Iyiyim cerencim sen nasilsinn? Cepten giriyormda gec yaziorm k.bkma biraz yavas taa1 haftası var o zaman,
Kız biziiim burdada o kadar tutmuş karr sabah baslamasına ragmen.. Cok severim karı izlemek huzur verir
Eda canımm nasılsın
He kıız bembeyaz heryerIyiyim cerencim sen nasilsinn? Cepten giriyormda gec yaziorm k.bkma biraz yavas taa
Aaa benim hic gormedgm memleketimde de mi kar varrr
[video=youtube;7dFTe3SJrQg]http://www.youtube.com/watch?v=7dFTe3SJrQg[/video]
Ben özledim galiba seni bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme acıdan bu sözlerim karşımda görsem dolar gözlerim
kızlarrrr kafam çok karışık yaaa daha önce gönderdiğim kargo daha eline geçmedi ömerin.ben yine kargo göndermek istiyorum göndersem mi acaba?arıyorum açmıyor ptt.çok sinir oldum yaaa
Kaç gün oldu canım göndereli ? Eline daha o ulaşmamışsa bence 2ncisini gönderme zaman geçsin.Zaten bu ptt baya yavaş anladığım kadarıyla
25 aralıkta göndermiştim.canım yüzüğünü kaybetmiş onu aldım bere falan istedi bir an önce göndermek istiyorum amaa bilmiyorum yaaa çok sinir oldum
Hayi zaman geçmiş neden gitmediki ? Ptt şubeden mi alıyor birliğe mi gidiyoır bir de neredeydi askerin
mardinde canım birliğe gitmesi gerekiyor evet baya oldu
Sıkma canını tatlım.Ptt böyle şifre falan vermiyor mu netten kargo takip tarzı bir şey yokmu? Normalde ne kadarda gidiyordu?
takip ediyorum canım normalde 17 sinde ulaştı mardine ama orda dağıtımı bekliyormuş.öyle yazıyor
Kamile ben işim gereği kargolarla uğraşıyorum sen bana telefon numarasıyla gönderi numarasını özelden bir at ulaşabilirsem sorarım ben genelde kargolara azarlıycaksın o zaman anlıyorlar laftan.
Kamilecim bir daha gönderirken aklında bulunsun aps yap hızlı gönderi deme aps kargoyu verirken aps yle hızlı gönderiyle göndermek istiyorum de daha pahalı ama daha hızlı gider[/QUOTE
açsalar bende azarlıyam canım ama işte açan yok
gönderdikden sonra dank etti canım yaa aklımdaydı aslında ama birden aklımdan çıkmış gönderirken
Kamilecim bir daha gönderirken aklında bulunsun aps yap hızlı gönderi deme aps kargoyu verirken aps yle hızlı gönderiyle göndermek istiyorum de daha pahalı ama daha hızlı gider[/QUOTE
açsalar bende azarlıyam canım ama işte açan yok
gönderdikden sonra dank etti canım yaa aklımdaydı aslında ama birden aklımdan çıkmış gönderirken
Kamilecim sana özelden mesaj atıcam yazdığın telefon numarası değil ama açmıyorlar ne gnderdiğin yer nede yolladığın yer 4 te kapatıyorlar diye açmıyor olabilirler yarın sabahdan aramak gerek.
Ptt kargo ankara cebecide çalışan kızı haşlamış bulunmaktayım işini bilmeyen insanları niye çalıştırırlar hiç anlamam
Kamilecim sana özelden mesaj atıcam yazdığın telefon numarası değil ama açmıyorlar ne gnderdiğin yer nede yolladığın yer 4 te kapatıyorlar diye açmıyor olabilirler yarın sabahdan aramak gerek.
Ptt kargo ankara cebecide çalışan kızı haşlamış bulunmaktayım işini bilmeyen insanları niye çalıştırırlar hiç anlamam
kargolarla başım dertte resmen yaa daha öncede gönderdiğim kargo işini bilmeyen kız yüzenden başka yere gitmiştihepsi beni mi bulur yaaa
kargolarla başım dertte resmen yaa daha öncede gönderdiğim kargo işini bilmeyen kız yüzenden başka yere gitmiştihepsi beni mi bulur yaaa
Kargolar hep böyle sorunlu ben hep kavga ediyorum artık valla hep mi böyle işi bilmeyen insanlarla çalışırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?