92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

türkücüm çok iyi anlıyorum seni bende dün aramıycak diye yiyip bitiriyordum kendim
herkes anlatıyordu askerlik psikolojisi diye ama ben bize uğramadı ne güzel diye seviniyodum ama yanıldığımı anladım canım.askere giden herkes etkileniyormuş..
soğuk soğuk konuşmalar öldürüp bitiriyor insanı biliyorum.bir sürü şey söylemek istiyorsun ama yutuyorsun
sonra birden ona da dank ediyor napıyorum ben deyip eskisi gibi oluyor..
gör bak kesin bir şey olmuştur ama sana söylemiyordur ve bunun acısını senden çıkarıyordur.keşke böyle olmasa ama oluyor işte..sabır tatlım sabır..bir gelsinler o zaman görücekler askere geri gitmek istiycekler

Sivas merkezde canım piyade benmki şöför olacakms daha yeni ustaya gectik bakalım insallah bi an önce göreve baslar in yeri rahattır :44:
Anladım tatlım sadece şöför olunca nasıl oluyor bilmiyorum ama büyük bir ihtimal rahattır inşallah olur.
Ebruu nasılsın
Şafağına
Geldiğimde şafağın yeni 300 lere geçmişti hatırlıyorum demek cidden zaman geçiyor
Ayy tatlım benimm çookk teşekkür ederim aaynen Maşallah ben bile inanamıyorum şafağımın bu kadar azalmasınaa
Seninkinede
tatlım ya baksana sende daha yeni gelmiştin bak senden sonrakiler geldi hatta öbürleride gelicek az kaldı onlar ustaya geçtiğinde sende benim şafağımda olucan inşallah.
Zaman gerçektende geçiyorr geçmiiyor desekte o kadar çabuk geçiyorki ben artık hiç bişey anlamıyorum.
Aman Maşallah geçsin zaten şuan askerlerimiz askerden gelsin o zaman yavaşlasın ama

Aynen canım sancılı falan ama geçiyor zaman.
Geldiklerinde dediğin gibi yavaşlasın

evet canım ne yazık ki yaşadık bi şeyler dün gece düzeldi gibiydi ama daha bugün aramadı konuşmadık bi sesini duysam anlıycam..

İnşallah düzelmişinzdir tatlım böyle limoni olmak zor biliyorum.

Orda Ömerin yüzüğü askerlerin tabiriyle çalınmamıştır da yer değiştirmiştir yavrum öyle kansızlar var ne yazıkkii.. Sen mi demiştin yanlış hatırlamıyorsam benimki motorlara ilgi duyar diye onunla ilgili bi şey yapablirsin.Şu sınavlarm bitsn ben mesela ben böyle ansiklopedi gibi bi kitap bulmuştum içinde deniz balıklar hakkında her şey var böyle resimli mesimli ondan alıp yollicam hem sıkılıyormuş orda,ilgsini çeken bi şey olursa iyi olur bence diğer türlü mektup flan onlar klasik zaten pafümü de sık bolca tamamdır

Günaydın uykucularrr topicimz boş kalmasın diye nöbeti ben devraldım.Hadi kalkın da bize pazar kahvaltısına gelinn:))

Günaydınn kızzlarrr .Güne sevgilimin telefonuyla uyandım ve şimdi yüzünü görücem çok çok mutluyum

ben geldim güzeller burda olumsuz bikac sey olmus okudum üzüldüm kamile yüzüğü nasıl kaybetmis uyurken parmagından falanmı cıkarıyor :44:
Türkü kendini yıpratma bu kadar canım insallah aranız bi an önce düzelir aradaki buzlar erir, sanırım sevgilinin kafası cok dalgın düsünme evresi içinde..
Edacaan nerelere gittin yazıp cıkmıssın hemeennn

Hasta olduğum için hep yatıyorum canım
Saatin bile farkında değilim
Nasılsın canım
Dogru halsizlik vardır simdi sende,
bende iyiyim canım vallahi iyiyim iyi olmasınada 2 gündür benimki gitti gideli evde ölü gibi uykulu geziyorum uykum bi türlü gitmiyo kahve iciyorum zift gibi zerre etki yokk niye acaba erkendende yatıyorum :44:

Canım açıkcası bilmiyorum arada banada öyle oluyor bazende hemen uykum geliyr

Kısa süreli depresyon belirtileri bunlar ben biliyorum..
Sen nasılsın canım iyimisin?

Ben ilk gittiğinde paso uyuyordum uyanmak istemiyordum
Sonra işlerim izin vermedi
Normal yaşantıya devam
İdare ediyorum canım rıza ağrıya eğitime gidecek sabrettikçe insann sabrı sınanıyor sanki üstüme geliyor herşey gibi geliyor ama artık umursamaz olma yolunda ilerliyorum 5 nci aydayız daha 10 ay var bakalım daha neler neler olacak

Geçici bir süreliğine mi Ağrıya gidicek yoksa geçiş mi yapıcak canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…