92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Benimki de tam tersine ben diyorum bak gezmiyorum tozmuyorum diyorum o da çıkcan tabi gezcen tabi diyo,ama bi şuraya gitcem deyince ohh gez tabi takıl tabi diye laf sokuyo sonra.Canım şimdi o seni her şeyden kıskandığı için bide orda tabi aldlar 4 duvar arasına koydular bunları,özgürlük yok resmen hapis hayatı yaşatıyolar o yüzden sen dışarda olunca azcık bozulmuş olabilir normaldir.Ama kuzenin sonuçta birazck tepkisi yanlış gibi geldi sanki bana

Evet yavrum yarın başlıyo malesef ama görsen bende bi rahatlık varki çalışasım falan yokk hepsini biliyorum gibi sanki senin sınav takvimi belli oldu mu bakalm

Hayır olmadı canım deli olucam ya yarında okul tatil etti sarkıcak sanırım daha başlamadan stress yaptım ya of.

Mervecim Benimkide Artvinli
edacım kıskanclık yapmış olabiliyor arada askerlik pskilojisi denen şey olsa gerek

Mervecim Benimkide Artvinli
edacım kıskanclık yapmış olabiliyor arada askerlik pskilojisi denen şey olsa gerek

hiç beklemezdim ondan böyle bir tepki kuzenime gittim oturmayaa alt tarafı aynı mahalle sonuçta....Uzatmadı ama canımı sıktı.Yarın sorucam ona pislik ya

aynen canım okula gidiyorum her gün yeri gelio 7 de giriorm eve.bende bundan şaşırdım..Ben aradığımda evde bekliyodum seni dedi bide.gündüz evdeydn nye gndz gtmdn dio dedm kuzenm yoktu gündüz ondan sorun mu oldu bu y yh dedm tamam hayatm bişey demedim hava karardı merak ediorm falan dedi.Anlıyorum tabiikii merak edicekte abarttı.Yok sorucam yarın beni üzmeye ne hakkı var boşu boşuna.Belki yarına unutmuş bile olucak ben büyütüyorum belki ama şaşırdım

hiç beklemezdim ondan böyle bir tepki kuzenime gittim oturmayaa alt tarafı aynı mahalle sonuçta....Uzatmadı ama canımı sıktı.Yarın sorucam ona pislik ya

Onlarda bunalıyorlar ne yapsınlar bize kaprsileri geçiyor canım
Benimkide gece çıkmama ve 8 den sonra çıkmama kızıyor

Bitek seninki böyle degil Edacım o yüzden klasik olarak alttan al dicem ben sana,sevdiklernden napcaklarını şaşırıyolar tepkilerini ölçüp biçip öyle yansıtamıyolar ne yazıkki.Şimdi bi tepki verirsensen burda o orda ıkınzde kafaya takcaksınız bu olayn uzerındn az bi zaman geçsin öyle konuşun bence.Güzelce anlat sonuçta 1 sene var.1 sene boyunca hiç gezmicez mi biyere gidemicez mi onların da anlayış göstermesi gerekiyo bize.

Onlarda bunalıyorlar ne yapsınlar bize kaprsileri geçiyor canım
Benimkide gece çıkmama ve 8 den sonra çıkmama kızıyor

Şimdiye kadar hiç demedi böyle ama zaten bende çıkmamıştım okul ev arada takılıodm kız arkadaşlarımla.....Ay baya sinirm bozuldu gülşen ya üstelik uzatmadı tamam hayatm sorun yok sadece düşün dedi ama ne blm ağlıcam valla sinirden.Benmi abartıyorum bir de regl dönemim yaklaşıo ondan mı bu salak tepkilerim acep:26:

yok şaşırdım böyle kuzenimdeym sonuçta akşam gezmeye çıksam haklı diycem ki çıkmam zaten bnm aklım onda onun ki bende.Uzatmadıda kapattık konuyu ama ynede üzüldüm ben yarın kesin arıycak ağlıcam telde özür diliycek ben uzatmdm aşkm sen uzatıosn şuan diycek

Canım bence çok büyük bir mesele değil dağıtım iznine gelince güzelce oturup konuşur bu sorunu da çıkartırsınız aradan

Canım bence çok büyük bir mesele değil dağıtım iznine gelince güzelce oturup konuşur bu sorunu da çıkartırsınız aradan

canım zaten kavga boyutunda olmadı hatta tartışmaya değmez hayatm sadece ben merak ediorm seni hava karardı geç oldu 2 adım olsada merak ediorm dedi...Ama yinede canımı sıktı bu durum

canım zaten kavga boyutunda olmadı hatta tartışmaya değmez hayatm sadece ben merak ediorm seni hava karardı geç oldu 2 adım olsada merak ediorm dedi...Ama yinede canımı sıktı bu durum

Canım bence ortada sorun yok endişelendiği için senin için demiş

Evet canım ve benim ki laz

Hehee benimki laz değil ama laz damarı tutuyo arada gelin buralara gezmeye de bi buluşalım sümelanın şifresini çözelim

Yavrum bak bu hasretten oluyo bunlar olaylara iyi tarafndan bak seni merak ediyo o da seni özlediği için eskşden hiç vermediği tepkileri veriyol olablir bunlara hazırlıklı olmalısn.
Kızlar ben çıkıyorum yarın sınava geç kalcam yoksa.Uykuya düşkünmdür de biraz öptüm sizii:)

eskidende kıskançtıda bu kadar deildi ondan şaşırdımmm.Canımm umarım çok iyi geçer finalinnn öpüyorummm

Evlenince inşallah canım geliriz
Teyzesi her sene çağrıyor beni ama yok yani şimdilik kalısn
İyi geceler canım sınavın güzel geçmesi dileğiyle

eskidende kıskançtıda bu kadar deildi ondan şaşırdımmm.Canımm umarım çok iyi geçer finalinnn öpüyorummm

Askerde şimdi ondan canım kıskançık derecesi artmıştır.
Benimkinin derecesi azaldı ama beni unutma seviyormusun gibi saçma sapan sorular soruyor

Askerde şimdi ondan canım kıskançık derecesi artmıştır.
Benimkinin derecesi azaldı ama beni unutma seviyormusun gibi saçma sapan sorular soruyor

Of ya Allah bize sabır versin şimdiye kadar bir sorun yoktu ama bugün kide olmaz bir daha inş.Kuzenimin nişanı var martta abiye giymem gerekiyor şimdi onada laf etcek bir ton.Kapalı bir şeyler alıyım bari zaten kış allahtan yaz değil Aynen benimkide beni bırakmıycaksın dimi dedi bi kaç kere...Bitsede şu askerlik bi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…