Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın yenacım barışcığa çok geçmiş olsun bende çok kötü bir haftasonu geçirdim pazar gecesi acillik oldum yine midem tuttu serum iğne falan ancak sabaha karşı rahatladım dün işe gidemedim çok şükür bugün iyiyim

ayşecim sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun şu hayatta sağlık en önemli şey sağlık olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok bunu haftasonu bir kere daha anladım..

Yağmurgözlü neden bir şey yapamıyorlar midene ya bak kaç ay oldu hep kötü :((( yediğin neler dokunuyor test et yeme bari sen de canım ya,mide ağrısı ne demek çok iyi bilirim ben canımdan bezdirirdi beni bir zamanlar.Bu arada ben bana ne dokunduğunu bu hafta sonu anladım benim midem karbonhidratlı şeyleri hamurları filan sevmiyor,istersen sen de bir süre ceviz ye ekmek yerine bakalım midene faydası olcak mı.

Yeşim, demek bu yüzden çok az kilo kaybediyormuşsun. Birkaç sayfa geride bir arkadaşımın hikayesini anlattım ilaç kullanan, tıkır tıkır verdi kiloları, 50 yaş üzerinde hem de. Eminim sana da çok olumlu etkisi olacaktır :)

evet aynen öyle. insallah daha iyi olacak hersey :) okudum arkadasını tebrik etmek lazım azmini...

arkadaşlar aranızda insülin direnci olan varmı LEAH Nurcan hanıma giderken yaptırdığım tahlillerle daha önce gittiğim YUNUS EMRE hastanesine gittim 5 ayda 22 kilo :18::18:benim çabalarımla tabiki ağustosta yaptırdığım kan tahlillerime baktı sende insülin direnci var doktorun nasıl sana bunu söylememiş dedi şeker yüklemesi istedi senin hızlı kilo alamanın ve çikolata krizlerinin sebebinin o olduğunu söyledi 6 ay yada 1 sene ilaç kullanman gerekir dedi ileriye dönük şeker hastası olma riskini ortadan kaldırırız dedi normali 2.5 miş benim 4.5 çıktı 5 in üzerinde olursa devlet şeker hastalığı diye yapıyormuş yüklemeyi POLİS hastanesinde deniycem şansımı olazsa özel hastanede yaptırıcam 120 tl inşallah yaptırabilirim ARANIZDA AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN VE HAP KULLANAN VARMI eğer hapa başlarsam hızla kilo vermenin başlayacağını söyledi:5: PAYLAŞIRSANIZ sevinirim:2:

suan cıkmak zorundayım ama benim bir önceki yazdıklarımı okursun umarım. korkma bişey yok. ilaç kullanırsın. sakın takma kafaya...

yeşimcim bundan sonra kilolar korksun tıkır tıkır gidecekler inşallah:21:

insallah canım yaaa insalllahhhhhh :)

seni de tebrik ederim umutcum başladın spora artık bırakmazsın sen diğer ekipmanlarını da tamamla bir an önce
hem süreye de takılma sen daha yenisin sporda zamanla arttırırsın

Haftada 4 gün ortalama 40-45 dakika yürüyüş bana yetecek gibi Asucuğum. Bugün çok yağmurlu diye kısa kestim :) Sporla hayatım boyunca haşır neşir olamadım (yönlendiren de olmadı hiç), zaten tabiat olarak da ağır, fazla hareket etmeyi sevmeyen, kan ter içinde kalmayı sevmeyen bir insanım, tembelim yani bildiğin :) Çocukken bile yatabileceğim pozisyonda oturarak durmazdım ben :))
Demek istediğim sporu benimseyen, severek yapan biri olmadığım için hayatım boyunca sürdüremeyeceğim, uzun saatler süren ağır tempolu spora hiç başlamayı düşünmüyorum. Yürüyüşü (o da dışarıda) seviyorum ama..

slm kızlar

ahhh ahhh geldim tatilden moral depolamış olarak çok mutluyum demeyi çok isterdim.bir basur hastalığı geldiki başıma oturamyıyorm yatamıyorum 2-3 gündr.burayada giremiyorum oturamadığım için.dr a gittim cuma ama hiç bi işe yaramadı.bugün bitkisel bir ilaç dnemeye başladım.çok kötüyüm.sanırım 3.evre belkide 4 bilemiyorum:43:

off off bebişimre bile doğru düzgün bakamadım bugün.sıcak suya fln da oturdum ama nafile.fitil krem herşey deniyorum işte.zaten 2 kilodan fazla almışım 10 günde 84 olmuşum:((( buna üzülmeye hakkım yok bilerek isteyerek koca bir fil gibi yedim gezerken.bu hafta leslie yaparım toparlarım diyordum ama acıdan hiç bişi yapamıyorum malesef.geçmişşi okumayı istiyorum ama ağrıyor:((( akşam laptoptan bakarım inşallah

Of ya ne zor ben bu hafta kabız oldum azcık zorlandım onda bile çok kötü oldum Allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum sana canım.

Dün endokrinoloji bölümüne gittim diyetisyenimin yönlendirmesiyle. İnsülin direncim 4.95 cıktı. en son temmuz ayında 2.74 idi. Doktor hemen ilaca başlayalım dedi. günde iki kez sabah akşam tok karna 850 mg lık glucophage verdi. ilk 15 gün cok miden bulanır bas dönmesi yapar ama sonra vücut alışır sakın bırakma dedi. Kilo vermenede yardımcı olur dedi. İştahını kesecek dedi. Yemin ederim inanılmaz iştah kesti dün akşam almıştım yemekten sonra bir tane bir de bu sabah gözüm yemek görmediği sürece okadar tokumki anlatamam. Zaten benim en büyük sorunum bu sevdiğim bir yemeği gördüğümde istersem 5 dakika önce yemiş olayım yinede onuda yerim :) sizlerden de kullanan var mı merak ettim? hepinizi cok öpüyorummm

Canım geçmiş olsun,o ilaçtan ben de kullandım iştahı kesiyor en çokta tatlı isteiğini kesiyor.Ben günde bir tane öğlen yemeklerinden sonra içerdim acayip midem bulanırdı ama haklı doktorun 4-5 ay kullandım sanırım sonra bıraktım.

Haftada 4 gün ortalama 40-45 dakika yürüyüş bana yetecek gibi Asucuğum. Bugün çok yağmurlu diye kısa kestim :) Sporla hayatım boyunca haşır neşir olamadım (yönlendiren de olmadı hiç), zaten tabiat olarak da ağır, fazla hareket etmeyi sevmeyen, kan ter içinde kalmayı sevmeyen bir insanım, tembelim yani bildiğin :) Çocukken bile yatabileceğim pozisyonda oturarak durmazdım ben :))
Demek istediğim sporu benimseyen, severek yapan biri olmadığım için hayatım boyunca sürdüremeyeceğim, uzun saatler süren ağır tempolu spora hiç başlamayı düşünmüyorum. Yürüyüşü (o da dışarıda) seviyorum ama..

umut aslında ben de yavaş biriyimdir sağa sola koşturmayı severim ama o pire gibi tiplerden değilim yani
yürümeyi ben de çok seviyorum yaz kış yürürüm ama bazen dışarı çıkılmıyor bir de leslie vücudu çok toparlıyor ondan arada yapmak istiyorum bakalım
ama alışınca yürümeye bırakamazsın bir daha tabii çok uzun ara vermezsen

Yağmurgözlü neden bir şey yapamıyorlar midene ya bak kaç ay oldu hep kötü :((( yediğin neler dokunuyor test et yeme bari sen de canım ya,mide ağrısı ne demek çok iyi bilirim ben canımdan bezdirirdi beni bir zamanlar.Bu arada ben bana ne dokunduğunu bu hafta sonu anladım benim midem karbonhidratlı şeyleri hamurları filan sevmiyor,istersen sen de bir süre ceviz ye ekmek yerine bakalım midene faydası olcak mı.

canım sağolasın derdi çeken bilir diye boşuna dememişler doktorumda aynısını söyledi canım dokunan şeyleri kendim test ederek bulacakmışım birine dokunan bir başkasına dokunmayabiliyor o yüzden şu yasak diyemem sana dedi kendim test ettiğim kadarıyla bana en fazla domates ve beyaz peynir dokunuyor dokunmak ne kelime tam anlamıyla öldürüyor birde esmer tahılı vs ekmekler kahvaltı diye bişey kalmadı bende yediğim sadece kaşarlı tost aman ağrımasında ben razıyım mide ağrısında yemeklerden daha çok stres etkiliymiş canım kesinlikle stres yasak ama buna imkan yokki insanın elindemi stres olmamak birde ben çok hassas bir yapıya sahibim çok duygusalım neyse dr stres için antidepresan vermek istedi onuda ben istemiyorum bakalım ne olacak Allah sonumuzu hayr etsin rabbim bütün hasta olanlara şifa versin

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar...

Oğlum iyi çok şükür,çok mutluyum..Burun tıkanıklığı dışında herşey normal..

Umutttçum senin otribebe yi alayım bugün..SGK karşılamıyordur sanırım çünkü okyanus sularını karşılamıyor..

İnşallah Banu'nun miniğide iyidir...
çok sukur iyi olmasina sevindim insallah burun tikanikligida çabuk geçer

geçmiş olsun yenacım
emirde hasta yine ateşi hafif vardı akşam şurup verdim
burun akıntısı var gözler kızarık ve şepekleniyodu
babası dr.a götürecek birazdan
hem aşısı da vardı
bende çok fenayım burun tıkalı açık agız dolanıyorum valla
dudaklarımda acayip dercede çatladı
oyy oyy kış geldi bitmez artık bizim hastalıklar :(
emir e ve sana geçmis olsun aysecim

günaydın yenacım barışcığa çok geçmiş olsun bende çok kötü bir haftasonu geçirdim pazar gecesi acillik oldum yine midem tuttu serum iğne falan ancak sabaha karşı rahatladım dün işe gidemedim çok şükür bugün iyiyim

ayşecim sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun şu hayatta sağlık en önemli şey sağlık olmayınca hiçbir şeyin anlamı yok bunu haftasonu bir kere daha anladım..
çok geçmis olsun ablacim insallah bidaha olmaz

Selam kızlarrrrrrrrrrr

Dünden beri devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu.
Bir an aklıma Ayşe geldi belki yardımcı olabilir diye ama oda yok şu anda :26:
Kızımın ensesindeki kızarıklık ve kabartı hala duruyor
Kaşımasın diye boyna gözüm üzerinde. Aslında özelede götürebilirim ama dün gece doktoru büyük hastanelerden biri daha güzel inceler demişti o yüzden devlet hastanesi diye ısrar ediyorum.
Malum özeller bir şeyi bulana kadar insanın ayağından tumanını alıyorlar :1:

Aranızda Ayşenin numarası olan varmı acaba :26: en azından ona bir danışırdım cildiye varmı yada acilden gidersek randevusuz bakarlarmı diye
geçmis olsun ceco kizina senin kiz su çiçegi geçirdimi?

slm kızlar

ahhh ahhh geldim tatilden moral depolamış olarak çok mutluyum demeyi çok isterdim.bir basur hastalığı geldiki başıma oturamyıyorm yatamıyorum 2-3 gündr.burayada giremiyorum oturamadığım için.dr a gittim cuma ama hiç bi işe yaramadı.bugün bitkisel bir ilaç dnemeye başladım.çok kötüyüm.sanırım 3.evre belkide 4 bilemiyorum:43:

off off bebişimre bile doğru düzgün bakamadım bugün.sıcak suya fln da oturdum ama nafile.fitil krem herşey deniyorum işte.zaten 2 kilodan fazla almışım 10 günde 84 olmuşum:((( buna üzülmeye hakkım yok bilerek isteyerek koca bir fil gibi yedim gezerken.bu hafta leslie yaparım toparlarım diyordum ama acıdan hiç bişi yapamıyorum malesef.geçmişşi okumayı istiyorum ama ağrıyor:((( akşam laptoptan bakarım inşallah
geçmis olsun canim kiloyu dert etme sagligin daha onemli insallah çabucak atlatirsin

kızlar ben kendimi tanıtayım siz adım gülay 103 kiloyla başladım diyete tökezliye tökezkiye 4 ayda 92 700 e düştüm..ama bayram girince hüppp geri 3 kilo aldım:37: suan 95.700 üm. boyum 1.56 .28 yaşında 2 cocuk annesiyim.
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

Kizlar benim kuçuk pasanin okulundada su çiçegi gorulmus simdilik pasamda yok ama her an çikartabilir
buyuk pasam çikartmisti iki kuçuk kaldi eger oglusum sifayi kapmissa kizinda geçirmesi kaçinilmaz :18::18::18::18:

canım benim inan karşılıklı herşey :) burada bazılarından inanılmaz olumlu elektrik alıyorum tanımasam bile sende onlardan birisin emin ol :)

bizim arkadaşın kızıda aynı 3 aylıktı tanıştığımızda şimdi 4 yaşında yani elimizde büyüdü ama hala yabani :)))
bende öğretmen çocuğuyum ve kendimde öğretmenim çocuğumu ne yapcağım bakalım nasıl disipline olacak ,o beni disipline etmesinde :)))

çok geçmiş olsun sonraki sayfalarda okudum şükür düşmüş... çocuk ne zor bir şey değil mi sen ondan daha çok acı çekiyorsun .... rabbim hepsini korusun....

acilde helede devlette cildiye var mıdır ya? bazı özellerde bütün birimler oluyor ama devlette oluyor mu?
ne yaptınız muhakkak gitmişsinizdir inşallah öenmli birşey yoktur.....
kıyamam ya pamuğum benim allah şifa versin....

Evet canım karşılıklı bu dediğin :)

kızlar bir türlü diyet moduna giremiyorum tek umudum yarın sabah yeni bir günle başlamak inşallah başarırım aldıgım 2 kiloyu veririm

Merhabalar ben daha iyiyim şükür dietim güzel gidiyor bu hastalık bana derse oldu yemek yemenin yani fazla yemenin anlamsız olduğunuda öğretti şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle gider.
canım iyi olmana çok sevindim nerelerdeydin özledim seni....
Selam kızlarrrrrrrrrrr

Dünden beri devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu.
Bir an aklıma Ayşe geldi belki yardımcı olabilir diye ama oda yok şu anda :26:
Kızımın ensesindeki kızarıklık ve kabartı hala duruyor
Kaşımasın diye boyna gözüm üzerinde. Aslında özelede götürebilirim ama dün gece doktoru büyük hastanelerden biri daha güzel inceler demişti o yüzden devlet hastanesi diye ısrar ediyorum.
Malum özeller bir şeyi bulana kadar insanın ayağından tumanını alıyorlar :1:

Aranızda Ayşenin numarası olan varmı acaba :26: en azından ona bir danışırdım cildiye varmı yada acilden gidersek randevusuz bakarlarmı diye
canım inşallah en kısa zamanda halledersiniz....... özeller öyle dediğin gibi herşeyini inceliyorlar hele kan almaları hiç bitmiyor 3 gün öncede gitsen istiyorlar nasıl şeyse....
slm kızlar

canım çok geçmiş olsun bendede doğumdan 15 gün sonra olmuştu ağrısından acısından uyuyamıyor, oturamıyordum ,tuvalete her gittiğimde ağlıyordum ve inadına hiç gitmediğim kadar gidiyordum ama neyse allaha şükür geçti ... zeytinyağı sürdüm ben sadece ilaç vermedi dr emziriyorsun diye, burada ozonlu zeytinyağı var her derde deva :) ondan kullandım .... zamanla geçiyor fazla zorlama canım geçer emin ol.......
Merhaba, hoşgeldin. Kimimiz düşe kalka, kimimiz azimle örnek olarak kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz burada. Cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz, düzenli paylaşımda bulunanlar 2 hafta sonra listeye giriyor. Kalıcı olursan kesinlikle faydasını görürsün, sıcakkanlıdır topiğimiz :))

Yeşim, demek bu yüzden çok az kilo kaybediyormuşsun. Birkaç sayfa geride bir arkadaşımın hikayesini anlattım ilaç kullanan, tıkır tıkır verdi kiloları, 50 yaş üzerinde hem de. Eminim sana da çok olumlu etkisi olacaktır :)

Banu
iyi olmana çok sevindim, hoşgeldin.

Ece
geçmiş olsun, doğum yapan her kadın çekmiştir bu derdi :))

Asumancığım, ben bugün de yürüdüm. Topu topu 35 dakika ama olsuuun :) Şakkır şakkır yağmur altında yürüdüm hem de. Sadece site görevlileri vardı etrafta onlar da "deli mi bu kadın" dercesine bakıyorlardı. Bakın bir montun yaptırdıklarına :))
Ama şu Dekatlon'a gideceğim bir yolunu bulup, kafaya taktım ya :) Üstüm fıstık gibiyken altım sucuk oldu çünkü penye tayt giymiştim, ıslandı doğal olarak. Orada kışın "jogging" yapmaya uygun ürünler varmış :)) Bir iki uygun tayt, eldiven, bere, su taşımak için kemer vb. ekipmanlar almak istiyorum. Sırf bunları aldım diye her gün çıkar spor yaparım ben, öyle de cinsimdir :)))
sen ekipmanı tamamla çık sefere :))))
Evet canım karşılıklı bu dediğin :)

canımsın:16:

Herkese hayırlı akşamlarrrrr

Bugün neredeyse bir senedir görüşmediğim bir arkadaşım aradı beni Almanyadan :16: okadar sevindimki anlatamam.
Uzun uzun sohbet ettik ve konu her zamanki gibi yine kilolarımızdı :1:
Oda bildim bileli hep çok kilolu bir bayan ve en son benim doktora gittiğimi duyunca benden gaza gelip diyetisyene gitmiş.
Bekarken bile kilosunu söylemezdi daha doğrusu ben sormamıştım bugüne kadar ama bu gün 133 kiloyla :26: sağlıklı beslenmeye başladığını söyledi ve iki ay içinde tam 10 kilo vermiş :46::46::46::46: onun adına çok sevindim.
Bana verebileceğin bilgiler varmı dediğinde de hemen sizlerden bahsettim ve tabiki KKdan. Çocukla fırsatı olurmu bilmem ama bende bir ara bakarım ufaklık rahat verirse topiğe uğrarım dedi :122:
Uğrayamasada ben buradan kopya çekip arada ona ufak püf noktaları vericeğim kendisi öyle istedi :1:

Şimdi tabiki ister istemez aramızda bir rekabet oluşacak :60: Annem arkadaşım zayıfladıkca kesin kız seboş verdi sende gaza gel der durur herhalde :60: :60:
Tabi bu bizleri kamçılayacaktır ve tatlı bir rekabet yoksa onun zayıflamasına kendim zayıflamış kadar sevinirim o ayrı.
Bu yaz değil bir sonraki yaza doğru eşim ve çocuklarla Almanyaya gidiceğiz tatil için ve benim önümde 1,5 Senem var zayıflamak için :1: Şöyle bir milletin ağzı açık kalsın anammmm banu ne kadar zayıflamış diye :1:

canım geçmiş olsun

Sağ ol ablacığım sanada çok geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalara şifa versin..... Amin.

Dün endokrinoloji bölümüne gittim diyetisyenimin yönlendirmesiyle. İnsülin direncim 4.95 cıktı. en son temmuz ayında 2.74 idi. Doktor hemen ilaca başlayalım dedi. günde iki kez sabah akşam tok karna 850 mg lık glucophage verdi. ilk 15 gün cok miden bulanır bas dönmesi yapar ama sonra vücut alışır sakın bırakma dedi. Kilo vermenede yardımcı olur dedi. İştahını kesecek dedi. Yemin ederim inanılmaz iştah kesti dün akşam almıştım yemekten sonra bir tane bir de bu sabah gözüm yemek görmediği sürece okadar tokumki anlatamam. Zaten benim en büyük sorunum bu sevdiğim bir yemeği gördüğümde istersem 5 dakika önce yemiş olayım yinede onuda yerim :) sizlerden de kullanan var mı merak ettim? hepinizi cok öpüyorummm

Canım benimde doktorum bana aynı ilaçı verdi ama benimki 1000 mglık olandan ve bana yemek yemeğe başlar başlamaz yutacaksın demişti. İştah kestiği doğru hatta ilk bir kaç gün bağırsakları da fazladan çalıştırıyor. Tabi ben yaklaşık 3 aydır kullandığım için artık vucudum alıştı ve o yan etkiler kalmadı. Bu ay bende yine endokrin doktorumla görüşeceğim ve tekrar insülin direncim varmı diye bakılacak eğer değişen bişey olmadıysa herhalde ilaçı değiştirecek yada ilave bir ilaç daha verecek.

Tahlillerimi ilk yaptırdığımda
Açlık Kan şekerim 163
İnsülin değerimde 37.9 çıkmıştı bakalım bu sefer nekadar çıkacak:26:

slm kızlar

Canım sanada çooook geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah seni rahatlatacak bir çözüm bulmuşsundur ama mutlaka bir doktora git sende dayanılmaz o şekilde oturmak. Bizim bir Arkadaşda aynı sorun vardı ve resmen kıvanıyordu. Ona doktor tamamen baharatlı ve acı yemeği yasaklamıştı. Acaba baharatlı yada acı birşeyleri fazlamı kaçırdın :44:

kızlar ben kendimi tanıtayım siz adım gülay 103 kiloyla başladım diyete tökezliye tökezkiye 4 ayda 92 700 e düştüm..ama bayram girince hüppp geri 3 kilo aldım:37: suan 95.700 üm. boyum 1.56 .28 yaşında 2 cocuk annesiyim.

Aramıza hoş geldin.... İnşallah sende bir an önce sağlıkla hedefine ulaşırsın.

Canım anlamadı mı diğer doktorlar,yediği bir şey kaşıntı yapmış olmasın sakın.

Sanmıyorum çünkü sadece ensesinde var iki leke biri baya büyük biri daha ufak. Bizim doktor anlamadı birşeyde vermedi önce cildiye görsün dedi. Sağ olsun Ayşe ayarlıyacak randevu ve yarın sabah cerrahpaşaya gidiceğiz inşallah ondan sonra biraz rahatlarız. Belki önemli birşey değildir ama içim rahat etmez öbür türlü.

geçmis olsun ceco kizina senin kiz su çiçegi geçirdimi?

Kizlar benim kuçuk pasanin okulundada su çiçegi gorulmus simdilik pasamda yok ama her an çikartabilir
buyuk pasam çikartmisti iki kuçuk kaldi eger oglusum sifayi kapmissa kizinda geçirmesi kaçinilmaz :18::18::18::18:

Yok canım daha 15 aylık zaten ama şimdiye kadar bulaşıcı yada büyük bir hastlık geçirmedik şükür. Su çiceği olsa görsem tanırım :1: benim büyük kızımda 2 sene evvel su çiceği ve kaba kulak bir arada geçirdi ama çok hafif olduğu için doktor tekrarlayabilir dedi.
Kısmet olursada önemli değil nekadar ufak geçirirse okadar hafif atlatıyorlarmış o yüzden ufaklığın su çiceği olduğunu bile öğrensem çok fazla üzülmem en azından geçici ve ne olduğu belli olur.
Hayırlısı bakalım yarın doktor ne diyecek çok merak ediyorum.

canım inşallah en kısa zamanda halledersiniz....... özeller öyle dediğin gibi herşeyini inceliyorlar hele kan almaları hiç bitmiyor 3 gün öncede gitsen istiyorlar nasıl şeyse....

Maalesef öyle dedimya insanın totoşundaki tumanda gözleri var :60:
En basit testi bile bazı hastaneler defalarca test yaptıktan sonra akıl ediyorlar tabi o arada gitti paraçıklar :1:
Eğer çok ağırsa çocukların durumu özele götürdüğümde oluyor tabi ama genelde sağlık ocağı yeterli geliyor bize. Gece işte hastalanırsa özeldekilerin insafına kalıyor insan.

ceco canım inşallah rahatsızlanmaz bir daha minik yaramaz gerçekten çok zor ya insafa kalmış insan...

demek almanya'yı sallamayı düşünüyorsun hadi bakalım inşallah......

ceco canım inşallah rahatsızlanmaz bir daha minik yaramaz gerçekten çok zor ya insafa kalmış insan...

demek almanya'yı sallamayı düşünüyorsun hadi bakalım inşallah......

Valla bizde anlamadık gece olunca sanki daha fazla kızarıyor ve daha fazla kabarıyor ensesi :44:
Yarın belli olucak inşallah :34: birde tek tesellim kızın neşesinin yerinde olması.

kızlar az önce eşim üniversitede öğretim görevlisiyken bir öğrencisi vardı halada görüşürler onu aradı eşi vanlıydı ,ne zamandır aramaya çekiniyorduk ki çekindiğimiz kadar varmış , yakın akrabalarından 9 ve diğer akrabalarındanda toplam 53 kişi hayatını kaybetmiş allahım güç ver sabır ver ne zor ya... hani şu erciş'te öğretmenlerin altında kaldığı cafe vardı ya o cafe ve o bina bu kızın halasınınmış :(((( rabbim geride kalanlara dayanma gücü ver ... akşam akşam canım çok sıkıldı mekanları cennet olsun ne diyeyim.....

Valla bizde anlamadık gece olunca sanki daha fazla kızarıyor ve daha fazla kabarıyor ensesi :44:
Yarın belli olucak inşallah :34: birde tek tesellim kızın neşesinin yerinde olması.

allah allah kaşıyor mu yoksa ondan mı oluyor? hep gece tutar zaten bu hastalıklar ......
:nazar: aman aman neşesi yerinde olsunda....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar az önce eşim üniversitede öğretim görevlisiyken bir öğrencisi vardı halada görüşürler onu aradı eşi vanlıydı ,ne zamandır aramaya çekiniyorduk ki çekindiğimiz kadar varmış , yakın akrabalarından 9 ve diğer akrabalarındanda toplam 53 kişi hayatını kaybetmiş allahım güç ver sabır ver ne zor ya... hani şu erciş'te öğretmenlerin altında kaldığı cafe vardı ya o cafe ve o bina bu kızın halasınınmış :(((( rabbim geride kalanlara dayanma gücü ver ... akşam akşam canım çok sıkıldı mekanları cennet olsun ne diyeyim.....

Allah rahmet eylesin canım gerçektende çok üzücü Rabbim geride kalanlara sabırlar versin ve bir daha kimseye öyle büyük acı yaşatmasın. Maalesef Deprem Ülkesinde yaşıyoruz ve her an aynı tehlikeyle karşı karşıya kalabiliriz Allah korusun.
Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden.
Bizim birkaç senedir fortmantoda deprem çantamız hazır duruyor ama geçenlerde bir Professör en mantıklısı arabanın bagajına deprem çantası koymak dedi sonuçta panik anında insan akıl etmeye bilir. Doğru söylüyor aslında bende bir ara fırsat bulursam bir tanede araba için hazırlıyacağım

dilekcim ne istiyorlar senden bu insanlar zor çok durumun. tedavi edilmek ayrı çocuklarından ayırmak apayrı. umarım herşey hepiniz için en hayırlı şekilde gelişir.

Ya guya cocuklarin iyiligi icin Anne psikolojik hasta cocuklar yardima muhtac gibisinden Su Almanyada on senedir benim yasadiklarimi bir baska saglikli insan yasasaydi eminim o da depresyonun kralini yasardi Oysa ben hala yikilmadim direniyorum ama elin gavuru anliyor mu ki Bugun dr a ulasabildim yarin belli olucak cikisim Bir de avukat buldum net den Adam haftaya pazartesi gorusecek benimle Cumaya da mahkeme var zaten Bilmiyorum allak bullak oldum Bugun zorla da olsa bir seyler yedim iyice gucten dusmeyim diye Cocuklari temsil icin de Turk bir bayan avukat adamis mahkeme O da Cuma gelecek cocuklarla da gorusecekmis iyicene tembihledin kizimi ama cocuk sonucta hin sorular sorabilirler Dua etmekden baska elimden bir sey gelmiyor Hastaligima ragmen cocuklarimi hic ihmal etmedim Hakimede cikip savunucam kendimi Allahtan Almancam var bi de olmasaydi ne yapardim Umarim ikna edebilirim hakim kadini O da bir kadin nihayetinde duygulari olmemistir umarim Bana dua edin ne olur Dualara cok ihtiyacim var

Back
X