Evet canım uzaktık ama alışmıştıkBen zaten anadolu yakasında oturmak istiyorum evlenince daha çok hoşuma gidiyor sizin oralar.Sessiz sakin Hahah burdada arttırdı etkiyi
Açıkcası canım bende bizim yakayı daha çok seviyorum
Evlenince ataşehir ümraniye dudullu bu semtlerden birinde oturmayı hayırlısı
Ya ben ailemede yakın olmak isterim ama Avrupa yakası kargaşası ben i bunaltıyor artık.Taksimi biliyosundur kaç aydır ayak basmıyorum insanlar üstüsteee ayyyyBen kartalı seviyorum ya sessiz sakin adalar manzaralıı ohhh ataşehirde güzel bence ev düzeni var.Bakalım artık iş yerlerimize göre bir yer seçeriz bizde kendimize göre o günler gelsindeee
Haklısın canım en önemlisi iş işe göre ev tutmak en doğru olan çok yol mesafesi olursa işle evin arasında bunaltıyor
Günaydınlar efendiiimm
bizim burada bu sabah itibariyle bembeyaza büründü
Vallahi üşütmüşüm heralde hasta olcam gibi evde hasta olan ilk insan ben olcam heralde hapşurup duruyorum kııızz :2:Günaydın Canım
Nasılsın?
Vallahi üşütmüşüm heralde hasta olcam gibi evde hasta olan ilk insan ben olcam heralde hapşurup duruyorum kııızz :2:
Sen nasılsın canım
alttan alttan donuyorum valla vucut direncim düstü :18:Canım valla dikkat et ben hala iyileşemedim
Super olms canimm ne cabuk tutmus.
alttan alttan donuyorum valla vucut direncim düstü :18:
Gülsahın askerinin kac gün izni var canım
1 haftası var o zaman,Eda birden tuttu bende şaşırdım kaldım
Cren gülşahınki sanırım 10 gündü ama yol iznide vardı tam kesin bilmemekle sanırım bu haftasonu gidiyor gülşah girmiyor hiç
Mehtap yapıyordur
1 haftası var o zaman,
Kız biziiim burdada o kadar tutmuş karr sabah baslamasına ragmen.. Cok severim karı izlemek huzur verir
Eda canımm nasılsın
Gercekten miiiEvet canım
Şubatta bende mehtap yapıcam allahın izniyle
Gercekten miiisevindim canım benim ama sizin izin az kalmamısmıydı neden subatta almayı düsünüyosunuz
a evet dogru komutan yazıyodu söylemiştin ameliyattan dolayı yanındaydı sevgilin dimi htrladım canım pardonBiz sadece 7 gün dağıtım izni kullandık daha hiç izin kullanmadık ki
Bizde izinler zorunlu komutan yazıyor ayı komutan belirliyor şubat yazmış
Şubattın sonunda mehtap var gözüküyor
Martta yanımda en azından ortalarına kadar
a evet dogru komutan yazıyodu söylemiştin ameliyattan dolayı yanındaydı sevgilin dimi htrladım canım pardonizni kac gün yazmıs canım komutan
Cok sakat ya.. Kalan 1 yılda napıcaksınızKesin bilmiyorum ama tüm izinlerini yazmışdır diye tahmin ediyorum 22 gün falandır
Cok sakat ya.. Kalan 1 yılda napıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?