Kargolar hep böyle sorunlu ben hep kavga ediyorum artık valla hep mi böyle işi bilmeyen insanlarla çalışırlar
ahh ahh bir bilsem.hep bize mi denk geliyor anlamadım ama
kargolarla başım dertte resmen yaa daha öncede gönderdiğim kargo işini bilmeyen kız yüzenden başka yere gitmiştihepsi beni mi bulur yaaa
Canim benim de son 2 seferdir ptt ile gonderdigim hicbir kargom gitmiyor.Ankaraya gidecek olmasina ragmen hep kayboluyor.acip sikayet ettim, bir de ustune para aliyorsunuz diye ayrica ptt nin kendi sitesinde sikayet bolumu var lutfen buraya sikayet et sen de :/
Canim benim de son 2 seferdir ptt ile gonderdigim hicbir kargom gitmiyor.Ankaraya gidecek olmasina ragmen hep kayboluyor.acip sikayet ettim, bir de ustune para aliyorsunuz diye ayrica ptt nin kendi sitesinde sikayet bolumu var lutfen buraya sikayet et sen de :/
Kızlar ptt''nin genel müdürlügüne şikayet maili atın.şikayetvar.com da varsa ptt kargo orayada yazın
Kızlar ptt''nin genel müdürlügüne şikayet maili atın.şikayetvar.com da varsa ptt kargo orayada yazın
Evet canim dedigim site kendi sitesi zaten, sikayet ettigin anda geri ariyorlar ama tabi aldigimiz cevap hep ayni.askeri bolge oldugundan dolayi bu tarz aksakliklar normal tekrar tekrar sikayet ettim ben. Sizde edin:)
selamm kızlar ben yeni üye oldum şuan enn çok dikkatimi çeken konu askerlk hemen yorum yapak istedim benmde sözlüm 92 3 gitti.. dört gözle yollarını bekliyorum takvime ve saate hiç bu kadar çok bakmamıştımm.. telefonla yapışık ikiz olduk resmen heran ararda cevap veremem merak eder diye hep yanımda.. neyse ki bulunduğu yer rahat o açıdan içim güvende hiç olmazsa.. daha 10 gün bile ayrı kalmamışken 460 çok koyuyo açıkcası.. geleceği günün hayalleriyle yaşıyoruz..<3 25 şubata uçak bileti aldı izin günü gelsinde kısa sürelide olsa kavuşayım diye bekliyorum..
ankara çankaya da . seninki nerede..
selamm kızlar ben yeni üye oldum şuan enn çok dikkatimi çeken konu askerlk hemen yorum yapak istedim benmde sözlüm 92 3 gitti.. dört gözle yollarını bekliyorum takvime ve saate hiç bu kadar çok bakmamıştımm.. telefonla yapışık ikiz olduk resmen heran ararda cevap veremem merak eder diye hep yanımda.. neyse ki bulunduğu yer rahat o açıdan içim güvende hiç olmazsa.. daha 10 gün bile ayrı kalmamışken 460 çok koyuyo açıkcası.. geleceği günün hayalleriyle yaşıyoruz..<3 25 şubata uçak bileti aldı izin günü gelsinde kısa sürelide olsa kavuşayım diye bekliyorum..
İyi geceler kızlar kimse var mı ?*
Ben varım şekerim nasılsın,iyisindir inşallah:)
Ben senu sevdiğimu da dünyalara bildirduum aha şiveyi de kaptıkk daaaa
Geriye dönüp bakınca ne çok zaman geçmiş diyorum ama yine de önümzde uzun ve zorlu bi süreç var çabukkk gelll noluuurr..(Sevdiceğime msj atamıyosam ben de buraya yazarım:))
ben varım edacım telden girdim başka topikte geziyordum yazdıgını göremedim
merve sewdicegin karadenizli mi
Telden girmek ölüm gülşencim yaNasılsınnn
İyiyim canım sen nasılsın? Sınavların vardı en son sanırım nasıl geçiyo çalışma
ben varım edacım telden girdim başka topikte geziyordum yazdıgını göremedim
merve sewdicegin karadenizli mi
Evet canım aynen öyle iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?