evet cnm biliyorum seninde düsüncelerini seninki korkuların var degilmi.. saygı olmadan evliliğin yürüyceğini sanmıyorum geçen cenkede söyledim ben seninle bu seklde evlenemem dedim o kadar kendini begenmiski inanamıyorum yaa kendine hic bakmıyo dünyada tek kendisi en yakısıklı en güzel en zeki kendisi. bu nasl bi kendini begenmisliktir yaa beni senle gören şok geciriyo sana daha güzelleri layık diye. ben bunları senin yüzüne vuruyomuyum ya.
2gün önce noldu biliyomusun gülsah, kayınvalidemi sinemaya ardından yemege götürdük cenkle ben, oturuyoruz sinemadan cıktık yemek yiyoruz biyerde annesi resmimizi cekti falan, cenk annesinin telefonu aldı eline beni elestiriyo anca kahkahalar atıyo anne surda cerene bi bak allah askına diye ama nasl dalga geciyo görme yaa nefret ettim artık herşeyi gözüme batar oldu gülşah. bende hic lafımı esirgemem yine esirgemedim annesinin yanında. dedimki sen kendi kafana bakmıyosun heralde kendi kafana bak sekilsiz biseyede benzesen bari dedim. Öyle iste gülsahcım her lafı igne gibi batıyo artık neden bilmiyorum ama ben böyle saygısız bi insanla evlenemem kendisine de dedim zaten.
cerencimm bende ne saygısız nede sevgisiz yürüyeceğine inanmıyorum .. hani sana takılır gibi mi söyledi dicem ama sen aşağılayıcı bi tavır hissetmşsinki bu çok yanlış.. başka saygısızlık derken ne gibi şeyler mesela? neden soruyorum biliyomusun.. ya nazar değmesin bn cihandanda ilişkimdende memnunum arada bi tabiki ufak tefek şeyler olyo normal ama tek korkum şu an aşkımdan görmediğim şeyler olabilr mi? sizler böyle yazdıkça yazdıkça bende kuruntu yaptım ya.:26: