Gülşahhhh çok sevindim ya
Tatlım ankarada da ankisörlü hep bozuluyordu
İnşallah ustaya geçsin daha rahat edeceksiniz canım birazcık daha sabır.
ne anlamsız bir günmüş ki bu gün..
Gülşenim uğurlarken, gülşahım kavuşmuş..
Allah'ım bir kavuşmada sen bize yaz....
Gülşencim Allah kavuşmayı nasip etsin tekrardan,sen güçlü her şeyden önemlisi de yeri geldiğnde bize moral verp keyfmızı yerıne getiren insansın o yuzden bu durumu da atlatacağına eminim.Gitti
bir daha uğurlamaya gidemem diyen ben canım gel dedi anda hayır diyemedim gittim.
yolculadım sabahın 6 sında kaç saat yürdüm gözlerim dolu dolu bilmiyorum
herşey başa sardı yalnızlık gittiği an içime oturdu
biliyorum ki güçlü durmak zorundayım aglıyarak uyumuşum şimdi iyiyim yaşamadığım birşey değil ya baştan yaşıyorum herşeyi alışıcam artıkın yeni baştan
ŞAFAK 328:98::103:
Aradı demeke haydı gözün aydın olaNeymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...
Yihuuuu bende istiyooom:)) Çok sevndm vallahi kendi sevdiceğm gelmiş gibiiii,gözün aydın GülşahcanKizlarr geldiiiiiiiiiiiiiii
Aradı demeke haydı gözün aydın ola
Atarsa 418Bunada şükür yarabbim...
şu 400lerden kurtulmanız az kaldı yehuu:)
aynen aynen inşşşşş nasılsın bu arada canımm
Çok iyiym tatlm ama ders çalışıyorum bu ara finallerim başlıyo da stresliyim birazcık:) sen nasılsn askerin naslmış ustalarnz ne zman belli oluyo bakalm?
İyiyim tatlım.Ya finaller miBenimki 21 ocakta başlıycakkk İyi sevgilimde ustalar 25 ocak gibi belli olucak canım daha var yaniii merak içindeyim valla ayrı bir stres oda
21 aralık mı oo biz o zman tatile girmiş oluyoruz bilee:) canım sen nerdeydin ya ben unuttum da bi an. İnşallah rahat bi yer çıkar biz çok zorlandık en başta devrecilik olayı olmazsa rahat eder tamamdr bu iş:)
21 aralık değil ocak tatlım ama yanlış yazdın galibaİstanbuldayım tatlım ben .İnş yakın bir yer çıkar her şeyden önemliside haftasonları gidebilirim tek temennm bu. Sen nerdeydn ve askern bende unuttum :)
Ay evet yanlış yazmışım iyice Leyla oldum beklemekten ondan olsa gerekBen Trabzondaym canım askerimde acemilikte Burdurdaydı ,sonra Hatay İskenderuna gitti usta birliğine,1ay once de Suriye sınırına verdiler.Ama şimdi daha rahatız konuşup görüşme açısından.Sizde şu acemiliği bi bitirn 3 gün falan aramadı olayı olmayack rahat etceksnz inşallh:)
100.günümü tamamladım bügn bende çoook mutlym şafağmı attıraym 456den hesap edersek ŞAFAK 355:)
Hahahah hangimiz leyla değiliz ki bu Dönemde :) Aa sınırda mı? İletişim açısından rahattır doğu öyle oluyor.Benimkinin dağıtımı %80 batı inş batı olur yakın olsunda bana gidebiliym 2 ayda birohh ohh 355 iyimiş Bu arada ben çıkıyorum canım konuşalım karşılaşıkçaaaa İyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?