• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Oh oh hepinzi birarada görmek ne güzel böylee:) bende iyiym ders çalışmam lazım ama hiiiç çalışasım yok oy yaa şu okul bitse de gitsek:D

Resimleşiyor musunz oooohhh:) teknolojide çığır açtınız sınır tanımıyosnz gülşen vallahi:D

100 sayfa yer çalıştım beynim aktı:D

Resimleşiyor musunz oooohhh:) teknolojide çığır açtınız sınır tanımıyosnz gülşen vallahi:D

100 sayfa yer çalıştım beynim aktı:D

Canım whatsaap çalışmadı mms kampanyası var aveada ondan yaptık aklınızda olsun sizde yapabilirsiniz:31::31:
Oo baya çalışmışsın tatlım var mı daha?

Canım whatsaap çalışmadı mms kampanyası var aveada ondan yaptık aklınızda olsun sizde yapabilirsiniz:31::31:
Oo baya çalışmışsın tatlım var mı daha?

Yavrum bizim sorun oldu telefon olayı o yuzden pek kullanamıyorz hala rahat bi şekilde ama iyi fikir.
Olmaz mı olmaz mı butun derslerımden 300 500 sayfalık yerler var napsam nerelere gitsem:( şu an burdurdaki yemın torenınn videolarını buldum youtubeden şimdi izliyorumm ayyy çok heyecanlandm

Yavrum bizim sorun oldu telefon olayı o yuzden pek kullanamıyorz hala rahat bi şekilde ama iyi fikir.
Olmaz mı olmaz mı butun derslerımden 300 500 sayfalık yerler var napsam nerelere gitsem:( şu an burdurdaki yemın torenınn videolarını buldum youtubeden şimdi izliyorumm ayyy çok heyecanlandm

Allah kolaylık versin canım umarım güzel notlar alırsın:31::31:
İzle izle canım heyecanlıdır yemin törenleri

İzledim oy ağlayasım geldi ama şimdi gidip ders çalışmam lazım kızlar önce bi şafağımı attıraym öyle çıkayım ŞAFAK 354:) Hepinze iyi gecelerr bana dua ednde uykum glmden şu konuyu çalışp bitireyim öptüm hepinzi

İzledim oy ağlayasım geldi ama şimdi gidip ders çalışmam lazım kızlar önce bi şafağımı attıraym öyle çıkayım ŞAFAK 354:) Hepinze iyi gecelerr bana dua ednde uykum glmden şu konuyu çalışp bitireyim öptüm hepinzi

Ederiz tabiki canım:26::26:
Öptüm iyi geceler:54:

Özlemek; sevmektir ilk önce
Çünkü sevmezsen özlemessinki delicesine.

Özlemek; aglamaktir
Akan her gözyasinda anilari animsamaktir.

Özlemek; uzaklara dalmaktir
Çok uzaklara...

Özlemek; Ümit etmektir
Hayal etmek basarmanin yarisidir misali.

Özlemek; sıkılmaktir
Bazen yalnizligindan, bazen ise etrafindaki gereksiz kalabaliktan.

Özlemek; haykirmaktir
Sesin kisilircasina özledim diye bagirmaktir.

Özlemek; kizmaktir
Bazen özlemine neden olanlara, bazen ise kadere çaresizce.

Özlemek; yanilmaktir
Gece yarisi kalktiginda, herseyin bir ruya oldugunu anladiginda mesela.

Özlemek; sabretmektir
Usanmadan safagi gozlemektir
Yillari, aylari, haftalari, gunleri, saatleri, dakikalari hatta saniyeleri kovalamaktir.

Özlemek; yasamaktir
Yalnizliga inat mucadele etmektir

Özlemek; kavusmaktir
Bir daha ayrilmayacasina...

Kızlar zaman geçtikçe sabır azalıyor mu?
Yoksa bana şuan öyle mi geliyor mehtaptan sonra yolladığım için:44::44:

Back
X