• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum cnm
Yarın nasipse denize gidicez girebilir miyiz hava ve deniz durumu nasıl olur bilmiyorum ama en kotu gider piknik yapar döneriz. Umarım deniz havası çok aciktirmaz
Nasıl geçti yüzebildiniz mi? günü birlik denizde yoruyor insanı, gerçi ben bir haftalık gittim döndüm bir haftadırda hastayım

Günayyydınn ❤

3f3261b67be8ca31ba157cfb3269c266.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
bengisu022 bengisu022
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
mesirmacunu mesirmacunu
Cookiie Cookiie
H Himal_
misafir1001 misafir1001
Bulamiyorum Bulamiyorum

O nasıl düğün biz düğünlere gidiyoruz görmedik öyle bir börek 🤣🤣🤣
El acması mı köy düğünü filanmıydı
Evet köy düğünüü🤣
Ya aslında başkaları için belki çpk bir esprisi olmaz ama biz onla büyüdüğümüze severiz çok. Kuru yufkalardan peynirli yoğurtlu yapılır toprak fırınlarda pişerdi öncedende şimdi normal fırına göndermişler ☺️

Evet köy düğünüü🤣
Ya aslında başkaları için belki çpk bir esprisi olmaz ama biz onla büyüdüğümüze severiz çok. Kuru yufkalardan peynirli yoğurtlu yapılır toprak fırınlarda pişerdi öncedende şimdi normal fırına göndermişler ☺️
Çok severim ben yöresel şeyleri manevi değeri büyüktür.
Ne zaman geliyosun köyden?

Mutlu Bayramlaaar 🥰
Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla ailemizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun🤲💞

Gelemedim burda olmadığım zamanlaar bir hafta ani plansız tatil çıktı ona gittim. hem tatille gitmeden hem de tatil dönüşü aynı günler 2 düğüne katıldım çok yoruldum. tatilden döndüğümden beri fena hastayım ilk başlarda 3 gün sürekli ayaklarım şişti sıkıntılar oluştu. sonrasında ağır grip geçirdim eşim sürekli hastaneye gidelim bir tahlil ver dedi fakat bende gidemedim

Bayramdada evdeydim kendimi karantinaya aldım kimseyle görüşmedim yatak odasında yattım durdum. şimdi biraz daha iyiyim başım dönüyor yatmaktan mı hastalıktanmı bilemiyorum öksürük ve burun akıntısı var ıhlamurlarla C vitamini, D vitamini, Aferin ve parola atlatmaya çalışıyorum

Tatil çok güzeldi tüm tatiler gibiii güzel ve biten çinsten:))))

Tatildeyken hergün kahvaltıdan önce çam ağaçları altında yürüyüş yaptım sonrasında da yüzdüm çok iyiydi eve dönüncede yürüyüşüme devam edicem dedim ama geldiğimden berii hastayım 😬

Neyse benden haberler bu kadar sabah konturol tartım 112.2 idi

Tam iyileşmiş sayılmam fakat bugün işe geçiyorum öncesinde arkadaşlarla açık havada bir kahvaltı buluşması olucak .
Canım çok geçmiş olsun 🙏 tez vakitte iyleşirsin inşallah 🙏❤️

Selam kızlar ❤️ benden de haberler şöyle bayramdı seyrandı temizlikti derken yorgunluk vs, dünde denize girdik ,çocuklar eşim felan çok sıcaktı bir yanmışım çocuklara koruyucu sürdüm ama kendimi unuttum 😂direk yağladım heryerim yanıyo istakoz gibi oldum 😂 akşam üstü eve geldik yemek ten sonra bir yatmışız bugün sabah zor kalktım hamlamış vücut temizlik hareketleriyle Spor türü hareketler çok fark wdiyo perttim yani ,bugün evden çıkmıcam belki akşam. Kısa bir yürüyüş yaparım yemekten sonra şimdi evde ufak günlük işlerim var çamaşır ütü yemek vs işim bittimi uzanmak istiyorum 💤

Back
X