- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar
Kızımla çarşıya giderken yürüdük 40 dk sonra 2 saat de çarşıda gezdik dönüşte yürümedİm iyice hastalanmayım dedim
Sonra uzandım uyumuşum biraz yeşil çay kahve vs derken akşam yemeği olarak pırasa yedi. Epey vardı bitsin dedim
Bende durumlar bu kadar geçmişi de okudum ama aklımda pek bişey kalmadı parça bölük okuyunca
Umut'u gördüm mide bulantıları varmış Allah kolaylık versin Çarşamba güzel haberlerle gel canım inşallah
Nursena bugün çalışkan maşallah kendine pantolon birl dikmişsin hamarat seni ben de bekliyorum resimi menülerini ekle de kaçamak yapama
Zeynepcim dün çok tatlı yemişsin artık olmuş olana çare yok ama uZun süre tatlı da yok sana ona göre
Esra iyi gidiyorsun maşallah
ben geldim yavrularr
ama canım sıkıldı öyle geldimm , ders programımı değiştirmişler 4.40 yerine 5.25te çıktımm , bugün tm pestil olduğumun resmidir heralde, akşama kadar bağırmaktan gırtlağım fena oldu tek sıkıntım buu((
evet Yenoşum güzel bi rüya , hayırlısı diyelimm)
çok hoşuma gitti bu laf , çıtır ve güzel anneler haaa
Zeynebim sıkma canını kuşum , çok güzel gidiyorsun , kilolar gittikçe arada illaki duraklamaların olacak sıkıntı etme , bu kadar verdin geriside gelecektir emin oll
hemşomcumm kilona göre çok az besleniyorsun canım , yediklerin hakkaten çok az , bi diyetisyene faln gitsen olmazmı ? yada kendin için uygun bir diyet listesi bulabilirsin tatlımm
çünkü şimdiden bu kadar az yersen , ilerde ne kadar azaltabilirsin , ben bile bundan daha çok yiyorumm)
buarada bende YKAL'02 mezuyum
35 ten gün alıyom:)))))))))))))))))) yolun yarıısındayım neden çokmu yaşlı görünüyom yada genç açıkla çabukk:))))))))))))))))
İyi akşamlar
Kızımla çarşıya giderken yürüdük 40 dk sonra 2 saat de çarşıda gezdik dönüşte yürümedİm iyice hastalanmayım dedim
Sonra uzandım uyumuşum biraz yeşil çay kahve vs derken akşam yemeği olarak pırasa yedi. Epey vardı bitsin dedim
Bende durumlar bu kadar geçmişi de okudum ama aklımda pek bişey kalmadı parça bölük okuyunca
Umut'u gördüm mide bulantıları varmış Allah kolaylık versin Çarşamba güzel haberlerle gel canım inşallah
Nursena bugün çalışkan maşallah kendine pantolon birl dikmişsin hamarat seni ben de bekliyorum resimi menülerini ekle de kaçamak yapama
Zeynepcim dün çok tatlı yemişsin artık olmuş olana çare yok ama uZun süre tatlı da yok sana ona göre
Esra iyi gidiyorsun maşallah
Saol canım. 6ya 10 kala geldim eve, mesaiye kalınca da 9a kadar kalınıyomuş. Şöyleki hep gençlerin bulunduğu dinamik bir oatam fakat kadrolu/taşeron farkı çok fazla hissediliyor, yalnız burda herkes kendi kendine işleri çözmek zorunda, öyle eğitim vs vermiyor kimse kimseye, işleyiş çok karışık, eski işine göre beyin olarka baya efor harcamam lazım, yıl sonuna kadar bile çalışsam deneyim açısından iyi olur,burdan başka yere zoplamam lazım, yaşım da geçmeden çoçuk olması lazım artık, umarım güzel bir iş bulurum seneye kadar
Bugün çok yemedim, baklava vardı herkes yedi ben yemedim ama yarım bardak sütlü çikolata içtimKüçük bardak ve hepsini içmedim
Musmutlu,sağlıklı ve zayıf seneler diliyorum..![]()
Egedeniz doğumgünün kutlu olsun. eşinle, çocuklarınla nice sağlıklı yıllara...
Egedeniz doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallah
Ben de pasta istiyorum da bekliyorum bizim doğumgünü sezonuna az kaldı nasılsa diye![]()
doğum günün kutlu olsun canımcım,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice güzel yaşlara.![]()
Egedenizi Doğum günün kutlu olsun canım
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere
Canım buluşma işiyle ilgili ayarlamaları yapacağımda senin tam olarak hangi gün seminerin yok :26:
Öğleden sonra olursa bir çoğumuz için daha rahat olur herhalde
Ben malum kızçelerimle geliceğim kızda yarımda okuldan çıkıyor
Ayşeninde öğleden sonra daha uygun olur diye tahmin ediyorum
Nuhanda ona göre kendini ayalar
Özlem çalışıyor zatenMehtapta öyle
Esra sen gelirmisin buluşmaya :44:
Umuttt ve Beyzusa da haber veririz belki onlarda fırsatları olurda gelirler
Üsküdar iskelesinde buluşur oralarda bir yere gireriz diye düşünmüştüm ben ama tabi çoğunluk ne derse o
Nasılsa sahilde bir sürü yer var![]()
Ben Egedenizle konuştum, gelmeyeceğim. size iyi eğlenceler.
Egedeniz doğum günün kutlu olsun...
herkese iyi bir hafta diliyorum![]()
egedeniz doğum günün kutlu olsun cnm uzuuuuuuuuun yıllar sağlıklı mutlu zayıf geçirirsin umarım.
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..
banucum ben12-13-14 de kongrede olacağım. ama sizinle buluşmak için 11 inde geleceğim istanbula. sabah erken saatte çıksam öğlen orda olurum.. daha biletimi almadım. bu gün yarın ayarlar sana da haber veririm.. bir dekalacağım yeri ona göre ayarlayacağım.. sonuçta 11 inde buluşabiliriz...
Esra da işlerini ayarlarsa gelir diye umuyorum. gelemezse de onunla bir başka gün görüşeceğiz..
Merhaba kizlar..
Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.
İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.
Zehracim tasinma islerinde kolay gelsin sana canim cok zordur eminm.
Allah isteyen herkese ev sahibi olmayi nasib etsin.
Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.
Ozlemcim ilk gunun gecti gitti..geriside gelir artik.bir isyerinde yeni olmak ne gicik birseydir.ben cok kasilirim ..kisa zamanda ogrenecegine eminim canim sen azimlikizsin vesselam....
Ayyy ne soguk burnumun uucu dondu.5 dereceye kadar dusmus...
Telden okuyp yazdim.ben erkenden yatiyorum kizlar....
Hayirli aksamlar![]()
yorgun argın iş çıkışı bi de misafir ağırladıktan sonra yemek faslını da bitirip geldim..
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..
banucum ben12-13-14 de kongrede olacağım. ama sizinle buluşmak için 11 inde geleceğim istanbula. sabah erken saatte çıksam öğlen orda olurum.. daha biletimi almadım. bu gün yarın ayarlar sana da haber veririm.. bir dekalacağım yeri ona göre ayarlayacağım.. sonuçta 11 inde buluşabiliriz...
Esra da işlerini ayarlarsa gelir diye umuyorum. gelemezse de onunla bir başka gün görüşeceğiz..
Nevincim eşine de sana da Allah şifa versin canım iyi etmişsiniz hemen ilaca başlamakla
Esracım sana da geçmiş olsun tam iyileştim derken yine tekrarlamış demek ilaçsız geçmeyecekmiş
Ben de öksürük fazlalaştı sesim de kötü boğazım pek acımıyor ama öksürdikçe ciğerlerim acıyor ağzıma kötü tat geliyor gidip doktora anlatmam gerekeni size anlattımneyse durum bu
Çayımı demleyim geleyim
geçmiş olsun sana da Asuman abla. istersen git bi doktora. alt solunum yolları daha geç iyileşiyor sanki. dikkat et kendine ablacım. Meyra da hasta sanırım, Aynur da böyleymiş. toptan kaptık şifayı :18:
Ya herkesler hasta demek bahar çarptı herhalde
Meyracım ve aynuruma da geçmişler olsun inşallah
Benimki üst solunum yolu üşütmesi aslında boğazımdan çok genzim yanıyordu ama sanırım iniyor aşağılara teşhisi koymuşum da tedavi yok![]()
kulak ağrısı son bikaç saattir dayanılmaz olunca acile gittik. iğnemi yedim, ilaçlarımı aldım rahatladım. inşallah iyileşirim birkaç güne.
Ya herkesler hasta demek bahar çarptı herhalde
Meyracım ve aynuruma da geçmişler olsun inşallah
Benimki üst solunum yolu üşütmesi aslında boğazımdan çok genzim yanıyordu ama sanırım iniyor aşağılara teşhisi koymuşum da tedavi yok![]()
Merhaba kizlar..
Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.
İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.
Hayirli aksamlar![]()
kulak ağrısı son bikaç saattir dayanılmaz olunca acile gittik. iğnemi yedim, ilaçlarımı aldım rahatladım. inşallah iyileşirim birkaç güne.
toktorrrrNevincim eşine de sana da Allah şifa versin canım iyi etmişsiniz hemen ilaca başlamakla
Esracım sana da geçmiş olsun tam iyileştim derken yine tekrarlamış demek ilaçsız geçmeyecekmiş
Ben de öksürük fazlalaştı sesim de kötü boğazım pek acımıyor ama öksürdikçe ciğerlerim acıyor ağzıma kötü tat geliyor gidip doktora anlatmam gerekeni size anlattımneyse durum bu
Çayımı demleyim geleyim
bugünkü menüm
sabah
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 kaşık yoğurta,
2 kuru kayısı,
1 hurma
1 tatlı kaşığı bal
ve 1 yemek kaşığı yulaf
karıştırıp yedim.
ara
yok
öğlen
ızgara et
salata
ayran
ara![]()
1 elmalı yoğurt
1 bardak zencefilli kür
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
1 domates
çeyrek dilim kepekli ekmek minicik
ara![]()
yok
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 110 dk
geçmiş olsun bebişimm , aman dikkat et kendinee
sağol Asucumm , havalar tam hastalık havası valla :26::26::26:
toktorrrr
herkez hasta olmuş geçmiş olsun aman dikkat edin![]()