• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Insallah birlikte geciricez ama napariz daha bilmiom canim :) bugun ucuncu gun yaa boyleyken zaman ne kadar cabuk geciomus

kızlar günaydın öncelikle :3:

yaa kızlar çok kıskandım ama sizi ben :14:
gülşencim yeni gönderdin askerini , gülşahcım ve cerencim sizde birlikteniz bense 62 gündür yüzünü göremiyorum :14:
sizin adınıza çok seviniyorum ama içim bi garip kızlar yaa :31:

kızlar günaydın öncelikle :3:

yaa kızlar çok kıskandım ama sizi ben :14:
gülşencim yeni gönderdin askerini , gülşahcım ve cerencim sizde birlikteniz bense 62 gündür yüzünü göremiyorum :14:
sizin adınıza çok seviniyorum ama içim bi garip kızlar yaa :31:

Kamilecim aslında mehtap hem iyi hem kötü.
Herşey gidince başa sarıyor.
Birde sizde şu mms den yapın bana rıza resim yollayınca ben çk mutlu oluyorum en azından görüyorum sanada iyi gelecektir.

Kamilecim aslında mehtap hem iyi hem kötü.
Herşey gidince başa sarıyor.
Birde sizde şu mms den yapın bana rıza resim yollayınca ben çk mutlu oluyorum en azından görüyorum sanada iyi gelecektir.

gidince yine kötü oluyorsundur ama gördüm diye avutursun canım kendini yaa :26:
nasıl yapıyoruz canım onu?

gidince yine kötü oluyorsundur ama gördüm diye avutursun canım kendini yaa :26:
nasıl yapıyoruz canım onu?

Görmek tabiki güzel canım senin ki geldiğinde bende benimkini göremiycem hemde baya uzun ay senin gibi olacak.Erkenden izin kullanmak iyi birşey değil bence:31::31:Benimki çok hasta oluyor diye şubattı burda geçirsin istiyorum yoksa izin vermezdim ben:31:
Multi medya mesajı canım telefonlarınız destekliyorsa aşağıdaki linkten bakabilirsin kampanyalara

100 MMS Paketi | Avea
50 MMS Paketi | Avea

Son düzenleme:
Görmek tabiki güzel canım senin ki geldiğinde bende benimkini göremiycem hemde baya uzun ay senin gibi olacak.Erkenden izin kullanmak iyi birşey değil bence:31::31:Benimki çok hasta oluyor diye şubattı burda geçirsin istiyorum yoksa izin vermezdim ben:31:
Multi medya mesajı canım telefonlarınız destekliyorsa aşağıdaki linkten bakabilirsin kampanyalara

100 MMS Paketi | Avea
50 MMS Paketi | Avea

doğru söylüyorsun canım hayırlısıyla şu günler bir geçse :44:

bir araştırayım bakalım

doğru söylüyorsun canım hayırlısıyla şu günler bir geçse :44:

bir araştırayım bakalım

Geçicek canım allahın izniyle:26:
200 lere son 26 günümüz:21::21:
Araştır canım rıza resim atıyor sabah akşam ben mutlu oluyorum en azından görüyorsun yani güzel bence:8:

Geçicek canım allahın izniyle:26:
200 lere son 26 günümüz:21::21:
Araştır canım rıza resim atıyor sabah akşam ben mutlu oluyorum en azından görüyorsun yani güzel bence:8:

eveetttt gelsin 200ler artık :16:
şimdi uyuyor canım benim bi uyansın hemen konuşucam :)

Son düzenleme:
Benimkide uyuyor akşam nöbet tutacak senin ki akşam mı sabah mı nöbet tutuyor

benimki santralde ya canım akşam 8 gibi başlıyor sabah 8 e kadar :26:
ama sanırım yerine baktığı arkadaşı gelmiş o santrale geçicekmiş ömer yine nöbete başlıycak :50: sonrada askerlerden biri teskere alıcakmış onun yerine geçicekmiş tekrardan ..şubata kadar bi orda bi burda olacak yani :1:

benimki santralde ya canım akşam 8 gibi başlıyor sabah 8 e kadar :26:
ama sanırım yerine baktığı arkadaşı gelmiş o santrale geçicekmiş ömer yine nöbete başlıycak :50: sonrada askerlerden biri teskere alıcakmış onun yerine geçicekmiş tekrardan ..şubata kadar bi orda bi burda olacak yani :1:

Santral iyi canım rızada geçmeyi düşünüyor.
Ama şubatta gelirse izne çakışır tezkereci devrede o zaman gidiyor sanırım geçemez.

Son düzenleme:
Santral iyi canım rızada geçmeyi düşünüyor.
Ama şubatta gelirse izne çakışır tezkereci devrede o zaman gidiyor sanırım geçemez.

evet canım çok iyi çok rahat ediyor şükür :16:
hem böylece tüm gece konuşuyoruz resmen :1: radyosdan ölücem :1:

Canım hangi kargoyla yolladın kargo gönderi takip numarasından takip ettin mi kargonu?

ptt ile gönderdim canım diğerleriyle gönderemem çünkü onlarda şubedeb almak gerekiyor eee malum bizimkilerin çarşısı yok alamazlar..bakalım belki bugün gider..yok canım öyle bir numaranın olduğunu bile bilmiyorum :44:

şimdi baktım canım..gitmiş ama dağıtılmayı bekliyormuş :31: 4 gündür..sinir oldum yaa kaç gündür bekliyormuş orda

Back
X