevdim aklinialirimsmile

Zayıflamanın sırrını bulsak varya dünya zengini oluruz şuanda sigaradan sonra dünyayı en etkileyen hastalıklar obezite yüzünden oluyor. Ama bence bir 30-40 yıl sonra biri bunu keşfedecek ve einstain gibi tarihe geçecek :jeyyar: bizim işimize yaramaz ama gelecek nesillere yarar belki turkbayragi

Bize şimdi gerek zaten,2011de bile ihtiyacımız olmıcak :jeyyar:

selam tombiklerim nasilsiniz.ben bu hafta tartilmicam hem diyetti pek uygulamadim hemde adettim normaldede 1,5 kilo kadar fazla ciktigim icin bu hafta moralimi bozmak istemiyorum ha bu demek degildirki diyeti birakiyorum haftaya bomba gibi bir donus yapacagim insallah!

Canım çok tost çekiodu,öğle yemeğinde tost yedim kepekli iki dilim ekmek ve sucuuuuuuukkkkkkkkk sempatiksalakcinni,yanında bir bardak ayranıyla beraber 315 kalori diyor kilotakibi yerimseniben Aslında sadece kahvaltıda ekmek yiyordum;ama canım çok çekti,akşam sadece cacık yerim bari lülülülülülü

selam tombiklerim nasilsiniz.ben bu hafta tartilmicam hem diyetti pek uygulamadim hemde adettim normaldede 1,5 kilo kadar fazla ciktigim icin bu hafta moralimi bozmak istemiyorum ha bu demek degildirki diyeti birakiyorum haftaya bomba gibi bir donus yapacagim insallah!

:lepi:Arkandayız meruse haftaya patlat bombanı aklinialirimsmile

Canım çok tost çekiodu,öğle yemeğinde tost yedim kepekli iki dilim ekmek ve sucuuuuuuukkkkkkkkk sempatiksalakcinni,yanında bir bardak ayranıyla beraber 315 kalori diyor kilotakibi yerimseniben Aslında sadece kahvaltıda ekmek yiyordum;ama canım çok çekti,akşam sadece cacık yerim bari lülülülülülü

ooooooooohh afiyet olsun.cokacimcoook

tebrikler bademkiz cok guzel vemissin yine.ablandan kocaman bir aferin sana:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Böyle ablaya kurban olurum benolumunekankayizsmile,benimki verdiğim ilk 7-8 kiloyu fark edemeyip "hani sen aynı duruyorsun ne kilo vermişsin yyaa" deyip dalga geçmişti rezil alsanaalsanasmile

Fırın poşetine attım domates biber patates baharatlarla harmanladığım derisini çıkardığım tavuk baget 2 tane :D :D :D pişerse güzel olacak çabuk pişssinn acıktım :D sonra da dışarı çıkacağım en az 1 saat tempolu yürüyüşü gerektirecek işlerim oryantel videoları bu kadar zamanımı aldı inşallah birşeye benziyordur.1.5 lt suyum bitti bile =)

Merhabalar hatunlarrrrrr. Hayırlı cumalar olsun hepnize. Relg döneminde olmam edeni ile aynı kiloda bulunmaktayım:sinifsinif:Yanlız kabizlik vede şişkinlik sorunlarım en aza inmiş halde. Haftaya beni bekleyin anacigimmmmmzemuszemuskaydirigubbakcemile2

Birşey olmaz şekerim bende 1 hafta hiç dikkat etmemiştim kendime diyetime ayrıca bende regliydim bu hafta 1 kilo fazla çıktım ama sallamıyorum daha fazla sarıldım ve sporu hayatıma oturtmam lazım artık. Sıkma canını şekerim 1 fazla 2 eksik bitiricez bu maratonu sositososito

ooooooooohh afiyet olsun.cokacimcoook

insallah kiz su 90 altina bir dussem kendimi manken gibi hissetcemkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

Sağolasın çok afiyet oldu hakkaten zemuszemus Şimdi şu hiphop olayına dalıyorum :sm_cool: aldığım 315 kalorinin 200ünü bari verem aklinialirimsmile 90a ne kalmış şurda ramazana girmeden verirsin sen onu spora ağırlık verirsen yerimseniben Sonra manken gibi süzül ortalıkta hele bir de 75 gördün müydü hihoyyyt:lepi:

Kol Sarkması Videosu 2 dakika sürüyor ben 6 dakika yaptım :)) anam kollarımın içi yanıyor sankimmm bende vardı o kadının ellerindekinden adı neydi onların ya :S 2 kglık benimkiler ama çok zevkli yanıma koydum gün içinde sürekli yapıcam :D :D :D şimdi başka videolar peşindeyim =)))

kelebekim dun resmini gordum oyumu verdim masallah nekadar guzel bir yuzun var kesinlikle inanamadim 120kilo olduguna yuzunden hic belli degil!

kelebekim dun resmini gordum oyumu verdim masallah nekadar guzel bir yuzun var kesinlikle inanamadim 120kilo olduguna yuzunden hic belli degil!

:kedi: Teşekkür ederim canım şişman olan bütün bayanların yüzü güzel oluyor zaten opuyorumnanaktan

zaten çevremdekiler beni 90 kilo falan sanıyor göstermiyorum kilomu benim kemiklerim çok iri ondan bu kadar kilom var sempatiksalakcinni ama hepsi gidecek Allahın izniyle :Saruboceq:

kızlaar kiloları buraya yazıyoruz sanırım?

başlangıç kilom 136
geçen haftaki kilom 115.1
bu haftaki kilom 113.6

öpüldünüüüzzzzzkaydirigubbakcemile5

Back
X