92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

umarım arar bugün Saol tatlım

Gitti
bir daha uğurlamaya gidemem diyen ben canım gel dedi anda hayır diyemedim gittim.
yolculadım sabahın 6 sında kaç saat yürdüm gözlerim dolu dolu bilmiyorum
herşey başa sardı yalnızlık gittiği an içime oturdu
biliyorum ki güçlü durmak zorundayım aglıyarak uyumuşum şimdi iyiyim yaşamadığım birşey değil ya baştan yaşıyorum herşeyi alışıcam artıkın yeni baştan
ŞAFAK 328:98::103:

Canımmm Allah kavuştursun inş en kısa zamanda tekrar.Üzülme yanındaydı hiç değilse ne zamandır...Geçicek bu günler...

Neymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...

canım öncelikle Allah kavuştursun..
şanslı olduğunu düşünüp şükrek üzme kendini bak yüzünü görebildin kaç gün biliyorum şu an kim ne derse desin boş ama sakın kendini bırakma..iş her zaman ki gibi bize düşünüyor biz güçlü olalım ki onların için rahat olsun..zaten günleri zor geçiyor bir de biz zorlaştırmayalım

Allah kavustursun gulsencim,icini ferah tut ,hayirlisiyla kisa bir sure sonra yine gelecek ,sen hepimizden guclusun evelallah gececk:)

Allah kavustursun gulsencim,icini ferah tut ,hayirlisiyla kisa bir sure sonra yine gelecek ,sen hepimizden guclusun evelallah gececk:)

Tabi canım şükürler olsun görebildim ondan önemlisi şükürler olsun bayıldı çok beter birşey gelmedi başına.Burnu hala acıyor inşallah oda geçicek.Bu sefer o benden beterdi alıştı oda ona daha zor

Teşekkür ederim busecim evet geçicek hepimiz hayırlısıyla inşallah bitiricez bu günlere geriden bakıcaz:13:

Son düzenleme:
Neymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...

Tatlım ankarada da ankisörlü hep bozuluyordu
İnşallah ustaya geçsin daha rahat edeceksiniz canım birazcık daha sabır.

İnşallah canımm

inşallah o da geçicek canım..ee tabi daha alıştı size şimdi zorlanacak ama malesef alışmak zorundayız

Doğru tahmin etmişsin bak gülşah çok sevindim senin adına

canımmmm çok sevindim senin adına ayy ne güzel yaaa sizde kavuştunuz

kızlar teşekkürlerrr gülşen sende güle güle kavus tatlımmm çok sevındım ya ınanamıyorum geldıgıne rüyada gibiyim sabah altıda uyandım baktım gelen gıden yok sınır oldum gerı yattım yedıde bırı geldı yanagımdan optuu bi sıçradım baktım aşkım bi sarıldımmmm yarım saat bırakmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…