• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sanki o son günler gelmicek hep böyle yerimzde saycakmışız gibi geliyo :( gerçi yatmadan önce gidip şafak şeysimi karalıyorum mutlu oluyorum oyyy ne çok zaman geçmş diyorum ama daha karalanmayan bisuru çizikçik varr

Biri hatay mı dedi :D
he gıız hatay dedim noldu hataylımısın bacım :27:

İnsallahh usta birliğnde ilk günden üst devreleri cok üstüne gelmez bunların yaa :18: askerliğimi uzatırım 1 ay hic sorun degil diyo gerizekalıı :41:

O ÜST DEVRELER VARYA:@ gece uykudan kaldırıp git bana kola al dediklerini hala unutmuş değilim kendilerini bi ley sanıyolar.Diikkt etsin pek bulaşmasın

Saymıyoruz yerimizde canım minik adımlarla ilerliyoruz minik ama sağlam:13:
Geçicek kızlar ben inanıyorum.
Bana göre asker yolu beklemek iyi bir sabır ve aynı zamanda çok büyük bir sevgi gerektiriyor oodaaa hepimizde varr:12::12:
siz böyle diyorsunuz yaa sabır git gide azalıyor diye.. korkuyorum :30:

İnsallahh usta birliğnde ilk günden üst devreleri cok üstüne gelmez bunların yaa :18: askerliğimi uzatırım 1 ay hic sorun degil diyo gerizekalıı :41:

Artislik hiç yapmasın o işler öyle kolay değil.Gidince görür hanyayı konyayı benmki hala temizlik yapıyor:1::1:
Üst devreleri gitti sizi bekliyoruz gelin diye ustaya :emir_bebek:
Kötü davranmayanda oluyor ama nadir bu şekilde herkes yapıyor maalesef askerlik sakin olmakda yarar var

Son düzenleme:
O ÜST DEVRELER VARYA:@ gece uykudan kaldırıp git bana kola al dediklerini hala unutmuş değilim kendilerini bi ley sanıyolar.Diikkt etsin pek bulaşmasın
Kız merve senin sevgilini anlattım benimkine gece cocugu uyandrmıslar kola aldrmıslar dedim nöbetten cıkmıs uyumasına izin vermemsler yatakta kagıt oynuyolarmıs olamaz yaa falan dedim :53:

Kızlar benimkinede artistlik yapmıslar dolanıyomus bitanesi laf atmıs üst devre cavusmuymus neymis hiisst kapat o önünü falan demis buda kapatmıs oldumu demis cek o ellerini cebinden demis sonra hayırdır kardes yeni geldik iyimiyiz kötümüyüz bilmezken alısmaya calısırken sizin burda böylemi hosgeldin diyolar demis gerizekalılar yaaa:41:

Saymıyoruz yerimizde canım minik adımlarla ilerliyoruz minik ama sağlam:13:
Geçicek kızlar ben inanıyorum.
Bana göre asker yolu beklemek iyi bir sabır ve aynı zamanda çok büyük bir sevgi gerektiriyor oodaaa hepimizde varr:12::12:

Var tabi hemde fazlasıylaa.Bu askerlik hem bi erkek için hem de kız açısından beklemk açısından yaşanması gerekiyor cidden herkes yapamaz gibime geliyo benim

he gıız hatay dedim noldu hataylımısın bacım :27:

Sevdiceğim hatayda ceren yaav ama şu askerlkten sonra hatayın h sını duymak istemiyorum. Her şey bi HATAYdı:D:DD:

Kız merve senin sevgilini anlattım benimkine gece cocugu uyandrmıslar kola aldrmıslar dedim nöbetten cıkmıs uyumasına izin vermemsler yatakta kagıt oynuyolarmıs olamaz yaa falan dedim :53:

Anlat anlatta ibret olsun valla insana şaka gibi geliyo ama cidden böyle kansızlar var.Geçen de babam anlatıyo astsubay babam ,bi üst devre yeni askere tokat atmış babam da çağırmış bu tokat atanı bi tane tokat yapıştırmış.Sonra demiş ki senin o yenı gelen askere vurmaya hakkın var mıydı yoktu komutanım demiş,benımde sana vurmaya hakkım yoktu ama vurdum demiş.cocuk ohhh bi guzel rezil olmuş.Üst devre olunca bi şey olduk havalarına giriyolar

Var tabi hemde fazlasıylaa.Bu askerlik hem bi erkek için hem de kız açısından beklemk açısından yaşanması gerekiyor cidden herkes yapamaz gibime geliyo benim

Sevdiceğim hatayda ceren yaav ama şu askerlkten sonra hatayın h sını duymak istemiyorum. Her şey bi HATAYdı:D:DD:

Anlat anlatta ibret olsun valla insana şaka gibi geliyo ama cidden böyle kansızlar var.Geçen de babam anlatıyo astsubay babam ,bi üst devre yeni askere tokat atmış babam da çağırmış bu tokat atanı bi tane tokat yapıştırmış.Sonra demiş ki senin o yenı gelen askere vurmaya hakkın var mıydı yoktu komutanım demiş,benımde sana vurmaya hakkım yoktu ama vurdum demiş.cocuk ohhh bi guzel rezil olmuş.Üst devre olunca bi şey olduk havalarına giriyolar

Kesinlikle herkes asker bekleyemez:48:

Allahın belaları :50: nasıl sinirleniyorum ya.. Kimsiniz siz olum dün sizde aynı yoldan geciyodunuz..
Kızlar ustaya ilk gittiğinde sevdiğiniz cok sorun yasadımı? Acemi mi daha rahatmıs ustasımı

Allahın belaları :50: nasıl sinirleniyorum ya.. Kimsiniz siz olum dün sizde aynı yoldan geciyodunuz..
Kızlar ustaya ilk gittiğinde sevdiğiniz cok sorun yasadımı? Acemi mi daha rahatmıs ustasımı

Bizimki iskenderundayken işte sırf bu ayak işleri getir götür yüzünden zorlanmıştı moral olarakta çökmüştü resmen o yuzden acemiliği arıyordu,ama şimdi başka bi karakola geçti sınıra orda daha rahat paso yatıştalar ya da nöbette arkadaşları da iyiymiş telefon olayı da daha rahat acemilğe göre.Genel olarak ustalık daha rahat ediyo zorlanırlarsa da alt devrler gelene kadar zorlanıyorlarmş canımm

Usta ama ustada dedeler gidince alt devreler gelince rahat ediyorsun:34:
Biraz yaşadık biz ama benim ki takmaz birde büyük olduğu için genelde çok sorun yaşamadık.
Üst devreler hiç bunlarla konuşmuyordu sonradan konuşmaya başladılar.
Birde benim ki avantajlı tim olduğu için hiç yalnız kalmadı 17 arkadaşı vardı hep

Son düzenleme:
Arkadaş anlamında evet
Üst devreler gıcıksa alt devreniz gelene kadar ustaya sorun yaşarsınız maalesef canım
puff benmikininde telefonu kapalı ulasamıyorum deliriyorum yaa izne geldi daha cok dert actı basıma ordayken rahattım ne güzel nerde napıyo niye yanımda degil diye dert etmiyodum simdi herseye parlayasım geliyo :20:

Cerencim sakin ol tatlım belki uyuyordur:31:
yok ayy dısarda sürtüyo gerizekalıı dükkanın anahtarı benim cantada kalms gecerken aldı benden dısarda oldugunu bliyorum arkadasna msj attm oda yanmda degil diyo temiz bi spoayı hakediyo ya neyse:41: telefon agırlık yapıyomus kullanamıyomus :44:

yok ayy dısarda sürtüyo gerizekalıı dükkanın anahtarı benim cantada kalms gecerken aldı benden dısarda oldugunu bliyorum arkadasna msj attm oda yanmda degil diyo temiz bi spoayı hakediyo ya neyse:41: telefon agırlık yapıyomus kullanamıyomus :44:

Telefon ağırlık mı yapıyormuş o dayagı hak ediyor döv cerencim:8:
Ustada o zaman telefon kullanmasın:1:
Sokabildiği zaman bak görürsün hemen sokucak:1::1:

Telefon ağırlık mı yapıyormuş o dayagı hak ediyor döv cerencim:8:
Ustada o zaman telefon kullanmasın:1:
Sokabildiği zaman bak görürsün hemen sokucak:1::1:
Salak yaaa telefonsuzluga cok alıstım kullanmıycam diyip duruyo, ama konusma arasındada ilk carsıya cıktıgımda alırım telefonu sokarım diyo bu nasıl bi zıtlık anlamadım suan rahatsız edilmek istemiyorum diyemiyoda..

Back
X