İllaki orda sokan arkadasları falan olur canım sıkma canını bi yolunu bulursunuzCanım yerine bağlı o biraz.Benimki cezaevinde olucak bilmiyorum kulanabilirmi.Ben istemiyorum korkuyorum açıkçası :26: Ama bakarız rahatsa tabiiki kullanırız
İllaki orda sokan arkadasları falan olur canım sıkma canını bi yolunu bulursunuz
Hayat arkadaşım
Seçtiğim hayatım
Bugünüm, yarınım
Gözümün bebeği tek aşkım
Ve senden sonrası yok
Ne de öncesi var
İtibar etmem sensiz geçen günlere..
(Edacım buda benden sana gelsin)
[video=youtube;oMQsDZy71R4]http://www.youtube.com/watch?v=oMQsDZy71R4[/video]
evet askımla gitmistik bi izletmemisti bana duygusal yerlerde baslar hep gülme krizineBunuda biliyorum canım çok güzel.Filmde çok güzeldiii
evet askımla gitmistik bi izletmemisti bana duygusal yerlerde baslar hep gülme krizine
Valla mı anaam nerde öyle sevgilii, bi geçen evim sensin de fahriye evcen ölüyodu ya orda duygusala bagladı hem gülüyo hem üzülüyo askım ya öldü of öldü yaa be falan diyodu onun dısında banada izlettirmiyo gülmektenHahahahBiz genelde duygusal yerlerde ağlarız birlikte
Valla mı anaam nerde öyle sevgilii, bi geçen evim sensin de fahriye evcen ölüyodu ya orda duygusala bagladı hem gülüyo hem üzülüyo askım ya öldü of öldü yaa be falan diyodu onun dısında banada izlettirmiyo gülmekten
Valla mı anaam nerde öyle sevgilii, bi geçen evim sensin de fahriye evcen ölüyodu ya orda duygusala bagladı hem gülüyo hem üzülüyo askım ya öldü of öldü yaa be falan diyodu onun dısında banada izlettirmiyo gülmekten
Selam Kızlar
selamm gülşencim nasılsın ? Hastalığın nasıl olduuu ?
Daha iyiyim canım sen nasılsın?
Çok iyiyim canım bugün uçuyorum havalardaSizin telefonu geri verdimi komutan konuşabiliyomusunuz ?
Canım telefonu vermedi.
Ancak tezkereyi alırken vericek şimdi ondan bundan alıyor hattını takıyor bazen bulamıyor ankisörlüden konuşuyoruz izne gelince yine alıcaz gibi gözüküyor
Görüşmüşsün sevdiceğinle bol bol sevindim canım
Başkalarından alabiliyora oda iyi canım gelince yine sokarsınız.Çarşı olsa hemen sokardınız.Ankesörlü var snuçtaa olsun sıkma canınııı
Evet canım ya bugün baya konuştuk gördüm yüzünü falan..Az kaldı gelmesine Allaha şükür 25 gün falan sanırım yada 20 ben saymıyorum o sayıyo mehtabı
Canım az kalmış
Ustası kaçında beli olacağı belli mi?
Haftaya falan mı?
İyi bare tatlım sevindim inşallah bir daha yakalatmaz telefonu vermişmi?Tutanak tutmuş komutan ama vermemiş bir daha yakalarsam vericem demiş canım
Senin askerin nasıl
Tatlım bozma moralini nolduğu belli olmaz tam olarak erkek arkadaşına sor o anlatır.Canım benmki rdm olmus yani sorunlu asker olarak raporuna gecmisler, bu yüzden batıya vermisler rdm olan askerleri hep bi yerde topluyolar yaa benimkinin gittiği yerde depoymus toplam 100 asker varms hepsi söförmüs orda benimkiyle birlkte toplam 4 kişi 5 kişi falan varmıs yeni acemiden ustaya geçen.. Üst tertipleriyle kalıyolar aynı kogusta aslında warya cok iyi oldu bu dogu sınıra gidicektii rdm olmasaydı
evet şükür az kaldıııYok canım net değil ama 10-15 gün içinde belli olucak heyecanla bekliyoruzzzz :18:
Ben kaçıyorum canım girerim yine konuşuruz burda olursan
İyi bare tatlım sevindim inşallah bir daha yakalatmaz telefonu vermişmi?
BEnimkide iyi napsın tatlım 2 gün sınavı vardı öyle çarşıdaydı işte ama benimde sınavım olduğu için sadece dün görebildim bugün göremedim.
Tatlım bozma moralini nolduğu belli olmaz tam olarak erkek arkadaşına sor o anlatır.
İbonun yeride sürgün yeri ve doğuda yani sadece sürgün yeri batıda olmuyor en kötüsüde d.bakırda yane.
İbonun bişeyi yok çok şükür arada öyle veriyorlarmış hepsini rdm verseler zaten alay karışır.
Ama işte rdm lere gerçekten silah vermiyorlar seninkine vermezlerse rdm olarak yazmışlardır.
Ama iboların ora iyi çok şükür yane kafa insanlar var. Çoğunlukla kısa dönemlerle takılıyor zaten.
Herşey zamanla belli olur canım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?