burdaki kızlarda gececi sanırım bende sabaha karsı 4 ten aşağı uyumam..
ilkaşkım senin mevzuyu tam ayrıntılı anlamadım ama anladıgım kadarıyla kadına gitmiş
bende öğrensem miğdem bulanırdı fakat şu açıdanda düşünülmesi gerek millet bekar erkek yapar diyorlar hep
benimde bazen aklıma geliyo acaba gidiyomudur gitmişmidir falan diye
en basiti askere gitmeden önce arkadaşları yoldan çıkarmıştır vs.
etrafımdaki evli arkadaşlarım ısrarla yapar genç delikanlı bekar falan diyolar ben yakalamadım
nasıl yakalıyımki anca msj falan yakalıycam onuda temkinli davranır siler..
düşününce öğrensem nefret ederim soğurum ondan ama burnundan da fitil fitil getiririm
fakat çokkk derin düşününcede hak vermek lazım eğer bu onların ihtiyacıysa erkek diyolar ya ee bende bu ihtiyacını karşılamadığıma göre napıcak kadına gitcek ..
ama neden kadınlara ihtiyac değilde erkeklere ihtiyac onuda yıllardır anlamış değilim
ya biz napalım 15 ay.benimkine diyorum el ele tutuşmayı bile unuttum nasıl bişeydi :))
Canim oncelikle dusunup yazdigin icin tesekkur ederim sagol.
Dedigin gibi duymamis olsaydim goz gormeyince gonul katlaniyor.
Biz 8 yildir birlikteyiz tabiki gtmistir bu sure icinde.
Ama haberim olmayinca o kadar rahatsizlik duymuyorum gozumun onune gelmiyor.
Fakat dun olda giderken daha haberim oldu.dön geri yoksa biticek bu iliski dedim.
Yok arkadaslaryla gidiyorms aliswerise donemezmis ayip olurmus.
Onlara ayip olmasin bana olsun!
Ve daha sonra telini kapatti 1-2 saat kadar acmadi.
O hic telini kapatan bi insan degil.
Ya o an o kadinla yatakta oldgunu biliyorum hersey gozumum onune geliyor ve igrenc katlanilmicak bi durum.
Kabul eden olur mu bilmem ama bile bile o an ustelik ben kabul edemem bidaha onu midemde, kalbimde kabul etmez.
Biraz daha sabredemedi mi ya neden bizde bu azginlik yok!!
Tmm hormonlari belki hizli calisiyor ama beni bi dusunsun baska adamla yatarken ne hissederse bende onu hissettim!!
Erkegin duygusu varda kadinin yok mu?
Her iki cinsinde duygusu ve gunahi oluyor bu konuda!!
Bide evlendgmzde o pislikleri bana mi getrcek.ben birak onunla birlkte olmayi yada elini tutmayi beni gozu gorsun istemiyorum!
Onun gozu pis yerlere bakti benim yuzume bakmayi haketmiyor!!!
Ne hali varsa gorsun bundan snra buyuk askimizi bir anlik zevk ve bi o.... icin BİTTİ!