Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canımm :)
iyiym değişen bir şey yok aynı işte
siz nasılsınız bakalım?
Oh oh hepinzi birarada görmek ne güzel böylee:) bende iyiym ders çalışmam lazım ama hiiiç çalışasım yok oy yaa şu okul bitse de gitsek![]()
İyiyim canım rızayla resimleşiyoruz![]()
Resimleşiyor musunz oooohhh:) teknolojide çığır açtınız sınır tanımıyosnz gülşen vallahi
100 sayfa yer çalıştım beynim aktı![]()
Canım whatsaap çalışmadı mms kampanyası var aveada ondan yaptık aklınızda olsun sizde yapabilirsiniz
Oo baya çalışmışsın tatlım var mı daha?
Yavrum bizim sorun oldu telefon olayı o yuzden pek kullanamıyorz hala rahat bi şekilde ama iyi fikir.
Olmaz mı olmaz mı butun derslerımden 300 500 sayfalık yerler var napsam nerelere gitsemşu an burdurdaki yemın torenınn videolarını buldum youtubeden şimdi izliyorumm ayyy çok heyecanlandm
İzledim oy ağlayasım geldi ama şimdi gidip ders çalışmam lazım kızlar önce bi şafağımı attıraym öyle çıkayım ŞAFAK 354:) Hepinze iyi gecelerr bana dua ednde uykum glmden şu konuyu çalışp bitireyim öptüm hepinzi
Kizlarrr napiosunuzzzz
iyiyim canimmmm Allaha sukur cok guzel gecio teelefon mu kullanmaya basladinizzzzzz