• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Huuu Huuu Günaydın ❤❤❤
Kızlar yediklerimize dikkat edelim cuma bildirim yapmiyoruz diye bi rahatlık olmasın

👀üzerinizde😃sizlerinde benim uzerimde olsun👀

kizimin kahvaltısını yaptirip bayram temizliğine start veriyorum an itibariyle
Kolay gelsin :KK19:

hem bayram hem yarıştayız aman aman:confused:

20200725_095201.webp
Kahvaltı tamamdır

Cuma menüsü

Kahvaltı 12:00
2-3 dilim kadar trabzon ekmeği
2 soğanlı yumurta
Domates, biber, karpuz
1 y.k az şekerli kayısı reçeli

16:00
1 hurma,5 badem, 4 minik kare bitter, 4-5 tane burçak, yeşil çay

Akşam 19:15
1 kase kabak çorbası

20:30
Dışarda 1 fincan moca

Eve gelince soda falan suyumda çok değildi
30 dk yürüyüşüm var

Ammmaaaa bonuscuğum akşam 6 dan sonra yemiyorum :KK33:

En güzel olması gerekeni o zaten.

Dün akşam ablamda kabak çorbası yedim doymadım zerre kadar ban napar 1 kase çorba. Üstüne çıktık yürüdük çok güzel kıyafteler gördüm ve hiç birini alamayacağımı düşünerek açlığımı o şekilde bıraktım.
Bi kahve içtim en sonunda.

Ayakkabımı rahat denemek istiyorum zorlanmak midemden eğilememek istemiyorum

En güzel olması gerekeni o zaten.

Dün akşam ablamda kabak çorbası yedim doymadım zerre kadar ban napar 1 kase çorba. Üstüne çıktık yürüdük çok güzel kıyafteler gördüm ve hiç birini alamayacağımı düşünerek açlığımı o şekilde bıraktım.
Bi kahve içtim en sonunda.

Ayakkabımı rahat denemek istiyorum zorlanmak midemden eğilememek istemiyorum
Canım bir tam anlamıyla versen kendini ben çok çok eminim sen çok rahat 1 senede tüm kilonu verirsin.
Bırak ayakkabıyı kıyafet mağazalarından çıkmazsın, ben ilk kot gömlek denemezdim harika bir histi umarım daha iyisini sen yaşarsın ❤
Bu arada ayakta küçülüyor kilo verince :KK45:

Canım bir tam anlamıyla versen kendini ben çok çok eminim sen çok rahat 1 senede tüm kilonu verirsin.
Bırak ayakkabıyı kıyafet mağazalarından çıkmazsın, ben ilk kot gömlek denemezdim harika bir histi umarım daha iyisini sen yaşarsın ❤
Bu arada ayakta küçülüyor kilo verince :KK45:
İşte ben hep veriyorum araya bişey giriyor çok güzel gidiyoduk tatil dengeyi bozdu mesela.
İşte nolursa olsun çok diyetin çok etkilenmemesine uğraşmak lazm

Back
X