selam kızlar
cenkin yanından geliyorum az önce indim 2 gündür uyumamanın verdiği bi yorgunlukla dolandık tüm sivası meshur sivas kalesine götürdü bizi gülşahcım sagolsun kaleye bayıldım kale namına eser yok![]()
Bu arada gülsah ve cenk cok iyi kanki oldularr gülsahcımm burdaysan yaz begendin mi benim cocugumu
Yorgunluguma değdi sanırım bitti derken, birden kendi geldi elimi tuttu sarıldı bi sans daha hakediyoruz dedi 2 saat boyunca konustuk sonunda mesafeli sınırlı bi iliski yasamaya karar verdik
Hayırlısı böyleymis demek cok yalvardım Allaha hayırlı degilse bitsin dedim bitmedi insallah uzlasmayı basarabiliriz ben biraz uysal takılmayı düsünüyorum bu aralar, yok efendim neymis karı değilmiş trip cekemiyomus ben onu karı gibi görüyomusum yazık onada hak verdim, tüm günüm berbat sancılarla gecti gülsahcım sohbete katılamadım fazla kbkma mide spazmı gecirdim yaa yeni yeni rahatlıyorum![]()
Cerencimm sevindim tatlımmm .. içinden geçende buydu çnkü.. üzmeyin birbirinizi artık. yeni kararlar almışsınız inş bi daha böyle ayrılıklar yaşamazsınız..