92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selamm kızlar ben yeni üye oldum şuan enn çok dikkatimi çeken konu askerlk hemen yorum yapak istedim benmde sözlüm 92 3 gitti.. dört gözle yollarını bekliyorum takvime ve saate hiç bu kadar çok bakmamıştımm.. telefonla yapışık ikiz olduk resmen heran ararda cevap veremem merak eder diye hep yanımda.. neyse ki bulunduğu yer rahat o açıdan içim güvende hiç olmazsa.. daha 10 gün bile ayrı kalmamışken 460 çok koyuyo açıkcası.. geleceği günün hayalleriyle yaşıyoruz..<3 25 şubata uçak bileti aldı izin günü gelsinde kısa sürelide olsa kavuşayım diye bekliyorum..

Hoşgeldin Canım Aramıza
Buradaki herkes anlattığın süreçlerde hepimiz aynısını yaşıyorız
Sevgilinin görev yeri neresi

Hoşgeldin sefalar getirdin gittikçene büyüyoruzz ne güzel,Allah kavuştursunn:)
Şu lafı hiç sevmiyorum ama yazacağım ATARSA 347

Ben senu sevdiğimu da dünyalara bildirduum aha şiveyi de kaptıkk daaaa
Geriye dönüp bakınca ne çok zaman geçmiş diyorum ama yine de önümzde uzun ve zorlu bi süreç var çabukkk gelll noluuurr..(Sevdiceğime msj atamıyosam ben de buraya yazarım:))

ben varım edacım telden girdim başka topikte geziyordum yazdıgını göremedim
merve sewdicegin karadenizli mi

İyiyim canım sen nasılsın? Sınavların vardı en son sanırım nasıl geçiyo çalışma

Evet yavrum yarın başlıyo malesef ama görsen bende bi rahatlık varki çalışasım falan yokk hepsini biliyorum gibi sanki senin sınav takvimi belli oldu mu bakalm

ben varım edacım telden girdim başka topikte geziyordum yazdıgını göremedim
merve sewdicegin karadenizli mi

Evet gülşencim o Giresunlu bende Trabzondayım ya iyice kaptık şiveyi burda dura dura arada daa diye kaçırıveriyorum:))

Evet canım aynen öyle iyiyim sen nasılsın

İyiyim canım.Yaa kuzenimdeydim akşam 19.30 gibi.sevgilim aradı deidm kuzenimdeym biliyo yani 2 bina ileride.İşte biraz bozuldu.Sanki her aradığnda evde olmak zorundayım.Çok şaşırdım ya sonra uzatmadıda yarın arıycam düşün hayatm sen burda 4 duvardasın arıyosun beni ben dışardayım ne düşünürsün dedi.Tamam düşünücem dedim.Ama biliyo okula gidiorum akşam geç geldiğimde oluyo şaşırdım ya normal mı bu kadar meraklanması.Hava kararmış bişey olurmuş saat daha 19.30 du.Aramız iyi de buna takılmasına üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…