Hahaha hakikaten bir kulüp oluşturabiliriz; sen, ben, Beyza; üçümüz diyetisyene gidip de kilo veremeyenler kulübü kursak yeridir. Baksana üçümüzün verdiği kilo toplamda bir kişinin kilo kaybına denk geliyor :))
Dediklerin çok doğru yola devam etmek gerekiyor :)
Ay öyle dumur oldum ki 600 gr dediğinde titreyemedim bile, dondum kaldım.

Bizde de durum benzer, siz gene daha kalabalıksınız bizde sadece kek vb. ürünler için haftada 15-20 yumurta gidiyor, 15 de yemek için getirtiyorum. Üstelik hafta içi çok az yeniyor, bir de hafta içi yesek 50 tane filan tüketeceğiz :)
Başlarda olduğum için böyle hevesle dikkat ediyorum bakma, zaman geçsin ben de tavsatırım ufak tefek. Zaten disipline girmek için gitmek istemiştim aslında, bir yeme düzenine kavuşayım sonra kendim devam ettiririm diye düşünmüştüm. İlk seferden böyle olunca hayal kırıklığına uğradım galiba :) Hedefim ayda 3 kg verebilmek ama olmadı bir türlü.
Daha ikinci gidişim, bugün 2 günlük bir protein diyeti yazdı. Diğer günler ilk listeye devam. Ama verebilseydim bugün değiştirecekti, öyle demişti. Benim listede değişim yok canım, yani ben oranları biliyorum zaten de değiştirmek yok, yasak. İlk hafta biraz katı bir liste verip gidişatı görmek istediğini belirtmişti, nasıl verdiğimi görüp ona göre düzenleyecekti. Şimdi protein diyeti de ekleyip ikinci hftayı görelim ona göre tahlil isteyelim diyor...
Fatih bana çook uzak canım, karşıdayım ben. Ataşehir'den Göztepe bile uzak geliyor