92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ne anlamsız bir günmüş ki bu gün..
Gülşenim uğurlarken, gülşahım kavuşmuş..

Allah'ım bir kavuşmada sen bize yaz....

Tatlım ankarada da ankisörlü hep bozuluyordu
İnşallah ustaya geçsin daha rahat edeceksiniz canım birazcık daha sabır.

Of inş canım inşallah.Yanlız ben ağlıyodum telde pat diye kapandığında.! 1 saat sonra tüm alayı dolaşmış allem etmiş kallem etmiş bulmş aradı konuştuk 20 dk biraz fazla şımarttı beni ama napıyım Daha yapmıcam böyle cidden sabır...

Gülşencim Allah kavuşmayı nasip etsin tekrardan,sen güçlü her şeyden önemlisi de yeri geldiğnde bize moral verp keyfmızı yerıne getiren insansın o yuzden bu durumu da atlatacağına eminim.

Neymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...
Aradı demeke haydı gözün aydın ola

Kizlarr geldiiiiiiiiiiiiiii
Yihuuuu bende istiyooom:)) Çok sevndm vallahi kendi sevdiceğm gelmiş gibiiii,gözün aydın Gülşahcan

Gülşen Allah kavuştursun canım...

Bu arada küsenler barışanlar var sanırım... Aman Allah korusun

Çok iyiym tatlm ama ders çalışıyorum bu ara finallerim başlıyo da stresliyim birazcık:) sen nasılsn askerin naslmış ustalarnz ne zman belli oluyo bakalm?

İyiyim tatlım.Ya finaller mi Benimki 21 ocakta başlıycakkk İyi sevgilimde ustalar 25 ocak gibi belli olucak canım daha var yaniii merak içindeyim valla ayrı bir stres oda

İyiyim tatlım.Ya finaller mi Benimki 21 ocakta başlıycakkk İyi sevgilimde ustalar 25 ocak gibi belli olucak canım daha var yaniii merak içindeyim valla ayrı bir stres oda

21 aralık mı oo biz o zman tatile girmiş oluyoruz bilee:) canım sen nerdeydin ya ben unuttum da bi an. İnşallah rahat bi yer çıkar biz çok zorlandık en başta devrecilik olayı olmazsa rahat eder tamamdr bu iş:)

21 aralık mı oo biz o zman tatile girmiş oluyoruz bilee:) canım sen nerdeydin ya ben unuttum da bi an. İnşallah rahat bi yer çıkar biz çok zorlandık en başta devrecilik olayı olmazsa rahat eder tamamdr bu iş:)

21 aralık değil ocak tatlım ama yanlış yazdın galiba İstanbuldayım tatlım ben .İnş yakın bir yer çıkar her şeyden önemliside haftasonları gidebilirim tek temennm bu. Sen nerdeydn ve askern bende unuttum :)

Ay evet yanlış yazmışım iyice Leyla oldum beklemekten ondan olsa gerek Ben Trabzondaym canım askerimde acemilikte Burdurdaydı ,sonra Hatay İskenderuna gitti usta birliğine,1ay once de Suriye sınırına verdiler.Ama şimdi daha rahatız konuşup görüşme açısından.Sizde şu acemiliği bi bitirn 3 gün falan aramadı olayı olmayack rahat etceksnz inşallh:)

100.günümü tamamladım bügn bende çoook mutlym şafağmı attıraym 456den hesap edersek ŞAFAK 355:)

Hahahah hangimiz leyla değiliz ki bu Dönemde :) Aa sınırda mı? İletişim açısından rahattır doğu öyle oluyor.Benimkinin dağıtımı %80 batı inş batı olur yakın olsunda bana gidebiliym 2 ayda bir ohh ohh 355 iyimiş Bu arada ben çıkıyorum canım konuşalım karşılaşıkçaaaa İyi gecelerrrrr

Son düzenleme:

Dualarımz sizinle o zaman Allah gönlünüze göre versn:) sınırda ama tehlıkeli bi nokta değil canım olay falan yok çok şükür.İyi geceler canım fırsat buldukça buralardaym ben görüşrüzzz:)

Seninle konuşmayı , mesajlaşmayı seviyorum , telefonum çalar çalmaz acaba ne yazdı , acaba ne diyecek diye merak etmeyi seviyorum , seninle buluşmayı , el ele yürümeyi , yağmurda ıslanmayı seviyorum , aynı şeylere gülüp , aynı şeylere üzülmesini seviyorum , seninle konuşmamayı , konuşmadan saatlerce gözlerinin içine bakmayı , susarak seni izlemeyi seviyorum , yürürken yanımızdan bir çocuk geçtiğinde ' sen şu tarafa geç bakim hayatım demeni seviyorum . ' Sana şebeklik yaptığımda ulan buraya gel sen nasıl bişisiiin diyip beni kollarınla sarıp döndürmeni seviyoruuuum :)
Yani kısaca ;
Beni sevmeni seviyorum , seni sevmemi seviyorum ,
- Seni seviyorum .. ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…