Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm
nasılsın?
Çocuk kaç aydır getiriyor getirmiycek gibi
Daha canım yeni kontür yükledik ikimizde birde benimde turkcelle geçmem gerek üstelik turkcellde her tarafta çekmiyormuş şimdi aradı söyledi bakalım canım düşünüyoruz şimdilik olmazsa yükleriz dener çekicek mi diye
Aynen tatlım aynenHem bak sizin 10 ayınız kalmış biz napalım daha yıl var yıllllll
![]()
hımm anladım canımm
rızaya söylesene canım hattı bir takıp çıkarsın belki işe yarar :26:
Canım bizim 11 ayımız var.Bizde sizin gibi başladık.İnan yavaş yavaş azalıcak zaman.
Şimdi bende bakıyorum 92/2 lere ve 92/1 lere ah diyorum şafakları ne az onlarda eminim bakıyordur 91/4 lere bu bu şekilde devam ediyor kimse şafağını begenmez tezkereci devre olana kadar![]()
Canım bizim 11 ayımız var.Bizde sizin gibi başladık.İnan yavaş yavaş azalıcak zaman.
Şimdi bende bakıyorum 92/2 lere ve 92/1 lere ah diyorum şafakları ne az onlarda eminim bakıyordur 91/4 lere bu bu şekilde devam ediyor kimse şafağını begenmez tezkereci devre olana kadar![]()
Teşşekürler canım iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım bende..final ödevi verdi hoca onu yapmaya çalışıyorum![]()
boş boş oturacağımı onu aradan çıkartayım dedim![]()
Ahh ahhh şu ödevler beni benden alıyor zaten..VE finallerde tabii...Neyse ki daha var çalışmaya bile başlamadım:2:
aynen bizim ne yazık ki 3 ocakta başlıyor canım yaa.
ama ben bir an önce başlasın bitsin istiyorum evime gidicem yaaorda zaman daha hızlı geçiyor sanki
![]()
Benimki geç baya maalsef..Sen ailenden ayrı mısın tatlım ? Farklı şehirlede misiniz ?
ayrıyım canım ailem manisada ben ankaradayım
sen ailenle yaşıyorsun sanırım :44:
Haklısın canım ya 93/1 ler geliyo ya şubatta ben bile mutlu oldum yaniii şöyle dönüp bakınca ne çabuk geçti diyorum ama gün içinde geçmiyor.Şafak saymıycaktık biz son 5-6 aya kadar sonra olmuyo böyle dedim sayıyorum.Ve her gece karaladığımda 1 kutucuk daha çok mutlu oluyorum iyi geliyor valla
Benim kuzenimin nişanlısı gitmişti hakkari şemdinlideydi bide uzun dönemdi.Gitti ve geldi.Dedim ne kadar çabuk geçti..Bir de bana sor demişti.Şimdi onu anlıyorum başkalarının ki ne çabuk geçti diyordum ama yaşayınca şuan anlıyorum.Şimdi bu eylülde evlenicekler zaman geçiyo öyle yada böyleeee![]()
anladım canımm :44:
inş en kısa zamanda problem ortadan kalkar
Canım maalesef düzelmiycek galiba her hatta aynıymış 2 adım atıyorum çekiyor diyor 2 adım atıyorum çekmiyor diyor ne yapalım alışıcaz
Hımm.Zor mu ayrı yaşamak ? Evet canım ben ailemleyim.
Gülşencim avea hiç bir yerde çekmiyo adam gibi diye duydum turkcellinde çekmediği yerler var.Ama vodofone kullanan herkes çok memnun hemen hemen her yerde çekio vodofone u deneyin bence