92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Baskaa ımm haklı cıktın gülsen anca temizlik yaptırıyolar bizimkilere ama dısarı nöbetleri varmıs kogus nöbeti yok artık dedi silahta varms sanıyorum :44:

Günaydın kızlarrr .Aynen telefondan girdimmm ve deli oluyorum pc ye geçtim.İyiyim siz nasılsınız

Normalde canım silah vermezler ama bilemiycem
Günaydın Canım
Bende İyiyim Telefon bekliyorum

Sabah canım bende okudum ve çok üzüldüm
Artık bitsin bu olaylar
Amin mekanı cennet olsun allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin
12 tanede pkklı öldürülmüş

Aynen canım sinirim bozuldu ya...İnsanın yakını sevdiği canı askerde olunca bir başka oluyyomuş bu olaylara tepkisi anladım şuan...Gebersin pkklı köpekler....

Aynen canım sinirim bozuldu ya...İnsanın yakını sevdiği canı askerde olunca bir başka oluyyomuş bu olaylara tepkisi anladım şuan...Gebersin pkklı köpekler....

Evet canım bu konulara daha hassas oluyorsun
Kızlar şubattan sonra sizinde kızla erkek yürümeye başlayacak

Evet canım bu konulara daha hassas oluyorsun
Kızlar şubattan sonra sizinde kızla erkek yürümeye başlayacak

Haha supermişşşş Seninki baya yol katetmiş gülşencim ne güzel.Bir de dün gece bir konu konuşmuştuk hatırlıyıo musun ? Bugün aradığında hiç bişey olmamış gibi davranıyım ben dimi ? Ya ben uzatıyorum biliyorum ama neden böyle oldum kiiiiiiiiii:26:

Canım bencede öyle davran.
Sabır bazen azalıyor o zaman böyle davranabiliyorsun
Geçenlerde ben rızaya senden bıktım dedim birden
Neye uğradığını şaşırdı

Canım bencede öyle davran.
Sabır bazen azalıyor o zaman böyle davranabiliyorsun
Geçenlerde ben rızaya senden bıktım dedim birden
Neye uğradığını şaşırdı

Bizimki basit bişey de ben abartıyorum işte.Her şey mükemmleken en ufak bi şeyde sinirim alt üst olabiliyor maalesef.Normalde çok sabırsız bir insandım 4 senede sabretmeyi yeni öğrendim valal Ciddi misin dedin mi bunu ayyy Gülşen nasıl kıydın.Ee onun tepsini ne oldu

Öyle canım bu askerlik insana sabırlı olmayı öğretiyor
Dedim valla ne desin üzüldü istersen telefonu kapatabilirim dedi üzgün bir sesle.
Sonra alınganmısın sen dedim hayır dedi konuyu değiştirdim.
Ben çok sinirliyimdir ve sıkabilebiliyorum artık umursamaz olmaya doğru ilerliyorum galiba herşey normal gelmeye başladı
Ailesini hiç aramıyor.Bir annesi bir babası arıyor bende bunaldım bu durumdan birden ona patladım
O gün birde ağrıya gidicem dedi üzüldüm onada öyle patlak verdim

Anladım canım.Haklısın bir sürü olumsuzluklar yaşadınız ama olsun bak yinede güçlüsün bence.Benimkide annesini haftada 1 arıyor.ara diyorum yok merak etmezler diyor yani annesi nasıl merak etmesin dimi...Umursamaz olmaz çok kötü bir şey olaylardan az etkileniyorsun umursamaz olunca ama ne bileyim yıpratıyorsun karşındakiniii.Bu dönemde en önemlisi sabır biizm için ve sevgililerimizle birbirimize bağlılığımız kırmamamız ve onların bizi kırmaması....

Merak etmez olurlar mı ediyorlar beni aradığını biliyorlar hergün ondan beni arayıp soruyorlar bende sıkılıyorum bir annesi bir babası
Tabiki canım umursamaz olmak imkansız sen benim öyle dedime bakma olsaydım üzülmez patlamazdım
Zor bir süreç allahın izniyle hepimiz kazasız belasız sağ salim atlatıcaz ben inanıyorum:13:

anaam noldu benim haberim yokkk edaa nolduuu

Anaam aynı biz ya kız, babası annesi durmadan arıyor onları aramıyor bana sarıyolar seni aradımı bizi niye aramıyor falan bi süreden sonra bende sıkılıyorum artıkk:44:

anaam noldu benim haberim yokkk edaa nolduuu

Günaydın cerencim iyiyim sen nasılsın? Ya dün ben akşam kuzenime gittim oturmaya aynı mahallede oturuyoruz saat 19.30 du benimki aradı ben ordayken açtım işte napıosn nasılsın hayatm falan filan neyse sonra dedm ben halamlardayım falan.Sesi değişti tüm gün evdeydn niye akşam gittin ki dedi dedm kuzenim) öğlen yoktu akşam geldim falan...Ben sen,i evde bekliyodum dedi.Bende dedim her aradğında evdeyim tabii ondandr.Ne yani kuzenimdeyim her zaman geldiğim yer bilmiomsn falan dedim.Tamam bişey demedim hava karardı kar yağıyo diyosun falan dedi.Düşün yarına kadar hayatm işte sen burdasın 4 duvar arasında beni arıyosun ben dışarıdaym ne düşünürsün dedi.Tamam düşünürüm dedm..1 saatede gidicem eve dedim.MErak etme dedim.Yok hava kararmış sanki çocuğum yani ya...Sinirim bozuldu.Tartışmayalm aşkım sadece merak ediyorum dedi ama sinirim bozuldu bnm bi kere olay bu cerencim Ben kendi kendime büyüttüm galibaaa

Askerde anladımki erkekler daha da duygusallasıyolar orda hapis hayatı yasadıklarını düsünüyolar karsısındaki evde uslu uslu oturursa gözlerine batmıyo vallahi hepsi aynı kız.. Simdi onuda anlamak lazım mesela sen askerdesin sevgilin evde oturmak yerine bu havada kuzenine gitmiş. Bizim acımızdan bakınca cok abarttıklarını düsünüyoruz ama onların psikolojisi normal degil suan normal düsünemiyolar.. Kuzenin erkek mi bebiş kıskanırmıydı hic daha önce

Haklısın bu açıdan düşünmem lazım.Yok tatlım kız ya onun kıskandığı nokta merak etmesi hava karanlık falan ya o yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…