Sağol Yenacığım. Sana da kolay gelsin canım, tatlı rüyalar :)
Çok sağol canım. Evet ben de kardeşim de sağlık konusunda oldukça donanımlıyızdır. Ben bebek ve anne sağlığı- beslenmesi konularında çok okur araştırırım kardeşimd e ilaçlar ve ilaç etkileşimleri konusunda. Bir sorum olunca babamdan önce kardeşime sorarım örneğin ben. Yakın 3-5 arkadaşım var, doktoru aramadan önce beni ararlar, böyle bir durum. Doktor çocuklarında vardır böyle bir "çok bilmişlik sendromu" :))) Ben frenlemeye çalışıyorum aslında, ne demişler "yarım bilgi cehaletten tehlikelidir". Ben de ne kadar olsa ancak yarım bilgi sahibi olabilirim :)))
Hımmm benim nazarım değdi bu aralar sana :) Yoksa kar buz dinlemezdin sen
İkisi de kar etmedi bizde canım ya, dün gece yetişkin tipi parasetemol ilacını suda ezerek ancak düşürebildim, bugün de No...n şurup denedik, fayda etti. İnşallah orada bu hastalıkları unutursunu siz de canım. Bu bakımdan çok iyi olacaktır. Kara doymasına da sevindim, bizimkilerin yerine de oynamış oldu :)
Yok, hiç denemedim, salatalık ve dolmatesle yapan arkadaşlarım var, taze kekik, taze nane, fesleğen, çeşitli tiplerini de dendim ama havuçla lahanayı hiç denememiştim, ilk yapışımda dneeyeceğim mutlaka (minicik salatalık-domates sevmedim örneğin ben, sulandırıyor bence). Az bulgurlu, çok yeşillikli her tip versiyon kabulümdür :))
benim azıcık ucundan anlayışımı da görmüş oldun değil mi? Ama kızı uyuturken yanında uyuyakalmışım, rüyamda yiyordum, uyanınca direk mutfakta buldum kendimi :))
Sağol canım, iyi dileklerin için ma bu aralar biraz zor gibi. Hafta sonu da kayınvalidemler geliyor, 15 tatili fırsat bilip. Evde düzenlenecek dip köşe, alışverişe (ikramlar için) ayrılacak bir gün, hazırlıklar vb. hep suya düştü, nasıl olacak bilmiyorum. Neyse onlar iyi olsunlar da, hepsi geri dursun ne yapalım :) Onlara bir çok şey hazırlayacağım, bakalım ben nasıl toparlayacağım...