Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Birşey olmaz şekerim bende 1 hafta hiç dikkat etmemiştim kendime diyetime ayrıca bende regliydim bu hafta 1 kilo fazla çıktım ama sallamıyorum daha fazla sarıldım ve sporu hayatıma oturtmam lazım artık. Sıkma canını şekerim 1 fazla 2 eksik bitiricez bu maratonu sositososito

saglik olsun uzulmek yok yola devam haftaya daha cok spor daha dikatli yemek ve=citir olcaz hepimiz:Saruboceq::lepi:

:kedi: Teşekkür ederim canım şişman olan bütün bayanların yüzü güzel oluyor zaten opuyorumnanaktan

zaten çevremdekiler beni 90 kilo falan sanıyor göstermiyorum kilomu benim kemiklerim çok iri ondan bu kadar kilom var sempatiksalakcinni ama hepsi gidecek Allahın izniyle :Saruboceq:

gidecek tabiki.haftayami geliyordu askin?

Kızzzlllaaaarrr kilotakibinde baktım bilgisayar kullanmakta acayip kalori yaktırıyormuş ben 4 saattir başındayım Pc nin 400 kaloriye yakın yakmışım :D

Fırın poşetine attım domates biber patates baharatlarla harmanladığım derisini çıkardığım tavuk baget 2 tane :D :D :D pişerse güzel olacak çabuk pişssinn acıktım :D sonra da dışarı çıkacağım en az 1 saat tempolu yürüyüşü gerektirecek işlerim oryantel videoları bu kadar zamanımı aldı inşallah birşeye benziyordur.1.5 lt suyum bitti bile =)

banada 1 tabak varmi valla canim cekti beraber yiyelimcokacimcoook

ha bir de egzersiz bildiriyoruz di mi:))
bu hafta altı gün boyunca
her gün birer saat cardio birer saat yüzme ellişer mekik bu kadder örtmenlerim:))))

Hayırlı olsun giden kiloların:nazar: ,darısı diğer fazlalıkların başına inşallaholumunekankayizsmile

İnşallah bademcim bişey sorucam bu kalori hesaplama sitesi olarak hangisini kullanıyorsunuz ve de evde yemek yok bana hafif pratik bir yiyecek ne önerirsiniz?cokacimcoook

ayy nasil heyecanlisindir simdi:asigim: uzun suredirmi berabersiniz keske trde olsaydi boylede hasretlik zor olur

Türkiyede zaten canım ama Erzurumda değil işi gereği Manisada yaşıyor :sinifsinif:
Çok uzun olmadı 2 ayı geçti biraz daha cicim aylarındayız opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile4

Back
X