Canım yok telefonu vermedi.Tezkeresini alınca vericek
Sizinde çarşı yok değil mi?
Görüşürüz edacımm
Başka telefon sokar o zaman tatlım inşallah bida yakalatmaz.
Var tatlım 2 hafta bir çıkıyor çok şükür.
Herkesee günaydınnn kızlarrrrr.Buralar bembeyazzzzzzzzzz
Günaydın Canım
Nasılsın?
İstanbul Ataşehirde kar yok
İyiyim gülşencim sen nasılsın ? Nasıl ya bizim bura bembeyaz haber sitelerindeki haberlere bak istanbul baya baya kar altındaa
İdare ediyorum canım
Öyleymiş canım ama bizim burda karın k si yok o kadar yani
Asıl anadolu yakasında şiddetli olması lazımm.Burda pamukkk gibii yağıyorrrNoldu canım neden idare ediyosun ? Umarım kötü bir şey yokturrr
Canım rızayı eğitim için ağrıya göndercekler ya saçma sapan bir rüya gördüm etkisinde kaldım
Rüyamda patlama sesi duyuyordum rıza diye baırıp koşuyordum öyle uyandım aklım çıktı sonra dedim rüyamış ödüm patladı resmen
Canımm yaaa evet okudum yukarıda.Allah yardımcınız olsun.Ama rüyalara inanma.Bende çok etkileniyorum gördüğüm rüyalardan ama boşuna kendişmi üzmüş oluyorum.Bilinçaltı hep.Sende sıkma canını sağsağlim tekrar dönecek Allahın izniyle Muş'a
İnanmadım da canım işte etkilendim.
Hayırlısıyla allahın izniyle gitsin gelsin
Ha muş ha ağrı aynı ikiside ama yllar tehlikeli ben ondan endişleniyorum
Saol canım
Eki Görüntüle 597655
canım çok belli olmuyor ama çatılar falan beyaz akşam daha şiddetlencekmiş bir yağıyor bir duruyorrr
İki yer de istanbul ama havaya bak farklı farklı
Hep böyle oluyor ama benim okulum şişlideydi orda yagsa burda yagmazdı burda yagsa orda
Aynen canım benm sevgilim kartalda oturuyor işte.Bizim burda az olurdu orda çok mesela şişli bize yakın zaten ama şişlide oluyor baya kar.Aslında,Ataşehirde yüksekte kalıyor olması lazımdı ordada ama :26: Tuhaf işteee
Evet canım tuhaf
Size görüşmek zor olmuyor mu canım?
Daha çk hangi yakada buluşuyorsunuz
Valla canım başlarda zor oluyordu benim lise zamanlarımda nişantaşındaydı okulum.Falan kadıköyde buluşuoduk beşiktaş şişli . Geneldede buralarda takılıyoruz canım.O geliyodu daha çok buralara.Bazen onlara gidiyodum annesiyle falan görüşmek için biizm burdan kartal 2 saat falan Zaten haftada 1-2 anca görüşebilioduk bnm okulum onun işi
Anladım canım olsun en azından 2 gün bile olsa görüşebiliyorsunuz.Çok iyi
Burdada kar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?