bende 300lerii 4 gözle bekliyorum![]()
Şafak kaç canım sizin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 300lerii 4 gözle bekliyorum![]()
kızlar günaydın öncelikle
yaa kızlar çok kıskandım ama sizi ben
gülşencim yeni gönderdin askerini , gülşahcım ve cerencim sizde birlikteniz bense 62 gündür yüzünü göremiyorum
sizin adınıza çok seviniyorum ama içim bi garip kızlar yaa![]()
Insallah birlikte geciricez ama napariz daha bilmiom canim :) bugun ucuncu gun yaa boyleyken zaman ne kadar cabuk geciomus
Kizlar oyle cok zayiflamiski yaa
Kamilecim aslında mehtap hem iyi hem kötü.
Herşey gidince başa sarıyor.
Birde sizde şu mms den yapın bana rıza resim yollayınca ben çk mutlu oluyorum en azından görüyorum sanada iyi gelecektir.
gidince yine kötü oluyorsundur ama gördüm diye avutursun canım kendini yaa :26:
nasıl yapıyoruz canım onu?
Görmek tabiki güzel canım senin ki geldiğinde bende benimkini göremiycem hemde baya uzun ay senin gibi olacak.Erkenden izin kullanmak iyi birşey değil benceBenimki çok hasta oluyor diye şubattı burda geçirsin istiyorum yoksa izin vermezdim ben
Multi medya mesajı canım telefonlarınız destekliyorsa aşağıdaki linkten bakabilirsin kampanyalara
100 MMS Paketi | Avea
50 MMS Paketi | Avea
doğru söylüyorsun canım hayırlısıyla şu günler bir geçse :44:
bir araştırayım bakalım
Geçicek canım allahın izniyle:26:
200 lere son 26 günümüz
Araştır canım rıza resim atıyor sabah akşam ben mutlu oluyorum en azından görüyorsun yani güzel bence![]()
eveetttt gelsin 200ler artık
şimdi uyuyor canım benim bi uyansın hemen konşucam :)
Benimkide uyuyor akşam nöbet tutacak senin ki akşam mı sabah mı nöbet tutuyor
benimki santralde ya canım akşam 8 gibi başlıyor sabah 8 e kadar :26:
ama sanırım yerine baktığı arkadaşı gelmiş o santrale geçicekmiş ömer yine nöbete başlıycaksonrada askerlerden biri teskere alıcakmış onun yerine geçicekmiş tekrardan ..şubata kadar bi orda bi burda olacak yani
![]()
Santral iyi canım rızada geçmeyi düşünüyor.
Ama şubatta gelirse izne çakışır tezkereci devrede o zaman gidiyor sanırım geçemez.
evet canım çok iyi çok rahat ediyor şükür
hem böylece tüm gece konuşuyoruz resmenradyosdan ölücem
![]()
gülşencim yaaa benim kargom hala gitmedi kurabiler bayatladı resmen yaaa![]()
Canım hangi kargoyla yolladın kargo gönderi takip numarasından takip ettin mi kargonu?