Geçmiş olsun Asucuğum.Ağrın yoktur umarım.sağolun kızlar çok kötü düşmedim ama dizim uf oldu işte
pek kimse de görmedi zannımca ya da bana öyle geldiben yürümeye devam ettim
yarın akşam hıdırellez gül ağcının dibine dilek dilemek lazım
aceba cin ali gibi cin nursena çizsem olurmukiiiiiiii

Nursenacığım,sana zahmet resimdeki güzellerin üzerine topikteki tüm güzellerin ismini yazıp gül dbine koyarmısın..Lütfen.....lütfen...
Kızlar,
oğlum 2-3 gündür acaip tırsak oldu şu an bile dibimde..Özellikle banyodan çok korkuyor,banyo kapısını açık gördüğünde hemen kapatıyor yada bize kapattırıyor..
Kendi başına rahat rahat evin her tarafında oynayan,fetheden çocuk bu iki gündür kuyruk gibi, bugün çok sinirlendim artık bağırdım istemeden delirdim yaaa..
Sabah elini tuttum hadi keşfe çıkalım dedim..Önce sen bana odaları eşyaları tanıt sonra ben sana dedim..En son banyoya geldik kapıyı açmadan hemen ışığı açtı öyle girdik..
Umarım çabucak geçer..neyden etkilendi bilmiyorum henüz anlayamadım..
Bu arada oğlum 4 yaşında..
Canım benim.Küçücük haliyle kimbilir neden etkilendi.Hiç tahmin etmediğin bir şeydir.
Bizim Ege'nin babası küçükken bana geldiğinde(ben o zaman bekarım ve dandik bir evde oturuyorum) gece olmasını istemezdi.Bir şeylerden korktuğunu anlıyorduk ama çözemiyorduk.Sonradan fark ettik ki rahat okumak için kullandığım 100 mumluk bir ışığım vardı ve tabii avize falan yok tabii o zaman evimde.Meğer bu ampulün duvardaki gölgesini iskelet kafasına benzetip korkuyormuş.Uyduruk bir avizeyle işi halletmiştik.Barışçıkta banyoda bir şeyden olumsuz etkilendi demek ki.İnşallah çabuk hallolur.Yazık kara gözlü oğlana...