92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hımm anladım canımm
rızaya söylesene canım hattı bir takıp çıkarsın belki işe yarar :26:

Aynen tatlım aynen Hem bak sizin 10 ayınız kalmış biz napalım daha yıl var yıllllll

Canım bizim 11 ayımız var.Bizde sizin gibi başladık.İnan yavaş yavaş azalıcak zaman.
Şimdi bende bakıyorum 92/2 lere ve 92/1 lere ah diyorum şafakları ne az onlarda eminim bakıyordur 91/4 lere bu bu şekilde devam ediyor kimse şafağını begenmez tezkereci devre olana kadar

Haklısın canım ya 93/1 ler geliyo ya şubatta ben bile mutlu oldum yaniii şöyle dönüp bakınca ne çabuk geçti diyorum ama gün içinde geçmiyor.Şafak saymıycaktık biz son 5-6 aya kadar sonra olmuyo böyle dedim sayıyorum.Ve her gece karaladığımda 1 kutucuk daha çok mutlu oluyorum iyi geliyor valla

Benim kuzenimin nişanlısı gitmişti hakkari şemdinlideydi bide uzun dönemdi.Gitti ve geldi.Dedim ne kadar çabuk geçti..Bir de bana sor demişti.Şimdi onu anlıyorum başkalarının ki ne çabuk geçti diyordum ama yaşayınca şuan anlıyorum.Şimdi bu eylülde evlenicekler zaman geçiyo öyle yada böyleeee

Haklısın canım ya 93/1 ler geliyo ya şubatta ben bile mutlu oldum yaniii şöyle dönüp bakınca ne çabuk geçti diyorum ama gün içinde geçmiyor.Şafak saymıycaktık biz son 5-6 aya kadar sonra olmuyo böyle dedim sayıyorum.Ve her gece karaladığımda 1 kutucuk daha çok mutlu oluyorum iyi geliyor valla

Benim kuzenimin nişanlısı gitmişti hakkari şemdinlideydi .Gitti ve geldi.Dedim ne kadar çabuk geçti..Bir de bana sor demişti.Şimdi onu anlıyorum başkalarının ki ne çabuk geçti diyordum ama yaşayınca şuan anlıyorum.Şimdi bu eylülde evlenicekler zaman geçiyo öyle yada böyleeee

Ahh ahhh şu ödevler beni benden alıyor zaten..VE finallerde tabii...Neyse ki daha var çalışmaya bile başlamadım:2:

aynen bizim ne yazık ki 3 ocakta başlıyor canım yaa.
ama ben bir an önce başlasın bitsin istiyorum evime gidicem yaa orda zaman daha hızlı geçiyor sanki

aynen bizim ne yazık ki 3 ocakta başlıyor canım yaa.
ama ben bir an önce başlasın bitsin istiyorum evime gidicem yaa orda zaman daha hızlı geçiyor sanki

Benimki geç baya maalsef..Sen ailenden ayrı mısın tatlım ? Farklı şehirlede misiniz ?

Son düzenleme:

Evet canım öyle yada böyle inşallah geçicek zaman

Canım maalesef düzelmiycek galiba her hatta aynıymış 2 adım atıyorum çekiyor diyor 2 adım atıyorum çekmiyor diyor ne yapalım alışıcaz

Gülşencim avea hiç bir yerde çekmiyo adam gibi diye duydum turkcellinde çekmediği yerler var.Ama vodofone kullanan herkes çok memnun hemen hemen her yerde çekio vodofone u deneyin bence

Hımm.Zor mu ayrı yaşamak ? Evet canım ben ailemleyim.

canım bazen zor oluyor tabi..ben evde kalıyorum mesala ankarada eve gelince yemek falan yapması zor geliyor bazen annemin kulaklarını çınlatıyorum bol bol..bir de ben hiç ayrı kalmamıştım ama şimdi alıştım..
ayrıca bazende çok işe yaramıyor değil hani kaçamaklar yapabiliyorsun en basit örneği eğer ben evde olsaydım ömerin yemin törenine hayatta gidemezdim ama ankarada olunca gidebildim bu gibi durumlarda çok iyi oluyor ayyy çok mu fenayım ne :44:

Gülşencim avea hiç bir yerde çekmiyo adam gibi diye duydum turkcellinde çekmediği yerler var.Ama vodofone kullanan herkes çok memnun hemen hemen her yerde çekio vodofone u deneyin bence

Canım valla ben yıllardır kullanıyorum çekiyor ama rızanın şuan bulunduğu yerde çekmemesi doğal gibi daglık bir yer önerin için teşekkür ederim
Çıkman gerekmiş sonra görüşrüz öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…