92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım burdayımda sevgilimle konuşuyorum msnden o yüzden çıktım şimdi oda 5 dk işi vardı girdim yinee nasılsın

Evet haklısın canım öyle
Benimde kafam cok karısık benimkinin suan bulundugu yer depoymuş 2 bina varmıs dagıtım yeri degilmiş ora kamyonlarla diger birliklere dagıtım yapılan yermis, 100 kişiymiş toplam asker koguslar falan cok azmıs acemiden giden asker sayısı benimkiyle beraber 5 kişiymiş bütün üst devrelerle karısık kalıyolar aynı kogusta..
Ben nöbet tutmazsın sanırım sevin falan dedim de toplasan şurda 100 askeriz sabah bide gece kesin nöbet var burdaki bütün askerler şöför zaten dedi.. Bide hizmet birliği diye biyer varmıs 100 askerin 40 ı hava degisimndeymis ne tuhaf yer böyle depoda yapacak askerliğini :44:

Canım peki orası sürgün yerimiymiş?
40 asker nasıl hava değişimi alabiliyor pskolejileri bozuk olduğu için mi almışlar

Canım peki orası sürgün yerimiymiş?
40 asker nasıl hava değişimi alabiliyor pskolejileri bozuk olduğu için mi almışlar
Sanıyorum evet benimki normal bi sekilde gitmemis sivasa psikolojisi bozuk raporu vermisler o yüzden erken dagıtım yemiş üzerinde manchester united yazılı bi ceket vardı teslim oldugu ilk gün, bölücümüsün sen falan demisler galatasarayla da tam mac vardı o gün.. oda vefat eden abimin ceketi bu 10 gün önce vefat etti diye ters cıkısmıs komutanda bunu ayırmıs demekki ondan sivasa düstü..

Canım seni üzmek istemem ama sürgün yeri ise yer değilde orda ki insanlar pek normal değildir.Eğer psikolejisi bozuk diye rapor aldıysa buna rdm deniyor askerde silah eline vermezler nöbette tuturmazlar benim bildiğim temizlik yapar sadece

ya ilk baslarda korkuyodum da kendisi acıkladı rdm sorunlu asker falan diye acıklama yaptı,
canım yok ya öyle bi ihtimal yokk dün gece konusuyoduk msjlasırken herkes uyuyo gece nöbete kalkıcaklar dedi bizde 10 15 güne baslıycaz acemi arkadaslarla dedi

Canım nöbet var nöbet var koğuş nöbeti hatta bot nöbeti bile var rdm lere silah vermezler çünkü rdm lerin bazıları intahar etmeye çalışıyor öyle bir riski göze alamazlar diye düşünüyorum.Basit bir nöbet tutururlar canım

Son düzenleme:
Ya ben hicte sormadım biliyomusun dısarı nöbeti varmı diye bugün sorarım dur :44: zaten yarım saattir msjlarıma cvpta vermiyo endiselenmeye basladım bakk :44:

Canım endişelenme işi vardır yada komutan vardır yanında ondan cevap veremiyordur
Zaten bunun en basta rdm aldıgını biliyoduk ama sivasa cıkıcagı bide depo hic aklımızda yoktu yazık mı desem şanslı mı desem bilemedim dısarı nöbeti yoksa cok iyi ama bilmiyorum ordaki askerler ins birbirine sarmıyodur hepsi sorunluysa yandık

Canım rdm olmasa büyük ihtimal doğuya gönderirlerdi.
Birbirlerine umarım sarmazlar ama onlarla yaşamakda zor saçma sapan şeyler yapabiliyorlar.
Bilecikde sürgün yeriydi acemide biliyorum ordan çocuğun biri silahı alıp koşmaya başlamış kantinde hepinizi öldürcem diye sorunlu insanlar canım umarım ordakiler daha normaldir

İnsallah yaa aman Allahım silahı almıs öylemi insallah bizimkinin oldugu yerde silah yoktur yaa Kogustaki ustalarla konusuyodu sarj aletini bile bulmuştu ordan sanmıyorum ben yaa zaten az kişiler gecinip giderler heralde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…